Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omega369 wrote: ↑09/09/2020 20:27
Pa naravno da su level iznad. Ljudi kupuju igrace za milionske.cifre a ti zicas od drzave i navijaca i jos.bi da prodjes dalje???
Mi smo generalno amateri za sav normalan svijet
Koji mi, kada si vidio neku nasu ekipu u Evropi da ovako skida gace svima kao Zeljeznicar?! Sarajevo, Siroki, Zrinjski svi se bore pa najebu najebu jebaji ga, ali bore se....ovi 20 godina skidaju gace, a cim vide Jevreja saseru se momentalno
Čuj čim vide jevreja Mozda ima i koji arap.
Tradicija, njihova repka dere nasu uvjek i njihovi klubovi deru nase.
Imamo usadjeni strah od Izraelaca.
emigrazione wrote: ↑09/09/2020 20:38
Koje nase klubove, deru vas i nikoga vise...napravisre Liverpul od njih, pa mi se Atalante nismo ovako prepali jebote
Svako pametan ima strah, a onaj ko ga nema primi 8 madako.
Koje nase klubove, deru vas i nikoga vise...napravisre Liverpul od njih, pa mi se Atalante nismo ovako prepali jebote
jel ovo spominjes atalantu kao primjer kako treba igrati?
a ko je to jos igrao sa njima dole osim Borca koji je dobio 5 komada?
omega369 wrote: ↑09/09/2020 20:27
Pa naravno da su level iznad. Ljudi kupuju igrace za milionske.cifre a ti zicas od drzave i navijaca i jos.bi da prodjes dalje???
Mi smo generalno amateri za sav normalan svijet
Koji mi, kada si vidio neku nasu ekipu u Evropi da ovako skida gace svima kao Zeljeznicar?! Sarajevo, Siroki, Zrinjski svi se bore pa najebu najebu jebaji ga, ali bore se....ovi 20 godina skidaju gace, a cim vide Jevreja saseru se momentalno
O cemu ti baljezgas po obicaju. Ispali ste iz LP od ekipe koja vam je u najmanju ruku ravna. Pobjedili ste one amaterske konobare iz Velsa na jadevite jade. Svojevremeno ste ispali od nekog albanskog Kukesia koji se prije toga nikada nije pojavio na UEFA listi, Jevreji su iznad nas dvije galaksije i od njih nije sramota zijaniti ali od Dinama iz Bresta ostale vase blamaze bolje da se ne spominju....a jedini ste BH klub u rukama milijardera i kofrcite se kako ste puni para....a onda vam dodje Zeljo i u dvije utakmice 8 komada...zamalo ko Atlanta! Ono naslo nekome pricati o skidanju gaca a na svom stadionu popije 0:8 Ovo je feneomenaln rezultat s obzirom kroz sta je sve Zeljo prosao zadnji mjesec ali ja necu to pozeljeti klubu za koji ti navijas jer nisam ludjak ni bolesnik.
Da, sta fali rezultatu 2:2 protiv Atalante u gostima?!
a ko je to jos igrao sa njima dole osim Borca koji je dobio 5 komada?
Da, sta fali rezultatu 2:2 protiv Atalante u gostima?!
ne fali nista, ljudi se zayebavali, pravo s plaze… kad ste se uskurchirili i mislili jel bitno ili nije koliko ste se ili niste prepali onda su vam objasnili neke stvari…
kod ovih tamo na +50, koji se uz to nikad ne zajebaju, rijetko se ko dobro provede i od ekipa koje su za nas pojam… i oni sto su nas prije trpali su redom isli u grupe i nisu se obrukali, cak sta vise… nemamo se mi sta prepadati ili ne prepadati kad su ljudi bolji, dovoljno je vidjeti par suteva iz vana kako ide i sve je jasno…
Grean wrote: ↑09/09/2020 20:4656' - Igrači Amara Osima, baš kao i na početku prvog 1, imaju problema s iznošenjem lopte i čim dođu do posjeda brzo ga vrate protivniku.
Vec klasicna boljka bh fudbala, od reprezentacije svih uzrasta pa do klubova. Ovako nikad naprijed vec samo tapkanje u mjestu.
Ama vrlo jednostavno mi smo losiji i kad smo najpremniji klub od svakog Izraellskog a pogotovo od ovih par vecih i nema tu puno price. Jos kad se sve ostalo poklopi ja sam danas ocekivao namanje petardu ali 3:1 je sasvim OK. Pa dok su ovi trenirali zeljini igraci su sjedili kuci i niko od njih nije mogao trenirati.
Realno, izvukli su najtezeg protivnika od sva 4 nasa kluba u Evropi. Plus zajebancija s koronom, hoce li se igrat, nece li se igrat...kad ce se igrat, ko igra, ko ne igra...