Pa sta mislis kako im je sada dosao Tan kao sponzor?????? Bukvic + Sabeta = SDA......neki sasvim sigurno znaju sta pricam!!BlueBlood wrote:jbg nismo nikad bili sluge rezima pa nije imao ko da nas gura kao sto su gurali vas tad tako sto se liga prosirivala kad bi trebali ispastibjelave wrote:Ma moze se spinovati i ktreativno pakovati svaka statistika.
Hebiga, haman pola one bivse prve lige nisu igrali sa nama jer su gradske derbije isli u Hrasnicu tako da ta statiska bas i nema nekog smisla.
Evo sad da ih sudija nije pogurao protiv Krupe i da su izgubili sto su i bili i zasluzili. To bi po njihovoj logici znacilo da je Krupa bolji, veci klub jer su supjesniji u medjusobnim susretima.
Istina, mozda su se oni sa Krupom mozda i igrali u onoj bivsoj drzavi. Nisam pratio ta nizeligaska takmicenja....
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16276 Re: Sarajevski derbi
-
bjelave
#16277 Re: Sarajevski derbi
Dakle vi polomite nogu krvnicki, Berjan, u derbiju jednom od najvecih talenata ovog grada a onda mi vama uzvratimo tako sto Milak slomi nogu Sesticu koji inace igra za Zvijezdu.hrasno38 wrote:aha onako ko Milak sto je slomio Sesticu na Kosevu........najbolje da odes do Paje pa da ga pitas kako se to desilo pa ti mozda neke stvari budu jasnije. Podsjetit cu te da tada sudija nije svirao ni faul nad Pasicem......bjelave wrote:Mozda je prestar pa je vec poceo lapiti inace ce bi se morao sjecati kako Berjan lomi nogu Predragu Pasicu, obe potkoljenicne kosti, bilo je pitanje hoce li ikad vise zaigrati.leškarenje wrote:Haj ti to nama dokazi,pusti se te ohrndane price...mi ti trebamo vjerovati jer si ti starac,daj basamo crno na bijelo ko ovaj vas sa ovim faulovima i onda ti vjerujemo.Ti Boga mi ko @Charuga za onaj racun,kaze lik hladno da ono nije istina a racun predocen sirim narodnim masama
i sad trebamovjerovati njemu,jel
Ili je vjerovatnije u pitanje selektivna memorija po kojoj su poznati..
I onda smo bare-bare
To je ta logika (kolokvijalno skicanje, varanje, izvrtanje) i nacin razmisljanja po kom ste nadaleko poznati.
- Charuga
- Globalni moderator
#16279 Re: Sarajevski derbi
Na osnovu čega je Krupa trebala da prođe dalje? Možda si mislio napisati da je Krupa trebala da dođe do penala, ali to ne znači da bi dobili na pemale.hrasno38 wrote:Krupa je trebala da prodje dalje i sudija je nasiljio za Zelju....svako ko kaze drukcije je neprijatelj sporta....
-
bjelave
#16280 Re: Sarajevski derbi
BlueBlood wrote:
jbg nismo nikad bili sluge rezima pa nije imao ko da nas gura kao sto su gurali vas tad tako sto se liga prosirivala kad bi trebali ispasti
Niste vi bili sluge, vi ste bili sam rezim, proleteri, partija i to. Pa i tribinu ste ukrali, oteli.
Nego jeden ovaj danasnji vakat. Traze da se placaju racuni, cak i za vodu....
-
LSD
#16281 Re: Sarajevski derbi
ima stara uzbekistanska poslovicabjelave wrote:BlueBlood wrote:
jbg nismo nikad bili sluge rezima pa nije imao ko da nas gura kao sto su gurali vas tad tako sto se liga prosirivala kad bi trebali ispasti![]()
Niste vi bili sluge, vi ste bili sam rezim, proleteri, partija i to. Pa i tribinu ste ukrali, oteli.
Nego jeden ovaj danasnji vakat. Traze da se placaju racuni, cak i za vodu....
Bolje ispasti casno i pošteno iz lige, nego ostati u njoj raznim spletkama, namještaljakma i aferama
-
bjelave
#16282 Re: Sarajevski derbi
Ne bi da se mijesam u vase porodicne razmirice ali mislim da je Hrasno ovaj put upravu.Charuga wrote:Na osnovu čega je Krupa trebala da prođe dalje? Možda si mislio napisati da je Krupa trebala da dođe do penala, ali to ne znači da bi dobili na pemale.hrasno38 wrote:Krupa je trebala da prodje dalje i sudija je nasiljio za Zelju....svako ko kaze drukcije je neprijatelj sporta....
Krupa bila bolja za regularnih 90 minuta, statistika tako kaze.
-
bjelave
#16283 Re: Sarajevski derbi
Ne bi da se mijesam u vase porodicne razmirice ali mislim da je Hrasno ovaj put upravu.Charuga wrote:Na osnovu čega je Krupa trebala da prođe dalje? Možda si mislio napisati da je Krupa trebala da dođe do penala, ali to ne znači da bi dobili na pemale.hrasno38 wrote:Krupa je trebala da prodje dalje i sudija je nasiljio za Zelju....svako ko kaze drukcije je neprijatelj sporta....
- Charuga
- Globalni moderator
#16284 Re: Sarajevski derbi
Prošli derbi na Grbavici se odigrao 02.11.2014., a posljednji post na temi je napisan 16.11.2014. ...Kemal Malovčić wrote:Posljednjih godina smo vas taslačili redovito, a ova bi tema nakon derbija ubrzo bilo zaključana.
- BlueBlood
#16285 Re: Sarajevski derbi
jasta je nek "jeden" ne pravi pitu ko ima neg ko je nauciobjelave wrote: Nego jeden ovaj danasnji vakat. Traze da se placaju racuni, cak i za vodu....
-
bjelave
#16286 Re: Sarajevski derbi
Charuga wrote:Na osnovu čega je Krupa trebala da prođe dalje? Možda si mislio napisati da je Krupa trebala da dođe do penala, ali to ne znači da bi dobili na pemale.hrasno38 wrote:Krupa je trebala da prodje dalje i sudija je nasiljio za Zelju....svako ko kaze drukcije je neprijatelj sporta....
Ne bi da se mijesam u vase porodicne razmirice ali mislim da je Hrasno ovaj put upravu.Ipak je objektivniji od Charuge.
- Charuga
- Globalni moderator
#16287 Re: Sarajevski derbi
bjelave wrote:Ne bi da se mijesam u vase porodicne razmirice ali mislim da je Hrasno ovaj put upravu.Charuga wrote:Na osnovu čega je Krupa trebala da prođe dalje? Možda si mislio napisati da je Krupa trebala da dođe do penala, ali to ne znači da bi dobili na pemale.hrasno38 wrote:Krupa je trebala da prodje dalje i sudija je nasiljio za Zelju....svako ko kaze drukcije je neprijatelj sporta....
Koja statistika? Jesu li dali gol u 90 minuta? Koliko ja znam nisu. Da nije sudija svirao penal Krupa opet ne bi prošla dalje NEGO BI došla do izvođenja penala. Ne može nikako biti u pravu ...
- BlueBlood
#16288 Re: Sarajevski derbi
ako tako statistika kaze mozes onda zamisliti kakvi ste vi bili kad ste za 103min uputili jedan udarac prema golubjelave wrote:
-
bjelave
#16289 Re: Sarajevski derbi
Ne znam haveru, nemam pojma. Nemam iskustva sa ispadanjem nikakavog, iako imam petobanku.LSD wrote: Bolje ispasti casno i pošteno iz lige, nego ostati u njoj raznim spletkama, namještaljakma i aferama....znaš i sam na šta mislim
Ne vucem te traume.
-
LSD
#16290 Re: Sarajevski derbi
ne pravi se sad lud i naivanbjelave wrote:Ne znam haveru, nemam pojma. Nemam iskustva sa ispadanjem nikakavog, iako imam petobanku.LSD wrote: Bolje ispasti casno i pošteno iz lige, nego ostati u njoj raznim spletkama, namještaljakma i aferama....znaš i sam na šta mislim
Ne vucem te traume.
-
bjelave
#16291 Re: Sarajevski derbi
Znas dobro sta je statistika, imali vise sansi, udaraca po golu,kornera i ostalog.Charuga wrote:
Koja statistika? Jesu li dali gol u 90 minuta? Koliko ja znam nisu. Da nije sudija svirao penal Krupa opet ne bi prošla dalje NEGO BI došla do izvođenja penala. Ne može nikako biti u pravu ...
Hebaji ga, ne da mi se sad trazit po netu a i da nadjem ti bi rekao da nije tacno kao sta tvrdis i za onaj racun za vodu.
Dakle, u kupu idete dalje zahvaljujuci sudiji koji je morao eliminirati Krupu umjesto vas.
Btw, ipak je Hrasno objektivniji i posteniji od tebe.
-
LSD
#16292 Re: Sarajevski derbi
Svako ko se usudi napisati da je jedan Osim kriminalac se direktno piša po sebi i po ovom gradu.leškarenje wrote: Koje aferemi kad kazemo Ivica kriminalac zbog te i te afere vi pocnete piskati ,jebes afere
Osim i kriminal su nespojivi termini, covjek je olicenje poštenja i gospodina. Ono malo sarajlija koje su svjetski priznate licnosti mi smo u stanju popljuvati
- Raigor Stonehoof
#16293 Re: Sarajevski derbi
jeko mađar? ne kontam bašleškarenje wrote:LazesBlueBlood wrote:ako tako statistika kaze mozes onda zamisliti kakvi ste vi bili kad ste za 103min uputili jedan udarac prema golubjelave wrote:
Krupa bila bolja za regularnih 90 minuta, statistika tako kaze.vise nas krupa namucila
uputili smo 5. suteva prema golu,ali samo jedan u okvir gola.Do kada mislite lagati,sta postizete sa tim
![]()
-
bjelave
#16294 Re: Sarajevski derbi
LSD ti si mi simpatican, za razliku od ovih dezertera, i bas bi ti izasao u susret kad bih mogao. Kazem, haman starac, pola vijeka pregurao ali ne znam kako je to kad se ispada.LSD wrote:ne pravi se sad lud i naivanbjelave wrote:Ne znam haveru, nemam pojma. Nemam iskustva sa ispadanjem nikakavog, iako imam petobanku.LSD wrote: Bolje ispasti casno i pošteno iz lige, nego ostati u njoj raznim spletkama, namještaljakma i aferama....znaš i sam na šta mislim
Ne vucem te traume.![]()
znaš ti vrlo dobro za afere koju su vas ostavile u ligi
...nema to veze sa godinama
Meni nepoznat osjecaj, nismo mi iz tog gubitnickog filma.
- Raigor Stonehoof
#16295 Re: Sarajevski derbi
a zasto ga neumjesati kad ga je sud umjesao zabranivsi mu bavljenje fudbalom?
kriminalac i varalica, nego sta. o junioru da ni ne pocinjem
- Charuga
- Globalni moderator
#16296 Re: Sarajevski derbi
OK. Ako je 0:0 prolaz onda ste u pravu obojica. Jebeš penale, ko bi ih pucao ...bjelave wrote:Znas dobro sta je statistika, imali vise sansi, udaraca po golu,kornera i ostalog.Charuga wrote:
Hebaji ga, ne da mi se sad trazit po netu a i da nadjem ti bi rekao da nije tacno kao sta tvrdis i za onaj racun za vodu.
Dakle, u kupu idete dalje zahvaljujuci sudiji koji je morao eliminirati Krupu umjesto vas.
- Raigor Stonehoof
#16297 Re: Sarajevski derbi
kad se ovako počnu pravit ludi obojica, a znaju dobro šta je onaj drugi mislio...Charuga wrote:OK. Ako je 0:0 prolaz onda ste u pravu obojica. Jebeš penale, ko bi ih pucao ...bjelave wrote:Znas dobro sta je statistika, imali vise sansi, udaraca po golu,kornera i ostalog.Charuga wrote:
čaruga, bjelave hoće da kaže da vas je drina izdominirala
bjelave, čaruga hoće da kaže da dominiranje ne znači prolaz
nema na čemu
-
LSD
#16298 Re: Sarajevski derbi
fujjjj, stidi seRaigor Stonehoof wrote:a zasto ga neumjesati kad ga je sud umjesao zabranivsi mu bavljenje fudbalom?
to je ta komunisticka metodologija....potvori na covjeka i onda ga osudi....na hiljade takvih montiranih slucajeva je bilo, dedo mi pricao kako je to ferceralo....dvojica te potvore i nema ti vadione u yebenom komunizmu.
- Raigor Stonehoof
#16299 Re: Sarajevski derbi
jašta, ništa nije valjalo tadLSD wrote:fujjjj, stidi seRaigor Stonehoof wrote:a zasto ga neumjesati kad ga je sud umjesao zabranivsi mu bavljenje fudbalom?
to je ta komunisticka metodologija....potvori na covjeka i onda ga osudi....na hiljade takvih montiranih slucajeva je bilo, dedo mi pricao kako je to ferceralo....dvojica te potvore i nema ti vadione u yebenom komunizmu.
dok nam u demokratiji cvjetaju ruže
Last edited by Raigor Stonehoof on 06/10/2015 17:24, edited 1 time in total.
-
bjelave
#16300 Re: Sarajevski derbi
Charuga wrote:
OK. Ako je 0:0 prolaz onda ste u pravu obojica. Jebeš penale, ko bi ih pucao ...
Jest, jebes penale, treba kupiti sudiju i neprestano pistati kako se nad vama vrsi nepravda.
Hapati i u isto vrijeme vristati, 'drzi lopova'.