Haj vakoLSD wrote:Naravno to je samo tvoje mišljenje, bez uvrede...više pokaza onaj Hibernians od bugara, bar zabiše 6 komada ako ništa
Kad Barcelona pobjedi Sporting Gijon 5:2, to je rutinsko razvaljivanje, a Sarajevo Hibernians onda bruka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Haj vakoLSD wrote:Naravno to je samo tvoje mišljenje, bez uvrede...više pokaza onaj Hibernians od bugara, bar zabiše 6 komada ako ništa
A hajd ti vako: šta je onda kad GOŠK tom istom Sarajevu na koševu utrpa 2-0 u tom sistemu vrijednovanja??Layne wrote:Haj vakoLSD wrote:Naravno to je samo tvoje mišljenje, bez uvrede...više pokaza onaj Hibernians od bugara, bar zabiše 6 komada ako ništa![]()
Kad Barcelona pobjedi Sporting Gijon 5:2, to je rutinsko razvaljivanje, a Sarajevo Hibernians onda bruka
eh, sad već govorimo o prepoznavanju brenda, a ne o aktuelnom kvalitetu. ja mislim da je prošle i ove godine maribor sigurno jača ekipa, jer je maribor izbacio rangers, a levski ispao od trnave. ali vidjećemo.burek_in_space wrote:Hajde ovako da kazhem - ekipa koja u evropskim okvirima nije totalni anonimus. Nije ni neka sila, ali Levski je ipak koliko toliko prepoznatljivo ime, dok Mariboru ne pomazhe ni to shto su Rangers izbacili jer ce uvijek biti dilema da li su iz Slovachke ili SlovenijeJThomas wrote:
uopšte se ne bih složio. ali vidjećemo.kod prosjechnog evropljanina.
o tome govorim.A veceras cemo vidjeti vas na djelu, stršani prosvjetitelji obraza BH fudbala![]()
Konkretno,ako si mislio na mene i jesam se vala upalio.Sarajevo_Grad wrote:Haha, vidi što se pale kone.
Ne mozhe pochetak sezone nikako biti mjerodavan da prepoznamo aktuelni kvalitet. Zato i koristim ovu vrstu poredjenja.JThomas wrote:
eh, sad već govorimo o prepoznavanju brenda, a ne o aktuelnom kvalitetu. ja mislim da je prošle i ove godine maribor sigurno jača ekipa, jer je maribor izbacio rangers, a levski ispao od trnave. ali vidjećemo.
Fulio si poentuLSD wrote:A hajd ti vako: šta je onda kad GOŠK tom istom Sarajevu na koševu utrpa 2-0 u tom sistemu vrijednovanja??![]()
![]()
Bježi ba ,spamamo temu bezveze...zijanili ste i nemojte sad tražiti utjehu u raspravi sa željovcima....eto furajte se narednu sedmicu da ste odlicni i da cete se plasirati negdje
niko vam ne brani
Ja nikad nisam, čak sam rekao da sam otpimističan! Mogu navesti još deset cijenjenih forumaša hordaša koji također nisu!LSD wrote:Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos![]()
da vidimo njihove strahove i prognoze od prije 10-tak dana.
Kemal Malovčić wrote:Ja nikad nisam, čak sam rekao da sam otpimističan! Mogu navesti još deset cijenjenih forumaša hordaša koji također nisu!LSD wrote:Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos![]()
Čovjek je krhak. Iblis ga često dovede u zabludu. Pa su se tako i pojedini prevarili, uplašili, ili jednostavno, ljudski, branili pesimizmom.
O tome ba pricam sve vrijeme.I to ne samo jutros,nego one dane nakon meceva sa Mlatezanima.Pa bilo je odvala kao ne treba ni proci tamo na Malti jer ce tamo u Sofiji jos gore izblamirati.Al taman posla da u ove sate idem traziti te postove od prije desetak dana.LSD wrote:Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos![]()
Hoces moci zaspati ako neko izvuce postoveLSD wrote:Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos![]()
evo jedna za dusu mokeKemal Malovčić wrote:Ja nikad nisam, čak sam rekao da sam otpimističan! Mogu navesti još deset cijenjenih forumaša hordaša koji također nisu!LSD wrote:Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos![]()
Čovjek je krhak. Iblis ga često dovede u zabludu. Pa su se tako i pojedini prevarili, uplašili, ili jednostavno, ljudski, branili pesimizmom.
Pa hajd ti sam nađi te postove, pa da mogu ja mali pišat pa spavat'dobar,ti? wrote:Hoces moci zaspati ako neko izvuce postoveLSD wrote:Hajd neka neko izvuce postove samih zvrkova koji su sami pljuvali po svom timu i sami najavljivali sopstvene potope, a sad bi drugima to trljali na nos![]()
Haj nek neko nadje pa da mali lsd moze pisat i pajkiti, sinoc je imao nocne more, pa sve su prilike da ce opet
nije vrijeme za viceve, vec za tugovanje. ko gubi ko gubi ko gubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKemal Malovčić wrote:hypko, haj još jedan vic, da se nasmijem đuture.
LSD, ja ti govorim činjenicu, a ti možeš i na smijeh okrenuti.
Pa? I vi se klanjate treneru koga naguzi ko stigne cim granicu predjeJThomas wrote:a realno velika većina vas jeste srala i po ekipi i po joviću poslije maltežana. nemojte falsifikovati činjenice.