Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
rajvosa1

#16351 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rajvosa1 »

Valjda je po komentarima na ovom forumu sada Pedji i ostalima jasno kakva je katastrofa bila njihova koalicija (matematicka vecina) sa SDA nakon lokalnih izbora. Hoce li neko iz NS-a imati snage to da prizna?
cadburry

#16352 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by cadburry »

rajvosa1 wrote:Valjda je po komentarima na ovom forumu sada Pedji i ostalima jasno kakva je katastrofa bila njihova koalicija (matematicka vecina) sa SDA nakon lokalnih izbora. Hoce li neko iz NS-a imati snage to da prizna?
Hoće. Bivši članovi NS.
pemanapemani

#16353 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

Politika u BiH je kurveština i političari su bestidne hulje, svi od reda.
Žalosno je što su građani prinuđeni birati između iskusnih i manje iskusnih prostitutki.

Nedavno sam spomenuo Peđiine dvije i kusur hiljade.
Opet, komparirati te dvije i kusur hiljade maraka sa 20 i kusur godina sistemske pljačke od strane SDA je blasfemično. Najsmješnije od svega je kada neko traži dokaze za takvu tvrdnju.
Još smješnije (žalosnije) je sjećanje građana, koje je na nivou zlatne ribice.

Vitalni nacionalni interesi, Bog, pljačka i rahat patnja. Grad pun smeća, švercera, piljara na kartonskim kutijama, sjebanih i neredovnih tramvaja, kabadahija u terencima, nezainteresovane , minimalno plaćene i korumpirane policije, maloljetnih delinkvenata, urbanističkih planova koji se mijenjaju u kafanama, letarargičnih, melanholičnih, sjebanih i u mozak ubijenih ljudi pod krinkom velebnih i pičkastih celebrity heppeninga...
To nam je SDA osigurala za sve ove godine. To smo mi, koliko god se kurčili da kao nešto ne učestvujemo u tom nakaradnom poremećenom sistemu.
udrch

#16354 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

pemanapemani wrote:To nam je SDA osigurala za sve ove godine.
ima nečega što su nam osigurali i četnici sa brda, potpuno uništivši grad, od infrastrukture, preko tvornica i svih drugih za grad značajnih objekata, svaku kuću ili stan oštetili, pa do toga da su ubili ili osakatili svakog 5,6 stanovnika ovog grada..
da ne spominjem općine kao što su Srebrenica gdje je ubijen svaki 4-ti Bošnjak..svaki četvrti..
onog trenutka kada je presjednik Alija Izetbegović stavio potpis na dejtonski sporazum, ovaj gore opisani košmar nije nestao u jednom danu..trebale su godine da ga se popravi..i još desetine godina će ova država morati izdvajati sredstva da bi prehranila porodice onih koji su svoj život ili zdravlje dali za ovu zemlju..
tek nakon što sjećanje vratiš u te godine, onda slijedi lopovluk SDA, pa lopovluk alijanse, pa lopovluk SDA, pa onda zajednički lopovluk..naravno uz svesrdnu pomoć HDZ-a koji se morao pitati..
pemanapemani

#16355 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

udrch wrote:
ima nečega što su nam osigurali i četnici sa brda, potpuno uništivši grad, od infrastrukture, preko tvornica i svih drugih za grad značajnih objekata, svaku kuću ili stan oštetili, pa do toga da su ubili ili osakatili svakog 5,6 stanovnika ovog grada..
da ne spominjem općine kao što su Srebrenica gdje je ubijen svaki 4-ti Bošnjak..svaki četvrti..
onog trenutka kada je presjednik Alija Izetbegović stavio potpis na dejtonski sporazum, ovaj gore opisani košmar nije nestao u jednom danu..trebale su godine da ga se popravi..i još desetine godina će ova država morati izdvajati sredstva da bi prehranila porodice onih koji su svoj život ili zdravlje dali za ovu zemlju..
tek nakon što sjećanje vratiš u te godine, onda slijedi lopovluk SDA, pa lopovluk alijanse, pa lopovluk SDA, pa onda zajednički lopovluk..naravno uz svesrdnu pomoć HDZ-a koji se morao pitati..
Govorimo o Kantonu Sarajevo gdje je omjer vladavine i nadležnosti SDA i SDP-a u godinama poslije agresije, otprilike 80% naprema 20% u korist SDA. Da se razumijemo, SDP se svojski potrudio da u ovih 20% dostigne SDA, da ne bi bilo zabune i etiketiranja po partijskoj osnovi.

Do kada više spominjati agresiju na BiH? Tamo gdje nema Dodika i Čovića, SDA manipulira posljedicama agresije, kao što je to slučaj u KS.

Opet ponavljam, da li je agresija na BiH na ulice Sarajeva ustoličila piljare i smeće, maloljetne delinkvente, opljačkana javna preduzeća, urbanističke planove koji se mijenjaju kao čarape, pse lutalice, rupe na nekvalitetnom asfaltu, čerge na Stupu nedjeljom, svakodnevni ciganluk u centru Ilidže, zatrovano vrelo rijeke Bosne, itd.

Možemo se zajebavati koliko hoćeš i prosipati šuplju iz dana u dan, ali zna se šta su nadležnosti općine, šta kantona, entiteta i države. Zna se šta su uništili četnici, a šta "patrioti", koliko god to prikrivali vitalnim nacionalnim interesom i rahat patnjom.
Svitanje

#16356 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Svitanje »

pemanapemani wrote:
udrch wrote:
Opet ponavljam, da li je agresija na BiH na ulice Sarajeva ustoličila piljare i smeće, maloljetne delinkvente, opljačkana javna preduzeća, urbanističke planove koji se mijenjaju kao čarape, pse lutalice, rupe na nekvalitetnom asfaltu, čerge na Stupu nedjeljom, svakodnevni ciganluk u centru Ilidže, zatrovano vrelo rijeke Bosne, itd.
Koliko oni "vole BiH,Srebrenicu,Zepu,Foču i.t.d." svjedoči činjenica da se kao stanovnik sa zdravstvenim osiguranjem BPK ili npr. ZDK(Olovo npr.) ne možete liječiti u KS bez specijalne dozvole svoga kantona sa potvrdom da će platiti račun.
Pa ako za 18 godina poslije rata nisu u stanju uvezati kantone u pogledu zdravstvene zaštite što je vitalno,kako će to uvezati cijelu državu u cjelinu o čemu stalno trabunjaju i uvijek ih neko kao spriječava.... :bih:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#16357 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

udrch wrote:
Voljela bih naći samo jednu jedinu tačku u Bosni i Hercegovini samo jednu jedinu geografsku lokaciju (zaseok,selo,naselje,grad) u kojoj je SDA ruinirala privredu , srozala obrazovanje , nije uložila ni centa u nauku i istraživanje,kulturu i sport , u kojoj je ogroman broj ljudi preko štela rođaka i raje zapsoleno u sigurnoj državnoj službi / firmi a džeparac dopunjuje u komisijama i odborima dok mladi ljudi koji ne priadaju nikome sele jer nemaju za paštetu a obrazovani panično pokušavaju pronaći posao u inostranstvu , u kojoj prosječan radnik radi 60 sati sedmično kod "uglednih biznismena" isključivo za neto platu a da za sve pobrojano nisu krivi četnička agresija i genocid u Srebrenici.

Negativna refleksija agresije na privredu i radnu sposobnost stanovništva je neminovna kao i najveća tragedija u historiji bosanskog čovjeka ali to povlačiti kao vječiti ALIBI za dobro uhranjene , korumpirane , bogate i bahate birokrate koji sami sebe ničim izazvani najčešće nazivaju "patriotama" ja blago rečeno . cinično , sarkastično da ne upotrebljavam teže riječi...
Ipak marketing njihove organizacije je sjajan jer evo zamalo su NS i SDA podjednako krivi za sve neuspjehe...s obzirom da NS oko sebe veže "revolucionarne" i "opozicione" liberale , DF,SDU i koga već sve ne , takva priča će biti sjajna po SDA za 2014...ovaj "blok" sam sebe potkopava :D
Bravo NS :thumbup:
Banksy

#16358 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

Lud i ponosan wrote:
Kako nemam lijepo misljenje o Aliji Izmetbegovicu, necu nista o tome pisati
Kako ćeš i imat' kad su ti idoli Kusta, Nele i Brena. Logično.
Pedja Kojovic

#16359 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

lud i ponosan

Vase uvredljivo izvrtanje imena r.Izetbegovica je degutantno i za rasprave koje se vode ovdje potpuno nepotrebno.

p.k.
udrch

#16360 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

pemanapemani i tvsabina

cijenim vas obadvoje i ovo što ste napisali je prilično blizu istine, uz malo pretjerivanja, posebno od Sabine..
dio koji je sporan je ovaj dole dio i moj post je ako malo bolje pogledate usmjeren na taj dio..
teško ću se složiti sa bilo kim da je SDA 1993. godine počela sistematsku pljačku, da se brinula o sebi, ne o narodu, jer je stranački život zamro, a pljačkao i bogatio se svako kome se ukazala prilika, niko nije nešto posebno, a da mu se to još u toku rata nije obilo od glavu..ja znam da je jedan od najvećih bio Hame iz Tuzle, iako i danas ima prilično mnogo toga, teško se može reći da mu je to donijelo sreću, znaju ovi iz Tuzle..teško ću se pomiriti i sa prvih bar 5 godina poslije rata za koje mi i dalje nije jasno kako se uspijevao pronaći novac za invalidnene, penzije, zdravstvo, brojnu vojsku, policiju, školstvo..
ostalo bi se mogli složiti, ali za ovaj dio nikako, znači ne 20 godina..
sa 20 i kusur godina sistemske pljačke od strane SDA je blasfemično
kod vas to ne vidim, ali kada neko ko nosi riječ "lud" u svom nicku ili slični njemu to uzme u usta, onda se ja kao čovjek, musliman, vjernik, glasač SDA nikako ne osjećam sigurnim u ovo zemlji..
kada neko kaže da vas prati na više tema, a takvih ima više na ovom forumu, a kada ste uključeni u više rasprava na "politici" vidite da takva pataloška mržnja prema SDA ima mnogo dublje korijene..jedan od njih na temi "egipat" kaže da vojska bojevom municijom treba rastjerati ove što podržavaju MB, pa onda uspostaviti vojnu vlast sljedećih 10 godina, pa raspisati izbore, pa ako pobjede islamisti soft ili hard, onda opet dio pobiti, dio rasturiti i opet vojna diktatura sljdećih 20 godina..
nemojte pokušavati da ovo podvedete pod spin "čim nešto kažeš na SDA, odmah si protiv vjere", jer ja zaista ovim ljudima ne vjerujem da ne bi bili u stanju udariti na život nekoga ko ne dijeli njihove stavove..uostalom to mi je na ovom forumu ijavno i na pp više puta i poručeno..a vidim da su oni koji presjednika oslovljavaju na ovaj način kao što je to uradio ovaj iznad protiv svih demokratskih vlasti koje su u zadnjem periodu uspostavljene u islamskom svijetu, znači protiv su novih vlasti u Libiji, protiv su vlasti u Tunisu (ovi nisu baš zanimljivi, ali su se mnogi i protiv njih izjasnili), protiv su vlasti MB u Egiptu, protiv su Erdogana..ali je zato za njih Assad legalno izabran presjednik, bez obzira što se zbog njegovog postavljanja na vlast morao mijenjati i ustav..ali on je demokratski izabran presjednik sa preko 90% glasova..

imajući u vidu sve ovo, ja znam da je njihov problem lične prirode, zbog raznih okolnosti im se nisu ostvarile ambicije, obično o radnom mjestu kakvo "njihova ekselencija" zaslužuje..znaju oni da se na ovim prostorima oduvijek "državno" radno mjesto dobijalo samo preko politike, pa nikako ne mogu da progutaju činjenicu da su ovi postkomunisti još uvijek na vlasti, a njima vrijeme prolazi u čekanju na ono što zaslužuju..
ne smeta njima SDA, već im smetaju oni koji glasaju za njih, a njih vide kao vjernike, jer na ovim prostorima bi teško prošao spin o islamistima, vehabijama i teroristima..

krv muslimana je jeftina, nadam se da neće uskoro takvo vrijeme doći i kod nas..
udrch

#16361 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

đe...
Last edited by udrch on 31/07/2013 14:30, edited 2 times in total.
volant

#16362 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by volant »

smoriste obojica.
Mastermind30

#16363 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Mastermind30 »

volant wrote:smoriste obojica.
Udrch dominira
udrch

#16364 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

....ode....
Last edited by udrch on 31/07/2013 14:31, edited 1 time in total.
mikasa

#16365 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by mikasa »

Molim Pedju da promijeni temu: Stranka udrcha i ponosa, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali koga...
udrch

#16366 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

...čovjek?
Last edited by udrch on 31/07/2013 14:31, edited 1 time in total.
pemanapemani

#16367 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

udrch wrote:pemanapemani i tvsabina

cijenim vas obadvoje i ovo što ste napisali je prilično blizu istine, uz malo pretjerivanja, posebno od Sabine..
dio koji je sporan je ovaj dole dio i moj post je ako malo bolje pogledate usmjeren na taj dio..
teško ću se složiti sa bilo kim da je SDA 1993. godine počela sistematsku pljačku, da se brinula o sebi, ne o narodu, jer je stranački život zamro, a pljačkao i bogatio se svako kome se ukazala prilika, niko nije nešto posebno, a da mu se to još u toku rata nije obilo od glavu..ja znam da je jedan od najvećih bio Hame iz Tuzle, iako i danas ima prilično mnogo toga, teško se može reći da mu je to donijelo sreću, znaju ovi iz Tuzle..teško ću se pomiriti i sa prvih bar 5 godina poslije rata za koje mi i dalje nije jasno kako se uspijevao pronaći novac za invalidnene, penzije, zdravstvo, brojnu vojsku, policiju, školstvo..
ostalo bi se mogli složiti, ali za ovaj dio nikako, znači ne 20 godina..
sa 20 i kusur godina sistemske pljačke od strane SDA je blasfemično
kod vas to ne vidim, ali kada neko ko nosi riječ "lud" u svom nicku ili slični njemu to uzme u usta, onda se ja kao čovjek, musliman, vjernik, glasač SDA nikako ne osjećam sigurnim u ovo zemlji..
kada neko kaže da vas prati na više tema, a takvih ima više na ovom forumu, a kada ste uključeni u više rasprava na "politici" vidite da takva pataloška mržnja prema SDA ima mnogo dublje korijene..jedan od njih na temi "egipat" kaže da vojska bojevom municijom treba rastjerati ove što podržavaju MB, pa onda uspostaviti vojnu vlast sljedećih 10 godina, pa raspisati izbore, pa ako pobjede islamisti soft ili hard, onda opet dio pobiti, dio rasturiti i opet vojna diktatura sljdećih 20 godina..
nemojte pokušavati da ovo podvedete pod spin "čim nešto kažeš na SDA, odmah si protiv vjere", jer ja zaista ovim ljudima ne vjerujem da ne bi bili u stanju udariti na život nekoga ko ne dijeli njihove stavove..uostalom to mi je na ovom forumu ijavno i na pp više puta i poručeno..a vidim da su oni koji presjednika oslovljavaju na ovaj način kao što je to uradio ovaj iznad protiv svih demokratskih vlasti koje su u zadnjem periodu uspostavljene u islamskom svijetu, znači protiv su novih vlasti u Libiji, protiv su vlasti u Tunisu (ovi nisu baš zanimljivi, ali su se mnogi i protiv njih izjasnili), protiv su vlasti MB u Egiptu, protiv su Erdogana..ali je zato za njih Assad legalno izabran presjednik, bez obzira što se zbog njegovog postavljanja na vlast morao mijenjati i ustav..ali on je demokratski izabran presjednik sa preko 90% glasova..

imajući u vidu sve ovo, ja znam da je njihov problem lične prirode, zbog raznih okolnosti im se nisu ostvarile ambicije, obično o radnom mjestu kakvo "njihova ekselencija" zaslužuje..znaju oni da se na ovim prostorima oduvijek "državno" radno mjesto dobijalo samo preko politike, pa nikako ne mogu da progutaju činjenicu da su ovi postkomunisti još uvijek na vlasti, a njima vrijeme prolazi u čekanju na ono što zaslužuju..
ne smeta njima SDA, već im smetaju oni koji glasaju za njih, a njih vide kao vjernike, jer na ovim prostorima bi teško prošao spin o islamistima, vehabijama i teroristima..

krv muslimana je jeftina, nadam se da neće uskoro takvo vrijeme doći i kod nas..

Druze, ne bih ulazio u "cijenu krvi", to je druga tema i prilično je široka.

Ovdje govorimo o Kantonu Sarajevo, a u čijem parlamentu NS ima zastupnike.
Imajući u vidu sve i svašta, a prije svega kvantitet i kvalitet međunarodnih donacija, jednostavno ne mogu vjerovati da se za 17 godina nisu mogla osigurati sredstva za Vodovod i kanalizacije, GRAS, Toplane...
Jednostavno, ne mogu vjerovati da se nisu mogla osigurati sredstva za eko policiju koja će biti, ono, strah i trepet. Ne mogu vjerovati da se ne mogu osigurati plate i adekvatne uniforme i obuća za, možda, jedinu multietntičku poiliciju u državi. Ne mogu vjerovati da asfalt ima jednogodišnji rok.
Ne mogu vjerovati da maloljetni delinkventi na krovu doma na Humu drže oružje i oruđe...

Jednostavno, ta ista SDA je stvorila sistem u kojem se moram nacionalno izjasniti po imenu da bih odradio pripravnički staž. Koji je to jebeni sistem?
Bez uvrede, ali meni se to gadi i imam osjećaj da mi je ukradeno bar 15 godina života, a to nije malo.

Znam da si preživio sve i svašta u istočnoj Bosni. Napisao bih i da te razumijem, ali ne mogu, jer to može razumijeti samo onaj ko je to doživio na svojoj koži, ali opet, pokušaj i ti razumijeti nas kojima je više dosta svega.
Pozdrav.
udrch

#16368 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

propusta je milion i ja to nisam nikad negirao..sad kad bih počeo pisati samo ono što ja znam, ne bih završio do kraja života..ja se borim godinama protiv generaliziranja, jer nam nanosi štetu i dijeli nas na suprostavljene grupe..tvoje i moje želje su u 99% slučajeva iste, a prioriteti su 100% isti i kod nas dvojice i kod onih u Posušju i Prnjavoru..
međutim često steknem dojam kao da vi ne živite u ovom gradu i ovoj zemlji..koliko god neko imao dobre namjere i koliko god ta grupa bila brojna, uvijek će biti dio onih koji će tajno ili javno raditi u svom interesu i truditi se da stvore sistem prema svojim željama..te grupe su kod nas vrlo snažne i vrlo destruktivne, a i ima ih vrsta različitih..evo ja lično nemam nekih posebnih zamjerki prema Pedji, osim što je naivan i misli da oni koji vode NS nisu stranku stvorili iz svojih, a ne mojih i tvojih interesa..to je ono što mene deprimira i plaši..sutra bih dao svoj glas i lobirao za bilo koga ko bi to mogao promjeniti, posebno ako bi to moglo preko noći, ali mi kao društvo u cjelini smo daleko od toga..i ovih 15 godina je premalo da popravi sve naše nedostatke..za nas je država krava muzara, a ne mjesto lijepog života..
i ja sam svoj život davno halalio, iako sam relativno mlad, ali neće na hajr još dugo..i nije da nisam tražio selameta u drugim i drugačijim opcijama..
ali ne želim na ovoj temi dalje o tome..
Svitanje

#16369 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Svitanje »

Dajte se orijentirati na koncizne stvari,principe,moralno etičke norme i ne pisati duge tekstove.Pohvalno je,a ja sam ovoga Kojovića sreo prije mjesec na Grbavici,KONTAKTIRATI DIREKTNO SA LJUDIMA jer ljudi vole da im dodješ pa kažeš "dobar dan" više nego da odBraniš doktorsku disertaciju na Cambridge-u.
DAKLE,KO ŽELI DOBITI IZBORE 2014., PUT POD NOGE I OD NANE DO BABE OD DEDE DO FRATRA OD POPA DO PLESAČICE OD HODŽE DO SEKRETARA MJESNE ZAJEDNICE.......................NE MOGU SE DOBITI IZBORI PIŠUĆI KOLUMNE U NEKOM ČASOPISU JER NAŠ NAROD VJERUJE U ŽIVI KONTAKT.MOŽDA 2% INTELEKTUALACA I ČITA TO ŠTO PIŠU
ALI KO ŽELI DOBITI IZBORE MORA OD KUĆE DO KUĆE U BIH
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :run: :sax:

p.s. Zato ovi majmuni dobijaju izbore,pojave se direktno na adresama koji mjesec prije i nema ih onda 4 godine...
direstraits0078

#16370 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by direstraits0078 »

Pedja Kojovic wrote:direstraits078

Naravno da treba da uradite ono sto smatrate da je ispravno.
Ukoliko sud odluci da je Denis prekrsio zakon organi stranke ce sigurno o tome raspravljati.

Meni licno kad se nesto slicno dogodi ja zahtijevam racun.

Niko, bez obzira na stranacku pripadnosti i poziciju ne smije raditi mimo ili protiv zakona.
Za politicare i javne licnosti, a Denis to sigurno jeste, po meni, vaze visi moralni standardi.

p.k.
Hvala na odgovoru, prijavio sam g. Graca kantonalnoj inspekciji i trenutno cekam povratnu informaciju, a kontaktirao sam i dnevne novine i pitao ih da li ih interesuje prica, zajedno sa pretecim materijalom. Takodje, cekam i od redakcija povatnu informaciju.

Interesuje me da li vi kao stranka imate neku vrstu casnog suda po kojoj bi ovakav vid kradje drzave i njenih gradjana bio sankcionisan automatskim izbacivanjem iz clanstva, javnim ogradjivanjem ili slicno?
Pedja Kojovic

#16371 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

direstraits0078

Naravno da postoji sud casti u stranci i da bi u slucaju pravosudne presude razmatrao sankcije prema clanovima i funkcionerima stranke. Mi od svojih clanova i funkcionera ocekujemo da se pridrzavaju najvisih etickih standarda.
Vi cete ovaj forum, nadam se, obavjestiti o odgovoru koji cete dobiti.
Nadam se da cete to uraditi, i na ovom forumu to objaviti, i u slucaju da se pokaze da je vasa optuzba neosnovana ili lazna.
Uostalom sva korenspodencija izmedju inspekcija i podnosioca prijava je javna i ako vi slucajno zaboravite mi cemo.

p.k.
direstraits0078

#16372 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Naravno, ja sam covjek s imenom i prezimenom, razocaran u vasu stranku ciji istaknuti clanovi (kao i vecina clanova drugih stranaka) samo deklarativno podrzavaju zakone.

Kao sto sam vec napisao, dokazni materijal je na raspolaganju i vama i svim zainteresovanim stranama, ako treba nije problem postaviti i ovdje.
Pedja Kojovic

#16373 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

direstraits0078

Vi radite onako kako zakon nalaze i kako vi mislite da treba.
(Ja bih volio da i meni licno predstavite te dokaze).

p.k.
nosara

#16374 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by nosara »

direstraits0078 wrote: Kao sto sam vec napisao, dokazni materijal je na raspolaganju i vama i svim zainteresovanim stranama, ako treba nije problem postaviti i ovdje.
Sta cekas, limun...? :o
direstraits0078

#16375 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Vec sam napisao, cekam povratnu informaciju iz kantonalne inspekcije, odnosno novinskih redakcija.

A ukoliko sumnjate uvijek mozete da provjerite na licu mjesta da li doticni izdaje fiskalne racune. Kap sto pravi novinari i rade.
Locked