Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Kemp

#16251 Re: Farma

Post by Kemp »

:jutro:

Vidim bilo je posla za treću smjenu, dobro su je odradili. :-D

Memin potez je skroz ok, gospodski je odradio traženi posao....

Ljuba je aut, očekivao sam Radojku, ali valjda će večeras ispasti iako i Hakija ima šanse barem prema anketi sa omiljene koja je prilično relevantna..

Kako volim kada Ekrem sebe muzički prati, tajjnnnaaaa nnnaaaaajjjjjjnnnnaaaaaaaa ..

LEDA je upravu vezano za padobrance, samo ignore...
Sabirni centar

#16252 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

LEDA wrote:Izgleda da će večeras Vendi biti na žurci :shock: pogubiće nam se Ekrem in toto :lol:
GOSTI: ANA BEKUTA, MINA KOSTIC, VENDI, IVANA PAVKOVIC, KAPOR I NOVE ZVEZDE GRANDA.

Gospodu će večeras :hitna:
karanana

#16253 Re: Farma

Post by karanana »

hoce li i gile?
HARIS96

#16254 Re: Farma

Post by HARIS96 »

Joj jedva cekam ahahahha kad ugleda Vendi haahahahah :kiss: :evil:
LEDA

#16255 Re: Farma

Post by LEDA »

:jutro: pridošlim :kiss:

Noćas Fifi OPET napadao i vrijeđao Akija :sad: žao mi dečka ,mlad je on još,a ovaj mamin sin mu OPET prijeti .
Nakon Vesne ( koja mi je najgora na farmi) hejt bacam na duplo F :D
Havatar

#16256 Re: Farma

Post by Havatar »

Sabirni centar wrote:
LEDA wrote:Izgleda da će večeras Vendi biti na žurci :shock: pogubiće nam se Ekrem in toto :lol:
GOSTI: ANA BEKUTA, MINA KOSTIC, VENDI, IVANA PAVKOVIC, KAPOR I NOVE ZVEZDE GRANDA.

Jel ovo tacno dane bude kao sa Hankom
Sabirni centar

#16257 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Kemp wrote::jutro:

Ljuba je aut, očekivao sam Radojku, ali valjda će večeras ispasti iako i Hakija ima šanse barem prema anketi sa omiljene koja je prilično relevantna..

Kako volim kada Ekrem sebe muzički prati, tajjnnnaaaa nnnaaaaajjjjjjnnnnaaaaaaaa ..

Jutro @Kemp

Za našu @Igbalu, koja je najveća vrijednica u trećoj smjeni, pregršt poljubaca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
klavirdžija

#16258 Re: Farma

Post by klavirdžija »

neocekivana_sila wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4Jvi8d_Dl4

jao, ljigavca, pa zašto joj nije sad rekao sve što ima, nego tamo negdje po budžacima sa pit-bul mentorom. I kako se spušta, ona njemu da je ljigav, da laže i kune se u dijete, a on će je uvijek pozdraviti pa ako ona hoće da odgovori, neka odgovori. Otvori se zemljo, zbog ovakvih i jesmo gdje jesmo

http://www.youtube.com/watch?v=NKb5h7Vwca4

mali je sumnjiv, što jest jest
Ljigo je izdanak škole mudrosti i obrazli poštenja koja decenijama turistima prodaje Rekebok tene i Lewis farmerice sve se isto tako lupajući po obrazu, polusvijeta koji u robinhudovskom maniru decenijama prepričava priče o prevarama tipa Lisac i prodaja Vijećnice ili Kirk Douglasov ceh za ćevape ili šta već, taksista kojima je sa aerodroma i autobuske startna 20 maraka (ili eura, ako se radi o strancu), gdje je stari plagijator Dervišhalidović odjednom glavni zaštitnik autorskih prava, a prve safove čine poštene ćevabdžije i velike patriote kao njegov punac koji onomad u ratu prvi poče prodavati ćevape negdje 93 za, tada za običan narod, neke basnoslovne cifre.

Dakle, polusvijeta i licemjernog ološa koji nam, evo, sada i "širi mirise po Balkanu", "bori se kao Papetovi zmajevi", a sve da bi nakon taljenja škrabotina u hotelu nekog štutgartskog gastosa u Međugorju isto činio i po Šumadiji. Ili, kao i idol mu Dervišhalidović, skoro pa zaplakati "ko nas bre zavadi", da bi vječno ugrožen, uzeo koji euro "u sred Beograda" i time postao idol iskompleksiranih debila kojima su takvi krajnji domet. Junačina koji umalo što ne zaplaču kada ih i najobičnija krkanli starletica uhvati u lažima i podvalama i okarakterišu upravo onakvim kakvi i jesu. Smradovima koji će se kleti u vječno jaranstvo, obraz, djecu, boga i sopstveni prdež, tek da bi te "prijatelje" koji su ih branili kad im je bilo najteže jeftino založiti i okriviti za sve.

Tog polusvijeta i ološa je uvijek bilo u gradu, samo štp oni do rata nisu ovako otvoreno postavljali nekakve društvene, sada i intelektualne "norme" i "obrasce" ponašanja. Dakle, idemo dalje za iste pare, dobro smo i tu gdje jesmo. Sada i zvanično najzaostalija zemlja u Evropi, sa takvim gnjidama.
Last edited by klavirdžija on 05/07/2013 11:15, edited 1 time in total.
LEDA

#16259 Re: Farma

Post by LEDA »

Sabirni centar wrote:
Kemp wrote::jutro:

Jutro @Kemp

Za našu @Igbalu, koja je najveća vrijednica u trećoj smjeni, pregršt poljubaca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Jes vala ,evo se i ja pridružujem pozdravima i čestitkama za vrijednu Igbalu :cmok: :cmok: :cmok: :cmok:
Kemp

#16260 Re: Farma

Post by Kemp »

Sabirni centar wrote: Za našu @Igbalu, koja je najveća vrijednica u trećoj smjeni, pregršt poljubaca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
:vozdra:
I od mene za Igbalu :kiss: :kiss: :kiss: .
Havatar

#16261 Re: Farma

Post by Havatar »

klavirdžija wrote:

jao, ljigavca, pa zašto joj nije sad rekao sve što ima, nego tamo negdje po budžacima sa pit-bul mentorom. I kako se spušta, ona njemu da je ljigav, da laže i kune se u dijete, a on će je uvijek pozdraviti pa ako ona hoće da odgovori, neka odgovori. Otvori se zemljo, zbog ovakvih i jesmo gdje jesmo

Ljigo je izdanak škole mudrosti i obrazli poštenja koja decenijama turistima prodaje Rekebok tene i Lewis farmerice sve se isto tako lupajući po obrazu, polusvijeta koji u robinhudovskom maniru decenijama prepričava priče o prevarama tipa Lisac i prodaja Vijećnice ili Kirk Douglasov ceh za ćevape ili šta već, taksista kojima je sa aerodroma i autobuske startna 20 maraka (ili eura, ako se radi o strancu), gdje je stari plagijator Dervišhalidović odjednom glavni zaštitnik autorskih prava, a prve safove čine poštene ćevabdžije i velike patriote kao njegov punac koji onomad u ratu prvi poče prodavati ćevape negdje 93 za, tada za običan narod, neke basnoslovne cifre.

Dakle, polusvijeta i licemjernog ološa koji nam, evo, sada i "širi mirise po Balkanu", "bori se kao Papetovi zmajevi", a sve da bi nakon taljenja škrabotina u hotelu nekog štutgartskog gastosa u Međugorju isto činio i po Šumadiji. Ili, kao i idol mu Dervišhalidović, skoro pa zaplakati "ko nas bre zavadi", da bi vječno ugrožen, uzeo koji euro "u sred Beograda" i time postao idol iskompleksiranih debila kojima su takvi krajnji domet. Junačina koji umalo što ne zaplaču kada ih i najobičnija krkanli starletica uhvati u lažima i podvalama i okarakterišu upravo onakvim kakvi i jesu. Smradovima koji će se kleti u vječno jaranstvo, obraz, djecu, boga i sopstveni prdež, tek da bi te "prijatelje" koji su ih branili kad im je bilo najteže jeftino založiti i okriviti za sve.

Tog polusvijeta i ološa je uvijek bilo u gradu, samo štp oni do rata nisu ovako otvoreno postavljali nekakve društvene, sada i intelektualne "norme" i "obrasce" ponašanja. Dakle, idemo dalje za iste pare, dobro smo i tu gdje jesmo. Sada i zvanično najzaostalija zemlja u Evropi, sa takvim gnjidama.
Cini mi se da imas nesto privatno protiv njega posto govoris mnogo ostrasceno kad pricas o njemu.
Sabirni centar

#16262 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Havatar wrote:
Sabirni centar wrote:

Ja samo prenosim sa fb stranice "Farma"..mislim da je ovo tačno. ;-)
klavirdžija

#16263 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Havatar wrote:
klavirdžija wrote:

Cini mi se da imas nesto privatno protiv njega posto govoris mnogo ostrasceno kad pricas o njemu.
Do farme nikad čuo za njega. A da dobro poznajem taj tip gnjida, poznajem.
LEDA

#16264 Re: Farma

Post by LEDA »

Klavirdžija :) tebe još drži jučerašnji "ifrizluk" :lol:
klavirdžija

#16265 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Kada su ljigavci u pitanju, držat će me doživotno.
astrid

#16266 Re: Farma

Post by astrid »

Dobar dan,stovano pucanstvo :)

Molim pojedine forumase da me ne uvlace u pricu bosnjak,srbin, hrvat..Ljudi mi se svidjaju ili ne!
insomnia78

#16267 Re: Farma

Post by insomnia78 »

Sabirni centar wrote:
Havatar wrote:
Sabirni centar wrote: GOSTI: ANA BEKUTA, MINA KOSTIC, VENDI, IVANA PAVKOVIC, KAPOR I NOVE ZVEZDE GRANDA.

Ja samo prenosim sa fb stranice "Farma"..mislim da je ovo tačno. ;-)
Joj jedva cekam.
Osim ako debili iz produkcije ne odluce da je interesantnije ono dvoje debila, posto ce stanojka skontati da ce joj "pokrivenost" kamerama biti smanjena zbog Ekrema i Vendi i garant iscenirati neku dramu sa debilkom

s' moje sokoćalo
LEDA

#16268 Re: Farma

Post by LEDA »

astrid wrote:Dobar dan,stovano pucanstvo :)

Molim pojedine forumase da me ne uvlace u pricu bosnjak,srbin, hrvat..Ljudi mi se svidjaju ili ne!
To lutko moja lepa :djidovoma: :djidovoma: :djidovoma: :djidovoma:
astrid

#16269 Re: Farma

Post by astrid »

Gdje li LEDA :kiss:
Pokusavam da gradivo nadoknadim :roll:
LEDA

#16270 Re: Farma

Post by LEDA »

klavirdžija wrote:Kada su ljigavci u pitanju, držat će me doživotno.
Znam ,samo nemo' puno ,da ti ne udari na želudac :nene:
Sabirni centar

#16271 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

:thumbup:

'dan,@ astrid :kiss:
astrid

#16272 Re: Farma

Post by astrid »

Igbala wrote:@Astrid
Fićko kaže da bi već sutra trebao da bude u Bosni, pripremi se :mrgreen:

Da li to znači da sutra odlaze ovi stari ili je samo planiran nastup, pa ono odgođen jer je na farmi :-)
:tooo:
Moram se raspitati :D

Ovdje se sve gleda..pa da pojasnim..Imam sina Filipovih godina,pa me negdje uvijek interesovalo kako bi se on ponasao da je ubacen tamo medju vukove :-)
astrid

#16273 Re: Farma

Post by astrid »

Sabirni centar wrote:

:thumbup:

'dan,@ astrid :kiss:
Pozz,Sabirni :kiss:
LEDA

#16275 Re: Farma

Post by LEDA »

I ja imam sina ,pa stalno razmišljam o Fifijevim roditeljima.Kako li je njima gledati sina u željeznom stisku iskusne Fufi :sad: Znam da bih ja bila na infuziji sredstava za smirenje i uz brdo papirnatih maramica :place1: :place1: :place1: Užas.
Locked