Barcelona - Milan ......
Ocekujem prolaz Barcelone ....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
drago mi je da je ipak milan. odlican klub, s pedigreom. utakmice sigurno nece biti dosadne. naravno da ih ne treba potcijeniti, ali gledajuci njihovu grupnu fazu, u teoriji, ne bi trebali biti neki veci problem za barcelonu.skenderija04 wrote: Milan mi se ni najmanje ne dopada. Ko zna sta ce biti u februaru ali stalno izvlaciti Milan dovodi do toga da ce jednom i oni morati proci. Pa nije predstavnik Andore.
Cak tri kola izmedju utakmica sa Milanom. Nisam to jutros upratio...505sCrtom wrote:@ascari:
madrid igra sa manU 3 dana poslije clasica. barcelona igra sa milanom sedmicu poslije. jedva cekam mourinha s komentarom.
Tamo Barcelona ne smije izgubiti.Svaki poraz Barcelone Milan cini opasnom ekipom,a 1-0 da ne govorim. Iskreno Arsenal i Milan nisam zelio radi ucestalosti ali sad nema nazad. Ako svi budu zdravi ukljucujuci i trenera bice u redu.505sCrtom wrote:drago mi je da je ipak milan. odlican klub, s pedigreom. utakmice sigurno nece biti dosadne. naravno da ih ne treba potcijeniti, ali gledajuci njihovu grupnu fazu, u teoriji, ne bi trebali biti neki veci problem za barcelonu.skenderija04 wrote: Milan mi se ni najmanje ne dopada. Ko zna sta ce biti u februaru ali stalno izvlaciti Milan dovodi do toga da ce jednom i oni morati proci. Pa nije predstavnik Andore.
raduje me povratak bojana na camp nou
barcelona nije nikad izgubila od milana u knowout fazi. a vjerujem da je milan u ta vremena bio jaci nego sad.skenderija04 wrote: Tamo Barcelona ne smije izgubiti.Svaki poraz Barcelone Milan cini opasnom ekipom,a 1-0 da ne govorim. Iskreno Arsenal i Milan nisam zelio radi ucestalosti ali sad nema nazad. Ako svi budu zdravi ukljucujuci i trenera bice u redu.
Sjecas li se 2006 1/2 LP505sCrtom wrote:barcelona nije nikad izgubila od milana u knowout fazi. a vjerujem da je milan u ta vremena bio jaci nego sad.skenderija04 wrote: Tamo Barcelona ne smije izgubiti.Svaki poraz Barcelone Milan cini opasnom ekipom,a 1-0 da ne govorim. Iskreno Arsenal i Milan nisam zelio radi ucestalosti ali sad nema nazad. Ako svi budu zdravi ukljucujuci i trenera bice u redu.
To je tvoje subjektivno mišljenje ili slabo vidis.505sCrtom wrote:barcelona je pobijedila tu utakmicu. sto potvrdjuje ono sto citiras.
ja na ovom videu ne vidim nikakav gol nego faul u napadu. hajd' zdravo.
Izgubiti u K.O znaci ispasti.barcelona nije nikad izgubila od milana u knowout fazi.
Ovo faul u napadu?505sCrtom wrote:barcelona je pobijedila tu utakmicu. sto potvrdjuje ono sto citiras.
ja na ovom videu ne vidim nikakav gol nego faul u napadu. hajd' zdravo.
Istinabude wrote:taj bi go vodio milan u eventualne produzetke, a ne u finale
nije moje subjektivno misljenje nego sudija na utakmici. nemam uopste volju da analiziram sudijske odluke. subjektivno ili objektivno. prihvatam ih kakve god da su. diskusije o sudjenju ovdje mogu biti jako iscrpljujuce. tu sam lekciju davno naucio i drzim se podalje od toga.DonVito wrote: To je tvoje subjektivno mišljenje ili slabo vidis.
Ti si onda programiran, nije lose imati i subjektivno misljenje helem niko te ne tjera da analize bacas nemoj se umarati pobogu505sCrtom wrote:nije moje subjektivno misljenje nego sudija na utakmici. nemam uopste volju da analiziram sudijske odluke. subjektivno ili objektivno. prihvatam ih kakve god da su. diskusije o sudjenju ovdje mogu biti jako iscrpljujuce. tu sam lekciju davno naucio i drzim se podalje od toga.DonVito wrote: To je tvoje subjektivno mišljenje ili slabo vidis.
Pogledaj http://www.youtube.com/watch?v=EcWvklabfvM ...protiv Rijeke su Vam trebale sudije u obje utakmice, a za ostalo bi trebale dvije stranice da se izlistaju sve kraljevske sudijeskenderija04 wrote:Liga Sampiona , valja obnoiti gradivo: Frisk, Stark, Busaca, De Bleecrkere Obrevo,Unicef, Senes Erzik , Villar, Platini,kalendar...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()