Evo dosado ona dosadna dabil‘ dosado dosadnaarzuhal wrote: Ono biber? Kontam suha kruška, hošaf...Klepe
Real time foto

Moderator: anex
Evo dosado ona dosadna dabil‘ dosado dosadnaarzuhal wrote: Ono biber? Kontam suha kruška, hošaf...Klepe

Ne suj nimet da te ne bih mokrim peškirom opalio bezze...Bloo wrote:Hebo ovo, divi klepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeearzuhal wrote: Nimalo loše, dapače
Kako, na račun bibera, ubaci lagano sliku još jednog kolača, a još me gratis iznakilja lijepohadzinicasa wrote:Evo dosado ona dosadna dabil‘ dosado dosadnaarzuhal wrote: Ono biber? Kontam suha kruška, hošaf...Klepe![]()
Real time foto
Tomahawk11 wrote:Danas pile i krompiri - jednostavna verzija![]()
Ne mogu slikati, već je u rerni, a poslije....poslije jedem, neću imati kad
I hiperbolička geometrija ima svoje simpatizere...Bloo wrote:Geometrija klepa je odraz cvrstoce karaktera i snage volje.....
Moje bi bile neeuklidske...
Jesi isk‘o i pit‘o?arzuhal wrote: Kako, na račun bibera, ubaci lagano sliku još jednog kolača, a još me gratis iznakilja lijepo![]()
Nije se trefilo, a mrsko mi bilo ićiBloo wrote:Tomahawk11 wrote:Danas pile i krompiri - jednostavna verzija![]()
Ne mogu slikati, već je u rerni, a poslije....poslije jedem, neću imati kad![]()
Dže je tu PARADAJZ
Ne velim...hadzinicasa wrote:Jesi isk‘o i pit‘o?arzuhal wrote: Kako, na račun bibera, ubaci lagano sliku još jednog kolača, a još me gratis iznakilja lijepo![]()
Jesi.
Jel‘ te ko kandzijom gonio?
Nije.
Duraj sad.
Bloo wrote:Paradajz je tužan zimi.Ali eto da hadzinica ne kaže da nisam...
Tužni zimski paradajz u nevoljkoj zajednici sa 2 vrste sira, kukuruzom, grahom i maslinama.
Zeleni nefokusirani roadkill u pozadini je pasta od zelenih maslinajer očito jako volim masline.
Kuglica je od zrnatoh sira i sjemenki suncokreta.
I naravno nezabilazni kopar i peršun.

Zelene masline bez kospice of skroz, maslinovo ulje, so, biber, malo pinjola ili u ovom slučaju badema oguljenih i limunov sok:D, i nadljudska kontrola u stvaljanju začina - suhi peršun, celer, bosiljak...i u tragovima bijeli luk, samo da da kickMarlboroGold wrote:Bloo wrote:Paradajz je tužan zimi.Ali eto da hadzinica ne kaže da nisam...
Tužni zimski paradajz u nevoljkoj zajednici sa 2 vrste sira, kukuruzom, grahom i maslinama.
Zeleni nefokusirani roadkill u pozadini je pasta od zelenih maslinajer očito jako volim masline.
Šta sve ide u tu pastu od maslina? I ja ih obožavam. Može se i hljeb njom namazati umjesto paštete
Super, hvala. Moraću to napraviti.Bloo wrote:Zelene masline bez kospice of skroz, maslinovo ulje, so, biber, malo pinjola ili u ovom slučaju badema oguljenih i limunov sok:D, i nadljudska kontrola u stvaljanju začina - suhi peršun, celer, bosiljak...i u tragovima bijeli luk, samo da da kickMarlboroGold wrote:Bloo wrote:Paradajz je tužan zimi.Ali eto da hadzinica ne kaže da nisam...
Šta sve ide u tu pastu od maslina? I ja ih obožavam. Može se i hljeb njom namazati umjesto paštete
I u blender...
Ja mazem na krekere
Ako ti je zahmetli, ima kupiti gotovo u teglici, ali ja to smazem onda kasikom...

Try and report backMarlboroGold wrote: Super, hvala. Moraću to napraviti.
Btw imaš one masline koje su već punjene bademom... čini mi se da su od Naturete, tako da ga ne moraš posebno uzimati![]()
Doduše malo su skuplje od ostalih...
Predobro izgleda.hadzinicasa wrote:E hocu i ja recept za to
Evo rucah
]
Kako da ti kazem, bih rado, ali upravo sam rucala a i ne bih da ti kvarim ceifBloo wrote:Predobro izgleda.hadzinicasa wrote:E hocu i ja recept za to
Evo rucah
]![]()
Hos se mjenjat?
Najlakse po najmladima i najgladnijimahadzinicasa wrote:
Kako da ti kazem, bih rado, ali upravo sam rucala a i ne bih da ti kvarim ceif![]()
Dušanka, malo je reć dobro. Popravljas se.Bloo wrote:

Curry je začin ili kuhanje? Ako je samo (pa makar i dominantni) začin, odna je kalja. Ako nije, onda se izvinjavamomar little wrote:to se kaze curry kad je curry. kad je kalja, onda je kalja. na nasu srecu, svijet je raznolika basta pa za svakoga ima sta im volja izabrati.
Kalja ili mozda bolje gulas-naziv pripreme, izgleda.arzuhal wrote:Čikpis koknat drž-nedaj..To se lijepo kaže: kalja.
Dobre su kalje kad se pobibere i uz kaku kiselu salatu