prokucka kugla,a aluminijske su lafete ,ne moze se mijenjati,samo novaNediM17 wrote:a bitango sta uopce lafeti moze biti?
oko 800 maraka izadje prednji trap cijeli,al kvalitetne,i onda si miran godinama
Moderators: _BataZiv_0809, anex
prokucka kugla,a aluminijske su lafete ,ne moze se mijenjati,samo novaNediM17 wrote:a bitango sta uopce lafeti moze biti?
bmw slicno...amar1994 wrote:, ide komplet lafeta , 350KM
Ne vozas passatabitanga_sa_otesa wrote:kineska lafeta,potrajace,a prvi put cujem da su prednja klijesta blokirala,zadnja zavare uvijek...
ne vozam grobove,ali odrzavam jedno 10 komada pa znam sve probleme ....vernes81 wrote: Ne vozas passata. Meni zablokirala niz strmac ko skakaonica stoji auto ko ukopano
.
bitanga_sa_otesa wrote:bmw slicno...amar1994 wrote:, ide komplet lafeta , 350KM
bitanga_sa_otesa wrote:ne vozam grobove,ali odrzavam jedno 10 komada pa znam sve probleme ....vernes81 wrote: Ne vozas passata. Meni zablokirala niz strmac ko skakaonica stoji auto ko ukopano
.

sta se prodaje u paru?svaku lafetu ,lezaj,amortizer mozes kupiti na komad...amar1994 wrote:je li pravilo da se mijenja i desna i lijeva u paru kao i lezajevi , tako kaze onaj Edd na discovery a i fabrika prodaje u paru ?
u ovlatenom je takobitanga_sa_otesa wrote:sta se prodaje u paru?svaku lafetu ,lezaj,amortizer mozes kupiti na komad...amar1994 wrote:je li pravilo da se mijenja i desna i lijeva u paru kao i lezajevi , tako kaze onaj Edd na discovery a i fabrika prodaje u paru ?
prodaju u paru jer su zajebali nesto s tim mazdama,ja sam dobio pismo iz ovlastenog za cx7 da dodjem da mi promijene obje besplatno jer je kao neki zajeb bio s tim.amar1994 wrote:
lafete
bitanga_sa_otesa wrote:prodaju u paru jer su zajebali nesto s tim mazdama,ja sam dobio pismo iz ovlastenog za cx7 da dodjem da mi promijene obje besplatno jer je kao neki zajeb bio s tim.amar1994 wrote:
lafete
na 65.000 je riknula desna kugla,ja zamijenio u svojoj reziji ,pismo mi doslo kad sam je vec prodao...
Sreca mu je pa je udario na meneThrottle wrote:bitanga_sa_otesa wrote:ne vozam grobove,ali odrzavam jedno 10 komada pa znam sve probleme ....vernes81 wrote: Ne vozas passata. Meni zablokirala niz strmac ko skakaonica stoji auto ko ukopano
.
Jel moguce da bitanga nije cuo i vidio nesto...hahahahahvernes81 wrote:Ne vozas passatabitanga_sa_otesa wrote:kineska lafeta,potrajace,a prvi put cujem da su prednja klijesta blokirala,zadnja zavare uvijek...
. Meni zablokirala niz strmac ko skakaonica stoji auto ko ukopano
.
kakve veze ima otes sto ti je auto pregazeni grob? nego sta je nego kineska,dgL_ wrote: Ma sve grobovi, samo po Otesu top auta![]()
Kineska, ustvari mislim da je cak i iz mongolije.. Mongoloidi je pravili... Eno vec lupa... Kuku lele
Haj salu na stranu, sa bitangom bi sad mogo raspredat danima al nije to fazon...
Sjebo sam se koliko im je u servisu trebalo da odvrnu onaj gornji saraf sto drzi dvije gornje lafete... Ja sam mislio sve ce polupat... Smjenjuju se, udaraju, prskaju wdom, pa odavde, pa odande... Hahahahahahah jedno pola sata...
Upravo... Preso je Boga oca... Al kako ti mozes tvrdit jel grob a nisi vidio? E svasta Boze dragi... Pa pojedina auta bi se raspadala na toj kilometrazi, a eto ti sto ih odrzavas se voze i vozit ce se jos koliko hocesbitanga_sa_otesa wrote:kakve veze ima otes sto ti je auto pregazeni grob? nego sta je nego kineska,dgL_ wrote: Ma sve grobovi, samo po Otesu top auta![]()
Kineska, ustvari mislim da je cak i iz mongolije.. Mongoloidi je pravili... Eno vec lupa... Kuku lele
Haj salu na stranu, sa bitangom bi sad mogo raspredat danima al nije to fazon...
Sjebo sam se koliko im je u servisu trebalo da odvrnu onaj gornji saraf sto drzi dvije gornje lafete... Ja sam mislio sve ce polupat... Smjenjuju se, udaraju, prskaju wdom, pa odavde, pa odande... Hahahahahahah jedno pola sata...
25-30 maraka su kineske,
35-40 delphi,
56-70 meyle/lemforder...
svaka ta pasatcina je presla 700 milja najmanje...izgleda ovi sto odrzavam nisu bas toliki grobovi,neki imaju po 500 milja na satu ,nije ni na jednom zapekao taj saraf,al zato zadnja klijesta okamenjena na svakom
ne moras se ljutit,znam da istina boli ,jbga voze se,al su grobovi...ja sam svjestan da i ja vozim groba od 15 godina,jest da je presao 59.000,al je stara raga...nema tu ljutnje...tako je kako je...dgL_ wrote:
Upravo... Preso je Boga oca... Al kako ti mozes tvrdit jel grob a nisi vidio? E svasta Boze dragi... Pa pojedina auta bi se raspadala na toj kilometrazi, a eto ti sto ih odrzavas se voze i vozit ce se jos koliko hocessta to govori? Pametnom dosta.
moze,elektrolucnim aparatom,sa baznom elektrodom.Throttle wrote:Moze li se gusana izduvna grana varit uspjesno il mora druga?
Super, hvala tibitanga_sa_otesa wrote:moze,elektrolucnim aparatom,sa baznom elektrodom.Throttle wrote:Moze li se gusana izduvna grana varit uspjesno il mora druga?
nema na cemu,puca to cesto na mnogim autima,benzincima s plinom najcesce...Throttle wrote:Super, hvala tibitanga_sa_otesa wrote:moze,elektrolucnim aparatom,sa baznom elektrodom.Throttle wrote:Moze li se gusana izduvna grana varit uspjesno il mora druga?
Vidjet cu dok skinu kakva je situacija
Po meni jedno od boljih auta ikad napravljeno... Iz vise primjera iskustva... I iz evo sopstvenog jest da sam preso 7-8 k km al za sad sam prezadovoljan... Kvarit ce se.. Kvari se svaki ali auto pruza po meni jako puno.. Od unutrasnjosti, udobnosti, motora, cijena dijelova, izgleda itd.. Itd... Godine ga stizu ali ovaj passat je magare u punom smislu rijeci... To je moje misljenje... Jako puno ljudi ima koji su nakon ovog passata uzeli b6 i svi kazu da je 5+ kompletnije i pouzdanije auto...bitanga_sa_otesa wrote:ne moras se ljutit,znam da istina boli ,jbga voze se,al su grobovi...ja sam svjestan da i ja vozim groba od 15 godina,jest da je presao 59.000,al je stara raga...nema tu ljutnje...tako je kako je...dgL_ wrote:
Upravo... Preso je Boga oca... Al kako ti mozes tvrdit jel grob a nisi vidio? E svasta Boze dragi... Pa pojedina auta bi se raspadala na toj kilometrazi, a eto ti sto ih odrzavas se voze i vozit ce se jos koliko hocessta to govori? Pametnom dosta.
dobri su auti ako su odrzavani ,idu dobro,ne znam kakvi su s potrosnjom.ali toliko glupih kvarova ,toliko neke stvari nepristupacne...alternator kad se mora skinut bolje da me neko cekicem po prstima...za zupcasti se sve naprijed skida,branik,hladnjaci...iz egr-a curi ulje po anlaseru i sjebe ga,tanke zice izlome se od treskanja dizelskog,obicno senzor temperature ,na 3 imao taj slucaj...s motorima nema problema ni na jednom do sad...dgL_ wrote: Po meni jedno od boljih auta ikad napravljeno... Iz vise primjera iskustva... I iz evo sopstvenog jest da sam preso 7-8 k km al za sad sam prezadovoljan... Kvarit ce se.. Kvari se svaki ali auto pruza po meni jako puno.. Od unutrasnjosti, udobnosti, motora, cijena dijelova, izgleda itd.. Itd... Godine ga stizu ali ovaj passat je magare u punom smislu rijeci... To je moje misljenje... Jako puno ljudi ima koji su nakon ovog passata uzeli b6 i svi kazu da je 5+ kompletnije i pouzdanije auto...
Prodao ga jednom clanu ovog foruma koji ga vozi uredno i dan danas... Odvukli, pregledali kod Ikica i covjek izbrojo pare kako smo se i dogovorili... Nek ti kaze cega se nagledo prije nego je naletio na moje auto... A mog Megana ovde svi nazivali grobom zbog spule volana ili nekih sitnica... Al to je kad se govori a ne zna se..Sodom1 wrote:Sta si uradio sa renoom