Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
afannedim

#16301 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
afannedim wrote:Ne spominji taj cirkus od kanala :lol:
Take sam ja srece.
afannedim wrote:ID SD ponovo proradio titl.
Radio je i juce!
Izvini :D , nisam primjetio da je juče radio
MTV

#16302 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Alfa TV opet sa analognom slikom.
afannedim

#16303 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Da je hoće ukinuti skroz
MTV

#16304 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Da i ona ne krene u HD pa bude ko BN BiH HD :lol: :lol:
Kanal je imao OK SD sliku i sad opet muljavo.
xplisko

#16305 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by xplisko »

Koristi li neko ovaj UniFi od logosofta, ja registrovao ime i password, medjutim kada upisujem u postavkama tamo za wifi na telefonu ne mogu da kliknem connect, nije aktvno dugme, kao da mi fali jos nesto da upisem a odabrano je ovo PEAP, MCHAPV2 i upisano ime i password

jel imao neko ovakvih problema
Dzontra_Volta

#16306 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

xplisko wrote:Koristi li neko ovaj UniFi od logosofta, ja registrovao ime i password, medjutim kada upisujem u postavkama tamo za wifi na telefonu ne mogu da kliknem connect, nije aktvno dugme, kao da mi fali jos nesto da upisem a odabrano je ovo PEAP, MCHAPV2 i upisano ime i password

Da nisi pomiješao lončiće? :D

P.S. Šta ima, stara raja iz Logosofta? :-D
DON_eARL

#16307 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by DON_eARL »

xplisko wrote:Koristi li neko ovaj UniFi od Telemacha :D , ja registrovao ime i password, medjutim kada upisujem u postavkama tamo za wifi na telefonu ne mogu da kliknem connect, nije aktvno dugme, kao da mi fali jos nesto da upisem a odabrano je ovo PEAP, MCHAPV2 i upisano ime i password

CA certifikat stavi na nema ili ne biraj (negacija uglavnom), pa će ti se pojaviti dugme za spajanje.
xplisko

#16308 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by xplisko »

A vidi fakat, unifi je telemach :D

Oprostite na greski i hvala na pojasnjenju, sada radi kada odaberem CA do not validate.

Moze moderator ovo i izbrisati :D
MTV

#16309 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Jos neko da pita koristi li jos ko EON od Logosofta i bice top. :lol: :lol:

Dzontra_Volta wrote: Da nisi pomiješao lončiće? :D

Nema nista, kod tebe?!
Dzontra_Volta

#16310 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

MTV wrote:Jos neko da pita koristi li jos ko EON od Logosofta i bice top. :lol: :lol:

Nema nista, kod tebe?!
Ništa posebno. Malo SK, malo EON, malo UniFi i tako to. ;-)
MTV

#16311 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Fino fino :)
afannedim

#16312 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Dzontra_Volta wrote:
MTV wrote:Jos neko da pita koristi li jos ko EON od Logosofta i bice top. :lol: :lol:

Nema nista, kod tebe?!
I malo preseravanja :mrgreen:
beni-bu-man

#16313 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by beni-bu-man »

EON na aparatima :izet:

VAVOO rulz 8-)
Dzontra_Volta

#16314 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

afannedim wrote:
Dzontra_Volta wrote:
MTV wrote:

Nema nista, kod tebe?!
I malo preseravanja :mrgreen:
Jbg tako isto sam se "preseravao" nekad prije 4-5 godina, kad sam prešao sa MojaTV na Logosoft. Nit sam se tad pokajao, niti sada.
afannedim

#16315 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ovo je klasično preseravanje spominjanJe SK, EONA K.RACA PALACA.
Dzontra_Volta

#16316 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

afannedim wrote:Ovo je klasično preseravanje spominjanJe SK, EONA K.RACA PALACA.
Preseravanje bi bilo kad bih spominjao neku uslugu kao prednost u odnosu na druge operatere, a da ona u stvarnosti to nije. U ovom slučaju SK, EON i UniFi su usluge koje ti Logosoft ne može ponuditi.
Kao što BH Telecom nije nudio SK i ugovore bez obaveznog trajanja, kad sam prelazio na Logosoft.
MTV

#16317 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Nemoj se ljutiti on (afan) je malo osjetljiv na rijec Telemach. :mrgreen:

Jel mobilna lolina preseravanje ili je to pak usluga vise u odnosu na TM :mrgreen: moram ja malo zaj... :lol: :lol:
afannedim

#16318 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ne interesuje me TM na ovoj temi to je poenta, ima tema TM za kurčenje
Dzontra_Volta

#16319 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Pa nisam s tobom ni komunicirao, nego sa MTV-om. Ono što te ne interesuje ne čitaš, a još manje komentarišeš. Ha ja! :D

@MTV: Naravno, to jest prednost u odnosu na TM, ali za onoliko koliko ja koristim mobitel, nema bolje tarife od mojmini15 na BHT, tako da vjerovatno ne bih koristio tu uslugu ni da sam ostalo Logosoft korisnik.

P.S. Bilo bi bolje da i korisnici Logosofta kontinuirano kritikuju usluge u kojima kaskaju za ostalima, pa bi možda bilo više povoda za kur*enje. Da su svi k'o afanedim, ne bi pomakli malim prstom.
afannedim

#16320 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Dzontra_Volta wrote:Pa nisam s tobom ni komunicirao, nego sa MTV-om. Ono što te ne interesuje ne čitaš, a još manje komentarišeš. Ha ja! :D

@MTV: Naravno, to jest prednost u odnosu na TM, ali za onoliko koliko ja koristim mobitel, nema bolje tarife od mojmini15 na BHT, tako da vjerovatno ne bih koristio tu uslugu ni da sam ostalo Logosoft korisnik.

P.S. Bilo bi bolje da i korisnici Logosofta kontinuirano kritikuju usluge u kojima kaskaju za ostalima, pa bi možda bilo više povoda za kur*enje. Da su svi k'o afanedim, ne bi pomakli malim prstom.
Ma šta reće. Imaš PP pa komunicirajte o TM
MTV

#16321 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Dzontra_Volta wrote:Pa nisam s tobom ni komunicirao, nego sa MTV-om. Ono što te ne interesuje ne čitaš, a još manje komentarišeš. Ha ja! :D

Ni meni se njihova mobilna u paketima nesto nesvidja al im je zato go free za 10 KM 3 GB ili koliko vec dobra ponuda. Samo da ni to nepropadne ko happy... a nije ni to bila poenta nego malo da eto da zaebaem raju... vazno je da si ti zadovoljan a ostalo cemo lako, jel tako ;-)

Priznajem da im redovno svake 2 sedmice posaljem spisak TV kanala i eto makar se jedan zalomi :mrgreen: a jednom se zalomilo 4 Cinestara Image a da su mene slusali mogli su se pohvaliti i sa 70 HD kanala, to ni TM nema :mrgreen:

afannedim wrote: Ma šta reće. Imaš PP pa komunicirajte o TM
Nemoj me ruziti :(
Anamotamo na temi se dosta puta pomene LOL a da to nijesam ja.

Nego kad ce hayati u HD, citaj OTV Valentina :lol: :lol:
afannedim

#16322 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:

Ni meni se njihova mobilna u paketima nesto nesvidja al im je zato go free za 10 KM 3 GB ili koliko vec dobra ponuda. Samo da ni to nepropadne ko happy... a nije ni to bila poenta nego malo da eto da zaebaem raju... vazno je da si ti zadovoljan a ostalo cemo lako, jel tako ;-)

Priznajem da im redovno svake 2 sedmice posaljem spisak TV kanala i eto makar se jedan zalomi :mrgreen: a jednom se zalomilo 4 Cinestara Image a da su mene slusali mogli su se pohvaliti i sa 70 HD kanala, to ni TM nema :mrgreen:

afannedim wrote: Ma šta reće. Imaš PP pa komunicirajte o TM
Nemoj me ruziti :(
Anamotamo na temi se dosta puta pomene LOL a da to nijesam ja.

Nego kad ce hayati u HD, citaj OTV Valentina :lol: :lol:
Ko tebe ruži :mrgreen:
Sakazulu

#16323 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Čekaj da uhvatim ritam prepiske, mene isto zanima da li TM ima temu kod nas... Ako nema moramo je uvesti, zar ne!

Image
afannedim

#16324 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Svi kanali Hayata nestali, tj crnilo ma kanalima logosoft izgleda pusta HD verzije ubrzo.
MTV

#16325 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ajde vise Music u HD :mrgreen:

Nestali su Hayat i Hayat HD koji su 99,99% vremena radili kako treba. Mozda, nagadjam, umjesto satelitskog prijema stimaju optiku.

Edit:
Boomerang u 16:9 formatu.
Post Reply