HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
MH i HS kablovska

#16301 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

TheWatcher wrote:zovem 10 puta,javlja se 10 razlicitih ljudi i slusam 10 razlicitih prica :oops: koji debili majko mila :run:
Zdravo TheWatcher,
molimo Vas da prihvatite naše izvinjenje zbog nastale situacije, rado ćemo provjeriti Vaše navode i preslušati razgovore koje ste vodili s operaterima, stoga Vas molimo za saradnju i korisničke podatke.
Nastojimo našim korisnicima biti dostupni i na raspolaganju na sve moguće načine, tim povodom smo i kreirali naš zvanični account na temi, kako bismo Vam bili na usluzi. Budite slobodni da Vaš zahtjev reklamaciju ili upit pošaljete na pp.
MH i HS kablovska

#16302 Re: HS kablovska

perfect_guy wrote:gdje je zapelo s eurosportom?
Zdravo perfect_guy,
Eurosport 1 i Eurosport 2 se nalaze u našoj programskoj šemi, kako u analognoj tako i u digitalnoj ponudi.
Predlažemo da uradite skeniranje kanala.
perfect_guy

#16303 Re: HS kablovska

Post by perfect_guy »

MH i HS kablovska wrote:
Zdravo perfect_guy,
Eurosport 1 i Eurosport 2 se nalaze u našoj programskoj šemi, kako u analognoj tako i u digitalnoj ponudi.
negdje do 9 sati radilo normalno, i onda samo zaledila slika. dvica radi normalno
MH i HS kablovska

#16304 Re: HS kablovska

winnie wrote:
Maharadza wrote:

S kojim se to operaterom možeš "dogovoriti" u vezi kanala? :mrgreen:

Da se razumijemo, prvi sam za to da sve HD kanale prebace u osnovni paket, pogotovu sportske, but that's not how it works! :mrgreen:
Tehnički je izvodljivo, imao sam to prije, pogotovo ako imaš iole "pametniji" tv.
Sve se može dogovoriti ako se hoće. Do mene nije.
Naravno da može i mi smo tu da nađemo rješenje i ponudimo Vam pogodnost koja je najprihvatljivija za naše korisnike. Dovoljno je da korisnik ili potencijalni korisnik želi da sarađuje. Kao i sve druge korisnike tako i Vas pozivamo da nam se javite, provjerićemo koje usluge koristite i koja ponuda bi bila najidealnija i cjenovno najprihvatljivija za Vas kao i sve naše korisnike.

Podsjećamo da uz prelazak na novu ponudu možete dobiti HD paket, najveći u BiH sa 33 HD kanala, veće brzine interneta u odnosu na one koje ste do sada koristili te izborom jednog od Duo ili Trio paketa možete ostvariti znatne uštede te steći pravo na dodatne pogodnosti i benefite. Očekujemo Vaše javljanje, izbor je na Vama.
MH i HS kablovska

#16305 Re: HS kablovska

perfect_guy wrote:
MH i HS kablovska wrote:
Zdravo perfect_guy,
negdje do 9 sati radilo normalno, i onda samo zaledila slika. dvica radi normalno
Molimo Vas za preciznije informacije, radi se o analognoj ili digitalnoj usluzi?
perfect_guy

#16306 Re: HS kablovska

Post by perfect_guy »

MH i HS kablovska wrote: Molimo Vas za preciznije informacije, radi se o analognoj ili digitalnoj usluzi?
analogna
winnie

#16307 Re: HS kablovska

Post by winnie »

MH i HS kablovska wrote:
Naravno da može i mi smo tu da nađemo rješenje i ponudimo Vam pogodnost koja je najprihvatljivija za naše korisnike. Dovoljno je da korisnik ili potencijalni korisnik želi da sarađuje. Kao i sve druge korisnike tako i Vas pozivamo da nam se javite, provjerićemo koje usluge koristite i koja ponuda bi bila najidealnija i cjenovno najprihvatljivija za Vas kao i sve naše korisnike.

Podsjećamo da uz prelazak na novu ponudu možete dobiti HD paket, najveći u BiH sa 33 HD kanala, veće brzine interneta u odnosu na one koje ste do sada koristili te izborom jednog od Duo ili Trio paketa možete ostvariti znatne uštede te steći pravo na dodatne pogodnosti i benefite. Očekujemo Vaše javljanje, izbor je na Vama.
Eto, vidiš da mogu ali neće.
Od mene se traži da dodatno platim da bi gledao hd programe koje sam prije već imao. Već sam par puta to objasnio.
Vratite mi hd eurosport, eto vam i golf, i hayat, i n1, i 24kitchen i sve druge koje sam ranije navodio.

Neću da plaćam dodatno nešto što sam već imao. Kontaktirao sam vas i telefonom i opet ste nudili da platim dodatno nešto što sam već imao ranije. Ovo vam je jasno i stvarno ne znam čemu dalje trolanje.

Poštenije je da kažete da nećete a ne da peglate ovde sve stalno ponavljajući da nudite rješenje. Nije rješenje niti je pošteno da tražite da uzimamo i platimo dodatni paket da bi vratili ono što smo imali prije.
hoggarr

#16308 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

MH i HS kablovska wrote:
hoggarr wrote:@MH i HS kablovska

Pročitao sam ovu obavijest http://www.hs-ktv.ba/?p=4697. Uradim full scan i nisam dobio nove kanale, pored toga izgubio sam sport klub hd 1, 2 i Golf.
Zdravo hoggarr,
da li je na adresi Vašeg stanovanja pušten novi signal?
Predlažemo da nam se javite u inbox, kako bismo provjerili i riješili problem.
Zdravo MH i HS kablovska,
Na mojoj adresi stanovanja nije pušten novi signal.
Podatke sam ostavio u inbox.
LP
MH i HS kablovska

#16309 Re: HS kablovska

made_in_sarajevo wrote:korisnik HS, do 1.8. ako mi korisnici ne podnesemo zahtjev za prelazak na neki paket ostaje nam ista cijena koju smo do sad placali ili ce se uvecati za 1,10KM radi kablovske koja je sad 15KM,a ne 13.90KM kao prije? KID 8 nece biti 36 i nesto KM nego ce biti 39 i nesto KM?

sta ce biti nakon 1.8? nemojte molim vas "bit cete blagovremeno obavjesteni" jer mi je muka kad to procitam od Vas ili telemacha. da li cemo automatski biti prebaceni na neki ekvivalent novih paketa, ako mi ne izaberemo drugacije ili ce ostati trenutno kako je uz kanale koje smo dobili na pocetku ovo prebacivanja, bez fox HD, sport kluba 4,5,6 i tako dalje?

dajte nam neki email ili broj nekoga ko je zaduzen za ovo ako vi ne znate odgovor.

bilo bi posteno da svojim korisnicima kazete bit ce vam tako tako,mozete ocekivati to i to. bolje da znamo otprilike sta nas ceka nego ovako da sjedimo i cekamo kad ce se sta promjeniti. 10 godina sam korisnik HS otkako ste dosli u moju zgradu, pa valjda je red da obavjestite normalno sta se moze ocekivati,a ne bit cete blagovremeno obavjesteni pa ode pola kanala, pa nesto ubacite pa onda opet kazete da cete i to ukinuti.
Poštovani made_in_sarajevo,
zahvaljujemo Vam na svim prethodnim godinama saradnje s našom kompanijom, vjerujemo i nadamo se da ćemo trend uspješnog poslovanja nastaviti i u budućnosti. Trudimo se i nastojimo svim korisnicima biti od pomoći bilo da je riječ o reklamaciji ili upitu. Na većinu sličnih upita smo već odgovorili, veoma često se desi da i drugi učesnici na temi daju odgovor ili pomognu savjetom iz prethodnog iskustva drugim korisnicima. No nastojaćemo Vam što preciznije odgovoriti na Vašu poruku. Naglašavamo da možete zadržati postojeće usluge i izvinjavamo se za eventualne neprijatnosti prilikom integracije mreža.
Brzina Vašeg interneta ostaje ista. Radi usklađivanja programske sheme s Telemachom od 01.03. cijena osnovne analogne usluge biće podignuta s 13,90 KM na 15 KM.

Programska shema digitalnih i Kid paketa je prikazana je na linku http://www.hs-ktv.ba/?page_id=4561 ,
a za dobrodošlicu na novu mrežu svim korisnicima smo do 01.08. omogućili promotivno praćenje dodatnih 24 kanala iz Proširenog paketa, koji uključuju SK3 HD, BBC Earth HD, FOX life HD , FOX Crime HD, Ginx…

S integracijom mreža, novom ponudom omogućeno je da se pretplatite na neke od Duo ili Trio Grande paketa i unaprijedite svoju programsku shemu na preko 190 kanala, sa paketima Prošireni, HD (33 kanala), HBO, HBO premium, usluga snimanja i pauziranja žive slike, D3GO televizija u pokretu s mogućnošću vraćanja programa unazad 72 sata i HBO GO filmovi na mobilnim uređajima, D3 kuća za digitalnu TV na dva televizora putem digitalnih prijemnika ili CAM modula (jedan daljinski upravljač za TV i digitalnu kablovsku televiziju),
http://www.hs-ktv.ba/?page_id=482
http://www.hs-ktv.ba/?page_id=4451

Nudimo Vam mogućnost ubrzanja interneta do 150 Mbps, WiFi u cijeloj kući, besplatno korištenje UNIFI mreže izvan kuće u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji na preko 250.000 lokacija u regiji.

Osim besplatnih minuta razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH dostupnih već u Osnovnim Duo i Trio Grande paketima, podsjećamo na besplatne minute prema mobilnim mrežama, inostranstvu u višim Duo i Trio paketima (extra, premium), besplatan telefonski bežični aparat za nove korisnike telefonije, besplatne pozive prema preko 300000 telefonskih korisnika United grupe u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj gori i BiH, a uskoro i interaktivne Usluge TV unazad, Video na zahtjev, te Unifon fiksnog telefoniranja i korištenja besplatnih minuta iz paketa i kad su izvan kuće.

Trenutno ste u mogućnosti odabrati promotivne akcije koje Vam omogućavaju veoma atraktivne benefite i pogodnosti.
Nadamo se da ćete naći nešto za sebe iz naše bogate ponude, svakako očekujemo da nam se javite u inbox, rado ćemo Vas pozvati kako bismo vas detaljnije upoznali s ponudom i pogodnostima te odgovorili na sve Vaše upite i nedoumice vezane za naše usluge.
AdrianMole

#16310 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

Ma,evo od mene ,neuvijeno :-D :-D Nakon, 1.8 svi oni koji još ostanu na KID paketima imat će brzine neta kao do sada i kanale koje su prvotno pustili u shemu,bez ovih novih dodataka(sk4,sk5,sk6,cbs drama...).Niti jedna od novih usluga neće biti moguća kroz ove pakete(D3 Go...).Nije pošteno i ne vrijedi realno tih para,ali i to je blagi ili ne baš tako blagi pritisak da se pređe na nove pakete.

Što se mene tiče,ja ću sigurno pričekati 1.3 dok se stvari još malo poslože ,pa da budu i svi operateri na 1360 usaglašeni šta nam zapravo nude i po kojim cijenama.Također,nadam se kako će uskoro riješiti i ovaj EPG na BBC Earth i Cinema tv na što sam već dva puta ovdje molio ,no bez ikakvog učinka 8-) .
Očekujem u martu i još nekih filmskih kanala,jer ako su korisnici nešto tražili onda je to svakako poboljšanje filmske ponude.Sadašnja situacija je solidna i nigdje mi se ne žuri sa odabirom paketa.
bumerangss

#16311 Re: HS kablovska

Post by bumerangss »

homar wrote:
hrasno38 wrote:Ukratko ne prelazite na TM ni pod prijetnjom oruzjem. Nikad vise na jednom mjestu nisam cuo i vidio vise lazova i nesposobnijih ljudi. HS je gromada od firme za ove indijance vjerujte mi. Prvo imaju ljude na salterima koji ne znaju da saberu 1+1 i recimo vi im kazete da hocete tu i tu uslugu i oni klimaju glavom i kazu OK a kada dodje do realizacije potpisanog ugovora fali pola stvari.
Drugo na 1360 vam danima obecavaju sarene laze i vi im npr. fino napomenete da niste kuci ujutro i da je moguce da ljudi iz TM-a dodju samo poslije 17 i oni kazu nema problema nasi ljudi rade do 20.00. Onda mrtvo hladno vam se ljudi pojave na vratima ujutro kad izlazite iz kuce a predhodno se najave na telefon koji niste ostavili kao kontaktni.
POSEBNO NAPOMINJEM DA AKO PRELAZITE SA HS NA TM I IMATE FIKSNU TELEFONIJU DA CE VAM SE SJEBATI POSTOJECI BROJ I MORATE PONOVO U HS-u TRAZITI PRENOS BROJA TJ. NA TM. TO BI VAM TREBALA DA ODRADI TETA NA SLATERU U BBI ALI OCITO NA ZALOST ONE SVOJ POSAO RADE KATASTROFALNO. Napominjem da kada sam htio da uvedem telefon od HS-a ljudi u HS-u su mi odmah rekli da necu imati svoj dosadasnji broj i da ako hocu da imam moram izvrsiti prenos iz BH Telecoma.
Dalje za ovih 10-tak godina ljudi iz HS-a me nisu ama bas nikada izradili i kada su rekli da ce doci tada su i dosli.
Ja zaista prihvatam sve djecije bolesti nastale spajanjem provajdera ali zaista ne mogu da prihvatim da oni smatraju da smo mi svi tehnicki inferiorni i ne razumijemo kako sta funkcionise.
E da i postoje dvije ekipe. Jedna dodje i postavi vam nove uredjaje i ako vam nesto ne radi oni nemaju nista sa tim nego morate opet cekati drugu ekipu koja ce vam otkloniti kvarove. U HS-u je bilo All in One!!!!
Sad mi je tek postalo nepojmljivo koliki je gigant bio HS i to "DOMACI" gigant....ali jok nama je sladje tudje govno nego domaca cokolada.
I jos jedna stvar koja se zove "SEF" to u TM-u ne postoji i naravno cvrsto na prve linije su isturili ljude na informacijama i montere kojima ni krivim ni duznim komitenti jebu sta stignu.
I da na kraju da ponovim da apsolutno ne kriv ni one sto se javljaju na 1360, ni montere nego iskljucivo i samo iskljcivo glavonje koji se sakrivaju iza njih.
Ja imam vrlo ružna iskustva sa TM. nazva me neka teta iz HS prije nove godine, neznam odkud joj moj mobitel, kaže doćiće vam ljudi sutra da zamijene modul karticu, jer je to neophodno "telemach preuzima HS", ali vi ne gubite ništa. Dobro, dođe neki majstor, vadi modul karticu HS-a iz TV i instalira resiver. Kažem majstoru "čekaj, gdje je nova kartica", kaže ovo je samo privremeno, neki tehnički problem, dobit ćeš modul karticu odmah poslije nove godine. Prođe nova godina, sve se poremetilo, iternet, telefon.... po 4 - 5 dana ne radi, dođu nešto poprave, drugo pokvare. Potrošio sam na desetine KM kredita mob. zovući njihov centar za popravke, jer fiksni telefon više ne radi nego radi. Tražim poslije nove godine da mi vrate modul karticu, jer su obećali, kažu "do kraja sedmice" i tako do danas. Kažem im da su me prevarili, jer su samo manjem broju HS korisnika htjeli uvaliti resivere TH umjesto modul kartica (odustali su zamjenu HS kartica sa resiverima, jer su ljudi odlazili), kazu mi da se strpim da će to biti najkasnije do kraja ove sedmice, otvoren nalog. Tražim da mi puste tesne kanale koje su svima pustili do 1.8.2016.g., kažu "sutra" i tako danima ništa. U životu se nisam naslušao više laži i petljavine, što je previše, previše je. Više paketa KID smo koristili od HS, natjerali su me da im pokupim 4 paketa i ovu skalameriju vratim naredne sedmice, to je njima manje oko 300,00 KM mjesečno, ima poštenijih kuća.
TM da je imalo usluzan i dobronamjeran svojim korisnicima uveo bi besplatan suport broj kao sto ima BHTelecom 1444 za svoje korisnike! I bez obzira sto bi neki korisnici TM zvali sa fiksnog BHTelecoma bilo bi im besplatno tj TM bi placao to BHTelekomu isto kao sto vece kompanije tipa Coca Cole imaju besplatan broj za svoje potrosace. Ali kod TM nema nista gratis pa ni informacije :-)
made_in_sarajevo

#16312 Re: HS kablovska

Post by made_in_sarajevo »

Da ne cititam velik post, hvala HS na nekom konkretnom odgovoru. Hocu li izabrati sta ili preci na moja tv to cemo jos vidjeti ko ce sta izbaciti. Ono sto sam gledao na HS u telemachu dodatno moram platiti i nema vise arena koje su po meni bolje od sk. Meni licno jer arena prenosi sta mene zanima.
hemed

#16313 Re: HS kablovska

Post by hemed »

hemed wrote:Pitanje za hs sto mi na hema 2 neptun hd nisu fino poredani kanali kao sto pise na stranici, prvi kanal mi je discovery sc pa history itd a treba da bude n1 prvi pa nadalje
Jel misli neko iz hs da odgovori vec jednom na ovo pitaje postavljam jedno te isto pitanje dva puta vi se pravite mutavi
MH i HS kablovska

#16314 Re: HS kablovska

hoggarr wrote:
MH i HS kablovska wrote:
hoggarr wrote:@MH i HS kablovska

Pročitao sam ovu obavijest http://www.hs-ktv.ba/?p=4697. Uradim full scan i nisam dobio nove kanale, pored toga izgubio sam sport klub hd 1, 2 i Golf.
Zdravo hoggarr,
da li je na adresi Vašeg stanovanja pušten novi signal?
Predlažemo da nam se javite u inbox, kako bismo provjerili i riješili problem.
Zdravo MH i HS kablovska,
Na mojoj adresi stanovanja nije pušten novi signal.
Podatke sam ostavio u inbox.
LP
Hvala hoggarr, pišemo Vam u pp.
MH i HS kablovska

#16315 Re: HS kablovska

perfect_guy wrote:
MH i HS kablovska wrote: Molimo Vas za preciznije informacije, radi se o analognoj ili digitalnoj usluzi?
analogna
Obaviješteni smo da se kanal uredno emituje. Molimo Vas za povratne informacije, da li još uvijek imate navedenih problema.
B Ling

#16316 Re: HS kablovska

Post by B Ling »

MH i HS kablovska wrote:
NK33 wrote:
B Ling wrote: Dakle do 1.8.2016 mogu zadrzati ovaj paket. Ovaj paket placam 52,90 na dva tv-a. Imam 190+ kanala i internet 30mb/s. Ako uzmem novi paket placat cu za istu uslugu 66.90Km - 13 km skuplje za malo brzi internet. Ja definitivno ostajem na trenutnom paketu, dok ne ponude nesto bolje. :-D
Da, nedavno je bila obavijest na stranici hs-hkb.ba da postojeci paketi ostaju aktivni do 01.08.2016. godine. Nema nikakve informacije sta ce biti poslije toga, najlogicnija pretpostavka je da cemo morati odabrati neki od Telemach paketa ali vidjet cemo, ima jos do 01.08 :)
Ne morate prelazit na Telemach usluge i ne morate uzimatii Teelemach pakete.
Podsjećamo da možete koristiti postojeće usluge ili se opredijeliti za neki od novih unaprijeđenih paketa.
PA vasi unaprijedjeni paketi su isti kao telemach paketi,u 5 deka. :roll: PO cemu je zamjena jednih kanala drugima i ostavljanje istih usluga interneta i fiksne unapredjenje paketa?

Fkt. se morate uozbiljiti ako mislite zadrzati korisnike.
MH i HS kablovska

#16317 Re: HS kablovska

hemed wrote:
hemed wrote:Pitanje za hs sto mi na hema 2 neptun hd nisu fino poredani kanali kao sto pise na stranici, prvi kanal mi je discovery sc pa history itd a treba da bude n1 prvi pa nadalje
Jel misli neko iz hs da odgovori vec jednom na ovo pitaje postavljam jedno te isto pitanje dva puta vi se pravite mutavi
Zdravo hemede,
nema potrebe za ovakvom vrstom komunikacije, veliki broj zahtjeva i upita svakodnevno dobivamo od korisnika i trudimo se svima pomoći i odgovoriti u najkraćem roku.
Nalog za dolazak tehničke ekipe koja će izvršiti update softvera na Vašem receiveru je izdat. Dostavite nam samo kontakt broj kako bismo Vas pozvali prije dolaska.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#16318 Re: HS kablovska

Post by dr.gog »

MH i HS kablovska wrote:
Zdravo hemede,
nema potrebe za ovakvom vrstom komunikacije, veliki broj zahtjeva i upita svakodnevno dobivamo od korisnika i trudimo se svima pomoći i odgovoriti u najkraćem roku.
Nalog za dolazak tehničke ekipe koja će izvršiti update softvera na Vašem receiveru je izdat. Dostavite nam samo kontakt broj kako bismo Vas pozvali prije dolaska.
Ma brate, ako je neko nervozan, ignoriši, ovo je javni forum sa nickname-ovima.

Ja sam korisnik HS od osnivanja mreže, selio sam se ravno 4 puta, a za tolike godine sam zvao samo 5-6 puta kada je usljed bog zna kakvih radova na mreži dolazilo do pucanja konekcije.

Nego, mene interesuje hoće li 1.marta(eventualno 2.) raditi naplatni centar gore u Radničkoj ulici? Tu sam navikao da dolazim.A one žene mi prije dva mjeseca nisu znale reći kakva ih sudbina čeka.

U drugom stanu u kojem boravim imam Telemach, i sinoć sam pregledavao račune, tj.one odreske od plaćanja koje daju u BBI. Telemach je mutan i prilično traljav, a sistem naplate ni sami call-operateri ne znaju da objasne...
perfect_guy

#16319 Re: HS kablovska

Post by perfect_guy »

MH i HS kablovska wrote:
perfect_guy wrote:
analogna
Obaviješteni smo da se kanal uredno emituje. Molimo Vas za povratne informacije, da li još uvijek imate navedenih problema.
pročepilo je, radi normalno
MH i HS kablovska

#16320 Re: HS kablovska

perfect_guy wrote: pročepilo je, radi normalno
:thumbup: hvala na povratnim informacijama.
operacija labrador

#16321 Re: HS kablovska

Post by operacija labrador »

MH i HS kablovska wrote:
Molim da odgovorite na pp koje sam vam poslao ...
Napisati da ne znaš, također je odgovor ... :D
MH i HS kablovska

#16322 Re: HS kablovska

operacija labrador wrote:
MH i HS kablovska wrote:
Molim da odgovorite na pp koje sam vam poslao ...
Napisati da ne znaš, također je odgovor ... :D
Jutro operacija labrador,
odgovor na upit čeka Vas u inboxu. Kada je riječ o ovoj vrsti komunikacije, molimo Vas za strpljenje, na poruke odgovaramo onim redoslijedom kako pristižu i garantujemo Vam da ćemo na sve poruke odgovoriti.
amaretto

#16323 Re: HS kablovska

Post by amaretto »

Imam HS internet standard 15KM i analognu kablovsku 13,90KM. Meni nista bolje ne treba (osim sto je izbacen History Channel) pa ako moze odgovor hoce li se ovdje ista mjenjati po pitanju usluge i cijena.
Hvala unaprijed,
dadem17

#16324 Re: HS kablovska

Post by dadem17 »

AdrianMole wrote:Ma,evo od mene ,neuvijeno :-D :-D Nakon, 1.8 svi oni koji još ostanu na KID paketima imat će brzine neta kao do sada i kanale koje su prvotno pustili u shemu,bez ovih novih dodataka(sk4,sk5,sk6,cbs drama...).Niti jedna od novih usluga neće biti moguća kroz ove pakete(D3 Go...).Nije pošteno i ne vrijedi realno tih para,ali i to je blagi ili ne baš tako blagi pritisak da se pređe na nove pakete.

Što se mene tiče,ja ću sigurno pričekati 1.3 dok se stvari još malo poslože ,pa da budu i svi operateri na 1360 usaglašeni šta nam zapravo nude i po kojim cijenama.Također,nadam se kako će uskoro riješiti i ovaj EPG na BBC Earth i Cinema tv na što sam već dva puta ovdje molio ,no bez ikakvog učinka 8-) .
Očekujem u martu i još nekih filmskih kanala,jer ako su korisnici nešto tražili onda je to svakako poboljšanje filmske ponude.Sadašnja situacija je solidna i nigdje mi se ne žuri sa odabirom paketa.
Upravo tako! Ne mogu da vjerujem da nas tretiraju poslije toliko godina koristenja I UREDNOG PLACANJA njihovih usluga kao nove korisnike? Jos gore,da smo novi korisnici imali bi I neke povlastice. Ja imam KID 22,platio sam im za HD receiver,kupio I modul za digitalne na drugom tv-u. I sada treba da placam ponovno uvodjenje 35 KM plus 3.5 KM mjesecno za uslugu D3 kuca,koju sada imam? Ne mogu to nikako racionalno objasniti,osim cinjenicom da se nasa pozicija kao korisnika usluga drasticno pogorsala monopolskim ponasanjem ove nove mega kablovske firme. U promjene u programima koje cemo gledati ne ulazim,jer im je to u ugovoru dozvoljeno,ali ako nam neke stvari potpuno ukinu ili prepolove,to je nesto drugo. Tako I ovo ponovno placanje! Kazu da ce pustiti promotivno neke kanale,a sta je sa ovim koje su nam ukinuli?
NK33

#16325 Re: HS kablovska

Post by NK33 »

Najgore je to sto nas, gdje im odgovara, tretiraju kao stare korisnike a ondje gdje ne odgovara tu smo novi. One akcije koje vaze za nove korisnike DUO i TRIO paketa ne vaze za nas koji smo bili na HS, a kada je u pitanju oprema i sve ostalo tu smo kao novi korisnici.

Ja cu cekati do 1.8 do kad, po njihovoj obavijesti, vazi ovaj KID S paket pa cemo dalje vidjeti sta i kako. Trenutno sam zadovoljan jer su nam dali dosta novih i dobrih kanala u zamjenu za one koje smo izgubili, ali ako nakon 1.8 budem za isto ovo morao placati 10KM vise (DUO ili TRIO paket) onda cao Telemach pa makar presao i na bhtelecom.
Locked