Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
r_faruk

#16276 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by r_faruk »

bitanga_sa_otesa wrote:
beni-bu-man wrote: pojedite snickers :lol:
otkud mi lova za te skupe Ćokoladice..jedem frondi keks...
Taj je najbolji. Ja ga drzim u frizideru, znas kako je dobar kad je leden..... Isto snickers hahahaha
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#16277 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

bitanga_sa_otesa wrote:
Romeo 80 wrote: ali sam dosao do zakljucka da marva ni ne konta da je pravilno desnom stranom hodati.
mozda su iz japana dosli turisti...
A sa istoka su kako god da okrenes :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#16278 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

Romeo 80 wrote:
A sa istoka su kako god da okrenes :lol:
i najbolji trkaci auti se prave na istoku(smederevo) :lol: :lol:
Travnički Noćni Šetač

#16279 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Hoćemo li se nervirati ili jedemo čokoladice:

Logovan

#16280 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Logovan »

bitanga_sa_otesa wrote:
Logovan wrote: Jesi ti ters neki. :roll: :mrgreen: :mrgreen:
i ja sam isti :lol:
Nemojte puno tersluka, ode život na gluposti. :D
vješalica

#16281 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

Ova sluzbena vozila sto pise na njima BATAGON
Pa fkt gdje su nasli one odrone da ih puste na cestu
Vjecno u rukama tablet
Kuliranje i ometanje saobracaja voznjom 'na kvacilu'
Zvjeranje okolo,skretanje bez signalizacije,a kad im se zuri,papkarosi preticu,uvaljuju se ko muhe bez glave....
Tomahawk11
Globalni moderator

#16282 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

Nije baš kod vozača, jeste kod saobraćajnice...prema Kovačićima, koji je idiot podešavao semafore?!
Znači, svaki semafor sam stao :-)
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#16283 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Dope_Man

#16284 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

Hahaha... a sto ce im auto, ne moze se eto prosetati lagano do dzamije jel? Toliko je dzamija u gradu da realno, svaki covjek koji zeli ici u istu, ne mora nikad setati duze od 20tak minuta do najblize. Naravno, nije fora doci do najblize, vec do one gdje si vidjen i slicne gluposti, pa hajmo svi autima u onu jednu a u komsiluku klanja sam hodza, eventualno sa trojicom staraca.

U svakom slucaju zasto i ovo ne bi shvatili kao jos jedno bozije iskusenje :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#16285 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

Image

ovi, samo što kod nas Ducato vozaju... gamad na cesti
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#16286 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

Dope_Man wrote:Hahaha... a sto ce im auto, ne moze se eto prosetati lagano do dzamije jel? Toliko je dzamija u gradu da realno, svaki covjek koji zeli ici u istu, ne mora nikad setati duze od 20tak minuta do najblize. Naravno, nije fora doci do najblize, vec do one gdje si vidjen i slicne gluposti, pa hajmo svi autima u onu jednu a u komsiluku klanja sam hodza, eventualno sa trojicom staraca.

U svakom slucaju zasto i ovo ne bi shvatili kao jos jedno bozije iskusenje :lol:
Cinjenica je da parking prostora ima malo, ali onaj ko hoce da ga nadje, moze ga naci ali valja platiti. Ja sam prije par noći platio 4 KM parking, da bi klanjao teraviju u Carevoj dzamiji. I trebaju da pišu, pješaci se moraju kretati cestom sto sigurno ne pridonosi njihovoj sigurnosti.
tempuser

#16287 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Sad ce novokomponovani vjerinici krenuti s paljbom o ismalofobiji ali ovakvi paradoksi nemau nikakve veze s vjerom,

Ramazan je vrijeme posta, molitve, praštanja i milosti, kada se svi trude da budu bolji i da rade na izgradnji boljih odnosa u društvu.
Kako su i vjernici sami kazali, oni su ogorčeni jer policija iz noći u noć piše kazne za nepropisno parkiranje tokom teravih namaza.

Znaci ogorcen si jer u mjesecu kad treba da budes bolji svjesno krsis zakon i budes kaznjem?! :?
Last edited by tempuser on 13/06/2018 10:05, edited 1 time in total.
beni-bu-man

#16288 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

tempuser wrote:Sad ce novokomponovani vjerinici krenuti s paljbom o ismalofobiji ali ovakvi paradoksi nemau nikakve veze s vjerom,

Ramazan je vrijeme posta, molitve, praštanja i milosti, kada se svi trude da budu bolji i da rade na izgradnji boljih odnosa u društvu.
Kako su i vjernici sami kazali, oni su ogorčeni jer policija iz noći u noć piše kazne za nepropisno parkiranje tokom teravih namaza.
al ovo mi je najjace "posljednjih dana pristigao je veliki broj pritužbi vjernika na ponašanje policijskih službenika tokom ramazana"
zdruzdjo

#16289 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote:Sad ce novokomponovani vjerinici krenuti s paljbom o ismalofobiji ali ovakvi paradoksi nemau nikakve veze s vjerom,

Najbolja mi je ova: "u Beogradu policija je maksimalno tolerantna prema vjernicima tokom ramazana".
Ooooj jasta. Kazu i vucic licno somune i hurme djeli.
Cak se i seselj pridruzio pa su pruzili ruku prijateljstva dok ne prodje ramazan.

I ona: Parkiramo ispred i oko džamije jer nemamo gdje drugo...

Neka mi ne zamjere vjernici na sarkazmu ali izgleda da trebaju se praviti drive-in dzamije po rezonu ovih koji su davali izjave.
U svakom naselju u sarajevu u dzamiji si za plafon 20 minuta pjeske. U nekim i krace. Ali bolje ovako. Da mu neko psuje majku jer ne moze sa djetetom u kolicima proci. Ali sto ce prolaziti? U dzamiju ko sav svijet.
Haj ogrijesih se.
amar1994

#16290 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:lol: :lol: :lol:

Teski papci :run:
tempuser

#16291 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

beni-bu-man wrote:
al ovo mi je najjace "posljednjih dana pristigao je veliki broj pritužbi vjernika na ponašanje policijskih službenika tokom ramazana"
Pa eto, da smo dosli do toga da je kriv onaj koji radi svoj posao najbolje govori da ovo nema veze ni sa zdravom pamecu ni sa tradicijom.
tempuser

#16292 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

zdruzdjo wrote: U svakom naselju u sarajevu u dzamiji si za plafon 20 minuta pjeske. U nekim i krace. Ali bolje ovako. Da mu neko psuje majku jer ne moze sa djetetom u kolicima proci. Ali sto ce prolaziti? U dzamiju ko sav svijet.
Haj ogrijesih se.
Nazalost, u drustvu gdje je sistem vrijednosti davno otisao u 3 pm, stvari poput u koju osnovu skolu ti dijete ide i u kojoj dzamiji se molis bogu su postale pitanje prestiza i drustvenog ugleda.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#16293 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

sdpovska i ustaška policija piše kazne poštenom narodu
beni-bu-man

#16294 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

tempuser wrote:
beni-bu-man wrote:
Pa eto, da smo dosli do toga da je kriv onaj koji radi svoj posao najbolje govori da ovo nema veze ni sa zdravom pamecu ni sa tradicijom.
pa to, et vidis koliko su mentalno poremeceni da se zale sto svjesno cine prekrsaj
Logovan

#16295 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Logovan »

Joj kako me nerviraju "vjernici" sa ovakvim načinom razmišljanja. Bog dao noge, može se nekad i prošetati, neće im ništa biti. Nemamo pet džamija u gradu, nego na stotine, na svakom su uglu. Ne mora se ići u "jednu od poznatijih", nego idi u onu koja je u tvom naselju. A i ima parkinga 1 KM i 2 KM pa neka plate.
Mora se sa autom, mora biti parking besplatan, mora biti negdje blizu džamije, mora biti siguran parking. :roll: Još i da vam auta neko opere dok ste u džamiji?
Al' čuj ti molim te parkiramo ispred i oko džamije jer nemamo gdje drugo :zid: Ovo je dosta veliki nivo bezobrazluka.
Napravi se problem pješacima, starijim ljudima, majkama koje vodaju bebe u kolicima, osobama sa posebnim potrebama, a da ne govorim kada hitna pomoć ima intervenciju ili kada vatrogasci trebaju proći da bi došli do zgrade koja gori.
drug_profi

#16296 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Pa fino piše i u dopisu PU koju su dali na novinarsko pitanje. Maksimalno tolerišemo nepropisno parkiranje u vrijeme vjerskih obreda, ali kad to postane ugrožavajuće za pješake i javni saobraćaj prinuđeni smo na represivne mjere.
Znači zagrde do kraja i očekuju da svijet stane radi teravije.
BadBoy

#16297 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Nama život u Starom Gradu za vrijeme Ramazana zaista postane teži, jer isto kao da piše negdje da su samo džamije u Starom Gradu i Vratniku priznate i da se samo tu klanjaju teravije.

Svake godine je isto.
Last edited by BadBoy on 13/06/2018 14:25, edited 1 time in total.
beni-bu-man

#16298 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

BadBoy wrote:Nama život u Starom Gradu za vrijeme Ramazana zaista postane teži, jer isto kao da piše negdje da se samo u džamije u Starom Gradu i Vratniku priznate i da se samo tu klanjaju teravije.

Svake godine je isto.
Jebo ga ti mora live objaviti da je bio na teraviJi i to u starom gradu :mrgreen:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#16299 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

svaki kvart ima svoju dzamiju,tj svaka dzamija ima svoj dzemat,nikad mi nije bilo jasno zasto se autom treba ici u dzamiju.. valjda da i te dzematlije vide kako se ima auto,a nema se za goriva...
beni-bu-man

#16300 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

bitanga_sa_otesa wrote:svaki kvart ima svoju dzamiju,tj svaka dzamija ima svoj dzemat,nikad mi nije bilo jasno zasto se autom treba ici u dzamiju.. valjda da i te dzematlije vide kako se ima auto,a nema se za goriva...
ma fukare su to ba, ko sto moj kolega iz vogosce ide u begovu, kaze naviko tako a 30 godina iz vogosce nije mako
Post Reply