Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjeruj mi da nisam čuo ovo ime 20 godina, i više. nesumnjivo da sam čitao ime, ali sam prelijetao, očigledno...sad me zveknu ko čekićem po čelenki.
i kad neko tako mlatne nečije ime koje nisam dugo čuo, automatski me prebaci u osamdesete, i odmah se svega sjetim...i tranzistora, i prvenstva od 36 kola, i škrba mace, i samrdžića, i bahtića, i onih iz drugih klubova, mahom anonimusa, tipa - pačarada, giljen, batrović, itd....
radostan dan wrote:vjeruj mi da nisam čuo ovo ime 20 godina, i više. nesumnjivo da sam čitao ime, ali sam prelijetao, očigledno...sad me zveknu ko čekićem po čelenki.
i kad neko tako mlatne nečije ime koje nisam dugo čuo, automatski me prebaci u osamdesete, i odmah se svega sjetim...i tranzistora, i prvenstva od 36 kola, i škrba mace, i samrdžića, i bahtića, i onih iz drugih klubova, mahom anonimusa, tipa - pačarada, giljen, batrović, itd....
radostan dan wrote:
i kad neko tako mlatne nečije ime koje nisam dugo čuo, automatski me prebaci u osamdesete, i odmah se svega sjetim...i tranzistora, i prvenstva od 36 kola, i škrba mace, i samardžića, i bahtića, i onih iz drugih klubova, mahom anonimusa, tipa - pačarada, giljen, batrović, itd....
Jesi mislio na Samardziju?
Odem na gugl da vidim sta ce izbaciti kad unesem to prezime kad ono lik isti Ibrahimovic - neki Jeff.
Interesantno da se sad javljaju sa svih krajeva svijeta kako ih je Ronaldo silovao, a sve to ''javljaju'' advokatu ove što je pokrenula postupak nakon 9 godina.
Interesantno i da su sve bile sa njim dobrovoljno po limuzinama, jakuzzijima, ona jedna se vozaču hvalila kakvo tijelo Rona ima, lik se iznenadio kad je čuo da ga je optužila za silovanje.
Ako jeste, nek ga bace na doživotnu, ali mi ovo liči na hajku kurava, namirisale laganu lovu.
ljevoruki wrote:E cuj ovog domobrana - Pista bio igracina.
čuj nije ali halaliti se neće kad je ostao ležati i kad smo primili gol od čune mađarske.
I bane je bio igračina i žvaka i čipe i tašo i maca saobraćajac i meša i oda i radmilo i fićo i guto ..........
čuj nije ali halaliti se neće kad je ostao ležati i kad smo primili gol od čune mađarske.
I bane je bio igračina i žvaka i čipe i tašo i maca saobraćajac i meša i oda i radmilo i fićo i guto ..........
Onaj Cuhai, sjetim mu se familije, je pobjeg'o Skori i dao go.
Nije ba Škori već Čiliću. I dan danas mi pred očima.
Frajer s onakvim izgledom da siluje trebe? Pa jedino ako je slagiran i prica mu je na nivou "Vladimir Nazor", u sta cisto sumnjam... Ovakvim tipovima ove trebice same prilaze za stol
Ne znam, nema mi logike iskreno, jer ih vecinu moze svakako imati.