a jastucici su medeni. mogu misliti koja im je sreca ovdje zivjeti.
Bebe - ALL ABOUT!
Moderator: anex
- putujucidzindas
#1626 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Upravo si me totalno fascinirala. kakva uzivancija, nevjerovatno. Bices moj idol. Ja bas razmisljam kako bi mi se moglo lako desiti da nakon ovog porodiljskog nemam posao
, pa sve kontam, bas me briga, ici cu saditi bastu, nafatati kakvih koka i necu se brinuti. kad banu ti s ovim slicicama
- otherside
#1627 Re: Bebe - ALL ABOUT!
mi lajk. ja dvije cure, ti dva sina....hmmm. sta velis?safran wrote:Evo ti ih ovdje u prirodnom habitatu
http://www.klix.ba/forum/bsca-t72353s24 ... 3d53acc4b3
-
safran
#1628 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Hm, znala sam. Nauči ti to prvo da ide spavati na vrijeme - ja sam svoje odrobijala sa prvim.otherside wrote:mi lajk. ja dvije cure, ti dva sina....hmmm. sta velis?safran wrote:Evo ti ih ovdje u prirodnom habitatu
http://www.klix.ba/forum/bsca-t72353s24 ... 3d53acc4b3
-
safran
#1629 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Eeeee, da je tu živjeti barem ljeti, međutim, kuća nije uslovna a za to nam treba ohohooooo ali nam barem nije daleko od kuće - za 20-ak minuta smo tamo pa kad je duži dan može se i poslije posla pobjeći.putujucidzindas wrote:Upravo si me totalno fascinirala. kakva uzivancija, nevjerovatno. Bices moj idol. Ja bas razmisljam kako bi mi se moglo lako desiti da nakon ovog porodiljskog nemam posao, pa sve kontam, bas me briga, ici cu saditi bastu, nafatati kakvih koka i necu se brinuti. kad banu ti s ovim slicicama
![]()
- vanad
#1630 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Safran kod tebe vec prave momcine, ljubi ih majka.
- otherside
#1631 Re: Bebe - ALL ABOUT!
e moja ti...kad im bude vrijeme za udaju i zenidbu nece s nama spavatisafran wrote:Hm, znala sam. Nauči ti to prvo da ide spavati na vrijeme - ja sam svoje odrobijala sa prvim.otherside wrote:mi lajk. ja dvije cure, ti dva sina....hmmm. sta velis?safran wrote:Evo ti ih ovdje u prirodnom habitatu
http://www.klix.ba/forum/bsca-t72353s24 ... 3d53acc4b3![]()
![]()
![]()
bas me briga onda kad ce leci
- Alhemicarkaa
#1632 Re: Bebe - ALL ABOUT!
mašala šafran, razbojnici su ti baš kao iz slikovnice. Big like 
-
safran
#1633 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Uh, dobro onda može, ja se prepala ti hoćeš sad da je se riješiš.otherside wrote:e moja ti...kad im bude vrijeme za udaju i zenidbu nece s nama spavatisafran wrote:Hm, znala sam. Nauči ti to prvo da ide spavati na vrijeme - ja sam svoje odrobijala sa prvim.otherside wrote:mi lajk. ja dvije cure, ti dva sina....hmmm. sta velis?![]()
![]()
![]()
![]()
bas me briga onda kad ce leci
Hvala vam žene - svakoj majci milo čuti
- vanad
#1634 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Uh, prvi put postavljam sliku
Evo i moje dvije srecice (da se i ja malo pohvalim)

Evo i moje dvije srecice (da se i ja malo pohvalim)

-
safran
#1635 Re: Bebe - ALL ABOUT!
A imaš čim - medeni su rodila ih majčica .....
- putujucidzindas
#1636 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Oj misha malih slatkih medenih. ljubi im te obraze drage 
-
duboka_misao
#1637 Re: Bebe - ALL ABOUT!
@vanad mashala su momci
oba imaju tu znacajno dignutu obrvu 
- otherside
#1638 Re: Bebe - ALL ABOUT!
sto ti je oko sokolovoduboka_misao wrote:@vanad mashala su momcioba imaju tu znacajno dignutu obrvu
e haj' sad @vanad reci, cija je obrva, tatina ili mamina?
druga je curica ili sam ja nesto presafila?
preslatki su
- vanad
#1639 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Obrva je moja - muz mi je stranac a djeca su pravi balkanski tipovi
Starija je curica, samo sto joj svi govore da je decko - i to joj je na mamu. Mene su svi zvali decko do puberteta. Dojadilo meni i kazem ja mami i tati da hocu nausnice jer me svi zovu braco. I dobijem ja sva sretna nausnice, odem na pijacu i kaze meni covjek - vidi decka vec nabacio nausnice
.
Starija je curica, samo sto joj svi govore da je decko - i to joj je na mamu. Mene su svi zvali decko do puberteta. Dojadilo meni i kazem ja mami i tati da hocu nausnice jer me svi zovu braco. I dobijem ja sva sretna nausnice, odem na pijacu i kaze meni covjek - vidi decka vec nabacio nausnice
- otherside
#1640 Re: Bebe - ALL ABOUT!
vanad wrote:Obrva je moja - muz mi je stranac a djeca su pravi balkanski tipovi![]()
Starija je curica, samo sto joj svi govore da je decko - i to joj je na mamu. Mene su svi zvali decko do puberteta. Dojadilo meni i kazem ja mami i tati da hocu nausnice jer me svi zovu braco. I dobijem ja sva sretna nausnice, odem na pijacu i kaze meni covjek - vidi decka vec nabacio nausnice![]()
.
tako je ova moja starija licila na bracu do prve godine.
i nabavim ja ogromnu snalu, nakacim joj na vrh glave.
izasli mi da setamo, naidje neka gospodja i hladno veli: kako sladak deckic...
-
safran
#1641 Re: Bebe - ALL ABOUT!
Evo da i ja malo pohvalim ovog mlađeg. Jučer mi slabo vuče usisivač - otvorim, unutra tri kašičice za čaj, jedna za kafu, dva komada parketa - vlastoručno odvaljenog i jedan poklopac od hemijske olovke. Da nisam prije dva dana povadila autiće i točkove ne bi mi krivo bilo. Sad mu je furka da se zatvara u sobu - tj. da ti zalupi vrata pred nosom. Jučer tako šmugnu u kupatilo, ja za njim on zatvori vrata, ja otvorim - on zatvori kad jednom škljoc - zaključa se frajer. Otključati se, naravno, nije mogao. Uzmem dvije pincete i nekako mu objasnim kako da okrene malo ključ, ja ga sa ove strane zaustavim i izguram iz brave. Nekako mu uspijem objasniti da ključ gurne ispod vrata - tijesno pravo,nekako pincetama okrenem i uspijem izvući ključ i oslobodim razbojnika. A ključeve sam sve povadila iz brava - barem sam mislila. Elem, najbolje bi ga bilo vezati ali kažu nije humano a možda je i zakonom kažnjivo. Ovako, ni slučajno ne skidati pogled sa njega.
- otherside
#1642 Re: Bebe - ALL ABOUT!
jao jao...evo meni nove traume za buducnostsafran wrote:Evo da i ja malo pohvalim ovog mlađeg. Jučer mi slabo vuče usisivač - otvorim, unutra tri kašičice za čaj, jedna za kafu, dva komada parketa - vlastoručno odvaljenog i jedan poklopac od hemijske olovke. Da nisam prije dva dana povadila autiće i točkove ne bi mi krivo bilo. Sad mu je furka da se zatvara u sobu - tj. da ti zalupi vrata pred nosom. Jučer tako šmugnu u kupatilo, ja za njim on zatvori vrata, ja otvorim - on zatvori kad jednom škljoc - zaključa se frajer. Otključati se, naravno, nije mogao. Uzmem dvije pincete i nekako mu objasnim kako da okrene malo ključ, ja ga sa ove strane zaustavim i izguram iz brave. Nekako mu uspijem objasniti da ključ gurne ispod vrata - tijesno pravo,nekako pincetama okrenem i uspijem izvući ključ i oslobodim razbojnika. A ključeve sam sve povadila iz brava - barem sam mislila. Elem, najbolje bi ga bilo vezati ali kažu nije humano a možda je i zakonom kažnjivo. Ovako, ni slučajno ne skidati pogled sa njega.
-
duboka_misao
#1643 Re: Bebe - ALL ABOUT!
@safranko meni se dijete samo neki dan zakljucalo u autu, da mama je stajala vani i upucivala ga kako da mi otvori....zajepavao me jedno 10 minuta i onda otvorio, od sada nosim rezervni kljuc sa sobom.
- otherside
#1644 Re: Bebe - ALL ABOUT!
ja bih prvo dobila nervni slom u oba slucaja a onda bih zvala...hm...vatrogasce 
-
safran
#1645 Re: Bebe - ALL ABOUT!
A to sam sam ranije uvježbala sa starijim - prvo ključ iz brave pa otvaram vrata. A malo i starijeg da pohvalim - osim što sam se praaavoooo popravio u školi (još bude poneko s.... u produženom al' hajd - popravlja se i tu) upravo sam usisao dnevni boravak, trpezariju, hodnik i kuhinju dok je mama ordinirala po kupatilu. Sad će oktopod da preleti pločice i imamo vremena za jedan keksolino i kafu dok se neman ne probudi.
- putujucidzindas
#1646 Re: Bebe - ALL ABOUT!
i moj je danas prebrisao sve parkete

-
safran
#1647 Re: Bebe - ALL ABOUT!
ja, ja, obučeš mu nešto čupavo pa pustiš pod krevete, kauče - po ćoškovima
- otherside
#1648 Re: Bebe - ALL ABOUT!
cccc...sto ga bona ne bila ucis zenskim poslovima?safran wrote:A to sam sam ranije uvježbala sa starijim - prvo ključ iz brave pa otvaram vrata. A malo i starijeg da pohvalim - osim što sam se praaavoooo popravio u školi (još bude poneko s.... u produženom al' hajd - popravlja se i tu) upravo sam usisao dnevni boravak, trpezariju, hodnik i kuhinju dok je mama ordinirala po kupatilu. Sad će oktopod da preleti pločice i imamo vremena za jedan keksolino i kafu dok se neman ne probudi.
-
safran
#1649 Re: Bebe - ALL ABOUT!
E da se bilo koja druga javila nego mater dvije buduće snahe

- otherside
#1650 Re: Bebe - ALL ABOUT!
pa ne treba mater da uci sina, naucice ga hanuma kad se ozenisafran wrote:E da se bilo koja druga javila nego mater dvije buduće snahe![]()
![]()
![]()