Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ja brate obožavam ovu atmosferu glumica je odlicna bio sam skeptican jer je ženska uloga, a ispade odlicno..
Da vidiš u toku gledanja smo obojica pomislili da je stara, al' sigurno nije namjerno nas navukli na tanak lik cim obojica kontamo da je ona..
Ovi flešbekovi su ocigledno iz St Louisa taman prije nego sto se vratila u rodni grad zato joj govori onaj šef da bude pažljiva s cuganjem.
klosar pravi wrote:Ma ja brate obožavam ovu atmosferu glumica je odlicna bio sam skeptican jer je ženska uloga, a ispade odlicno..
Da vidiš u toku gledanja smo obojica pomislili da je stara, al' sigurno nije namjerno nas navukli na tanak lik cim obojica kontamo da je ona..
Ovi flešbekovi su ocigledno iz St Louisa taman prije nego sto se vratila u rodni grad zato joj govori onaj šef da bude pažljiva s cuganjem.
Ova serija je koliko je murder misterija toliko je i porodična drama i putovanje kroz glavu i traume glavnog lika. Imam osjećaj da su ovi slučajevi
na neki način povezani sa onim što se dogodilo njenoj sestri u djetinjstvu.
klosar pravi wrote:Ma ja brate obožavam ovu atmosferu glumica je odlicna bio sam skeptican jer je ženska uloga, a ispade odlicno..
Ova serija je koliko je murder misterija toliko je i porodična drama i putovanje kroz glavu i traume glavnog lika. Imam osjećaj da su ovi slučajevi
na neki način povezani sa onim što se dogodilo njenoj sestri u djetinjstvu.
karanana wrote:da.
zato nesto i kontam da je mama ubica, jer nesto u onoj porodici nije kako treba.
Npr kako moj mozak radi je ovo..
Znaš ono u pola ove trece epizode kad joj je sestra pocela vristat i ova brzo sišla i zatekla sestru u maminom naručju na podu?
Moj mozak stvorio teoriju da mama drži nju dok joj otac radi perverzne stvari.
zato nesto i kontam da je mama ubica, jer nesto u onoj porodici nije kako treba.
Znaš ono u pola ove trece epizode kad joj je sestra pocela vristat i ova brzo sišla i zatekla sestru u maminom naručju na podu?
Ja cak nisam siguran ni ko je onaj chiko u kuci. Jel on otac od obje trebe i stare i mlade? Ja nesto konto da on nije otac ni jednoj nego da se tek nedavno uvalio u obitelj. Mozda grijesim i nisam ufatio kako treba.
Jos onaj mali reko da je zenska u bijelom uzela onu curicu i odvela je u sumu
Ti si rekao da ne znaš engleski ne kontam jel gledaš na hbo ili skines kasnije uvijek si najluđi bio što se ovog tice bukvalno niti jednu seriju pohvatat ne možeš
Ma chiko je otac onoj mlađoj sestri njoj dođe očuh..
Da zato i mislimo da joj je mama jer cim je mali rekao naredna epizoda stara joj u bijeloj haljini..
Ne bi me cudilo da ona ubija djecu split personality.
klosar pravi wrote:Ti si rekao da ne znaš engleski ne kontam jel gledaš na hbo ili skines kasnije uvijek si najluđi bio što se ovog tice bukvalno niti jednu seriju pohvatat ne možeš
Da zato i mislimo da joj je mama jer cim je mali rekao naredna epizoda stara joj u bijeloj haljini..
Čiko je i otac od Marian, sestre...odnosno polusestre koja je umrla dok je Camille bila dijete. To sam vidio danas dok sam nešto
pregledao glumačku postavu.
klosar pravi wrote:Ti si rekao da ne znaš engleski ne kontam jel gledaš na hbo ili skines kasnije uvijek si najluđi bio što se ovog tice bukvalno niti jednu seriju pohvatat ne možeš
Mislim da me mjesas sa onim kakavdanak. On ne zna. Ja znam engleski ali volim titlove pa makar i na engleskim da mi manje stvari promakne.
A da zaboravljam desavanja i likove u serijama od sezone do sezone to je tacno.
Čuj to znaci glavna nam je glumica potekla od drugog mislio sam da joj je prava sestra ova što je umrla..
Volim naravno sci fi ma inace ja mogu sve gledat samo ono što me zanima da li je toliko kvalitetna da gledaš odjednom sve ili te smori nakon par epizoda
Mislim da me mjesas sa onim kakavdanak. On ne zna. Ja znam engleski ali volim titlove pa makar i na engleskim da mi manje stvari promakne.
A da zaboravljam desavanja i likove u serijama od sezone do sezone to je tacno.
I sumnjao sam da te miješam s njim, al' baš si ono toliko otišao u off s chikom da sam pomislio da si on..
klosar pravi wrote:Čuj to znaci glavna nam je glumica potekla od drugog mislio sam da joj je prava sestra ova što je umrla..
Volim naravno sci fi ma inace ja mogu sve gledat samo ono što me zanima da li je toliko kvalitetna da gledaš odjednom sve ili te smori nakon par epizoda
I ja sam isto mislio...ali casting otkriva da je Marian dijete ovog očuha.
Može se bindžat...da. I ova Castle Rock je dobra što ju je danas partijaner postavio. Pogledah 3 epizode u dahu. Ko voli napeti horor
triler i Stephena Kinga ima da uživa.
klosar pravi wrote:Čuj to znaci glavna nam je glumica potekla od drugog mislio sam da joj je prava sestra ova što je umrla..
I ja sam isto mislio...ali casting otkriva da je Marian dijete ovog očuha.
Može se bindžat...da. I ova Castle Rock je dobra što ju je danas partijaner postavio. Pogledah 3 epizode u dahu. Ko voli napeti horor
triler i Stephena Kinga ima da uživa.
Nisu je još postavili na ovaj popcorn Castle Rock se ceka još kad je trailer izašao..
Pa dobro onda nije ni cudo da je više pažnje Marian imala od stare, ne znam svaki put baš svaki kad se dosta teorija vrti uvijek se razocaramo..
Doduše nisam ja jedan od tih operisao sam se od toga još od kraja true detective kad sam htio svašta nešto na kraju prve i razocarao se..
Razocarao se naravno jer nije bilo druge i dosta je pitanja otvoreno, al' cini se da bi se mogli vratiti glumci su za.
To bi bilo previse ocigledno da je majka u pitanju, Ja mislim da je citav grad umijesan . Neka bolesna sekta, bolesna atmosfera u gradu, sto bi Rust Cohle rekao - psihosfera.
Da namjerno guraju sumnju na staru, a nema šanse da je ona kao što rekoh kazu zena u bijeloj haljini i naredna scena stara joj u bijeloj haljini ono ocito..
To ti pricam daj da je cijeli grad umiješan vrše neke seksualne radnje od šefa države do glasnogovornika.