Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Altsa

#16326 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Altsa »

hrasno38 wrote:
Altsa wrote:Belgija je jedina nasa sansa ako je i ona.
Ne mislim ja bas tako.......ja mislim da ce se u Skenderiji dobro pomuciti sve tri reprezentacije da nas dobiju kao i da ce Dusko napraviti takvu atmosferu medju igracima koja ce dovesti do tih pobjeda. Naravno pod uslovom da zaista Skenderija bude krcata kao nekad.....
Moze biti i plato ispred skenderije krcat djaba ti prica. Ukoliko budu rusi igrali u istom rosteru kao na EP i francuzi u najboljem sastavu onda realno nemamo nikakve sanse. ne kazem da se necemo boriti i ginuti na terenu ali realno smo po kvaliteti ispod ove dvije reprezentacije.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16327 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Altsa wrote:
hrasno38 wrote:
Ne mislim ja bas tako.......ja mislim da ce se u Skenderiji dobro pomuciti sve tri reprezentacije da nas dobiju kao i da ce Dusko napraviti takvu atmosferu medju igracima koja ce dovesti do tih pobjeda. Naravno pod uslovom da zaista Skenderija bude krcata kao nekad.....
Moze biti i plato ispred skenderije krcat djaba ti prica. Ukoliko budu rusi igrali u istom rosteru kao na EP i francuzi u najboljem sastavu onda realno nemamo nikakve sanse. ne kazem da se necemo boriti i ginuti na terenu ali realno smo po kvaliteti ispod ove dvije reprezentacije.
Pazi evo sto se tice Rusa da nismo imali ono sranje izmedju nasih igraca u Tuzli nisam bas siguran da bi nas Rusi dobili i to sa NBA zvijezdama. Doduse i kod nas se zajebavao NBA Teletovic i igrao NBA Nurkic!
spree

#16328 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

rusi su predobro igrali na ep i posmatrajuci to nemamo nikakve sanse, ali kada se pogleda kako smo igrali u kvalifikacijama s njima, onda itekako imamo sanse. nama ne igra nurkic, a njima mozgov. mirza je ionako uzasan bio i onakav nam nista nece falitit. trenutno mi imamo puno boljeg selektora nego sto smo tada imali i uz dobru timsku igru mislim da bi mogli iznenaditit, barem na nasem terenu.
Itsoktobealone

#16329 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Itsoktobealone »

spree wrote:rusi su predobro igrali na ep i posmatrajuci to nemamo nikakve sanse, ali kada se pogleda kako smo igrali u kvalifikacijama s njima, onda itekako imamo sanse. nama ne igra nurkic, a njima mozgov. mirza je ionako uzasan bio i onakav nam nista nece falitit. trenutno mi imamo puno boljeg selektora nego sto smo tada imali i uz dobru timsku igru mislim da bi mogli iznenaditit, barem na nasem terenu.
Kakav bolan Mozgov...to ni u Ruskoj reprezentaciji nije najbolji igrač. On nikad nije bio problem bilo kojoj reprezentaciji pa ni Bosni. Problem su ostali igrači Khimkia i CSKA koji igraju sad u kvalifikacijama.
Altsa

#16330 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Altsa »

@hrasno. pusti pricu sta bi bilo kad bi bilo. trenutno je takva situacija da mi jedinu sansu mozemo traziti protiv belgije i vjerujem da ih mozemo dobiti.
spree

#16331 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Itsoktobealone wrote:
spree wrote:rusi su predobro igrali na ep i posmatrajuci to nemamo nikakve sanse, ali kada se pogleda kako smo igrali u kvalifikacijama s njima, onda itekako imamo sanse. nama ne igra nurkic, a njima mozgov. mirza je ionako uzasan bio i onakav nam nista nece falitit. trenutno mi imamo puno boljeg selektora nego sto smo tada imali i uz dobru timsku igru mislim da bi mogli iznenaditit, barem na nasem terenu.
Kakav bolan Mozgov...to ni u Ruskoj reprezentaciji nije najbolji igrač. On nikad nije bio problem bilo kojoj reprezentaciji pa ni Bosni. Problem su ostali igrači Khimkia i CSKA koji igraju sad u kvalifikacijama.
ma znam, ali govorim o tome da im fali nba igrac ito na istoj poziciji kao i nama. naravno da je nurkic nama puno vazniji nego mozgov rusima, ali eto drzali su se nasi momci u kvalama solidno protiv tih euroligaskih igraca. naravno da je teze sada, ali imamo sanse.
kakavdanakneiskustvu

#16332 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

hrasno38 wrote:
Altsa wrote:
Pazi evo sto se tice Rusa da nismo imali ono sranje izmedju nasih igraca u Tuzli nisam bas siguran da bi nas Rusi dobili i to sa NBA zvijezdama. Doduse i kod nas se zajebavao NBA Teletovic i igrao NBA Nurkic![/quote]

koje to nba zvijezde osim mozgova rusi imaju?
hrasno38

#16333 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Itsoktobealone wrote:
Protiv nas u Tuzli je bilo ovako......U reprezentaciji Rusije Timofey Mozgov postigao je 17 poena, Andrey Voronttsevich 16, a Sergej Karašev 15 poena.
Protiv nas u Rusiji je bilo ovako......Kulagin je ubacio 17 poena, Mozgov 14 poena i Bikov 11 poena.

Toliko o nebitnom Mozgovu!
hrasno38

#16334 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

spree wrote:
Itsoktobealone wrote:
ma znam, ali govorim o tome da im fali nba igrac ito na istoj poziciji kao i nama. naravno da je nurkic nama puno vazniji nego mozgov rusima, ali eto drzali su se nasi momci u kvalama solidno protiv tih euroligaskih igraca. naravno da je teze sada, ali imamo sanse.
Ja vidis mislim suprotno i mislim da ce puno vise njima faliti Mozgov nego nama Nurkic.Zasto? Zato sto su oni navikli imati Mozgova ispod kosa a mi Nurkica jednostavno nismo.
hrasno38

#16335 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

kakavdanakneiskustvu wrote:koje to nba zvijezde osim mozgova rusi imaju?
Sergej Karasev je do 2016 igrao u NBA...sad je to samo Mozgov. Bez obzira ja mislim da se prije Rusi u Skenderiji mogu dobiti nego Francuzi....ali OK budemo vidjeli.
golman

#16336 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by golman »

Shved je problem...
kakavdanakneiskustvu

#16337 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

hrasno38 wrote:
Sergej Karasev je do 2016 igrao u NBA...sad je to samo Mozgov. Bez obzira ja mislim da se prije Rusi u Skenderiji mogu dobiti nego Francuzi....ali OK budemo vidjeli.

Da,znaci samo mozgov
hrasno38

#16338 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
hrasno38 wrote:
Da,znaci samo mozgov
Pa izgleda da je dovoljno jer u proslim kvalifikacijama on nam je dosao glave i to sa Nurkicem!
dulekrele

#16339 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by dulekrele »

golman wrote:Shved je problem...
Ma problem smo mi a ne Shved :D
kakavdanakneiskustvu

#16341 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

hrasno38 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Da,znaci samo mozgov
Pa izgleda da je dovoljno jer u proslim kvalifikacijama on nam je dosao glave i to sa Nurkicem![/quote]

pa da,ali znaci nemaju vise nego jednu nba zvijezdu
Tomahawk11
Globalni moderator

#16344 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Ma ništa, ugasiti, ključ u bravu.
Sve pozatvarati, muzeje, dvorane, onda bager i zagrnuti.
Koji će nam??!
spree

#16345 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Sta je ovo? Samopromocija da je pun ko brod? Stoka kao i svi iz saveza. Ja bi zabranio svima u sportskim savezima clanstvo u strankama. Ne samo aktivno djelovanje nego uopste clanstvo. FIFA nekako to nesto pokusava odvojiti od politike, dok krovni savezi ostalih sportova ne cine nista po tom pitanju. Nikada nam nece biti bolje dok god bude mjesanja politike u sport i uhljebljavanja podobnih. Sto je najgore zaposle ih tu i onda izvuku lovu, a nista ne vracaju ka savezima.
amar1994

#16347 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by amar1994 »

Eh eto propade kosarka i ode u kurac .

Jebem mrtvo i zivo svim krkanskoseljackomaloumnopodobnim politicarima , posebno SDA dabil jebem pleme mrtvo , sjeme im se zatrlo i njima i onim primitivcima koji glasaju za njih :twisted: :run:
Bosanski_kralj

#16348 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Bosanski_kralj »

Sport nam je gori sad nego prije 10-15 godina.
asker

#16349 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by asker »

Harune vrati se, oprosti im, nisu znali sta cine!!!
Thorgerson

#16350 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Thorgerson »

Ja otkad znam za sebe ovaj Đonlagic je u kosarci i oko saveza.

I sta sad, kad je najgore, ja odoh - pa jebote zivot jesmo mi vodili savez ili vi. Eto sad drzava kriva. A ovaj isti je u SBB-u koji jednim dijelom vodi ovu drzavu.

Gdje je Mirso tvoja odgovornost. Kad je dobro tu si, a kad krene lose odoh ja sam zavrsio.
Post Reply