Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr_Help wrote: ↑26/07/2023 14:23
Raja , za 1608 sati ili 67 dana stiže jedna novina sa novim Netflat paketima
Možda povećaju brzinu ali i cijenu? U najboljem slučaju da povećaju brzinu a cijena ostane ista...
Koja korist od toga kada nemam tehničke mogućnosti ni za ovo što ima u paketu.
Odnosno možda i imam ali ne žele pustiti.
Nisam stručnjak ali ovdje bi se sigurno moglo pustiti 1,5 Mbps u upload, da ne čekam pola minute da pošaljem fotku...
Evo odgovora na pitanje šta se dešava sa mobilnim internetom zadnjih dana.
Zahvaljujemo Vam se na dostavljenom upitu. Po prijemu vašeg emaila izvršili smo dodatnu provjeru.
Kartica Vam je trenutno registrovana na 4G mreži i uspješno razmjenjujete saobraćaj u oba smjera.
Autorizovane su Vam maksimalne brzine mobilnog saobraćaja tako da trenutno ne bi trebalo da bude problema.
Hvala Vam na razumijevanju i za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju.
Iskreno, nije bogzna bolje nego onog dana kad sam im poslao e-mail.
Strider91 wrote: ↑26/07/2023 10:09
Je li modem koji se dobije uz Moja tv net L paket 2u1 i ako jeste kako odrađuje funkciju rutera? Ako nije koji mi ruter preporučujete za uzeti? Cijena 100-200 KM
Mozes li pojasniti pitanje?
Sta je 2u1? Sta je odredjivanje funkcije routera?
Davno trebalo posebice netflat paket 5 - 5 mb/s ili netflat 10 -10 mb/s jarane ko da zivimo u 2007
Nadam se da ce isključivo poraditi na povecanju brzina u net flat paketima.
Davno trebalo posebice netflat paket 5 - 5 mb/s ili netflat 10 -10 mb/s jarane ko da zivimo u 2007
a 2g paket zaboravljate, perjanica ponude adsl paketa
Mirzareli wrote: ↑26/07/2023 19:33
a 2g paket zaboravljate, perjanica ponude adsl paketa
Strider91 wrote: ↑26/07/2023 10:09
Je li modem koji se dobije uz Moja tv net L paket 2u1 i ako jeste kako odrađuje funkciju rutera? Ako nije koji mi ruter preporučujete za uzeti? Cijena 100-200 KM
Mozes li pojasniti pitanje?
Sta je 2u1? Sta je odredjivanje funkcije routera?
Mislim na wi-fi router, odnosno da je modem i wirles router. Odnosno kako odraduje ulogu wi fi routera, jacina signala? Modem ce biti u dnevnoj, a imam jos 2 sobe u nizu. Dal je bolje/potrebno da uzmem dodatno neki dobar wifi router?
Nešto su radili na mreži po pitanju 4G u zadnjih nekoliko dana. Večeras mi se po prvi put na telefonu, ispred SCC-a, pojavio plus pored 4G od kada su uveli 4G mrežu. Do sada mi se to nikad nije desilo na BHT mreži, dok sam u svim susjednim zemljama uredno imao plus. Sa plusem je speedtest pokazao oko 30Mbps.
Potvrđeno je 222 222 korisnika MojaTV. Ako uporedim sa brojkama RAK za kraj 2022. dobije se rast od preko 6k korisnika za pola godine, tj malo vise od 1k novih korisnika MojaTV svaki mjesec. Do kraja godine ovom dinamikom bi trebalo biti malo ispod 130k korisnika
+ "povećali svoju korisničku bazu za 25 hiljada korisnika u odnosu na isti period prethodne godine"
+ povecani prihodi i dobit