IzviniMTV wrote:Take sam ja srece.afannedim wrote:Ne spominji taj cirkus od kanala
Radio je i juce!afannedim wrote:ID SD ponovo proradio titl.
Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#16301 Re: Logosoft ALL ABOUT
- MTV
#16302 Re: Logosoft ALL ABOUT
Alfa TV opet sa analognom slikom.
- afannedim
#16303 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da je hoće ukinuti skroz
- MTV
#16304 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da i ona ne krene u HD pa bude ko BN BiH HD
Kanal je imao OK SD sliku i sad opet muljavo.
Kanal je imao OK SD sliku i sad opet muljavo.
-
xplisko
#16305 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koristi li neko ovaj UniFi od logosofta, ja registrovao ime i password, medjutim kada upisujem u postavkama tamo za wifi na telefonu ne mogu da kliknem connect, nije aktvno dugme, kao da mi fali jos nesto da upisem a odabrano je ovo PEAP, MCHAPV2 i upisano ime i password
jel imao neko ovakvih problema
-
Dzontra_Volta
#16306 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da nisi pomiješao lončiće?xplisko wrote:Koristi li neko ovaj UniFi od logosofta, ja registrovao ime i password, medjutim kada upisujem u postavkama tamo za wifi na telefonu ne mogu da kliknem connect, nije aktvno dugme, kao da mi fali jos nesto da upisem a odabrano je ovo PEAP, MCHAPV2 i upisano ime i password
P.S. Šta ima, stara raja iz Logosofta?
-
DON_eARL
#16307 Re: Logosoft ALL ABOUT
CA certifikat stavi na nema ili ne biraj (negacija uglavnom), pa će ti se pojaviti dugme za spajanje.xplisko wrote:Koristi li neko ovaj UniFi od Telemacha, ja registrovao ime i password, medjutim kada upisujem u postavkama tamo za wifi na telefonu ne mogu da kliknem connect, nije aktvno dugme, kao da mi fali jos nesto da upisem a odabrano je ovo PEAP, MCHAPV2 i upisano ime i password
-
xplisko
#16308 Re: Logosoft ALL ABOUT
A vidi fakat, unifi je telemach 
Oprostite na greski i hvala na pojasnjenju, sada radi kada odaberem CA do not validate.
Moze moderator ovo i izbrisati
Oprostite na greski i hvala na pojasnjenju, sada radi kada odaberem CA do not validate.
Moze moderator ovo i izbrisati
- MTV
#16309 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jos neko da pita koristi li jos ko EON od Logosofta i bice top.
Nema nista, kod tebe?!Dzontra_Volta wrote: Da nisi pomiješao lončiće?![]()
-
Dzontra_Volta
#16310 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ništa posebno. Malo SK, malo EON, malo UniFi i tako to.MTV wrote:Jos neko da pita koristi li jos ko EON od Logosofta i bice top.![]()
![]()
- afannedim
#16312 Re: Logosoft ALL ABOUT
I malo preseravanjaDzontra_Volta wrote:Ništa posebno. Malo SK, malo EON, malo UniFi i tako to.MTV wrote:Jos neko da pita koristi li jos ko EON od Logosofta i bice top.![]()
![]()
- beni-bu-man
#16313 Re: Logosoft ALL ABOUT
EON na aparatima
VAVOO rulz
VAVOO rulz
-
Dzontra_Volta
#16314 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jbg tako isto sam se "preseravao" nekad prije 4-5 godina, kad sam prešao sa MojaTV na Logosoft. Nit sam se tad pokajao, niti sada.afannedim wrote:I malo preseravanjaDzontra_Volta wrote:Ništa posebno. Malo SK, malo EON, malo UniFi i tako to.MTV wrote:
Nema nista, kod tebe?!
- afannedim
#16315 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo je klasično preseravanje spominjanJe SK, EONA K.RACA PALACA.
-
Dzontra_Volta
#16316 Re: Logosoft ALL ABOUT
Preseravanje bi bilo kad bih spominjao neku uslugu kao prednost u odnosu na druge operatere, a da ona u stvarnosti to nije. U ovom slučaju SK, EON i UniFi su usluge koje ti Logosoft ne može ponuditi.afannedim wrote:Ovo je klasično preseravanje spominjanJe SK, EONA K.RACA PALACA.
Kao što BH Telecom nije nudio SK i ugovore bez obaveznog trajanja, kad sam prelazio na Logosoft.
- MTV
#16317 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemoj se ljutiti on (afan) je malo osjetljiv na rijec Telemach. 
Jel mobilna lolina preseravanje ili je to pak usluga vise u odnosu na TM
moram ja malo zaj...

Jel mobilna lolina preseravanje ili je to pak usluga vise u odnosu na TM
- afannedim
#16318 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne interesuje me TM na ovoj temi to je poenta, ima tema TM za kurčenje
-
Dzontra_Volta
#16319 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa nisam s tobom ni komunicirao, nego sa MTV-om. Ono što te ne interesuje ne čitaš, a još manje komentarišeš. Ha ja!
@MTV: Naravno, to jest prednost u odnosu na TM, ali za onoliko koliko ja koristim mobitel, nema bolje tarife od mojmini15 na BHT, tako da vjerovatno ne bih koristio tu uslugu ni da sam ostalo Logosoft korisnik.
P.S. Bilo bi bolje da i korisnici Logosofta kontinuirano kritikuju usluge u kojima kaskaju za ostalima, pa bi možda bilo više povoda za kur*enje. Da su svi k'o afanedim, ne bi pomakli malim prstom.
@MTV: Naravno, to jest prednost u odnosu na TM, ali za onoliko koliko ja koristim mobitel, nema bolje tarife od mojmini15 na BHT, tako da vjerovatno ne bih koristio tu uslugu ni da sam ostalo Logosoft korisnik.
P.S. Bilo bi bolje da i korisnici Logosofta kontinuirano kritikuju usluge u kojima kaskaju za ostalima, pa bi možda bilo više povoda za kur*enje. Da su svi k'o afanedim, ne bi pomakli malim prstom.
- afannedim
#16320 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma šta reće. Imaš PP pa komunicirajte o TMDzontra_Volta wrote:Pa nisam s tobom ni komunicirao, nego sa MTV-om. Ono što te ne interesuje ne čitaš, a još manje komentarišeš. Ha ja!![]()
- MTV
#16321 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ni meni se njihova mobilna u paketima nesto nesvidja al im je zato go free za 10 KM 3 GB ili koliko vec dobra ponuda. Samo da ni to nepropadne ko happy... a nije ni to bila poenta nego malo da eto da zaebaem raju... vazno je da si ti zadovoljan a ostalo cemo lako, jel takoDzontra_Volta wrote:Pa nisam s tobom ni komunicirao, nego sa MTV-om. Ono što te ne interesuje ne čitaš, a još manje komentarišeš. Ha ja!![]()
Priznajem da im redovno svake 2 sedmice posaljem spisak TV kanala i eto makar se jedan zalomi
a da su mene slusali mogli su se pohvaliti i sa 70 HD kanala, to ni TM nema Nemoj me ruzitiafannedim wrote: Ma šta reće. Imaš PP pa komunicirajte o TM
Anamotamo na temi se dosta puta pomene LOL a da to nijesam ja.
Nego kad ce hayati u HD, citaj OTV Valentina
- afannedim
#16322 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ko tebe ružiMTV wrote:Ni meni se njihova mobilna u paketima nesto nesvidja al im je zato go free za 10 KM 3 GB ili koliko vec dobra ponuda. Samo da ni to nepropadne ko happy... a nije ni to bila poenta nego malo da eto da zaebaem raju... vazno je da si ti zadovoljan a ostalo cemo lako, jel takoDzontra_Volta wrote:Pa nisam s tobom ni komunicirao, nego sa MTV-om. Ono što te ne interesuje ne čitaš, a još manje komentarišeš. Ha ja!![]()
Priznajem da im redovno svake 2 sedmice posaljem spisak TV kanala i eto makar se jedan zalomia jednom se zalomilo 4 Cinestara
a da su mene slusali mogli su se pohvaliti i sa 70 HD kanala, to ni TM nema
Nemoj me ruzitiafannedim wrote: Ma šta reće. Imaš PP pa komunicirajte o TM![]()
Anamotamo na temi se dosta puta pomene LOL a da to nijesam ja.
Nego kad ce hayati u HD, citaj OTV Valentina![]()
-
Sakazulu
#16323 Re: Logosoft ALL ABOUT
Čekaj da uhvatim ritam prepiske, mene isto zanima da li TM ima temu kod nas... Ako nema moramo je uvesti, zar ne!

- afannedim
#16324 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svi kanali Hayata nestali, tj crnilo ma kanalima logosoft izgleda pusta HD verzije ubrzo.
- MTV
#16325 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ajde vise Music u HD 
Nestali su Hayat i Hayat HD koji su 99,99% vremena radili kako treba. Mozda, nagadjam, umjesto satelitskog prijema stimaju optiku.
Edit:
Boomerang u 16:9 formatu.
Nestali su Hayat i Hayat HD koji su 99,99% vremena radili kako treba. Mozda, nagadjam, umjesto satelitskog prijema stimaju optiku.
Edit:
Boomerang u 16:9 formatu.