Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rekli da ce ujutro do 9 sati doci i evo jos nema. Znaci ni danas nema vec pola dana, sto u konacnici racun smanjuje za jos jedan dan. Januarski racuni bi vec trebali biti umanjeni za 15 dana(prepolovljeni), a tek je 21. Januar
Not My Idea wrote: a ja cijeli dan kontam sto mi je hladno
Zar nema niko da te ugrije?
Znaci ako ne bude 15 dana, necemo platit nista za januar, jel tako motorola01?
Tako bi trebalo, ali.... I prosli mjesec je bio kvar(kad su popucale cijevi kod KSC-a i na bulevaru) od dan ili dva i nisu se udostojili smanjiti ni feninga.
Sta je sugradjani? Kad je trebalo pisat neke peticije tamo za zastitu zivotinja i pazi, pasa lutalica, stajali ste u redu kod Bosanke...I jos se gurali ko ce dati svoje podatke, da se vidi kako ste eto bas vi zastitnik zivotinja. Slikali ste se i fotke objavljivali na FB-u... pa dodjose izbori, pa izabraste staru/novu opciju da nas vodi jos cetiri godine...
Nema azila za zivotinje, malo ima malo nema grijanja, malo nam djeca oboljevaju od rakova zbog "cistog" zraka, a ako ne obole imaju traume zbog napada pasa, al jebo to imamo najvise kruznih tokova po glavi stanovnika...ijhaaaa hajmo ukrug jarane moj...
Nije kriv gosp. Smajlovic, i ne prebacujte odgovornost svih nas na samo jednog covjeka...Nije fer...
Over and Out...
samo_ti wrote:Obratite se onoj glumici i voditeljici. Svojevremeno vas je pozivala da se okupljate i protestvujete radi zastite tih kerova. Sta je sada ?
Kada ih treba smaknuti, nedaj. Dizi sve svjetske nevladine organizacije na noge.
Kada ih ostavis, pojedose nam gradjane
Samo sintore vratiti, pa neka se zale sudu u Strazburu
ovim europskim zakonom o kerovima koji smo usvojili dozvoljava se eutanazija pasa koji izazivaju opasnost i napadaju ljude...a ja kako god skontam 90% ovi dzukela su i agresivni i napadaju koga i gdje stignu...
dakle jasno...a nek snezana trosi fondove...sta fali...dodje nam nesto ko vanjska investicija
Norm wrote:Sta je sugradjani? Kad je trebalo pisat neke peticije tamo za zastitu zivotinja i pazi, pasa lutalica, stajali ste u redu kod Bosanke...I jos se gurali ko ce dati svoje podatke, da se vidi kako ste eto bas vi zastitnik zivotinja. Slikali ste se i fotke objavljivali na FB-u... pa dodjose izbori, pa izabraste staru/novu opciju da nas vodi jos cetiri godine...
Nema azila za zivotinje, malo ima malo nema grijanja, malo nam djeca oboljevaju od rakova zbog "cistog" zraka, a ako ne obole imaju traume zbog napada pasa, al jebo to imamo najvise kruznih tokova po glavi stanovnika...ijhaaaa hajmo ukrug jarane moj...
Nije kriv gosp. Smajlovic, i ne prebacujte odgovornost svih nas na samo jednog covjeka...Nije fer...
Over and Out...
Ja redovno napucam nogom psa na ulici kad zalaje na mene .. Nedavno je jedan bio u dvoristu ali stalno laje kad prodjem i njusku kroz ogradu izvalio .. Mislim da je nikad nece izvaliti Bio je i gazda tu samo je rekao pascedu da prekine meni ni rijeci ( i to pasce sto je u dvoristu je lutalica samo pokupljena ko fol ljubitelji zivotinja )
Bubalo1 wrote:Ja redovno napucam nogom psa na ulici kad zalaje na mene .. Nedavno je jedan bio u dvoristu ali stalno laje kad prodjem i njusku kroz ogradu izvalio .. Mislim da je nikad nece izvaliti Bio je i gazda tu samo je rekao pascedu da prekine meni ni rijeci ( i to pasce sto je u dvoristu je lutalica samo pokupljena ko fol ljubitelji zivotinja )
ima onaj jedan fakin od kera ispred bosanke teferichi uglavnom...bijele boje...tako perfidno napada bez ikakvog upozorenja...samo ti pridje iza ledja i pocne lajat ko mamen i pokusava uhvatiti nogu
nedavno mi je isto napravio trudnoj supruzi kad ja nisam bio tu da je zastitim
poslije sam ga trazio ko kaznjenicka bojna...al ga nije bilo nigdje...pojavio se opet kad se hanuma porodila al posto je sve proslo hvala Bogu dobro,bilo mu je oprosteno zbog slatke i to...
mal ga i nahranio nisam
Ma mislim da je svima više jasno da je ovaj problem eskalirao i da ga samo egzekucija pasa može spriječiti. Samo čekam dan da se građani organizuju i odrade ovaj posao, primijetim kako se to rješava u drugim dijelovima države, kao naprimjer u Hrasnici kad ih je uklonjeno 14. Volim životinje ali ne pamtim kad sam posljednji put vidio mačku na ulici, što također znači da je level pacova i miševa vrh vrhova. Neki dan kad sam vidio pacova kod klupa na rijeci, mislio sam da je izašao Splinter iz nindža kornjača da unovači nekog.
Btw. kada bude u Zenici manifestacija auta Oldtajmera, sjećam se da je bilo prije par godina ali nešto nisam siguran u zadnjih par godina da toga ima.
anthraxQ wrote:joj najgluplje mi je ljeti kada svaka osoba, iole mlađa, izađe u grad, pa svi šetaju onim trgom od Bosanke do Kamenog mosta. Pa to kao rasprodaja ljudi. Cure su naravno u najizazovnijim krpicama, a muški svi ... .
U svakom gradu setaju... narod izadje da seta malo... gdje bi drugo setali.. po blatusi...