Taj je najbolji. Ja ga drzim u frizideru, znas kako je dobar kad je leden..... Isto snickers hahahahabitanga_sa_otesa wrote:otkud mi lova za te skupe Ćokoladice..jedem frondi keks...beni-bu-man wrote: pojedite snickers
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
r_faruk
#16276 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#16277 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A sa istoka su kako god da okrenesbitanga_sa_otesa wrote:mozda su iz japana dosli turisti...Romeo 80 wrote: ali sam dosao do zakljucka da marva ni ne konta da je pravilno desnom stranom hodati.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16278 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i najbolji trkaci auti se prave na istoku(smederevo)Romeo 80 wrote:
A sa istoka su kako god da okrenes
- Travnički Noćni Šetač
#16279 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hoćemo li se nervirati ili jedemo čokoladice:
- Logovan
#16280 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nemojte puno tersluka, ode život na gluposti.bitanga_sa_otesa wrote:i ja sam istiLogovan wrote: Jesi ti ters neki.![]()
![]()
- vješalica
#16281 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ova sluzbena vozila sto pise na njima BATAGON
Pa fkt gdje su nasli one odrone da ih puste na cestu
Vjecno u rukama tablet
Kuliranje i ometanje saobracaja voznjom 'na kvacilu'
Zvjeranje okolo,skretanje bez signalizacije,a kad im se zuri,papkarosi preticu,uvaljuju se ko muhe bez glave....
Pa fkt gdje su nasli one odrone da ih puste na cestu
Vjecno u rukama tablet
Kuliranje i ometanje saobracaja voznjom 'na kvacilu'
Zvjeranje okolo,skretanje bez signalizacije,a kad im se zuri,papkarosi preticu,uvaljuju se ko muhe bez glave....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16282 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije baš kod vozača, jeste kod saobraćajnice...prema Kovačićima, koji je idiot podešavao semafore?!
Znači, svaki semafor sam stao
Znači, svaki semafor sam stao
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
- Dope_Man
#16284 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Hahaha... a sto ce im auto, ne moze se eto prosetati lagano do dzamije jel? Toliko je dzamija u gradu da realno, svaki covjek koji zeli ici u istu, ne mora nikad setati duze od 20tak minuta do najblize. Naravno, nije fora doci do najblize, vec do one gdje si vidjen i slicne gluposti, pa hajmo svi autima u onu jednu a u komsiluku klanja sam hodza, eventualno sa trojicom staraca.
U svakom slucaju zasto i ovo ne bi shvatili kao jos jedno bozije iskusenje
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16285 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

ovi, samo što kod nas Ducato vozaju... gamad na cesti
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#16286 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Cinjenica je da parking prostora ima malo, ali onaj ko hoce da ga nadje, moze ga naci ali valja platiti. Ja sam prije par noći platio 4 KM parking, da bi klanjao teraviju u Carevoj dzamiji. I trebaju da pišu, pješaci se moraju kretati cestom sto sigurno ne pridonosi njihovoj sigurnosti.Dope_Man wrote:Hahaha... a sto ce im auto, ne moze se eto prosetati lagano do dzamije jel? Toliko je dzamija u gradu da realno, svaki covjek koji zeli ici u istu, ne mora nikad setati duze od 20tak minuta do najblize. Naravno, nije fora doci do najblize, vec do one gdje si vidjen i slicne gluposti, pa hajmo svi autima u onu jednu a u komsiluku klanja sam hodza, eventualno sa trojicom staraca.
-
tempuser
#16287 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad ce novokomponovani vjerinici krenuti s paljbom o ismalofobiji ali ovakvi paradoksi nemau nikakve veze s vjerom,
Ramazan je vrijeme posta, molitve, praštanja i milosti, kada se svi trude da budu bolji i da rade na izgradnji boljih odnosa u društvu.
Kako su i vjernici sami kazali, oni su ogorčeni jer policija iz noći u noć piše kazne za nepropisno parkiranje tokom teravih namaza.
Znaci ogorcen si jer u mjesecu kad treba da budes bolji svjesno krsis zakon i budes kaznjem?!
Ramazan je vrijeme posta, molitve, praštanja i milosti, kada se svi trude da budu bolji i da rade na izgradnji boljih odnosa u društvu.
Kako su i vjernici sami kazali, oni su ogorčeni jer policija iz noći u noć piše kazne za nepropisno parkiranje tokom teravih namaza.
Znaci ogorcen si jer u mjesecu kad treba da budes bolji svjesno krsis zakon i budes kaznjem?!
Last edited by tempuser on 13/06/2018 10:05, edited 1 time in total.
- beni-bu-man
#16288 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
al ovo mi je najjace "posljednjih dana pristigao je veliki broj pritužbi vjernika na ponašanje policijskih službenika tokom ramazana"tempuser wrote:Sad ce novokomponovani vjerinici krenuti s paljbom o ismalofobiji ali ovakvi paradoksi nemau nikakve veze s vjerom,
-
zdruzdjo
#16289 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tempuser wrote:Sad ce novokomponovani vjerinici krenuti s paljbom o ismalofobiji ali ovakvi paradoksi nemau nikakve veze s vjerom,
Najbolja mi je ova: "u Beogradu policija je maksimalno tolerantna prema vjernicima tokom ramazana".
Ooooj jasta. Kazu i vucic licno somune i hurme djeli.
Cak se i seselj pridruzio pa su pruzili ruku prijateljstva dok ne prodje ramazan.
I ona: Parkiramo ispred i oko džamije jer nemamo gdje drugo...
Neka mi ne zamjere vjernici na sarkazmu ali izgleda da trebaju se praviti drive-in dzamije po rezonu ovih koji su davali izjave.
U svakom naselju u sarajevu u dzamiji si za plafon 20 minuta pjeske. U nekim i krace. Ali bolje ovako. Da mu neko psuje majku jer ne moze sa djetetom u kolicima proci. Ali sto ce prolaziti? U dzamiju ko sav svijet.
Haj ogrijesih se.
- amar1994
-
tempuser
#16291 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa eto, da smo dosli do toga da je kriv onaj koji radi svoj posao najbolje govori da ovo nema veze ni sa zdravom pamecu ni sa tradicijom.beni-bu-man wrote:
al ovo mi je najjace "posljednjih dana pristigao je veliki broj pritužbi vjernika na ponašanje policijskih službenika tokom ramazana"
-
tempuser
#16292 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nazalost, u drustvu gdje je sistem vrijednosti davno otisao u 3 pm, stvari poput u koju osnovu skolu ti dijete ide i u kojoj dzamiji se molis bogu su postale pitanje prestiza i drustvenog ugleda.zdruzdjo wrote: U svakom naselju u sarajevu u dzamiji si za plafon 20 minuta pjeske. U nekim i krace. Ali bolje ovako. Da mu neko psuje majku jer ne moze sa djetetom u kolicima proci. Ali sto ce prolaziti? U dzamiju ko sav svijet.
Haj ogrijesih se.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16293 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sdpovska i ustaška policija piše kazne poštenom narodu
- beni-bu-man
#16294 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa to, et vidis koliko su mentalno poremeceni da se zale sto svjesno cine prekrsajtempuser wrote:Pa eto, da smo dosli do toga da je kriv onaj koji radi svoj posao najbolje govori da ovo nema veze ni sa zdravom pamecu ni sa tradicijom.beni-bu-man wrote:
al ovo mi je najjace "posljednjih dana pristigao je veliki broj pritužbi vjernika na ponašanje policijskih službenika tokom ramazana"
- Logovan
#16295 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj kako me nerviraju "vjernici" sa ovakvim načinom razmišljanja. Bog dao noge, može se nekad i prošetati, neće im ništa biti. Nemamo pet džamija u gradu, nego na stotine, na svakom su uglu. Ne mora se ići u "jednu od poznatijih", nego idi u onu koja je u tvom naselju. A i ima parkinga 1 KM i 2 KM pa neka plate.
Mora se sa autom, mora biti parking besplatan, mora biti negdje blizu džamije, mora biti siguran parking.
Al' čuj ti molim te parkiramo ispred i oko džamije jer nemamo gdje drugo
Napravi se problem pješacima, starijim ljudima, majkama koje vodaju bebe u kolicima, osobama sa posebnim potrebama, a da ne govorim kada hitna pomoć ima intervenciju ili kada vatrogasci trebaju proći da bi došli do zgrade koja gori.
- drug_profi
#16296 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa fino piše i u dopisu PU koju su dali na novinarsko pitanje. Maksimalno tolerišemo nepropisno parkiranje u vrijeme vjerskih obreda, ali kad to postane ugrožavajuće za pješake i javni saobraćaj prinuđeni smo na represivne mjere.
Znači zagrde do kraja i očekuju da svijet stane radi teravije.
Znači zagrde do kraja i očekuju da svijet stane radi teravije.
-
BadBoy
#16297 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nama život u Starom Gradu za vrijeme Ramazana zaista postane teži, jer isto kao da piše negdje da su samo džamije u Starom Gradu i Vratniku priznate i da se samo tu klanjaju teravije.
Svake godine je isto.
Svake godine je isto.
Last edited by BadBoy on 13/06/2018 14:25, edited 1 time in total.
- beni-bu-man
#16298 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jebo ga ti mora live objaviti da je bio na teraviJi i to u starom graduBadBoy wrote:Nama život u Starom Gradu za vrijeme Ramazana zaista postane teži, jer isto kao da piše negdje da se samo u džamije u Starom Gradu i Vratniku priznate i da se samo tu klanjaju teravije.
Svake godine je isto.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16299 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
svaki kvart ima svoju dzamiju,tj svaka dzamija ima svoj dzemat,nikad mi nije bilo jasno zasto se autom treba ici u dzamiju.. valjda da i te dzematlije vide kako se ima auto,a nema se za goriva...
- beni-bu-man
#16300 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma fukare su to ba, ko sto moj kolega iz vogosce ide u begovu, kaze naviko tako a 30 godina iz vogosce nije makobitanga_sa_otesa wrote:svaki kvart ima svoju dzamiju,tj svaka dzamija ima svoj dzemat,nikad mi nije bilo jasno zasto se autom treba ici u dzamiju.. valjda da i te dzematlije vide kako se ima auto,a nema se za goriva...