Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Jok trebao vam je hurmašica iznijeti na centar i naguziti se Jbt u klubu im igrali Milak, Hadžialagić, Krupinac, Zukić... Trivunović Pelaku slomio nogu, a oni kolektivnu drkicu bacali... i sad se našli žaliti na "u kost" pristup
Najbolje ih je ovako nazitigu pred pauzu kad nema utakmica, onda se mezetluk bijelih bubrega i džigerice rastegne na 2 hefte...
Koji je vama kurac kolektivno niko ne prica o grubostima,treba ih biti derbi je...ali ova vasa prica vi zaklani,vi osteceni ,dva-tri crvena i tome jos dodas ono seciranje...pa covjek bi pomislio da smo vam povrijedili sest igraca,da im je karijera upitna.Nemate smisla za mezu,pogotovo ovi zombiji sto izlaze iz pecina svako par mjeseci.[/quote]
Vratice se to uskoro opet na temu o propaloj drzavi i na kafu kod Muhe
Neka ih jos malo, ko zna koliko poslije nece biti. Poznati su to dezerteri
ultima_palabra wrote:Jok trebao vam je hurmašica iznijeti na centar i naguziti se Jbt u klubu im igrali Milak, Hadžialagić, Krupinac, Zukić... Trivunović Pelaku slomio nogu, a oni kolektivnu drkicu bacali... i sad se našli žaliti na "u kost" pristup
Najbolje ih je ovako nazitigu pred pauzu kad nema utakmica, onda se mezetluk bijelih bubrega i džigerice rastegne na 2 hefte...
Pa u analima YU fudbala samo se dva kluba spominju po mesarima iz BiH: Sarajevo i Sloboda. Pametnom dosta!!!
Posljednjih godina smo vas taslačili redovito, a ova bi tema nakon derbija ubrzo bilo zaključana.
Zarad dobrog ukusa ovu temu treba zatvoriti. Nepismeni likovi poput BlueBlooda, Ultime, Hrasnog ili Havetinje ne zaslužuju medijski prostor. Svaka čast Nosari, on zna iskoristiti tri tačke na pravi način.
leškarenje wrote:Haj ti to nama dokazi,pusti se te ohrndane price...mi ti trebamo vjerovati jer si ti starac,daj ba samo crno na bijelo ko ovaj vas sa ovim faulovima i onda ti vjerujemo.Ti Boga mi ko @Charuga za onaj racun,kaze lik hladno da ono nije istina a racun predocen sirim narodnim masama i sad trebamovjerovati njemu,jel
Mozda je prestar pa je vec poceo lapiti inace ce bi se morao sjecati kako Berjan lomi nogu Predragu Pasicu, obe potkoljenicne kosti, bilo je pitanje hoce li ikad vise zaigrati.
Ili je vjerovatnije u pitanje selektivna memorija po kojoj su poznati..
Kemal Malovčić wrote:Ne znam šta se keslate. Je li nešto prelazno?
Posljednjih godina smo vas taslačili redovito, a ova bi tema nakon derbija ubrzo bilo zaključana.
Zarad dobrog ukusa ovu temu treba zatvoriti. Nepismeni likovi poput BlueBlooda, Ultime, Hrasnog ili Havetinje ne zaslužuju medijski prostor. Svaka čast Nosari, on zna iskoristiti tri tačke na pravi način.
Kakvo nepoznavaanje materije ili je jos uvijek totalna rastresenost u pitanju...U zadnjih 5 godina Sarajevo i Zeljeznicar su odigrali 12 prvenstvenih i dvije kup utakmice. U dvanaest prvenstvenih i jedan i druga ekipa ima po dvije pobjede a u kupu obadvije utakmice nerjesno.......
U zadnjih 5 godina Zeljo je osvojio tri titule prvaka i dvije kupa a Sarajevo jednu prvaka i jednu kupa!!!!!
........al nas taslacite u picku lijepu materinu!!!!! Dabogda nas tako taslacili dok god postojali!!!!
Posljednjih godina ste nas jednom uzeli, a ostalo je uglavnom bilo egal. Eh sad zavisi koliko dugo tebi traje to posljednjih godina. Nikako sebi da dođete.
Kakvo nepoznavaanje materije ili je jos uvijek totalna rastresenost u pitanju...U zadnjih 5 godina Sarajevo i Zeljeznicar su odigrali 12 prvenstvenih i dvije kup utakmice. U dvanaest prvenstvenih i jedan i druga ekipa ima po dvije pobjede a u kupu obadvije utakmice nerjesno.......
U zadnjih 5 godina Zeljo je osvojio tri titule prvaka i dvije kupa a Sarajevo jednu prvaka i jednu kupa!!!!!
........al nas taslacite u picku lijepu materinu!!!!! Dabogda nas tako taslacili dok god postojali!!!!
Vjerovatno ovo zadnjih godina se odnosi sao na prošlu sezonu, ali je dečko imao gramatičkih nepreciznosti.
leškarenje wrote:Haj ti to nama dokazi,pusti se te ohrndane price...mi ti trebamo vjerovati jer si ti starac,daj ba samo crno na bijelo ko ovaj vas sa ovim faulovima i onda ti vjerujemo.Ti Boga mi ko @Charuga za onaj racun,kaze lik hladno da ono nije istina a racun predocen sirim narodnim masama i sad trebamovjerovati njemu,jel
Mozda je prestar pa je vec poceo lapiti inace ce bi se morao sjecati kako Berjan lomi nogu Predragu Pasicu, obe potkoljenicne kosti, bilo je pitanje hoce li ikad vise zaigrati.
Ili je vjerovatnije u pitanje selektivna memorija po kojoj su poznati..
aha onako ko Milak sto je slomio Sesticu na Kosevu........najbolje da odes do Paje pa da ga pitas kako se to desilo pa ti mozda neke stvari budu jasnije. Podsjetit cu te da tada sudija nije svirao ni faul nad Pasicem......
od 02.011.2014. do 06.10.2015. 16:33h imali ste jedan sut u okvir gola i to vi zovete taslacenje?
Ko je prosao tad u Kupu ,nesto ne znam
hahahaha vi ste prosli.....hahahahah sve jace i jace argumente izvlacite toliko jake da sam se poceo smijati na glas
Ma moze se spinovati i ktreativno pakovati svaka statistika.
Hebiga, haman pola one bivse prve lige nisu igrali sa nama jer su gradske derbije isli u Hrasnicu tako da ta statiska bas i nema nekog smisla.
Evo sad da ih sudija nije pogurao protiv Krupe i da su izgubili sto su i bili i zasluzili. To bi po njihovoj logici znacilo da je Krupa bolji, veci klub jer su supjesniji u medjusobnim susretima.
Istina, mozda su se oni sa Krupom mozda i igrali u onoj bivsoj drzavi. Nisam pratio ta nizeligaska takmicenja....
ganjeta wrote:Ali im ga je Sablja zavuko do grla, te narkoman, psihopata, mentalno retardiran, budala, istetovirani kreten sa uzas frizom...koji apetiti .
...i sve to i dalje stoji, mislim svako normalan će tako pomisliti nakon što pogleda onaj press, samo što je utoliko veća bruka što smo izgubili protiv takvog pokemona!
Mada ne sumnjam da će te ga kad-tad otjerati govnjivim motkama kada ne budu više palile te papanske "u kost", "ginuti", "golemi smo mi", "meni lik rekO..." itd. a ja ću biti tu da se citiram!
Moj pjesniče, možeš ti sa sela, ali selo nikad iz tebe čim spominješ govnjive motke. Ali dobro, razumijem ja tebe, svjetla velikog grada, još si mlad, pokemoni u glavi .
Znači kad-tad ćemo Sablju otjerati, ozbiljno? . Igrač koji puca daće gol, garant.
" sa bakljom u ruci s mukom se borim "
Pardon potomku Isa-bega Ishakovića, vidim ti si najbolje ogledalo te "gradske kulture" i "bontona", u nedostatku argumentacije prelaziš na lične uvrede...postidio si me, nema šta!
bjelave wrote:Ma moze se spinovati i ktreativno pakovati svaka statistika.
Hebiga, haman pola one bivse prve lige nisu igrali sa nama jer su gradske derbije isli u Hrasnicu tako da ta statiska bas i nema nekog smisla.
Evo sad da ih sudija nije pogurao protiv Krupe i da su izgubili sto su i bili i zasluzili. To bi po njihovoj logici znacilo da je Krupa bolji, veci klub jer su supjesniji u medjusobnim susretima.
Istina, mozda su se oni sa Krupom mozda i igrali u onoj bivsoj drzavi. Nisam pratio ta nizeligaska takmicenja....
Krupa je trebala da prodje dalje i sudija je nasiljio za Zelju....svako ko kaze drukcije je neprijatelj sporta....vrlo slican slucaj zadnjem kolu proslog prvenstva kada je Sloboda zajedno sa sudijskom organizacijom poklonila titulu FK Sarajevo.
bjelave wrote:Ma moze se spinovati i ktreativno pakovati svaka statistika.
jbg nismo nikad bili sluge rezima pa nije imao ko da nas gura kao sto su gurali vas tad tako sto se liga prosirivala kad bi trebali ispasti
hrasno38 wrote:vrlo slican slucaj zadnjem kolu proslog prvenstva kada je Sloboda zajedno sa sudijskom organizacijom poklonila titulu FK Sarajevo.
Potpuno isti slucaj.
BlueBlood wrote:
jbg nismo nikad bili sluge rezima pa nije imao ko da nas gura kao sto su gurali vas tad tako sto se liga prosirivala kad bi trebali ispasti
Jbga, zbog lavova se ide u zoloski, a ne zbog miseva