Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ExNihilo wrote:Što bi Bata rekao...kakav trkač Max.
Da, ti si vjerovatno ironican ali isao je na sve ili nista bez kalkulacija. Opet nije imao nista izgubiti, a mogao je samo dobiti, pa je samim tim ipak stepenicu ispod LH koji je danas odrzao lekciju iz defanzivne voznje bez ijedne greske. Kao recimo Alonso u Imoli 2005 ili Senna u Monaku 1992.
Ja bih ga npr. pustio da prodje u onom napadu, nema boga da bi za krug i po pobjegao na preko 5 sekundi...
ExNihilo wrote:Što bi Bata rekao...kakav trkač Max.
Da, ti si vjerovatno ironican ali isao je na sve ili nista bez kalkulacija. Opet nije imao nista izgubiti, a mogao je samo dobiti, pa je samim tim ipak stepenicu ispod LH koji je danas odrzao lekciju iz defanzivne voznje bez ijedne greske. Kao recimo Alonso u Imoli 2005 ili Senna u Monaku 1992.
Ja bih ga npr. pustio da prodje u onom napadu, nema boga da bi za krug i po pobjegao na preko 5 sekundi...
Nisam ironičan. Dva kruga prije kraja nije ni mogao nadomjestiti kaznu, čak i da ga pređe, ali ga to nije spriječilo da pokuša.
Klasična taktika nadreči se kako su gume uništene kako bi ispalo da je odvezo vanzemaljski. Ricciardo je pobjedio sa više od 100 konjskih snaga manje, jednostavno Monaco.
Da je Vettel napravio Leclercove greške sad bi ga tjerali da sadi krompir
Uh, alaj cu veceras lagano bez srkleta odgledati snimak...
I da, Maxov izlazak iz boxa jeste bio za kaznu. Ma sta realni Bata rekao... Iako nije njegova greska, jeste timska. Zna se ko ima prednost pri izlasku iz boxa... Mercedes...
drndalo wrote:Uh, alaj cu veceras lagano bez srkleta odgledati snimak...
I da, Maxov izlazak iz boxa jeste bio za kaznu. Ma sta realni Bata rekao... Iako nije njegova greska, jeste timska. Zna se ko ima prednost pri izlasku iz boxa... Mercedes...
Nisi gledao trku ali znas da je Max kriv
Max je jedino kriv sto nije onog finskog smrljavca nabio u zid kao sto je i zasluzio
Max je jedino kriv sto nije onog finskog smrljavca nabio u zid kao sto je i zasluzio
Trku nisam jos odgledao ali start pa do iza zamjene guma pos zutom zastavom jesam... Uzivo... I presuda je kako rekoh.... Bottas izlazi, Max ga udara...
drndalo wrote:
Trku nisam jos odgledao ali start pa do iza zamjene guma pos zutom zastavom jesam... Uzivo... I presuda je kako rekoh.... Bottas izlazi, Max ga udara...
Botas koji je uz zid i nema gdje bjezati, udara u Maxa koji bas izlazi iz svog boxa...?
Aferim objektivni majstore...
Hajd sad malo istrazi ko ima prednost? Uvijek onaj ko je vec na izlasku, osim ako ovaj moze da se uvali ispred njega bez da ugrozi vec izlazeceg... Za to sluzi onaj ciko koji pusta auto iz boxa... Unsafe release postoji u pravilima...
drndalo wrote:Botas koji je uz zid i nema gdje bjezati, udara u Maxa koji bas izlazi iz svog boxa...?
Hajd sad malo istrazi ko ima prednost? Uvijek onaj ko je vec na izlasku, osim ako ovaj moze da se uvali ispred njega bez da ugrozi vec izlazeceg... Za to sluzi onaj ciko koji pusta auto iz boxa... Unsafe release postoji u pravilima...
Dobra utrka.
Hami svaka čast baš ga je tim zeznuo s gumama, zato je i pobjeda toliko slađa.
Sve osim pobjede Mercedesa danas bi bila nepravda. Što reče Vettel, Niki Lauda bi bio sigurno presretan.
Leclerc je danas tolike gluposti uradio...vozit sa tolikim gasom probijenu gumu, polomi bolid + izazove SC,
pa na radiju pita kolika su oštećenja...jb amater
Max je kriv ko kuća, kazna od +5s je poklon ja bi mu dao drive-through penalty.
drndalo wrote:Botas koji je uz zid i nema gdje bjezati, udara u Maxa koji bas izlazi iz svog boxa...?
Ma ja, izvucimo izjave s proslih trka iz konteksta, da bismo u ovoj opravdali rumenog 'olandeza...
Inace sam poznat kao Bottasov veliki poklonik... Kad si se vec zadao u trazenje starih citata, potrazi jos starije s istim imenom, da vidis koliki sam ga ljubimac...? Osim toga, onome ko me imalo zna ovi citati su savrseno jasni, i to ne kao navijanje za Finca... Ali slijepom na Holandsku strucnost je sve to nevidljivo... Neka, nadoces nekada na to sta je Starina Novak govorio...