made_in_sarajevo wrote:korisnik HS, do 1.8. ako mi korisnici ne podnesemo zahtjev za prelazak na neki paket ostaje nam ista cijena koju smo do sad placali ili ce se uvecati za 1,10KM radi kablovske koja je sad 15KM,a ne 13.90KM kao prije? KID 8 nece biti 36 i nesto KM nego ce biti 39 i nesto KM?
sta ce biti nakon 1.8? nemojte molim vas "bit cete blagovremeno obavjesteni" jer mi je muka kad to procitam od Vas ili telemacha. da li cemo automatski biti prebaceni na neki ekvivalent novih paketa, ako mi ne izaberemo drugacije ili ce ostati trenutno kako je uz kanale koje smo dobili na pocetku ovo prebacivanja, bez fox HD, sport kluba 4,5,6 i tako dalje?
dajte nam neki email ili broj nekoga ko je zaduzen za ovo ako vi ne znate odgovor.
bilo bi posteno da svojim korisnicima kazete bit ce vam tako tako,mozete ocekivati to i to. bolje da znamo otprilike sta nas ceka nego ovako da sjedimo i cekamo kad ce se sta promjeniti. 10 godina sam korisnik HS otkako ste dosli u moju zgradu, pa valjda je red da obavjestite normalno sta se moze ocekivati,a ne bit cete blagovremeno obavjesteni pa ode pola kanala, pa nesto ubacite pa onda opet kazete da cete i to ukinuti.
Poštovani made_in_sarajevo,
zahvaljujemo Vam na svim prethodnim godinama saradnje s našom kompanijom, vjerujemo i nadamo se da ćemo trend uspješnog poslovanja nastaviti i u budućnosti. Trudimo se i nastojimo svim korisnicima biti od pomoći bilo da je riječ o reklamaciji ili upitu. Na većinu sličnih upita smo već odgovorili, veoma često se desi da i drugi učesnici na temi daju odgovor ili pomognu savjetom iz prethodnog iskustva drugim korisnicima. No nastojaćemo Vam što preciznije odgovoriti na Vašu poruku. Naglašavamo da možete zadržati postojeće usluge i izvinjavamo se za eventualne neprijatnosti prilikom integracije mreža.
Brzina Vašeg interneta ostaje ista. Radi usklađivanja programske sheme s Telemachom od 01.03. cijena osnovne analogne usluge biće podignuta s 13,90 KM na 15 KM.
Programska shema digitalnih i Kid paketa je prikazana je na linku
http://www.hs-ktv.ba/?page_id=4561 ,
a za dobrodošlicu na novu mrežu svim korisnicima smo do 01.08. omogućili promotivno praćenje dodatnih 24 kanala iz Proširenog paketa, koji uključuju SK3 HD, BBC Earth HD, FOX life HD , FOX Crime HD, Ginx…
S integracijom mreža, novom ponudom omogućeno je da se pretplatite na neke od Duo ili Trio Grande paketa i unaprijedite svoju programsku shemu na preko 190 kanala, sa paketima Prošireni, HD (33 kanala), HBO, HBO premium, usluga snimanja i pauziranja žive slike, D3GO televizija u pokretu s mogućnošću vraćanja programa unazad 72 sata i HBO GO filmovi na mobilnim uređajima, D3 kuća za digitalnu TV na dva televizora putem digitalnih prijemnika ili CAM modula (jedan daljinski upravljač za TV i digitalnu kablovsku televiziju),
http://www.hs-ktv.ba/?page_id=482
http://www.hs-ktv.ba/?page_id=4451
Nudimo Vam mogućnost ubrzanja interneta do 150 Mbps, WiFi u cijeloj kući, besplatno korištenje UNIFI mreže izvan kuće u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji na preko 250.000 lokacija u regiji.
Osim besplatnih minuta razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH dostupnih već u Osnovnim Duo i Trio Grande paketima, podsjećamo na besplatne minute prema mobilnim mrežama, inostranstvu u višim Duo i Trio paketima (extra, premium), besplatan telefonski bežični aparat za nove korisnike telefonije, besplatne pozive prema preko 300000 telefonskih korisnika United grupe u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj gori i BiH, a uskoro i interaktivne Usluge TV unazad, Video na zahtjev, te Unifon fiksnog telefoniranja i korištenja besplatnih minuta iz paketa i kad su izvan kuće.
Trenutno ste u mogućnosti odabrati promotivne akcije koje Vam omogućavaju veoma atraktivne benefite i pogodnosti.
Nadamo se da ćete naći nešto za sebe iz naše bogate ponude, svakako očekujemo da nam se javite u inbox, rado ćemo Vas pozvati kako bismo vas detaljnije upoznali s ponudom i pogodnostima te odgovorili na sve Vaše upite i nedoumice vezane za naše usluge.