Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel ovo sad nije provokacija?
Ba i ti si otisao u q.
Pa sta ti je problem sad?
Jarane, de udahni....objasni.
Nicim izazvan plasira video koji kaze " Ukrainski pro nacisti u WWII".
Naravno da nisam ni pogledao.
Eto na kakav si level dospio bar kod mene.
Puta nula.
Ukrajinci su uzeli oruzja, sad moraju udariti na orke. Za opomenu domacim ukrajinskim orkama sprzio bi im donjeck napalmom. Svakako nema civila, ostali samo ork teroristi.
General War wrote: ↑22/05/2023 21:42
Pa sta ti je problem sad?
Jarane, de udahni....objasni.
Nicim izazvan plasira video koji kaze " Ukrainski pro nacisti u WWII". Naravno da nisam ni pogledao. Eto na kakav si level dospio bar kod mene.
Puta nula.
Mrvice_ba wrote: ↑23/05/2023 00:00
Ukrajinci su uzeli oruzja, sad moraju udariti na orke. Za opomenu domacim ukrajinskim orkama sprzio bi im donjeck napalmom. Svakako nema civila, ostali samo ork teroristi.
Guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov javlja da su gradić Grajvoron i selo Borisovka pod granatama i udarima dronova.
„Granatirano je selo Borisovka, prema preliminarnim informacijama nema žrtava. Dron je više puta bacio bombe na jednu od upravnih zgrada. U Grajvoronu su dvije zgrade napadnute dronovima, usljed čega su se zapalile. Sve operativne službe izlaze na lice mjesta", objavio je guverner.
Alo, nisi mi odgovorio?
Šta je sad?
Kani se priče o trolovanju?
Ovo je bitno.
Može li rusija biti slobodna i prosperitetna bez Putina?
Zaboli me za rusiju, iskreno
Ali kad vec pitas, mozes li definisati sta ti znaci slobodna rusija?
Naravno da mogu. Rusija gdje možeš izaći na ulicu i psovat mater "precJedniku"?
Mjesto gdje možeš održati demonstracije npr. protiv rata kao što su amerikanci demonstrirali protiv rata u Vijetnamu?
Ili kao što su ruski građani demonstrirali po Berlinu za podršku Rusiji ili demonstracije prorusa u češnoj i slovačnoj ptotiv NATO-a i nikome nije falila dlaka sa glave?