Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#16251 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by parappa »

Ipak mislim da je espn ironično napisao da hrvatska propada.

Bio sam ove godine već na moru u Podgori.
Prelijepo nam bilo. More nikad bolje. Čisto, toplo, osjećaj bezbjednosti... Ljubaznost konobara i prodavača se sigurno može poboljšati.

Želja mi je da jednom odem u Istru... Bio sam samo kao dijete i ne sjećam se baš
Heller

#16252 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Heller »

parappa wrote:Ipak mislim da je espn ironično napisao da hrvatska propada.

Bio sam ove godine već na moru u Podgori.
Prelijepo nam bilo. More nikad bolje. Čisto, toplo, osjećaj bezbjednosti... Ljubaznost konobara i prodavača se sigurno može poboljšati.

Želja mi je da jednom odem u Istru... Bio sam samo kao dijete i ne sjećam se baš
Istra je top, ljudi prijatni i kulturni, za razliku od Dalmatinskih divljaka, gospoda.
istra_hr

#16253 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

Heller wrote:
Istra je top, ljudi prijatni i kulturni, za razliku od Dalmatinskih divljaka, gospoda.

Image.. :thumbup:
mayab

#16254 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#16255 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

FOTO: STRAŠNA TRAGEDIJA NA PLAŽI U NINU Čovjeku pozlilo, kupači ga mrtvog izvlačili iz mora, njegova supruga u teškom stanju u bolnici. Policajac sve promatrao iz daljine – navodno zbog toga da ne smoči hlače!
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/k ... moci-hlace
Image
da ste mu bacili dvjesta kuna mozda bi pomaknuo drugu nogu, vako jebiga... dalmacija je to
pici

#16256 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

https://net.hr/webcafe/svastara/ne-kaze ... EZjmmqAEW8

JE LI MOGUĆE?
‘NE KAŽE SE DAGNJE, NEGO JAGNJE’; Ekipa usred zadarske rive okrenula janje na ražnju. Jedan Zadranin komentirao: ‘Ovo je krkanluk!’

Image

Ovogodišnje promoviranje zadarske tradicije završila je okretanjem janjeta na ražnju i to ni više ni manje nego na rivi
Manifestacija naziva “Noć punog Miseca” u Zadru promovira tradiciju, povijest, kulturu, običaje i gastronomiju zadarskog kraja, piše na stranicama Grada. Ovogodišnje promoviranje zadarske tradicije završila je okretanjem janjeta na ražnju i to ni više ni manje nego na rivi.

Čitatelj iz Zadra koji nam je poslao fotografiju janjca uz more kazao nam je da je “Noć punog miseca” počela regularno pa završila, opisuje on, “teškim krkanlukom”.

Nije poznato kako je do ovoga došlo, ali situacija neodoljivo podsjeća na vic kada Mujo izvede djevojku na večeru pa ona kaže da će “jesti dagnje”, a on ju ispravi uz riječi: “Ne kaže se dagnje, nego jagnje”.
krkanluk u lipoj nasHoj... pa jeli to moguce... nek ste uporedili s vicem o muji...

Image
Novak20

#16257 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Ustaše i odoše u MP3, što rek'o Drago. :D

https://hms.ba/raskol-u-neovisnima-za-h ... va-tabora/
Bruna Esih, Krešimir Kartelo i Ivo Mikić na jednoj, Zlatko Hasanbegović, Tomislav Jonjić, Domagoj Bešker i Ana Lederer na drugoj strani.

Upravo ovako, vrlo kratko i vrlo jednostavno, mogao bi izgledati raskol unutar političke stranke Neovisni za Hrvatsku koja će i službeno do sljedećeg tjedna i dalje nositi etiketu Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović. Tada bi se imena osnivača trebala maknuti, a oni, kako stvari sada stoje i službeno, svatko na svoju stranu, piše Jutarnji list.

Naime, obje strane imat će vlastite izbore sabora, i po tvrdnjama jednih i drugih, upravo njihov sabor je onaj koje je potvrdilo Predsjedništvo stranke.
pici

#16258 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

https://www.express.hr/life/ljetovanje- ... vara-21898

Ljetovanje u Jugi: Radnici su mislili da je to prevara

Narednih dana na našem portalu čitajte feljton o ljetovanju u Jugoslaviji, kako se ljetovalo, kako su nastala odmarlišta, kad su počeli dolaziti strani gosti...
Usred ljeta 1946. na mitingu u Splitu Josip Broz Tito, predsjednik tadašnje Vlade Federativne Narodne Republike Jugoslavije, ministar narodne obrane i maršal Jugoslavije, ocjenjujući poratne uspjehe u sređivanju stanja iznio je i svoje ideje o ulozi jadranske obale u oblikovanju uspješnijega društva:

"Vidio sam da su u Dalmaciji učinjeni napori u pogledu higijene i zdravlja i moram da kažem da je ono što je urađeno dobro i da je prilično urađeno. Ali, sve je to još uvijek malo, prema onome što treba uraditi. Divna obala naše Dalmacije može da pruži mogućnosti za učvršćenje zdravlja radnih masa svih naroda Federativne Narodne Republike Jugoslavije. Od lijepe dalmatinske obale treba da stvorimo oporavilišta i sanatorijume, da svaki koji radi i daje svoj prilog zajednici može da dođe da popravi svoje zdravlje i zatim ponovo, još jače, da prione na rad.“

i ondaK mu skinu adezeovci ime ulice iz zagreba a kobilinda sisojka izbaci bistu iz banskijeH dvora... pa danas imate polupraznu obalu sto je zinla gujca za ojrama... italija i spanija jeftinije, kontali švaba ce zbog dHanke dojČland uvljivat se u lijepu nasHu...
problemnatravunu

#16259 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by problemnatravunu »

Image :lol:
mayab

#16260 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

mayab

#16261 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

Image
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#16262 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bobi »

parappa

#16263 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by parappa »

hahaha dobar sarkazam :thumbup:
pici

#16264 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

GLORIFIKACIJA ZLOČINACA
|
Drugi čovjek HDZ-a Hrvatske u zatvoru posjetio ratnog zločinca, bivšeg čelnika Herceg-Bosne

Image

https://www.klix.ba/vijesti/regija/drug ... /190724112

nikad toBe neste doci, djaBa vam i EU... cime se budala ponosi pametan se stidi... nositelji europskijeH vrijednosti...
hizo ramidovic

#16265 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by hizo ramidovic »

pici wrote: nikad toBe neste doci, djaBa vam i EU... cime se budala ponosi pametan se stidi... nositelji europskijeH vrijednosti...
tvoj mozak je nafilovan islamskim radikalizmom i iz tog svog kalifata ne mozes znati sta su suvremene i istinske europske vrijednosti i ko su njihovi nositelji...
pici

#16266 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

hizo ramidovic wrote:
pici wrote: nikad toBe neste doci, djaBa vam i EU... cime se budala ponosi pametan se stidi... nositelji europskijeH vrijednosti...
tvoj mozak je nafilovan islamskim radikalizmom i iz tog svog kalifata ne mozes znati sta su suvremene i istinske europske vrijednosti i ko su njihovi nositelji...
da nam je da nas nauce i da bacimo okove funementalizma... :(
problemnatravunu

#16267 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by problemnatravunu »

Iz Evropske komisije nedavno su poručili da u Evropskoj uniji nema mjesta za zapaljivu retoriku i glorifikaciju ratnih zločinaca.
hizo ramidovic

#16268 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by hizo ramidovic »

pici wrote:
hizo ramidovic wrote:
da nam je da nas nauce i da bacimo okove funementalizma... :(
ti bi kofol da naucis suvremene europske vrijednosti a islamska deklaracija ti iz dzepa viri...nece moci, mujo...
bh.tornjak

#16269 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bh.tornjak »

sve je to tradicija....ima li sta novoga iz "Livna ob Savi" ????
pici

#16270 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

hizo ramidovic wrote: ti bi kofol da naucis suvremene europske vrijednosti a islamska deklaracija ti iz dzepa viri...nece moci, mujo...
iz dzepa i u vitrini oma pored hadisa :bih:
Bodkin

#16271 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
bh.tornjak wrote:sve je to tradicija....ima li sta novoga iz "Livna ob Savi" ????
Jao e nedavno mi jedna sta je jucer iz Gruda sljegla rece ponosito prgavo da sta bi Zagreb bio bez hercegovaca.. kad joj nisam svojim finim nalakiranim zagrebackim noktima grkljan iscupala!

Odlucila sam da imam selekrivan sluh taj dan ipak..
Ti ziva?
parappa

#16272 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by parappa »

sherbett wrote:
bh.tornjak wrote:sve je to tradicija....ima li sta novoga iz "Livna ob Savi" ????
Jao e nedavno mi jedna sta je jucer iz Gruda sljegla rece ponosito prgavo da sta bi Zagreb bio bez hercegovaca.. kad joj nisam svojim finim nalakiranim zagrebackim noktima grkljan iscupala!

Odlucila sam da imam selekrivan sluh taj dan ipak..
pa zagreb bi bio manji za 20% :D
Guadalajara

#16273 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Guadalajara »

vidi nje :shock:
Bodkin

#16274 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

sherbett wrote:
Bodkin wrote: Ti ziva?
Jos uvijek :mrgreen:
Jesi me pozelio? :lol: