nijansa M306 Pastelle
Ja sam nekad koristila True Match pa sam skontala da oksidira i postane narandzast
Moderator: anex
Foundation = pudermanekenka u penziji wrote:Mene sad buni ovo na true match-u sto pise The foundation. Je li ovo podloga neka ili puder?
Ako kupis Rimmel javi utiskeamiliana wrote:Jeli neko od vas koristio Rimmel Wake me up planiram da ga uzmem ali nisam sigurna kakav je predosmisljam se izmedju njega i Affinitone
Koju si nijansu colorstaya koristila? Ja sam koristila 110 ivory godinama, medjutim, mislim da su mu promijenili formulu, toliko je tezak i toliko ruzno izgleda na licu, uzas jedan. Ne mogu nikakao da pronadjem puder koji je je svijetle nijanse kao Colorstay.VenomousV wrote:mhm, u SCC-u![]()
nijansa M306 Pastelle
Ja sam nekad koristila True Match pa sam skontala da oksidira i postane narandzast
Prvobitno sam koristila 180 pa sam skontala da mi je ipak malo taman. Onda sam presla na 150.requiem for a dream wrote:Koju si nijansu colorstaya koristila? Ja sam koristila 110 ivory godinama, medjutim, mislim da su mu promijenili formulu, toliko je tezak i toliko ruzno izgleda na licu, uzas jedan. Ne mogu nikakao da pronadjem puder koji je je svijetle nijanse kao Colorstay.VenomousV wrote:mhm, u SCC-u![]()
nijansa M306 Pastelle
Hvala!Mariella wrote:Foundation = pudermanekenka u penziji wrote:Mene sad buni ovo na true match-u sto pise The foundation. Je li ovo podloga neka ili puder?
mala ispravkamanekenka u penziji wrote:Hvala!Mariella wrote:Foundation = pudermanekenka u penziji wrote:Mene sad buni ovo na true match-u sto pise The foundation. Je li ovo podloga neka ili puder?
U potpisu:potpuni laik
Ma ja kad kazem puder to pretpostavljam da je tecni, a ako je kameni ili u prahu to se posebno naglasavaMichun wrote:mala ispravkaMariella wrote: Foundation = puder
Foundation = tecni puder
puder je puder - kameni, u prahu.
Hahahaahhahaahahaha, story of my lifeVenomousV wrote:Prvobitno sam koristila 180 pa sam skontala da mi je ipak malo taman. Onda sam presla na 150.requiem for a dream wrote:Koju si nijansu colorstaya koristila? Ja sam koristila 110 ivory godinama, medjutim, mislim da su mu promijenili formulu, toliko je tezak i toliko ruzno izgleda na licu, uzas jedan. Ne mogu nikakao da pronadjem puder koji je je svijetle nijanse kao Colorstay.VenomousV wrote:mhm, u SCC-u![]()
nijansa M306 Pastelle
Posto sad nisam duh (al' sam i dalje blijeda) k'o sto budem zimi ova Flormarova mi savrseno odgovara.
Imas i svjetlijih nijansi pa probaj al' ne slusaj zensku sto radi, nosi narandzasti puder i meni je odmah prvu nijansu uzasno tamnu i narandzastu uvalila. Na kraju sam izasla sa ratnickim bojama po rukama
Djevojka sa bloga Meteo beauty je hvalila puder u kamenu,ja sam neki dan gledala tekuci bio je na snizzenju i kostao je 10 km,gledala sam ga ali sam na kraju odustala od kupovine.amiliana wrote:Ja sam zadovoljna Revelique kozetikom pogotovo sjajevima za usne imam jedan predobar bas dugo traje sad neznam kakvi su im puderi i ostalo.
Koji vichy,koja boja i cijena ?AAmilaAA wrote:Treba li nekoj Vichy puder ja kupila ali mi nijansa presvjetla![]()
![]()
Probaj Lumi Magique ja ga imam i dobar je fino se razmazuje i lijepo izgledaNisrin wrote:Ja trenutno koristim True match, nije los nimalo, ali poslije x sati na poslu, koza ne bude vise onako lijepo "porculanska"![]()
Veno, koji si broj uzela? Citala sam recenzije za Flormarov puder, sve cure su odusevljene...i pretpostavljam da si uzela u SCCu, ima i na pijaci, ali ja se ne bih usudila zbog roka trajanja
Nyx nema koliko ja znam, a revlon se moze kupiti u radnji kod narodnog pozorista i u jednoj radnji u bezistanu.[Emma] wrote:Ima li u Sarajevu negdje kupiti Nyx i Revlon proizvode ili sve naručujete preko neta?