BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Layne

#1626 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Layne »

LSD wrote:Naravno to je samo tvoje mišljenje, bez uvrede...više pokaza onaj Hibernians od bugara, bar zabiše 6 komada ako ništa
Haj vako :mrgreen:
Kad Barcelona pobjedi Sporting Gijon 5:2, to je rutinsko razvaljivanje, a Sarajevo Hibernians onda bruka :-)
hypko_nurko

#1627 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

evo i siroki vodi i imaju igraca vise :dance: :mrgreen:
LSD

#1628 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Layne wrote:
LSD wrote:Naravno to je samo tvoje mišljenje, bez uvrede...više pokaza onaj Hibernians od bugara, bar zabiše 6 komada ako ništa
Haj vako :mrgreen:
Kad Barcelona pobjedi Sporting Gijon 5:2, to je rutinsko razvaljivanje, a Sarajevo Hibernians onda bruka :-)
A hajd ti vako: šta je onda kad GOŠK tom istom Sarajevu na koševu utrpa 2-0 u tom sistemu vrijednovanja?? :-) :D

Bježi ba ,spamamo temu bezveze :P ...zijanili ste i nemojte sad tražiti utjehu u raspravi sa željovcima....eto furajte se narednu sedmicu da ste odlicni i da cete se plasirati negdje :-) niko vam ne brani
JThomas

#1629 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

burek_in_space wrote:
JThomas wrote:
uopšte se ne bih složio. ali vidjećemo.
Hajde ovako da kazhem - ekipa koja u evropskim okvirima nije totalni anonimus. Nije ni neka sila, ali Levski je ipak koliko toliko prepoznatljivo ime, dok Mariboru ne pomazhe ni to shto su Rangers izbacili jer ce uvijek biti dilema da li su iz Slovachke ili Slovenije :-) kod prosjechnog evropljanina.
eh, sad već govorimo o prepoznavanju brenda, a ne o aktuelnom kvalitetu. ja mislim da je prošle i ove godine maribor sigurno jača ekipa, jer je maribor izbacio rangers, a levski ispao od trnave. ali vidjećemo.
ultima_palabra

#1630 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ultima_palabra »

Meni Levski malo baca na onaj Šerif... vidi se da imaju dobrih igrača, ali nešto im ne štima, vuku se po terenu, napraviti pritisak im je misaona imenica.

Naravno, igraš koliko ti protivnik dozvoli... znači Sarajevo je igralo vrlo dobro i iznenadilo i svoje navijače 8-)
Baltazar_khan

#1631 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

dino gigante, prije svega sa mnom normalno komuniciraj a ne ti epiteti da sam lažov i slično. niti ja a bogami ni ti nismo balavci, tako da... ;-)

bilo je dosta postova od strane plave braće tipa "dobro, vidjet ćemo vas sutra protiv levskog" i slični postovi. to je za mene neka najava debakla al otom - potom.
A veceras cemo vidjeti vas na djelu, stršani prosvjetitelji obraza BH fudbala :lol: :lol:
o tome govorim.
dino84

#1632 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

Sarajevo_Grad wrote:Haha, vidi što se pale kone. :mrgreen:
Konkretno,ako si mislio na mene i jesam se vala upalio.

Jutros otvaram forum,kad tamo se vecina raje pomirila sa porazom,2-0,3-0.realnost,castan oprostaj,bez neke nade nakon rezultata sa Malte itd. znaci fakat pitari samo pisali jutros i onda lik dodje i mrtav hladan ono napisa.

Meni je samo jadno prije 10 dana tjerati covjeka sa klupe,kolutati ocima na 4-3-3,na "debelog Saida" koji ce se svakako u avgustu negdje ispariti,na Comora koji ne zna trcati,na Haskica koji je kao kloc,Torlak je bio zreo za glupe a Adilovic za noge itd itd a sada ce se prica skroz okrenuti,pa ce se ploca mozda opet negativno okrenuti tamo negdje oko 8-9 kola jer se nakon 6 kola i 4 domace utakmice proglasite za prve favorite (cast mnogim izuzecima) pa ce Jovic opet biti neznalica itd bla bla bla...
Mi smo ako nista bar dosljedni,ne okrecemo se kako vjetar puse.Uvijek smo uz naseg trenera,i kada dobijamo meceve i kada ih gubimo.Mozda nam je zboig toga na kraju sezone i najveci problem hocemo li pred vjecnu vatru i iznajmiti turisticki autobus ili cemo titulu slaviti na nasem stadionu.

E toliko od mene i sretno u revansu!!!

p.s. Baltazare,ne pravi se glup.Procitaj sta se tokom dana pisalo i sta je ko pisao povodom ove utakmice,i sta je ko ocekivao.U zdravlje!
Last edited by dino84 on 19/07/2012 21:52, edited 1 time in total.
Pokerboy11

#1633 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

Nedavno sam citao mislim na SCS ili klix da bugarski fudbal 2002 2004 ne moze da se poredi sa danasnjim bugarskim fudbalom. Levski katastrofa, ne kazem sto je igralo protiv sarajevo , ali veceras nisu nista pokazali maribor se ne moze porediti sa levskim koliko je bolji pa vi pricajte sta hocete .. vozdra

EDIT: sarajevo pruzilo odlicnu partiju veceras !
Last edited by Pokerboy11 on 19/07/2012 21:52, edited 1 time in total.
LSD

#1634 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos :lol: :lol: da vidimo njihove strahove i prognoze od prije 10-tak dana.
Last edited by LSD on 19/07/2012 21:51, edited 1 time in total.
burek_in_space

#1635 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by burek_in_space »

JThomas wrote:
eh, sad već govorimo o prepoznavanju brenda, a ne o aktuelnom kvalitetu. ja mislim da je prošle i ove godine maribor sigurno jača ekipa, jer je maribor izbacio rangers, a levski ispao od trnave. ali vidjećemo.
Ne mozhe pochetak sezone nikako biti mjerodavan da prepoznamo aktuelni kvalitet. Zato i koristim ovu vrstu poredjenja.
E sad, bez namjere da omalovazhavam Maribor, meni su Rangersi fakat presmijeshna ekipa odavno, i drago mi je shto su iznacheni u 4. ligu.
Layne

#1636 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Layne »

LSD wrote:A hajd ti vako: šta je onda kad GOŠK tom istom Sarajevu na koševu utrpa 2-0 u tom sistemu vrijednovanja?? :-) :D

Bježi ba ,spamamo temu bezveze :P ...zijanili ste i nemojte sad tražiti utjehu u raspravi sa željovcima....eto furajte se narednu sedmicu da ste odlicni i da cete se plasirati negdje :-) niko vam ne brani
Fulio si poentu :mrgreen: koja je bila da smo mi "malo" digli ovu našu ligu, koja je prrrrrrrrrr :mrgreen:
Pa nigdje ne piše da predstavnik BIH lige ne smije primiti nijedan gol od predstavnika Malte..

I ne furam se da ćemo proći, samo sam zadovoljan večerašnjom igrom, ne i rezultatom :mrgreen:
Kemal Malovčić

#1637 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

LSD wrote:Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos :lol: :lol: da vidimo njihove strahove i prognoze od prije 10-tak dana.
Ja nikad nisam, čak sam rekao da sam otpimističan! Mogu navesti još deset cijenjenih forumaša hordaša koji također nisu!

Čovjek je krhak. Iblis ga često dovede u zabludu. Pa su se tako i pojedini prevarili, uplašili, ili jednostavno, ljudski, branili pesimizmom.
LSD

#1638 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Kemal Malovčić wrote:
LSD wrote:Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos :lol: :lol: da vidimo njihove strahove i prognoze od prije 10-tak dana.
Ja nikad nisam, čak sam rekao da sam otpimističan! Mogu navesti još deset cijenjenih forumaša hordaša koji također nisu!

Čovjek je krhak. Iblis ga često dovede u zabludu. Pa su se tako i pojedini prevarili, uplašili, ili jednostavno, ljudski, branili pesimizmom
.
:-) :lol: :lol: evo zašto cijenim Kemu :-) :thumbup: a jbt gdje se Iblisa sjeti :D
dino84

#1639 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

O tome ba pricam sve vrijeme.I to ne samo jutros,nego one dane nakon meceva sa Mlatezanima.Pa bilo je odvala kao ne treba ni proci tamo na Malti jer ce tamo u Sofiji jos gore izblamirati.Al taman posla da u ove sate idem traziti te postove od prije desetak dana.

U svakom slucaju,cestitke na partiji.
dobar,ti?

#1640 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dobar,ti? »

Hoces moci zaspati ako neko izvuce postove :D Haj nek neko nadje pa da mali lsd moze pisat i pajkiti, sinoc je imao nocne more, pa sve su prilike da ce opet ;-)
emigrazione

#1641 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Strumfovi ne kakite bezveze, ovo vam je prvo masovnije gostovanje u evro kupovima od poslije rata :!:
hypko_nurko

#1642 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Kemal Malovčić wrote:

Čovjek je krhak. Iblis ga često dovede u zabludu. Pa su se tako i pojedini prevarili, uplašili, ili jednostavno, ljudski, branili pesimizmom.
evo jedna za dusu moke :dance: :run:
ko gubi ko gubi mora tugu kritiiiiiiiiiii, ko gubi ko gubi ko gubi jednom ce srecan bitiiiiiiiiiii
ori se svlacionicama u sofiji
Last edited by hypko_nurko on 19/07/2012 22:01, edited 1 time in total.
JThomas

#1643 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

a realno velika većina vas jeste srala i po ekipi i po joviću poslije maltežana. nemojte falsifikovati činjenice.
LSD

#1644 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

dobar,ti? wrote:
Hoces moci zaspati ako neko izvuce postove :D Haj nek neko nadje pa da mali lsd moze pisat i pajkiti, sinoc je imao nocne more, pa sve su prilike da ce opet ;-)
Pa hajd ti sam nađi te postove, pa da mogu ja mali pišat pa spavat' :lol: meni se neda čeprkati oko toga...prvi si ti najavljivao potop sopstvenog tima i sad meni nešto prigovaraš :-) ne valja ti to
Kemal Malovčić

#1645 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

hypko, haj još jedan vic, da se nasmijem đuture. :P

LSD, ja ti govorim činjenicu, a ti možeš i na smijeh okrenuti. :mrgreen:
Baltazar_khan

#1646 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

pa jednostavno smo vidjeli sinoć kako je prošao strašni šampion koji ruši sve rekorde, pa se pomalo s razlogom uvukao strah pred levski naravno tu su u podsvijesti eliminacija borca, itd. još kad se vidi večerašnji rezultat čelika iz nikšića i poraz od metalurga od 7-0 :shock:
hypko_nurko

#1647 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Kemal Malovčić wrote:hypko, haj još jedan vic, da se nasmijem đuture. :P

LSD, ja ti govorim činjenicu, a ti možeš i na smijeh okrenuti. :mrgreen:
nije vrijeme za viceve, vec za tugovanje. ko gubi ko gubi ko gubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
emigrazione

#1648 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

JThomas wrote:a realno velika većina vas jeste srala i po ekipi i po joviću poslije maltežana. nemojte falsifikovati činjenice.
Pa? I vi se klanjate treneru koga naguzi ko stigne cim granicu predje
just principe

#1649 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by just principe »

Maribor

Odmah nakon izvlacenja- protivnik po mjeri lahko ih dobivamo i prolazimo

Nakon tekme - ******* jesu nas razvalili, prejjaki su..madjionicari 3 prilike 4 gola.. janezka barcelona u malom

Levski

nakon "blamaze" od maltezana: ******* kad im je ova ekipa ribara, jedrilicara zabila 6 komada, sta ce im tek Levski uraditi

nakon minimalnog poraza od Levskog: ******** jest ova Levski kanta, svak bi ih razbusio. Maribor je za njih Barcelona

prepoznat ce se pojedinci dok neki od muke se nece javiti ni za godinu

Naravno pri tome nije vazna igra FCS veceras vec (ne)igra Levskog. A niko da se zapita ko im je to onemogucio.. Garant je Levski igrao protiv cunjeva veceras
JThomas

#1650 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 8#p7555398

a evo možete vidjeti da sam ja imao više vjere u vas od 90% vas samih koji ste redom najavljivali katastrofu.
Locked