Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Kaligrafija

#16276 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Kaligrafija »

Partijaner wrote:Gleda li ko ? :-D

Gdje necu gledati, Stephen King i J.J. Abrams...! :shock: :thumbup:

Izasle su vec tri, tako imdb pokazuje, ja sam gledao prvu, ne da je dobra epizoda, vec predobra, uvod tipicni Kingovski, lagano se uvodi u radnju, vjerovatno ce tako biti par epizoda...Podsjetilo me na neke stare njegove filmove, jos ovaj dvojac obecava puno vise...! Posto su oni jako zauzeti, ne vjerujem da ce ovo trajati vise od 10 epizoda...tj. mislim da ce biti kao mini serija...ako je prekinu bez kraj, sjetit cu im se svega...! :mrgreen:

Image
Jack Be Nimble

#16277 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jack Be Nimble »

Meni castle rock bila odlična dok nisam skontao da je to sve na fazon supernatural :skoljka: . Pogledao tri epizode, dobra serija. Ako vam se svidja da neki lik može osjetiti tvoje osjecaje i čuti tvoje misli onda će vam se još više svidjeti.
dječak sa šibicama

#16278 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dječak sa šibicama »

Steven i njegov Maine :D
ferratilis

#16279 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Nemam velika ocekivanja, ali prva epizoda mi je odlicna. Cim serija ima plot twist u prvoj epizodi, mora biti solidna :D

Image
Ramzess Veliki

#16280 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Ramzess Veliki »

Image

Znaci otaj rad ... :shock:
Odgledao pet sezona u deset dana, oci mi zakrvavile i izgubio salo na stomaku, plocice ugledale svjetlost ... znaci svaka epizoda neko sranje naizvrat, ne mozes se odvojit' od ekrana. :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#16281 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Truba »

ti ne znaš za onu

prekini kad je najslađe
:mrgreen:
ferratilis

#16282 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Kako uhvatiti Meksikanca? :D

swanfilter

#16283 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by swanfilter »

Queen of south. Isplati li se gledati? Da li je i rangu Narcosa i ostalih serija tog zanra? Hvala
klosar pravi

#16284 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by klosar pravi »

swanfilter wrote:Queen of south. Isplati li se gledati? Da li je i rangu Narcosa i ostalih serija tog zanra? Hvala
Nije ni blizu, al' ako voliš da gledaš na ovu temu prožvakačeš je.
swanfilter

#16285 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by swanfilter »

Eto, da ne prelistah, ne bih ni znao. Znaci, legend is back :D . Ne znam da li je maska slucajna ili zbog Borata :lol: . Ovo je pod must see ...
swanfilter

#16286 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by swanfilter »

klosar pravi wrote:
swanfilter wrote:Queen of south. Isplati li se gledati? Da li je i rangu Narcosa i ostalih serija tog zanra? Hvala
Znaci, moze se. Pokusacemo. Hvala
klosar pravi

#16287 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by klosar pravi »

swanfilter wrote:
klosar pravi wrote:
Znaci, moze se. Pokusacemo. Hvala
Ma može bez ikakvih problema samo po kvaliteti je spomenuti recimo uz Narcose je ludost..
Ja licno pratim svake sedmice nova epizoda kad izleti i gledam što znaci da je meni dovoljno dobra da to radim.
A i trebala bi biti ok svima koji vole kriminalne serije.
karanana

#16288 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

ferratilis wrote:Kako uhvatiti Meksikanca? :D

dobra epizoda. najlosije ocijenjena od 3 koje su izasle, a meni mozda i najbolja. nema nekih poznatih likova, ali mi je svaki skech bio smijesan.
Saian

#16289 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Saian »

https://www.netflix.com/ba/title/80113701

Image

The Good Place

Par citata s reddita
something so human about taking something great, and ruining it a little, so you can have more of it”

When Michael was talking about the frozen yogurt
I'm gonna sit alone in my house watching wedding fails on YouTube, drinking margaritas through a Twizzlers straw until I pass out on top of my vibrator.

It's a rare occurrence, like a double rainbow. Or like someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong.--Michael
:D
Saian

#16290 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Saian »

Nesto mi dZavo ne dade mira, potrazih misljenje o seriji na temi, mozda ima, 'ta ja znam, kad ono
zomri wrote:
omar little wrote:kompletan internet poludio oko te the good place. jao kao je ovo, jao kao je ono. jao najbolja. jao divni. kakvo smece, ono network s dna kace. jel gledao to neko? jesam li jedina sa ovim kontra vidjenjem? what is wrong with me? :D
nisam gledao ali po onome što čitam serija je relativno duhovita, ima dobru premisu, odličan kraj prve sezone sa twistom a u drugoj su još bolje nastavili kada se činilo da nema izlaza. ekipa oko serije je dobra, glumci vjerujem još bolji(ted danson? yes! kristen bell? omg yes yes yes!) a sve je nastavak tradicije odličnih nbc sitcoma od prije desetak godina.

SanskiBiser wrote:
omar little wrote:zbog ted densona sam joj i dala sansu, ali nije mi za odusevljenje neko. kristen bell me ne fascinira, nikad nisam razumjela opcenarodnu sludjenost njom, okej mi je samo pored craig fergusona.

vjerojatno je do mene :statler & waldorf:

ajde, krajino, smuckaj to da vidimo sta kaes ti. :D
Do 6-7 epizode je ono "meh...." malo previse u slapstick fazonu tu i tamo poneki cringe worthy momenat, a onda ide dobar zabavan sitcom do kraja sezone. Kraj prve sezone je odlican samo meni licno je bilo jasno od pocetka da ce tu zavrsiti tj. taj "twist" je bio logican mislim da ces i sama predvidjeti ga vec u prvih par epizoda ako se odlucis pogledati do kraja...

i da Pobody's Nerfect! :thumbup:

EDIT: druga sezona je odlicna, bolja od prve znatno barem sudeci po ove prve tri epizode.

Image
BJB wrote:
zomri wrote:
omar little wrote:kompletan internet poludio oko te the good place. jao kao je ovo, jao kao je ono. jao najbolja. jao divni. kakvo smece, ono network s dna kace. jel gledao to neko? jesam li jedina sa ovim kontra vidjenjem? what is wrong with me? :D
nisam gledao ali po onome što čitam serija je relativno duhovita, ima dobru premisu, odličan kraj prve sezone sa twistom a u drugoj su još bolje nastavili kada se činilo da nema izlaza. ekipa oko serije je dobra, glumci vjerujem još bolji(ted danson? yes! kristen bell? omg yes yes yes!) a sve je nastavak tradicije odličnih nbc sitcoma od prije desetak godina.
:thumbup: Ja "ono" ne mogu gledati..Dosadno ubi boze, nije vala ni smjesno..Pregledala pola prve i izbrisala..Ima toliko zabavnih, zanimljivih, za probrati sitcoms i serija da se ne moram gnjaviti smecem..
BJB

#16291 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by BJB »

ferratilis wrote:Nemam velika ocekivanja, ali prva epizoda mi je odlicna. Cim serija ima plot twist u prvoj epizodi, mora biti solidna :D

Image
Hey samo malo, je li ovo pocela druga sezona of The Man in the High Castle?
dale cooper

#16292 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

BJB wrote:
ferratilis wrote:Nemam velika ocekivanja, ali prva epizoda mi je odlicna. Cim serija ima plot twist u prvoj epizodi, mora biti solidna :D

Image
Hey samo malo, je li ovo pocela druga sezona of The Man in the High Castle?
Treba treća da počne u oktobru. :mrgreen:
BJB

#16293 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by BJB »

Ma pregledala sam i prvu i drgu, samo kako je druga zavrsila davno polupala loncice.. Morat cu drugu ponoviti barem od pola, zaboravila sam vazne detalje.
ferratilis

#16294 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Moram zbavit i roman da procitam, ipak je to Philip K. Dick. U seriji mi se svidja sve osim pateticnog ljubavnog trougla.
easy

#16295 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by easy »

Ramzess Veliki wrote:Image

Znaci otaj rad ... :shock:
Odgledao pet sezona u deset dana, oci mi zakrvavile i izgubio salo na stomaku, plocice ugledale svjetlost ... znaci svaka epizoda neko sranje naizvrat, ne mozes se odvojit' od ekrana. :thumbup:
Iskreno izgubili su me negdje u drugoj ili trecoj sezoni kad je sve preraslo u rat klanova i osvete... misterija se izgubila
Fajcion

#16296 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Fajcion »

cw :-) Odron tv a navukao se ima par godina pa se uvjek onako nesto uprati. :-)
Altsa

#16297 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Altsa »

BJB wrote:Ma pregledala sam i prvu i drgu, samo kako je druga zavrsila davno polupala loncice.. Morat cu drugu ponoviti barem od pola, zaboravila sam vazne detalje.
gdje neces polupat loncice s obzirom koliko su je zapetljali. :D
Truba

#16298 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Truba »

Image
prva sezona takav smor da je za ne povjerovati

drugu sezonu neću ni gledati

a i pljujem po knjiškom predlošku kojeg sam 3 puta čitao

prokleti šveđani
ferratilis

#16299 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Black swan wrote:prva sezona takav smor da je za ne povjerovati

drugu sezonu neću ni gledati

a i pljujem po knjiškom predlošku kojeg sam 3 puta čitao

prokleti šveđani
Citao ili procitao? Ako si je triput procitao, onda je to preporuka, ne kritika. :)
Truba

#16300 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Truba »

pročitam kad zaboravim nadajući se da ću vidjeti neku foru koju nisam prije

ideja je super
i ideja u ideji

realizacija nije baš nešto

i za knjigu i seriju
Post Reply