Demokratska fronta Željko Komšić
- kamen spoticanja
#16326 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dosadan si ba
- drug_profi
#16327 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisam ja jarane dosadan, nego si ti bezobrazan, a vjerovatno i nesto gore, ali nisi vrijedan bana.kamen spoticanja wrote:dosadan si ba
- madner
#16328 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako DF misli da treba sistem mjenjat, sto se neki nadaju, onda nikako ne mogu sa SDA to uraditi. To je poenta.
Logicno je da ljudi koji misle da su zeleni dio rjesenja a ne problema drugacijih stavova po tom pitanju. Sa Baketovim SDA nema napretka, DF samo moze izabrati da bude sljedeca pozicija ili dio ove neuspjesne vlade.
Logicno je da ljudi koji misle da su zeleni dio rjesenja a ne problema drugacijih stavova po tom pitanju. Sa Baketovim SDA nema napretka, DF samo moze izabrati da bude sljedeca pozicija ili dio ove neuspjesne vlade.
- kamen spoticanja
#16329 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sto bi reko predsjednik NVZa stovani drug madner : " ako ne razumije sta mu pricas ,nece razumijeti ni kad mu pokusas objasniti da ne razumije",tako da ponavljam post od ranije i ope' kazem hajd ziv biodrugi profil wrote:Nisam ja jarane dosadan, nego si ti bezobrazan, a vjerovatno i nesto gore, ali nisi vrijedan bana.kamen spoticanja wrote:dosadan si ba
- kamen spoticanja
#16330 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
cega ce biti ba sljedeca pozicija? kada? kad bude ponovno najveca pobjeda od 1945 . ( koja se zavrsila alibijem od 23%)?madner wrote:Ako DF misli da treba sistem mjenjat, sto se neki nadaju, onda nikako ne mogu sa SDA to uraditi. To je poenta.
kakav divan paravan za debelu opozicisjku hladovinu i nosanje zlatnih kasika po sarajvu i slicne performanse placene lovom s nekih cool spiskova( btw ni dalje mi nije jasno kako nisu bili u stanju platiti onaj racun od 150 eura neg je opet bila donja suljagiceva bivsa?)
- madner
#16331 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je nula bodova naspram djela izbornog pljena. Ove medijske agencije su samo vrh ledenog brijega sta stranke izvlace iz firmi.
Dakle za DF je dilema:
Ideali, principi ili lova.
Da se moze nesto uraditi sa SDA i HDZom, podrzao bi koaliranje, no aminovati ustavne promjene koje su protivno zeljama vecine glasaca moze samo lud.
Dakle za DF je dilema:
Da se moze nesto uraditi sa SDA i HDZom, podrzao bi koaliranje, no aminovati ustavne promjene koje su protivno zeljama vecine glasaca moze samo lud.
- kamen spoticanja
#16332 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ejs...znaci ustavne promjene svakako prolaze samo ce ih mandarine zbog svojih ideala gledati iz hladovinemadner wrote:To je nula bodova naspram djela izbornog pljena. Ove medijske agencije su samo vrh ledenog brijega sta stranke izvlace iz firmi.
Dakle za DF je dilema:
nesto kontam da bi bilo lakse povaliti to sto imputiras kroz recimo instituciju podpresjednika federacije ili nekih ministarskih mjesta ili na neke druge nacine kroz poluge vlasti
suplja ti je to
doduse sve nam je ovo suplja...mandarine su svakakako pozelenile...znas vec
-
palermo
#16333 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ček, ček znači DF će pustiti da prođu ustavne promjene protiv želje većine glasača samo zato da ih ne bi netko optužio.....madner wrote:To je nula bodova naspram djela izbornog pljena. Ove medijske agencije su samo vrh ledenog brijega sta stranke izvlace iz firmi.
Dakle za DF je dilema:
ja se stvarno nadam da navijači DF-a na ovom forumu ne reprezentuju i stavove vođstva DF-a.....
- madner
#16334 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Logika nula bodova.
Promjene prolaze samo ako zeleni nadju žrtvu. Neće nikad bez štita potpisati.
- madner
#16335 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mandarine se još ne zelene, koliko znam.
- kamen spoticanja
#16336 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
madner wrote:Logika nula bodova.![]()
dobar...steta sto te reuf nije zvao na onaj rucak,mog'o je cuti sta konkretno...svakako je tudja zena platila
- kamen spoticanja
#16337 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ima nekih nejasnoca oko elektorprivrede doduse,no ne izgleda kao nesto sto moze pokvariti dosad dogovorenomadner wrote:Mandarine se još ne zelene, koliko znam.
- madner
#16338 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Suljagic mi nije sjeo, tako da bi odbio ponudu. 
-
starisalko
#16339 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta si se uskuko nije tvoja zena platilakamen spoticanja wrote:madner wrote:Logika nula bodova.![]()
Promjene prolaze samo ako zeleni nadju žrtvu. Neće nikad bez štita potpisati.![]()
![]()
![]()
dobar...steta sto te reuf nije zvao na onaj rucak,mog'o je cuti sta konkretno...svakako je tudja zena platila
- madner
#16340 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima nekih problema što vrh DFa ne želi.kamen spoticanja wrote:ima nekih nejasnoca oko elektorprivrede doduse,no ne izgleda kao nesto sto moze pokvariti dosad dogovorenomadner wrote:Mandarine se još ne zelene, koliko znam.
- kamen spoticanja
#16341 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jok nego se nesudjeni clan predsjednistva nasekirao...raste kamata na nevracene pare a predsjednicku platu trosi ridjobradi po klagenfurtustarisalko wrote:Sta si se uskuko nije tvoja zena platilakamen spoticanja wrote:madner wrote:Logika nula bodova.![]()
Promjene prolaze samo ako zeleni nadju žrtvu. Neće nikad bez štita potpisati.![]()
![]()
![]()
nego si padobranski uletio pa mi se neda elaborirat ponovno...shvatio je ko je treb'o,jel tako madneru
- kamen spoticanja
#16342 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
madner wrote:Ima nekih problema što vrh DFa ne želi.kamen spoticanja wrote:ima nekih nejasnoca oko elektorprivrede doduse,no ne izgleda kao nesto sto moze pokvariti dosad dogovorenomadner wrote:Mandarine se još ne zelene, koliko znam.
nije matematicki korektno nekome s cca 12% osvojenih glasova dati i ep i rudnike...hebi ga,ne radi se o sdp-u iz 2010.
- madner
#16343 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bumo vidjeli ko ima bolje informacije. 
-
Chavez Presidente
#16344 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kamen spoticanja wrote:...mandarine su svakakako pozelenile...znas vec
Kakav komedijas, za sve napisano treba te kandidirati za Oskar popularnosti kod Nazifa Gljive!
- drug_profi
#16345 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidim primio se da nas ubjedi u nesta.
Jebemliga ako i on zna u sta...
Ja ga pitah, a on meni kaze da sam dosadan (valjda sto ga pitam tako nesto).
Hoce rec da bi neko ovdje trebao prvo da shvati pa onda da i njemu objasni, da i on onda zna valjda....
Jebemliga ako i on zna u sta...
Ja ga pitah, a on meni kaze da sam dosadan (valjda sto ga pitam tako nesto).
Hoce rec da bi neko ovdje trebao prvo da shvati pa onda da i njemu objasni, da i on onda zna valjda....
-
filduz-k
#16346 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao član DF_a hitno zahtjevam istragu o debaklu stranke u Hercegovini, gdje je u 9 izbornih jedinica osvojeno nešto više od 0,7% glasova po izbornoj jedinici ukupno 5,7 iz svih 9 izbornih jedinica http://izbori.ba/Rezultati/2014/OpciIzb ... a_207.html zbog čega konstantno prodajete Hercegovinu i zašto trgujete sa svima nama predajući nas u fašističko/islamske šape HDZ_a i SDA.
Zahtjevam da se raspusti GO Mostar koji je nelegalno i van statuta izabran, zahtjevam unutar stranačke izbore DF_a u Mostaru i pokretanje odgovornosti ovih ljudi:
OO DF MOSTAR
Predsjednik: MAHMUT TRČALO
Članovi/ce: HADŽIĆ ESMA, POJUŽINA SLAĐANA, KAJIĆ NEVEN, JOVIĆ DAMIR, LJEVO ŠABAN, ČEHIĆ TARIK, ŠATOR ELMIR, BOTIĆ ZORAN, ŠANJEVIĆ-KUSSMAUL ZEJNA, ŠUNJIĆ ROBERT, AJVAZ NEDIM, KURTAGIĆ MUSTAFA, ŠARAVANJA SANELA, VIOLETA LASIĆ
Zahtjevam da se raspusti GO Mostar koji je nelegalno i van statuta izabran, zahtjevam unutar stranačke izbore DF_a u Mostaru i pokretanje odgovornosti ovih ljudi:
OO DF MOSTAR
Predsjednik: MAHMUT TRČALO
Članovi/ce: HADŽIĆ ESMA, POJUŽINA SLAĐANA, KAJIĆ NEVEN, JOVIĆ DAMIR, LJEVO ŠABAN, ČEHIĆ TARIK, ŠATOR ELMIR, BOTIĆ ZORAN, ŠANJEVIĆ-KUSSMAUL ZEJNA, ŠUNJIĆ ROBERT, AJVAZ NEDIM, KURTAGIĆ MUSTAFA, ŠARAVANJA SANELA, VIOLETA LASIĆ
-
forel
- It_is_a_Leclerc
#16349 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Navodno se već radi na formiranju vlade SBB-DF-HDZ. Trenutno se računa da li bi SDA mogla praviti probleme po kantonima. Ako se ne bude moglo formirati na svim nivoima, neće se formirati nigdje.
- MOSALJOZE
#16350 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lec SDA-DF-HDZ ti je 90% sigurna koalicija