Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bach wrote:
Jednom prolazim pored zgrade vlade u alipašinoj, kad tamo parkirana cisterna za lož ulje. Na cisteri ogromnim slovima napisana HIFA OIL.
Zanimljiv, tada je vlasnik HIFE Izudin Ahmetlić čak i spominjan kao mogući premijer FBiH.
Naravno, pa tog covjeka je stvorila SDA. Ali nije tema.
Koliko je plin pojeftinio. Ima li igdje ispod marke
Ne znam vala sto ne stave barem na marku plin, desi se nekada u Brezi da bude 90kf, ali rijetko uvijek je marka ili 1,10km. Tu je najeftinije kako ja znam
relax11 wrote:
Ne znam vala sto ne stave barem na marku plin, desi se nekada u Brezi da bude 90kf, ali rijetko uvijek je marka ili 1,10km. Tu je najeftinije kako ja znam
Hvala, iako mi Breza nije bas na ruku Slazem se za napisano hehe
Danas gledam cjenovnik INA-e po kojem ovi sa pumpama nabavjaju gorivo. Znači nabavna cijena im je 1,65 KM, na to treba dodati cca 0,05 za prevoz do pumpe, ali i oduzeti popust koji dobiju za količinu. Dakle, ona priča od neki dan da im je nabavna cijena 2,10 KM je teška šuplja.
kiki-miki wrote:Na Hifi na Stupu se ne vidi cijena goriva.Kolika im je sad?
U Mostaru isti slučaj bio nekolika dana. Ja sipao benzin 02.12.,u utorak, i bio 2,21 i benzin i dizel. Danas, 04.12. uključen onaj veliki cjenovnik, 2,31. Opet podigli cijenu , nakon dva dana.
rekla-kazala wrote:od jutros na EP pumpama u Zenici i benzin i dizel po 2,16 KM valjda ovo vikend sniženje. A ja prije dva dana napunio rezervoar do vrha po 2,31.
Jbg, zar nisi znao za ovaj vikend na EP ? Najavljeno prije 2-3 sedmice. Taman da danas skrsim ovih 15-ak litara i sutra ide tank .
Sto se tice digitalnih cjenovnika, rijetko gdje i rade. Na EP-u u Zenici ne radi mjesecima na pumpi kod Blatuse.
rekla-kazala wrote:od jutros na EP pumpama u Zenici i benzin i dizel po 2,16 KM valjda ovo vikend sniženje. A ja prije dva dana napunio rezervoar do vrha po 2,31.
Jbg, zar nisi znao za ovaj vikend na EP ? Najavljeno prije 2-3 sedmice. Taman da danas skrsim ovih 15-ak litara i sutra ide tank .
Sto se tice digitalnih cjenovnika, rijetko gdje i rade. Na EP-u u Zenici ne radi mjesecima na pumpi kod Blatuse.
Ja uvjek sipam do vrha tako da mi se nije dalo nasuti 10 litara pa opet svratiti za tri dana. Mislio sam da se radi o 5 ili 10 feninga po litru, da sam znao da je sniženje 15 feninga isplatilo bi se zbog 7,50 KM svratiti dva puta.