Pa brate on ciljano toči za cenera da mu auto bude lakši i samim time i brži!quarterback wrote:jebiga valja gorivo stediti, to su oni trkaci naspi mi za ceneraBakir1 wrote:ma ja vozim uvijek iznad ogranicenja, ne previse ali uvijek iznad, jasno mi je da neko fata prikljucak, ali brate 30 cm od karambolke voziti nema smisla, i onda udjes na autoput, ocekujes sad ce 200 odmah voziti kad ono opet 80-90
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
BadBoy
#1626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- muha_sa
#1628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Great Cornholio wrote:Neku noć ja vozim, ograničenje je 50, ja vozim 52, za mene se zalijepila nekakva budala, bukvalno metar od karambolke, ja ne želim da ubrzavam i idemo tako neko vrijeme, može me preteći ali ne želi, i onda naiđemo na nekog penzionera koji ide 30, a ne možeš ga preteći zato što ide kolona auta iz suprotnog smjera. I šta reći osim " I ovo je Bosna i Hercegovina"Bakir1 wrote:u zadnje vrijeme posebno iritirajuca navika vozaca je kada se lijepi u "guzicu" posebno izrazeno na relaciji od recimo travnika do lasve ili od zenice do lasve, ogranicenja na tim putevima od 60 do 80 kako gdje, more policije, more kamera i radara, ako nekim slucajem se vozis po ogranicenju ili malo preko obavezno neki grob iz sredine 80 tih na karambolci jase ili ga pola viri iza tebe u susjednu traku.
kada se oslobodi autoput gdje je ocekivati da ce ici barem 130 koliko je dozvoljeno opet ti isti guslaju 80
kako znaš da je peMzioner
-
quarterback
#1629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jes pa kad mu crkne beMzinska puNpa onda kuku majko, prodajem felUge HITNO na pikuBadBoy wrote:Pa brate on ciljano toči za cenera da mu auto bude lakši i samim time i brži!quarterback wrote:jebiga valja gorivo stediti, to su oni trkaci naspi mi za ceneraBakir1 wrote:ma ja vozim uvijek iznad ogranicenja, ne previse ali uvijek iznad, jasno mi je da neko fata prikljucak, ali brate 30 cm od karambolke voziti nema smisla, i onda udjes na autoput, ocekujes sad ce 200 odmah voziti kad ono opet 80-90![]()
-
quarterback
#1630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to toKvaziExpert wrote: K'o u F1, litar na cilju
- GAU8
#1631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Potpis na ovo! ne smijem ni ventilator u autu uključiti koliko me uguši, već stalno držim na recirkulacijiJOINT_1921 wrote:Mene nerviraju ovi sto pocnu caditi k'o smukovi cim malo gasa dodaju, sa prestarim autima, ne znam ni kako tehnicki prodju...
- GAU8
#1632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ispravan dizel danas ne smije čaditi. Druga je stvar što je kod nas 5% auta zaista zaslužilo da prođe tehničkisema911s wrote:bakir1 neznam koji avto vozis,.,ja dok sam g4 vozi bio dizlo,., a znas kako dizle cade na 3500rpm,., kada ti taj pridje auspuh bio sa lijeve strane i usis vecini auta je na lijevoj strani i odatle ide i zrak za kabinu,.,malo napatis motor al zato guzicaru posaljes 5kila cadji, 0,5litara nesagorenog dizela, i jos mnogo stetnih materija za njegova pluca,.,
tadasnji avto je cadio ko lud i vjeruj odustajali ko veliki kada se nagutaju dobro sagorelog dizela
- hopcup
#1633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
neki dan sam se vozio iza nekog čađe, mati mila, na šta ono ide?! pa ćumur manje dimi i čadi...GAU8 wrote:Potpis na ovo! ne smijem ni ventilator u autu uključiti koliko me uguši, već stalno držim na recirkulacijiJOINT_1921 wrote:Mene nerviraju ovi sto pocnu caditi k'o smukovi cim malo gasa dodaju, sa prestarim autima, ne znam ni kako tehnicki prodju...
- WildRedRose
#1634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i meni zasmetaju, ali onda kad skontam, to su obicno stara auta.. pa skontam da imaju, kupili bi sebi boljehopcup wrote:neki dan sam se vozio iza nekog čađe, mati mila, na šta ono ide?! pa ćumur manje dimi i čadi...GAU8 wrote:Potpis na ovo! ne smijem ni ventilator u autu uključiti koliko me uguši, već stalno držim na recirkulacijiJOINT_1921 wrote:Mene nerviraju ovi sto pocnu caditi k'o smukovi cim malo gasa dodaju, sa prestarim autima, ne znam ni kako tehnicki prodju...
- respo
#1635 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To vala i nije izgovor
Znaci ja cu poceti loziti u stanu jer da mogu platiti grijanje platio bih
Parkirati bilo gdje jer da imam kupiti garazu kupio bih i slicni primjeri
Znaci ja cu poceti loziti u stanu jer da mogu platiti grijanje platio bih
Parkirati bilo gdje jer da imam kupiti garazu kupio bih i slicni primjeri
-
Great Cornholio
#1636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To se tako kažemuha_sa wrote:![]()
kako znaš da je peMzioner
- DoradO
#1637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
motoristi
mislio sam da im je kraj sezone al evo prije 15 min izmedju mene i tramvaja na obali proleti momak i zabi se u auto ispred
sreca pa je bio u full opremi... uskoro ce valjda i klix slikati 
- WildRedRose
#1638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
DoradO wrote:motoristimislio sam da im je kraj sezone al evo prije 15 min izmedju mene i tramvaja na obali proleti momak i zabi se u auto ispred
sreca pa je bio u full opremi... uskoro ce valjda i klix slikati
- respo
#1639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne mogu nikako shvatiti sta ljudi misle za sta sluze MAGLENKE
Gledam jutros lik koji je citavo ljeto vozio sa upaljenim maglenkama jutros ih nije upalio kad stvarno ima magle
Gledam jutros lik koji je citavo ljeto vozio sa upaljenim maglenkama jutros ih nije upalio kad stvarno ima magle
-
goran16v
#1640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve sto mogu reci o ovima sa maglenkama je da su papci i kompleksasi ciji je razvoj stao u vremenima kad su maglenke bile rijetkost.
- sema911s
#1641 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
druze uz duzno postovanje cadio bi i ti da te ja vozim,.,.,GAU8 wrote:Ispravan dizel danas ne smije čaditi. Druga je stvar što je kod nas 5% auta zaista zaslužilo da prođe tehničkisema911s wrote:bakir1 neznam koji avto vozis,.,ja dok sam g4 vozi bio dizlo,., a znas kako dizle cade na 3500rpm,., kada ti taj pridje auspuh bio sa lijeve strane i usis vecini auta je na lijevoj strani i odatle ide i zrak za kabinu,.,malo napatis motor al zato guzicaru posaljes 5kila cadji, 0,5litara nesagorenog dizela, i jos mnogo stetnih materija za njegova pluca,.,
tadasnji avto je cadio ko lud i vjeruj odustajali ko veliki kada se nagutaju dobro sagorelog dizela
al cadio je sa razlogom,., bilo mi 23god,. ko je bio tada brzi od mene,.,daj veci turbo, daj neki novi ecu, daj usis, skini katalizator, veci promjer cijevi auspuha a to sto cadi uvjek je bilo ko ih hebe
- sema911s
#1642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa hladno i znas da maglenke povuku malo struje,.a naso los dizel,. i odma osjeti na jacini motora tog veceg potrosacarespo wrote:Ne mogu nikako shvatiti sta ljudi misle za sta sluze MAGLENKE
-
Rolo
#1643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
respo wrote:Ne mogu nikako shvatiti sta ljudi misle za sta sluze MAGLENKE
Meni reče jedan tip da mu to dođu ko "dnevna svjetla" i da auto izgleda "sportskije"
- relax11
#1644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
respo wrote:Ne mogu nikako shvatiti sta ljudi misle za sta sluze MAGLENKE
- respo
#1645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa dobro sportskije a sto ih ovaj nije upalio opet?
Ne vide ga da je sportskiji od magle pa nema razloga paliti?
I sto ne nabave one diode klince palce pa nek mu budu dnevna a i sportskiji
-
Rolo
#1646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako se sjetim, prenijet ću mu torespo wrote:Pa dobro sportskije a sto ih ovaj nije upalio opet?
- respo
#1647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kvazi pa da bar to stave pa ajde
- relax11
#1648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da, kod neki auta su dneva svijetla gdje dodu maglenke imas primjer kod novog PassataRolo wrote:respo wrote:Ne mogu nikako shvatiti sta ljudi misle za sta sluze MAGLENKE
Meni reče jedan tip da mu to dođu ko "dnevna svjetla" i da auto izgleda "sportskije"

A da izgleda sportski i ne, jedino led dnevna svijetla mozda i izvlace neku "ljepotu" auta, naravno samo fabricki

- respo
#1649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ali ta dnevna kod pasata ne smetaju drugima i jeai li vidio uopste sta osvijetle ta dnevna po mraku a gdje sve svijetle maglenke
-
quarterback
#1650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
inace radi maglenki mozete dobiti kaznu posto se smiju paliti kad vidljivost padne ispod 10m cini mi se