To ima neki prekidac za osjecanja? Ma daj, ne umire to u trenutku, to ide polako. Kod vas je valjda bilo ko ce prvi priznatiAudaces fortuna iuva wrote:svako je jak, samo treba realno sagledati situaciju bez laganja samog sebe, suočiš se sa činjenicama. ko te ne voli i nije mu stalo, misli da može bolje - ma odmah ćaoAmeli_30 wrote:divim se tako jakim osobama, svaka cast
, ne gubite ljudi vrijeme. ja jedino sebi ne mogu da oprostim što mi prođe godina i 11 mjeseci da mi neko kaže da nije siguran da me voli
, u tom trenutku, svi moji osjećaji prema njemu su umrli. pusti one priče, ljubav...volim ga, volim je...ljubav je dvosmjerna ulica a ne slijepi put
.
Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pametna_glupost
#1626 Re: Raskidi dugih veza...
- eluna
#1627 Re: Raskidi dugih veza...
društvo - da se više ne zamaramo - ovako se to radi
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /130602047
kraljica!!
kraljica!!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1628 Re: Raskidi dugih veza...
Kraljica sujete?eluna wrote:društvo - da se više ne zamaramo - ovako se to radi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kraljica!!
-
pametna_glupost
#1629 Re: Raskidi dugih veza...
Kuckaeluna wrote:društvo - da se više ne zamaramo - ovako se to radi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kraljica!!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1630 Re: Raskidi dugih veza...
ne vjerujem ja tome ništa
sve je to FAKE
sve je to FAKE
- eluna
#1631 Re: Raskidi dugih veza...
Zašto'li muškarci vole kučke???? ........pametna_glupost wrote:Kuckaeluna wrote:društvo - da se više ne zamaramo - ovako se to radi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kraljica!!
- eluna
#1632 Re: Raskidi dugih veza...
svejedno - ideaj je originalnaBlack swan wrote:ne vjerujem ja tome ništa
sve je to FAKE
mislim da će mnogo muških početi da vodi evidenciju "šta je gdje i kad bilo" ahahhahahaha
- Muhamed Đakmić
#1633 Re: Raskidi dugih veza...
Mene bi namrtvo ubila radi fejsbuka 
- Joker88
#1634 Re: Raskidi dugih veza...
Sarajevo1946 wrote:Mene bi namrtvo ubila radi fejsbuka

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1635 Re: Raskidi dugih veza...
Prije će Catanzaro osvojiti Seriju A nego što će Eluna preboljeti bivšeg. 
-
Bodkin
#1636 Re: Raskidi dugih veza...
mleetavi wrote:Prije će Catanzaro osvojiti Seriju A nego što će Eluna preboljeti bivšeg.
-
Jay Gatsby
#1637 Re: Raskidi dugih veza...
Prema komentarima na inostranim stranicama, on ima elemenata da je tuži za otuđenje imovine.eluna wrote:svejedno - ideaj je originalnaBlack swan wrote:ne vjerujem ja tome ništa
sve je to FAKE
mislim da će mnogo muških početi da vodi evidenciju "šta je gdje i kad bilo" ahahhahahaha
- Ramzess Veliki
#1638 Re: Raskidi dugih veza...
PFFF ... to ti misliš ...eluna wrote:svejedno - ideaj je originalnaBlack swan wrote:ne vjerujem ja tome ništa
sve je to FAKE
- Ramzess Veliki
#1639 Re: Raskidi dugih veza...
Audaces fortuna iuva wrote:
Nazovite vi to kako hoćete, kalkulacija, egoističnost...itd. davno sam shvatila da ne treba da žalim ni za kime ko nije ono što sam mislila da jeste i koga volim. veći je on kalkulator od mene, ja sam samo realna i iskrena.
ne vidim da imaju bilo kakve satisfakcije ovi što pate za nekim dugo vremena, osim što izgube vrijeme koje se nikad vratiti ne može. patiti za nekim ko nije ono što si mislio da jeste i što voliš? po meni znak ludosti i ništa više.
- Truba
#1640 Re: Raskidi dugih veza...
Pa jasno je davno si shvatila.kako rece. Neko to shvati s 19 neko s 25 neko s 30
Mislim da si ti u toj vezi ipak bila kako se to kaze puske na gotova
Mislim da si ti u toj vezi ipak bila kako se to kaze puske na gotova
-
pametna_glupost
#1641 Re: Raskidi dugih veza...
To sto ti shvatis razumom i ono sto osjecas nema bas neke veze, da je tako svi bi bili sretni u ljubavi i voljeli po izboru, zaljubis se i odljubis po zelji. To je nemoguce.
Dakle nit je on tebe a nit si ti njega voooljela, samo staaara navika
Dakle nit je on tebe a nit si ti njega voooljela, samo staaara navika
- Truba
- Ramzess Veliki
#1643 Re: Raskidi dugih veza...
Audaces fortuna iuva wrote: drago mi je da se slaže neko. čudni su mi ljudi, kažeš istinu, budeš pošten i realan - egoista si, kalkulišeš...a niko se ne pita koliko si ti iskalkulisan u bilo kojem odnosu. ljudi u nedostatku poštovanja prema sebi umišljaju da vole nekoga - jer misle da neće naći bolje i nadajući se nekome ko je krenuo dalje i ko ih ne želi u svome životu. jedno je patiti za nekim koga ti život uzme (bolest, smrt...) a drugo je patiti za nekim koga je realno briga kako je tebi, patiš li itd., živ, zdrav i krenuo sa svojim životom dalje a ti pati i gubi vrijeme uzalud.
Sve je upravo kako pišeš ... ljudi sami sebe lažu, usput lažu i ljude oko sebe, i to je izgleda postao naš način života. Naći nekoga ko poštuje sebe i ko je sebe svjestan je postala nemoguća misija. Upoznaš nekoga, on te ubjeđuje da je to za što ti se prodaje i ubijeđen je da je to tako, a zatim ga "raspakuješ" i dokažeš mu da on nije on. I nikom ništa. Đabe trud.
-
pametna_glupost
#1644 Re: Raskidi dugih veza...
A ti si kao to sto mislis da jesi? Niko ziv nije ono sto misli da jestRamzess Veliki wrote:Audaces fortuna iuva wrote: drago mi je da se slaže neko. čudni su mi ljudi, kažeš istinu, budeš pošten i realan - egoista si, kalkulišeš...a niko se ne pita koliko si ti iskalkulisan u bilo kojem odnosu. ljudi u nedostatku poštovanja prema sebi umišljaju da vole nekoga - jer misle da neće naći bolje i nadajući se nekome ko je krenuo dalje i ko ih ne želi u svome životu. jedno je patiti za nekim koga ti život uzme (bolest, smrt...) a drugo je patiti za nekim koga je realno briga kako je tebi, patiš li itd., živ, zdrav i krenuo sa svojim životom dalje a ti pati i gubi vrijeme uzalud.
Ti kao da citiraš moje misli ... jezivo ...
![]()
Sve je upravo kako pišeš ... ljudi sami sebe lažu, usput lažu i ljude oko sebe, i to je izgleda postao naš način života. Naći nekoga ko poštuje sebe i ko je sebe svjestan je postala nemoguća misija. Upoznaš nekoga, on te ubjeđuje da je to za što ti se prodaje i ubijeđen je da je to tako, a zatim ga "raspakuješ" i dokažeš mu da on nije on. I nikom ništa. Đabe trud.
- eluna
#1645 Re: Raskidi dugih veza...
znam ........... meni seupravo to desiloRamzess Veliki wrote:Audaces fortuna iuva wrote: drago mi je da se slaže neko. čudni su mi ljudi, kažeš istinu, budeš pošten i realan - egoista si, kalkulišeš...a niko se ne pita koliko si ti iskalkulisan u bilo kojem odnosu. ljudi u nedostatku poštovanja prema sebi umišljaju da vole nekoga - jer misle da neće naći bolje i nadajući se nekome ko je krenuo dalje i ko ih ne želi u svome životu. jedno je patiti za nekim koga ti život uzme (bolest, smrt...) a drugo je patiti za nekim koga je realno briga kako je tebi, patiš li itd., živ, zdrav i krenuo sa svojim životom dalje a ti pati i gubi vrijeme uzalud.
![]()
-
pametna_glupost
#1646 Re: Raskidi dugih veza...
Ev haj sad, sta ti mislis o sebi? Mislis li recimo da si dosadna i da smaras? Naravno da ne mislis jelde. To sto mislis o sebi nije isto kao ono kako te ljudi dozivljavaju a oboje se razlikuje od onog sto stvarno jesi. Ego je cudoeluna wrote:znam ........... meni seupravo to desiloRamzess Veliki wrote:Audaces fortuna iuva wrote: drago mi je da se slaže neko. čudni su mi ljudi, kažeš istinu, budeš pošten i realan - egoista si, kalkulišeš...a niko se ne pita koliko si ti iskalkulisan u bilo kojem odnosu. ljudi u nedostatku poštovanja prema sebi umišljaju da vole nekoga - jer misle da neće naći bolje i nadajući se nekome ko je krenuo dalje i ko ih ne želi u svome životu. jedno je patiti za nekim koga ti život uzme (bolest, smrt...) a drugo je patiti za nekim koga je realno briga kako je tebi, patiš li itd., živ, zdrav i krenuo sa svojim životom dalje a ti pati i gubi vrijeme uzalud.
![]()
- WildRedRose
-
sour cherry
#1648 Re: Raskidi dugih veza...
Nema hajra u dugim vezama 
- Ramzess Veliki
#1649 Re: Raskidi dugih veza...
Svakako da nisam. Vrlo sam nesiguran u sebe i sumnjam u svoje kvalitete, i svi me ubijeđuju da sam bolji nego što to mislim, samo nisam siguran da li im mogu vjerovati.pametna_glupost wrote:A ti si kao to sto mislis da jesi? Niko ziv nije ono sto misli da jest
-
sour cherry
#1650 Re: Raskidi dugih veza...
A kao tebe treba uvjeravati da si bolji
Lažu te