Bebe - ALL ABOUT!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
putujucidzindas

#1626 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by putujucidzindas »

Upravo si me totalno fascinirala. kakva uzivancija, nevjerovatno. Bices moj idol. Ja bas razmisljam kako bi mi se moglo lako desiti da nakon ovog porodiljskog nemam posao :D , pa sve kontam, bas me briga, ici cu saditi bastu, nafatati kakvih koka i necu se brinuti. kad banu ti s ovim slicicama :)
a jastucici su medeni. mogu misliti koja im je sreca ovdje zivjeti.
otherside

#1627 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by otherside »

safran wrote:Evo ti ih ovdje u prirodnom habitatu
http://www.klix.ba/forum/bsca-t72353s24 ... 3d53acc4b3
mi lajk. ja dvije cure, ti dva sina....hmmm. sta velis? :lol:
safran

#1628 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by safran »

otherside wrote:
Hm, znala sam. Nauči ti to prvo da ide spavati na vrijeme - ja sam svoje odrobijala sa prvim. :lol: :lol: :lol: :lol:
safran

#1629 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by safran »

putujucidzindas wrote:Upravo si me totalno fascinirala. kakva uzivancija, nevjerovatno. Bices moj idol. Ja bas razmisljam kako bi mi se moglo lako desiti da nakon ovog porodiljskog nemam posao :D , pa sve kontam, bas me briga, ici cu saditi bastu, nafatati kakvih koka i necu se brinuti. kad banu ti s ovim slicicama :)
a jastucici su medeni. mogu misliti koja im je sreca ovdje zivjeti.
Eeeee, da je tu živjeti barem ljeti, međutim, kuća nije uslovna a za to nam treba ohohooooo ali nam barem nije daleko od kuće - za 20-ak minuta smo tamo pa kad je duži dan može se i poslije posla pobjeći.
vanad

#1630 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by vanad »

Safran kod tebe vec prave momcine, ljubi ih majka.
otherside

#1631 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by otherside »

safran wrote:
otherside wrote:
Hm, znala sam. Nauči ti to prvo da ide spavati na vrijeme - ja sam svoje odrobijala sa prvim. :lol: :lol: :lol: :lol:
e moja ti...kad im bude vrijeme za udaju i zenidbu nece s nama spavati :D
bas me briga onda kad ce leci :lol:
Alhemicarkaa

#1632 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by Alhemicarkaa »

mašala šafran, razbojnici su ti baš kao iz slikovnice. Big like :)
safran

#1633 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by safran »

otherside wrote:
safran wrote:
otherside wrote:mi lajk. ja dvije cure, ti dva sina....hmmm. sta velis? :lol:
e moja ti...kad im bude vrijeme za udaju i zenidbu nece s nama spavati :D
bas me briga onda kad ce leci :lol:
Uh, dobro onda može, ja se prepala ti hoćeš sad da je se riješiš.
Hvala vam žene - svakoj majci milo čuti :lol: :lol: :lol: :lol:
vanad

#1634 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by vanad »

Uh, prvi put postavljam sliku :-)
Evo i moje dvije srecice (da se i ja malo pohvalim)
Image
safran

#1635 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by safran »

A imaš čim - medeni su rodila ih majčica .....
putujucidzindas

#1636 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Oj misha malih slatkih medenih. ljubi im te obraze drage :)
duboka_misao

#1637 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by duboka_misao »

@vanad mashala su momci :thumbup: oba imaju tu znacajno dignutu obrvu :lol:
otherside

#1638 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by otherside »

duboka_misao wrote:@vanad mashala su momci :thumbup: oba imaju tu znacajno dignutu obrvu :lol:
sto ti je oko sokolovo :D
e haj' sad @vanad reci, cija je obrva, tatina ili mamina? :D
druga je curica ili sam ja nesto presafila?
preslatki su :-D
vanad

#1639 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by vanad »

Obrva je moja - muz mi je stranac a djeca su pravi balkanski tipovi :D

Starija je curica, samo sto joj svi govore da je decko - i to joj je na mamu. Mene su svi zvali decko do puberteta. Dojadilo meni i kazem ja mami i tati da hocu nausnice jer me svi zovu braco. I dobijem ja sva sretna nausnice, odem na pijacu i kaze meni covjek - vidi decka vec nabacio nausnice :x :lol: .
otherside

#1640 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by otherside »

vanad wrote:Obrva je moja - muz mi je stranac a djeca su pravi balkanski tipovi :D

Starija je curica, samo sto joj svi govore da je decko - i to joj je na mamu. Mene su svi zvali decko do puberteta. Dojadilo meni i kazem ja mami i tati da hocu nausnice jer me svi zovu braco. I dobijem ja sva sretna nausnice, odem na pijacu i kaze meni covjek - vidi decka vec nabacio nausnice :x :lol: .
:lol: :lol: :lol:
tako je ova moja starija licila na bracu do prve godine.
i nabavim ja ogromnu snalu, nakacim joj na vrh glave.
izasli mi da setamo, naidje neka gospodja i hladno veli: kako sladak deckic...
safran

#1641 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by safran »

Evo da i ja malo pohvalim ovog mlađeg. Jučer mi slabo vuče usisivač - otvorim, unutra tri kašičice za čaj, jedna za kafu, dva komada parketa - vlastoručno odvaljenog i jedan poklopac od hemijske olovke. Da nisam prije dva dana povadila autiće i točkove ne bi mi krivo bilo. Sad mu je furka da se zatvara u sobu - tj. da ti zalupi vrata pred nosom. Jučer tako šmugnu u kupatilo, ja za njim on zatvori vrata, ja otvorim - on zatvori kad jednom škljoc - zaključa se frajer. Otključati se, naravno, nije mogao. Uzmem dvije pincete i nekako mu objasnim kako da okrene malo ključ, ja ga sa ove strane zaustavim i izguram iz brave. Nekako mu uspijem objasniti da ključ gurne ispod vrata - tijesno pravo,nekako pincetama okrenem i uspijem izvući ključ i oslobodim razbojnika. A ključeve sam sve povadila iz brava - barem sam mislila. Elem, najbolje bi ga bilo vezati ali kažu nije humano a možda je i zakonom kažnjivo. Ovako, ni slučajno ne skidati pogled sa njega.
otherside

#1642 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by otherside »

safran wrote:Evo da i ja malo pohvalim ovog mlađeg. Jučer mi slabo vuče usisivač - otvorim, unutra tri kašičice za čaj, jedna za kafu, dva komada parketa - vlastoručno odvaljenog i jedan poklopac od hemijske olovke. Da nisam prije dva dana povadila autiće i točkove ne bi mi krivo bilo. Sad mu je furka da se zatvara u sobu - tj. da ti zalupi vrata pred nosom. Jučer tako šmugnu u kupatilo, ja za njim on zatvori vrata, ja otvorim - on zatvori kad jednom škljoc - zaključa se frajer. Otključati se, naravno, nije mogao. Uzmem dvije pincete i nekako mu objasnim kako da okrene malo ključ, ja ga sa ove strane zaustavim i izguram iz brave. Nekako mu uspijem objasniti da ključ gurne ispod vrata - tijesno pravo,nekako pincetama okrenem i uspijem izvući ključ i oslobodim razbojnika. A ključeve sam sve povadila iz brava - barem sam mislila. Elem, najbolje bi ga bilo vezati ali kažu nije humano a možda je i zakonom kažnjivo. Ovako, ni slučajno ne skidati pogled sa njega.
jao jao...evo meni nove traume za buducnost :shock: :cry:
duboka_misao

#1643 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by duboka_misao »

@safranko meni se dijete samo neki dan zakljucalo u autu, da mama je stajala vani i upucivala ga kako da mi otvori....zajepavao me jedno 10 minuta i onda otvorio, od sada nosim rezervni kljuc sa sobom.
otherside

#1644 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by otherside »

ja bih prvo dobila nervni slom u oba slucaja a onda bih zvala...hm...vatrogasce :D
safran

#1645 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by safran »

A to sam sam ranije uvježbala sa starijim - prvo ključ iz brave pa otvaram vrata. A malo i starijeg da pohvalim - osim što sam se praaavoooo popravio u školi (još bude poneko s.... u produženom al' hajd - popravlja se i tu) upravo sam usisao dnevni boravak, trpezariju, hodnik i kuhinju dok je mama ordinirala po kupatilu. Sad će oktopod da preleti pločice i imamo vremena za jedan keksolino i kafu dok se neman ne probudi.
putujucidzindas

#1646 Re: Bebe - ALL ABOUT!

i moj je danas prebrisao sve parkete :lol: :lol:
safran

#1647 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by safran »

ja, ja, obučeš mu nešto čupavo pa pustiš pod krevete, kauče - po ćoškovima
otherside

#1648 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by otherside »

safran wrote:A to sam sam ranije uvježbala sa starijim - prvo ključ iz brave pa otvaram vrata. A malo i starijeg da pohvalim - osim što sam se praaavoooo popravio u školi (još bude poneko s.... u produženom al' hajd - popravlja se i tu) upravo sam usisao dnevni boravak, trpezariju, hodnik i kuhinju dok je mama ordinirala po kupatilu. Sad će oktopod da preleti pločice i imamo vremena za jedan keksolino i kafu dok se neman ne probudi.
cccc...sto ga bona ne bila ucis zenskim poslovima? :oops:
safran

#1649 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by safran »

E da se bilo koja druga javila nego mater dvije buduće snahe :lol: :lol: :lol: :lol:
otherside

#1650 Re: Bebe - ALL ABOUT!

Post by otherside »

safran wrote:E da se bilo koja druga javila nego mater dvije buduće snahe :lol: :lol: :lol: :lol:
pa ne treba mater da uci sina, naucice ga hanuma kad se ozeni :D
Post Reply