Ja se nauzivala Bosne, tope i tarhane
Od danas ponovo u nove radne pobjede a Bogami i licne, da pokusam sta popraviti i bolja biti sebi i svojoj okolini
Neka nam ibadeti budu kabul, amin.
A kojima je u sridu?Capajebo wrote:Nama je sutra
Pa onima kojima nije sutra, logicnoSodom1 wrote:A kojima je u sridu?Capajebo wrote:Nama je sutra
Da li cinjenica sto nam cestitas Bajram danas, a ne juce, znaci da si i ti clanica vehabijskog pokreta, zajedno sa kriticharem?m_l wrote:Postaci,
Bajram Mubarek Olsun!
Haj' to, nego im Ljevakovic jucer na Bajramskom koncertu u prvom safu (ja bio u trecemTowelie wrote:Da li cinjenica sto nam cestitas Bajram danas, a ne juce, znaci da si i ti clanica vehabijskog pokreta, zajedno sa kriticharem?m_l wrote:Postaci,
Bajram Mubarek Olsun!
Zar ti ne cekas cetvrtak?salik79 wrote:Umalo da zaboravim. Allah razi olsun! Bajram serif mubarek olsun i od mene
Kasno sazn'oinsomnia78 wrote:Zar ti ne cekas cetvrtak?salik79 wrote:Umalo da zaboravim. Allah razi olsun! Bajram serif mubarek olsun i od mene
S moje sokoćalo
Kod njih nema srijede, s utorka se odma' prelazi na četvrtak!insomnia78 wrote:Nista dnevna zapovjed i to?
Salu na stranu. Kako Iran "pravda" taj cetvrtak? Ako je istina, naravno, posto mi se nije dalo istrazivati
S moje sokoćalo
Tukjainsomnia78 wrote:Nista dnevna zapovjed i to?
Salu na stranu. Kako Iran "pravda" taj cetvrtak? Ako je istina, naravno, posto mi se nije dalo istrazivati
S moje sokoćalo
Evo, pronadjoh. Izgleda da im je prvi dan bio jucer, kao i nama:salik79 wrote:Tukjainsomnia78 wrote:Nista dnevna zapovjed i to?
S moje sokoćalo![]()
Vjeruj da ne znam kada je u Iranu, osim onoga sto sam procitao, kao i ti. "Pravdanje" cetvrtka bih mogao objasniti, sto bi se strucnim zargonom reklo, "sigurnosnim faktorom", kao i kod iftara. Naime, oni i iftare (tj. prekidaju post) 15-tak minuta poslije nas.
Ako nisi primjetio, u Iranu je bilo na isti dan kao i kod nas.Hadzi Lojo wrote:http://lunaf.com/lunar-calendar/2016/
Ovaj kalendar kaze da smo dobro potrefili, ja ne znam sta oni mudruju u Arabiji i Iranu! Nije ni cudo sto je ovakvo stanje u svijetu!