Moze biti i plato ispred skenderije krcat djaba ti prica. Ukoliko budu rusi igrali u istom rosteru kao na EP i francuzi u najboljem sastavu onda realno nemamo nikakve sanse. ne kazem da se necemo boriti i ginuti na terenu ali realno smo po kvaliteti ispod ove dvije reprezentacije.hrasno38 wrote:Ne mislim ja bas tako.......ja mislim da ce se u Skenderiji dobro pomuciti sve tri reprezentacije da nas dobiju kao i da ce Dusko napraviti takvu atmosferu medju igracima koja ce dovesti do tih pobjeda. Naravno pod uslovom da zaista Skenderija bude krcata kao nekad.....Altsa wrote:Belgija je jedina nasa sansa ako je i ona.
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Altsa
#16326 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16327 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pazi evo sto se tice Rusa da nismo imali ono sranje izmedju nasih igraca u Tuzli nisam bas siguran da bi nas Rusi dobili i to sa NBA zvijezdama. Doduse i kod nas se zajebavao NBA Teletovic i igrao NBA Nurkic!Altsa wrote:Moze biti i plato ispred skenderije krcat djaba ti prica. Ukoliko budu rusi igrali u istom rosteru kao na EP i francuzi u najboljem sastavu onda realno nemamo nikakve sanse. ne kazem da se necemo boriti i ginuti na terenu ali realno smo po kvaliteti ispod ove dvije reprezentacije.hrasno38 wrote:Ne mislim ja bas tako.......ja mislim da ce se u Skenderiji dobro pomuciti sve tri reprezentacije da nas dobiju kao i da ce Dusko napraviti takvu atmosferu medju igracima koja ce dovesti do tih pobjeda. Naravno pod uslovom da zaista Skenderija bude krcata kao nekad.....Altsa wrote:Belgija je jedina nasa sansa ako je i ona.
- spree
#16328 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
rusi su predobro igrali na ep i posmatrajuci to nemamo nikakve sanse, ali kada se pogleda kako smo igrali u kvalifikacijama s njima, onda itekako imamo sanse. nama ne igra nurkic, a njima mozgov. mirza je ionako uzasan bio i onakav nam nista nece falitit. trenutno mi imamo puno boljeg selektora nego sto smo tada imali i uz dobru timsku igru mislim da bi mogli iznenaditit, barem na nasem terenu.
-
Itsoktobealone
#16329 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kakav bolan Mozgov...to ni u Ruskoj reprezentaciji nije najbolji igrač. On nikad nije bio problem bilo kojoj reprezentaciji pa ni Bosni. Problem su ostali igrači Khimkia i CSKA koji igraju sad u kvalifikacijama.spree wrote:rusi su predobro igrali na ep i posmatrajuci to nemamo nikakve sanse, ali kada se pogleda kako smo igrali u kvalifikacijama s njima, onda itekako imamo sanse. nama ne igra nurkic, a njima mozgov. mirza je ionako uzasan bio i onakav nam nista nece falitit. trenutno mi imamo puno boljeg selektora nego sto smo tada imali i uz dobru timsku igru mislim da bi mogli iznenaditit, barem na nasem terenu.
- Altsa
#16330 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
@hrasno. pusti pricu sta bi bilo kad bi bilo. trenutno je takva situacija da mi jedinu sansu mozemo traziti protiv belgije i vjerujem da ih mozemo dobiti.
- spree
#16331 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ma znam, ali govorim o tome da im fali nba igrac ito na istoj poziciji kao i nama. naravno da je nurkic nama puno vazniji nego mozgov rusima, ali eto drzali su se nasi momci u kvalama solidno protiv tih euroligaskih igraca. naravno da je teze sada, ali imamo sanse.Itsoktobealone wrote:Kakav bolan Mozgov...to ni u Ruskoj reprezentaciji nije najbolji igrač. On nikad nije bio problem bilo kojoj reprezentaciji pa ni Bosni. Problem su ostali igrači Khimkia i CSKA koji igraju sad u kvalifikacijama.spree wrote:rusi su predobro igrali na ep i posmatrajuci to nemamo nikakve sanse, ali kada se pogleda kako smo igrali u kvalifikacijama s njima, onda itekako imamo sanse. nama ne igra nurkic, a njima mozgov. mirza je ionako uzasan bio i onakav nam nista nece falitit. trenutno mi imamo puno boljeg selektora nego sto smo tada imali i uz dobru timsku igru mislim da bi mogli iznenaditit, barem na nasem terenu.
-
kakavdanakneiskustvu
#16332 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pazi evo sto se tice Rusa da nismo imali ono sranje izmedju nasih igraca u Tuzli nisam bas siguran da bi nas Rusi dobili i to sa NBA zvijezdama. Doduse i kod nas se zajebavao NBA Teletovic i igrao NBA Nurkic![/quote]hrasno38 wrote:Moze biti i plato ispred skenderije krcat djaba ti prica. Ukoliko budu rusi igrali u istom rosteru kao na EP i francuzi u najboljem sastavu onda realno nemamo nikakve sanse. ne kazem da se necemo boriti i ginuti na terenu ali realno smo po kvaliteti ispod ove dvije reprezentacije.Altsa wrote:Ne mislim ja bas tako.......ja mislim da ce se u Skenderiji dobro pomuciti sve tri reprezentacije da nas dobiju kao i da ce Dusko napraviti takvu atmosferu medju igracima koja ce dovesti do tih pobjeda. Naravno pod uslovom da zaista Skenderija bude krcata kao nekad.....Altsa wrote:Belgija je jedina nasa sansa ako je i ona.
koje to nba zvijezde osim mozgova rusi imaju?
- hrasno38
#16333 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Protiv nas u Tuzli je bilo ovako......U reprezentaciji Rusije Timofey Mozgov postigao je 17 poena, Andrey Voronttsevich 16, a Sergej Karašev 15 poena.Itsoktobealone wrote:Kakav bolan Mozgov...to ni u Ruskoj reprezentaciji nije najbolji igrač. On nikad nije bio problem bilo kojoj reprezentaciji pa ni Bosni. Problem su ostali igrači Khimkia i CSKA koji igraju sad u kvalifikacijama.spree wrote:rusi su predobro igrali na ep i posmatrajuci to nemamo nikakve sanse, ali kada se pogleda kako smo igrali u kvalifikacijama s njima, onda itekako imamo sanse. nama ne igra nurkic, a njima mozgov. mirza je ionako uzasan bio i onakav nam nista nece falitit. trenutno mi imamo puno boljeg selektora nego sto smo tada imali i uz dobru timsku igru mislim da bi mogli iznenaditit, barem na nasem terenu.
Protiv nas u Rusiji je bilo ovako......Kulagin je ubacio 17 poena, Mozgov 14 poena i Bikov 11 poena.
Toliko o nebitnom Mozgovu!
- hrasno38
#16334 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja vidis mislim suprotno i mislim da ce puno vise njima faliti Mozgov nego nama Nurkic.Zasto? Zato sto su oni navikli imati Mozgova ispod kosa a mi Nurkica jednostavno nismo.spree wrote:ma znam, ali govorim o tome da im fali nba igrac ito na istoj poziciji kao i nama. naravno da je nurkic nama puno vazniji nego mozgov rusima, ali eto drzali su se nasi momci u kvalama solidno protiv tih euroligaskih igraca. naravno da je teze sada, ali imamo sanse.Itsoktobealone wrote:Kakav bolan Mozgov...to ni u Ruskoj reprezentaciji nije najbolji igrač. On nikad nije bio problem bilo kojoj reprezentaciji pa ni Bosni. Problem su ostali igrači Khimkia i CSKA koji igraju sad u kvalifikacijama.spree wrote:rusi su predobro igrali na ep i posmatrajuci to nemamo nikakve sanse, ali kada se pogleda kako smo igrali u kvalifikacijama s njima, onda itekako imamo sanse. nama ne igra nurkic, a njima mozgov. mirza je ionako uzasan bio i onakav nam nista nece falitit. trenutno mi imamo puno boljeg selektora nego sto smo tada imali i uz dobru timsku igru mislim da bi mogli iznenaditit, barem na nasem terenu.
- hrasno38
#16335 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sergej Karasev je do 2016 igrao u NBA...sad je to samo Mozgov. Bez obzira ja mislim da se prije Rusi u Skenderiji mogu dobiti nego Francuzi....ali OK budemo vidjeli.kakavdanakneiskustvu wrote:koje to nba zvijezde osim mozgova rusi imaju?
-
golman
#16336 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Shved je problem...
-
kakavdanakneiskustvu
#16337 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
hrasno38 wrote:Sergej Karasev je do 2016 igrao u NBA...sad je to samo Mozgov. Bez obzira ja mislim da se prije Rusi u Skenderiji mogu dobiti nego Francuzi....ali OK budemo vidjeli.kakavdanakneiskustvu wrote:koje to nba zvijezde osim mozgova rusi imaju?
Da,znaci samo mozgov
- hrasno38
#16338 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa izgleda da je dovoljno jer u proslim kvalifikacijama on nam je dosao glave i to sa Nurkicem!kakavdanakneiskustvu wrote:Da,znaci samo mozgovhrasno38 wrote:Sergej Karasev je do 2016 igrao u NBA...sad je to samo Mozgov. Bez obzira ja mislim da se prije Rusi u Skenderiji mogu dobiti nego Francuzi....ali OK budemo vidjeli.kakavdanakneiskustvu wrote:koje to nba zvijezde osim mozgova rusi imaju?
- dulekrele
#16339 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma problem smo mi a ne Shvedgolman wrote:Shved je problem...
- jasko_ba
-
kakavdanakneiskustvu
#16341 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa izgleda da je dovoljno jer u proslim kvalifikacijama on nam je dosao glave i to sa Nurkicem![/quote]hrasno38 wrote:Da,znaci samo mozgovkakavdanakneiskustvu wrote:Sergej Karasev je do 2016 igrao u NBA...sad je to samo Mozgov. Bez obzira ja mislim da se prije Rusi u Skenderiji mogu dobiti nego Francuzi....ali OK budemo vidjeli.kakavdanakneiskustvu wrote:koje to nba zvijezde osim mozgova rusi imaju?
pa da,ali znaci nemaju vise nego jednu nba zvijezdu
-
kakavdanakneiskustvu
- Logovan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16344 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma ništa, ugasiti, ključ u bravu.
Sve pozatvarati, muzeje, dvorane, onda bager i zagrnuti.
Koji će nam??!
Sve pozatvarati, muzeje, dvorane, onda bager i zagrnuti.
Koji će nam??!
- spree
#16345 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sta je ovo? Samopromocija da je pun ko brod? Stoka kao i svi iz saveza. Ja bi zabranio svima u sportskim savezima clanstvo u strankama. Ne samo aktivno djelovanje nego uopste clanstvo. FIFA nekako to nesto pokusava odvojiti od politike, dok krovni savezi ostalih sportova ne cine nista po tom pitanju. Nikada nam nece biti bolje dok god bude mjesanja politike u sport i uhljebljavanja podobnih. Sto je najgore zaposle ih tu i onda izvuku lovu, a nista ne vracaju ka savezima.
-
kakavdanakneiskustvu
- amar1994
#16347 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Eh eto propade kosarka i ode u kurac .
Jebem mrtvo i zivo svim krkanskoseljackomaloumnopodobnim politicarima , posebno SDA dabil jebem pleme mrtvo , sjeme im se zatrlo i njima i onim primitivcima koji glasaju za njih

Jebem mrtvo i zivo svim krkanskoseljackomaloumnopodobnim politicarima , posebno SDA dabil jebem pleme mrtvo , sjeme im se zatrlo i njima i onim primitivcima koji glasaju za njih
- Bosanski_kralj
#16348 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sport nam je gori sad nego prije 10-15 godina.
-
asker
#16349 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Harune vrati se, oprosti im, nisu znali sta cine!!!
- Thorgerson
#16350 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja otkad znam za sebe ovaj Đonlagic je u kosarci i oko saveza.
I sta sad, kad je najgore, ja odoh - pa jebote zivot jesmo mi vodili savez ili vi. Eto sad drzava kriva. A ovaj isti je u SBB-u koji jednim dijelom vodi ovu drzavu.
Gdje je Mirso tvoja odgovornost. Kad je dobro tu si, a kad krene lose odoh ja sam zavrsio.
I sta sad, kad je najgore, ja odoh - pa jebote zivot jesmo mi vodili savez ili vi. Eto sad drzava kriva. A ovaj isti je u SBB-u koji jednim dijelom vodi ovu drzavu.
Gdje je Mirso tvoja odgovornost. Kad je dobro tu si, a kad krene lose odoh ja sam zavrsio.