GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16251 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
fino betoniraju onu stanicu na malti

- trambusek88
#16252 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
I ja sam sam čitav život pored trase linije Otoka-Dobrinja i znam sigurno kad je počeo i da je vozio konstantno do 24.05.2010.supercali wrote:Jbt meni govoris kad je koji bus poceo a ja odrastao na okretaljci
Ovo oko naziva je suvisno pricati upravo zato sto narod to tako zove a narod glup ko kurac
Što se tiče naziva stajališta tiče teritorijalno pripada čvili 2 ali okretnica nosi naziv Otoka i sve linije koje odatle polaze. Ne znam jedino dali je prije rata na tablama pisalo Čengić vila 2.
Isto okretnica Dobrinja 4 na kojoj se okretala linija 39 teritorijalno pripada Dobrinji 2.
- supercali
#16253 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
od 2000-e je bilo bruku buseva ne znam gdje su sve isli al do tada je bio bus samo za dobrinju kad trola ne raditrambusek88 wrote:I ja sam sam čitav život pored trase linije Otoka-Dobrinja i znam sigurno kad je počeo i da je vozio konstantno do 24.05.2010.supercali wrote:Jbt meni govoris kad je koji bus poceo a ja odrastao na okretaljci
Ovo oko naziva je suvisno pricati upravo zato sto narod to tako zove a narod glup ko kurac
Što se tiče naziva stajališta tiče teritorijalno pripada čvili 2 ali okretnica nosi naziv Otoka i sve linije koje odatle polaze. Ne znam jedino dali je prije rata na tablama pisalo Čengić vila 2.
Isto okretnica Dobrinja 4 na kojoj se okretala linija 39 teritorijalno pripada Dobrinji 2.
-
StupskaBitanga
#16254 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sarajevo selo koje je to u sakom smislu svakog dana
Danas u 21. stoljeću otvaraju autobusko stajalište sa natpisima isprintanim na A4 papiru a elektronske displeje ćemo ovim tempom dobiti u 25. stoljeću kada ljudi budu išli low cost kompanijama na Mjesec
Danas u 21. stoljeću otvaraju autobusko stajalište sa natpisima isprintanim na A4 papiru a elektronske displeje ćemo ovim tempom dobiti u 25. stoljeću kada ljudi budu išli low cost kompanijama na Mjesec
-
mg
#16255 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Što će ljudima koji su se u 20 godina uspjeli vratiti 500 unazad displeji? I kad nema struje koja fajda od njiha? A struju ovom narodu svakako treba izgasit. I vodu, umalo to da zaboravim!StupskaBitanga wrote:Sarajevo selo koje je to u sakom smislu svakog dana
-
StupskaBitanga
#16256 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ali zasigurno že tu sada osvanuti nelagana pijaca od voća povrća, mliječnih proizvoda do gOća i čOrapa
- Thorgerson
#16257 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Evo ne mora elektronski displej, ajd trazimo i previse...a i skupo je.StupskaBitanga wrote:Sarajevo selo koje je to u sakom smislu svakog dana
Ali brate je li problem kupiti nekoliko traka el dioda. Kupiti komad pleksiglasa i to ondje postaviti. Zatim na to printati na onim malo debljim papirima, sto su kao najlon, providni i preko staviti komad stakla. I eto, em bi lijepo izgledalo, efektno, moderno gotovo kao i ekran, a nisi puno potrosio love. Da ne govorim koliko dugorocno bi valjalo.
Meni iz ovog papira tacno izbija sav besqrac GRAS-a i vlasti, neukus, neznanje. A4 papir i Times New Roman font. I sigurno su puni ponosa na ovo

- Thorgerson
#16258 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa vec tu bude standova...pokoji...StupskaBitanga wrote:Ali zasigurno že tu sada osvanuti nelagana pijaca od voća povrća, mliječnih proizvoda do gOća i čOrapa
Mozda su ih sad rastjerali da uslikaju...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16259 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
prosjek godina u grasu 55
inovativnost nula
depra i primitivnost na nivou
svijest o sebi čovjeku i okruženju te svemirskim stremljenjima ljudskog roda nepostojeća
ostaje samo sjećanje na to kako je bilo 1983
i danas koje ne registriraju
inovativnost nula
depra i primitivnost na nivou
svijest o sebi čovjeku i okruženju te svemirskim stremljenjima ljudskog roda nepostojeća
ostaje samo sjećanje na to kako je bilo 1983
i danas koje ne registriraju
- Logovan
#16260 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ne znam što se ljutiš, nema razloga, budi sretan što nisu ručno napisali.Thorgerson wrote: Meni iz ovog papira tacno izbija sav besqrac GRAS-a i vlasti, neukus, neznanje. A4 papir i Times New Roman font. I sigurno su puni ponosa na ovoI jos nam prodaju to kao naslovnu vijest...pa ovo prije 30 godina ne bi zasluzilo da bude neka vijest, a kamo li danas.
- MOSALJOZE
#16261 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Dajte sad zvucite kao djeca koja imaju bujnu mastu.U NORMALNOM drustvu imali bi sve te dzidze,a kod nas ne moze ni ovo staklo izdrzati 10 dana,a vi bi stavljali displeje ili neke diode.Ja znam da to nije velika investicija,ali GRAS..
- Pasiflora
#16262 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma kome elektroniku??????????????????????? Pa prošle godine su na Dobrinji u ograde mostića stavili rasvjetu - prekrasno je noću izgledalo.Thorgerson wrote:Evo ne mora elektronski displej, ajd trazimo i previse...a i skupo je.StupskaBitanga wrote:Sarajevo selo koje je to u sakom smislu svakog dana
Ali brate je li problem kupiti nekoliko traka el dioda.
Čobanima je trebalo svega par dana da počupaju i razvale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Istina da je Gras priča za sebe, ali nismo bolje ni zaslužili.
- man_464
#16263 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma kakav display, koliko bi trajao, 86 sekundi?MOSALJOZE wrote:Dajte sad zvucite kao djeca koja imaju bujnu mastu.U NORMALNOM drustvu imali bi sve te dzidze,a kod nas ne moze ni ovo staklo izdrzati 10 dana,a vi bi stavljali displeje ili neke diode.Ja znam da to nije velika investicija,ali GRAS..
Trebalo je samo staviti ove stanice bez bočnih stakala, jer će ista ubrzo polupati.
-
mg
#16264 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Kakvu su zgradu doslje ovdje mogle ilegalno napravit! Ova stanica samo mjesto zauzima!
- Haris.ba
#16265 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma napraviće to ko u Nju Jorku sa Hadson jards. Staviće zgrade na stubove.mg wrote:Kakvu su zgradu doslje ovdje mogle ilegalno napravit! Ova stanica samo mjesto zauzima!
https://en.wikipedia.org/wiki/Hudson_Ya ... nt_Project
-
StupskaBitanga
#16266 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ima mjesta ne brini samo čekaj kada osvane pumpa ovdje tačno na ovoj livadi i još joj obezbjede prilaz preko autobuskog stajališta ispod petljemg wrote:Kakvu su zgradu doslje ovdje mogle ilegalno napravit! Ova stanica samo mjesto zauzima!
-
kakaljin
- insaneinthebrain
#16268 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
cuj ista, kod njih duplo novije izgledaju. tamo nesto svrljnes na tramvaj odmah u logor ides 
- man_464
#16269 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Od danas je proradio jedan dio novih vozača, shodno tome u saobraćaju se mogu vidjeti JAPAN autobusi i još poneki stariji , koje su novi vozači dobili da voze. Tokom ljetnog perioda mogli su se vidjet samo turski autobusi i autobusi koje je GRAS kupovao 2007,2008,2009 godine.
- trambusek88
#16270 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Naši imaju neonkeinsaneinthebrain wrote:cuj ista, kod njih duplo novije izgledaju. tamo nesto svrljnes na tramvaj odmah u logor ides
- trambusek88
#16271 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
GRAS spreman za početak izdavanja kupona za nezaposlene od 12KM, ali još čekaju odluku ministarstva.
- dostavljac
#16272 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
trambusek88 wrote:GRAS spreman za početak izdavanja kupona za nezaposlene od 12KM, ali još čekaju odluku ministarstva.
Divno, krasno...a sad ta odluka moze doci i iduce godine posto su plaho na godisnjem ili nece biti zainteresovani
-
kazo
#16273 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Joj kako ovi penzioneri smrde u pm. Malorpije zena usmrdila citav tamvaj + ima neke bube u glavi cese se ko cuko, niko u prednjem dijelu nema zbog nje. Ulaze revizori dva puta i nece joj nista, govorim mu izbaci zenu usmrdila citav tramvaj ne moze se ovako voziti. On nista, boli ga.
U subotu kreno na poso, ulazi debil najeo se luka i sjeo pored mene
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#16274 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
joj levata ima poso i ide tramvajem.kazo wrote:Joj kako ovi penzioneri smrde u pm. Malorpije zena usmrdila citav tamvaj + ima neke bube u glavi cese se ko cuko, niko u prednjem dijelu nema zbog nje. Ulaze revizori dva puta i nece joj nista, govorim mu izbaci zenu usmrdila citav tramvaj ne moze se ovako voziti. On nista, boli ga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo ja nesto u tvom stilu
-
bumerangss
#16275 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Matijevic_Vlado wrote:joj levata ima poso i ide tramvajem.kazo wrote:Joj kako ovi penzioneri smrde u pm. Malorpije zena usmrdila citav tamvaj + ima neke bube u glavi cese se ko cuko, niko u prednjem dijelu nema zbog nje. Ulaze revizori dva puta i nece joj nista, govorim mu izbaci zenu usmrdila citav tramvaj ne moze se ovako voziti. On nista, boli ga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo ja nesto u tvom stilu