SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
VjecitiStudent

#1626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by VjecitiStudent »

despina wrote: stvorila se gužva na raskrsnici, jer je vozilo sarajevo taksija stalo. ja sam bila u drugom vozilu sarajevo taksija (da ne bude da mrzim ili blatim tu firmu). moj taksista se progurao do same raskrsnice, jer je želio skrenuti lijevo, znači iz pravca fabrike duhana prema željezničkoj stanici. do nas (znači paralelno) su isto tako stala tri vozila, oni su išli pravcem prema grbavici.
moj taksista je prokomentarisao : "vidi, umalo što je auto nije udarilo".... ja to nisam vidjela, jer sam u tom trenutku tražila mobitel u torbi (tako da ne znam da li je ona prva počela udarati po vozilu). zatim, vidim ženu kako ide prema vozilu, imala je tamnu jaknu sa kapuljačom na glavi, niska je, nisam joj lice vidjela jer je bila leđima okrenuta prema meni. vozač taksija , visok i krupan, prosijede kose, izlazi iz vozila i tu se počnu svađati. uhvatio je za ramena i kao počeo tresti, a ona je digla ruke prema gore, zatim je udario, ona je koliko sam mogla upratiti isto udarila njega. moj taksista je prokomentarisao nešto kao :"vidi ove budale što udara ženu". znači i on je to vidjeo, sada mi je krivo što ne znam broj taksija koji me vozio, samo znam da je bio sarajevo taksi.
Ne treba ti nikakav broj taksija, javi se nadleznoj policijskoj stanici, daj svoje podatke i svjedoci.

Edit: Tek sad vidim da vec jesi, iskrene cestitke! :thumbup:
Last edited by VjecitiStudent on 17/02/2012 17:22, edited 1 time in total.
MercedesBenz

#1627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by MercedesBenz »

Ma forumski supljaci, delegati sve :D vidimo se sutra u PU :lol:
despina

#1628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

Jedan001 wrote:Koliko je trudulja nevina jasno govori podatak da je dobila prijavu. :D

iskreno, mene ne zanima da li je i ona dobila prijavu, kao što sam već rekla, ja NISAM VIDJELA da li je ona počela lupati po njegovom autu, jer tada nisam obraćala pažnju šta se dešava, tražila sam mobitel u torbi. ja djevojku/ženu ne poznajem, niti bi je mogla prepoznati da je sada vidim. ali znam šta sam vidjela nakon, a to je vidjeo i moj taksista, e sada je upitno da li će taj čovjek dati izjavu koja tereti njegovog radnog kolegu.
vrtlar

#1629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by vrtlar »

Jedan001 wrote:Koliko je trudulja nevina jasno govori podatak da je dobila prijavu. :D

Jeli tako i svoju zenu zoves trudulja nikad gori izraz nisam cuo.A sto je dobila prijavu naravno da ce dobiti da se kreten opravda.Ali eto izgleda da mu nece uspjeti ima svjedoka koji su suprotno vidjeli od njegove izjave.
poznanik

#1630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

MercedesBenz wrote:Ma forumski supljaci, delegati sve :D vidimo se sutra u PU :lol:
Zašto se smiješ?
MercedesBenz

#1631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by MercedesBenz »

poznanik wrote:
MercedesBenz wrote:Ma forumski supljaci, delegati sve :D vidimo se sutra u PU :lol:
Zašto se smiješ?
Iz vise razloga, nauci citat u ostalom rekao sam, svjedocit cemo sva trojica u ciju korist ne znam, ali da je udario nije, za ramena je ufatio jeste.Urazumite se, vi bi se smjeskali da vam neko krene lupat po autu ?
Ja cu svoju gradjansku duznost obavit, a ti ?
Troll_Happens

#1632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

vrtlar wrote:

Jeli tako i svoju zenu zoves trudulja nikad gori izraz nisam cuo.A sto je dobila prijavu naravno da ce dobiti da se kreten opravda.Ali eto izgleda da mu nece uspjeti ima svjedoka koji su suprotno vidjeli od njegove izjave.
Zvacu je kad bude trudna ona to jos nije tako da nista od tog za sada. Ovde si da naucis nove izraze i da se obrazujes naravno, forum ima i obrazovni odn edukativni karakter.
Ima i taxista svjedoke pa cemoo vidjeti nek pobjedi jaci :lol:
poznanik

#1633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by poznanik »

MercedesBenz wrote:
poznanik wrote:
Zašto se smiješ?
Iz vise razloga, nauci citat u ostalom rekao sam, svjedocit cemo sva trojica u ciju korist ne znam, ali da je udario nije, za ramena je ufatio jeste.Urazumite se, vi bi se smjeskali da vam neko krene lupat po autu ?
Ja cu svoju gradjansku duznost obavit, a ti ?
Ja nikad ne bih pješaka uveo u situaciju da se uplaši od mog auta, ne bih nikad izašao kao divljak izvan auta da se raspravim sa pješakom, zapravo - mladom pješakinjom, ne bih nikad rukom dotakao pješaka, ne bih protresao ramena njena, ili udario, odakle mi pravo...posebno nikad to ne bih uradio slabijem od sebe, trudnici izvan svega :x Pičkom bih se zvao, jad bih bio, ništarija ljudska...

Nikad se ne bih smješkao...
plejka2

#1634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

MercedesBenz wrote: Urazumite se, vi bi se smjeskali da vam neko krene lupat po autu ?
A sto mu je lupala po autu?Onako bezveze sto joj je bilo dosadno ili mozda zato sto je nije umalo udario?Sta bi ti uradio da te tako neko slucajno udari kolima dok hodas ili makar pokusa? :roll:
Bil ti bilo smjesno ili bi odreagovao nekako?
hljebarnik

#1635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hljebarnik »

plejka2 wrote:
MercedesBenz wrote: Urazumite se, vi bi se smjeskali da vam neko krene lupat po autu ?
A sto mu je lupala po autu?Onako bezveze sto joj je bilo dosadno ili mozda zato sto je nije umalo udario?Sta bi ti uradio da te tako neko slucajno udari kolima dok hodas ili makar pokusa? :roll:
A sta ako je prelazila na crveno ?

Ona njemu majmune ( mozda je nesto i psovala :D ) i on treba da presuti ? ( ne opradavama UDARANJE, ako je uopste udario )
Last edited by hljebarnik on 17/02/2012 17:54, edited 1 time in total.
MercedesBenz

#1636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by MercedesBenz »

poznanik wrote:
Ja nikad ne bih pješaka uveo u situaciju da se uplaši od mog auta, ne bih nikad izašao kao divljak izvan auta da se raspravim sa pješakom, zapravo - mladom pješakinjom, ne bih nikad rukom dotakao pješaka, ne bih protresao ramena njena, ili udario, odakle mi pravo...posebno nikad to ne bih uradio slabijem od sebe, trudnici izvan svega :x Pičkom bih se zvao, jad bih bio, ništarija ljudska...

Nikad se ne bih smješkao...
Isti sam ti takav, ne volim nasilje nad zenama cak sta vise protiv toga sam ali budimo realni, molim te.
Krenula je sama da predje kroz crveno, prepala se i pocela psovat i udarat po autu.Svako ko je kratak na fitilju bi postupio isto.Taxistu suspendovat na 3mjeseca, djevojku novcano kaznit svi sretni.
plejka2 wrote: A sto mu je lupala po autu?Onako bezveze sto joj je bilo dosadno ili mozda zato sto je nije umalo udario?Sta bi ti uradio da te tako neko slucajno udari kolima dok hodas ili makar pokusa? :roll:
Crveno - stop, zeleno - goni, ozezi
zateznistub

#1637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

Znao sam da hajvana na ovom forumu ima, ali ovoliko, e to nisam.
@despina :thumbup:
:run: :sax:
plejka2

#1638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

hljebarnik wrote:
plejka2 wrote:
A sta ako nije?
Mozemo nagadjat sad sta ako ovo sta ako ono do sutra.Hajde da uzmemo u obzir da je prelazila preko crvenog i normalno vidjela auto kako joj dolazi iz suprotnog smijera mislis da bi se prepala i odreagovala na nacin kao sto jest?Ne vjerujem... prije mislim da bi sagela glavu i otisla nego pocela lupat po autu.Kad si kriv normalno da ces se suzdrzat a ne glumit histeriju.Sad jbg postavlja se pitanje koliko je ova uopste normalna ako je bilo do nje...
hljebarnik

#1639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hljebarnik »

zateznistub wrote:Znao sam da hajvana na ovom forumu ima, ali ovoliko, e to nisam.
A ni dezurnih moralista, ilitiga savrsenih ljudi, nam ne fali na forumu. :oops:
MercedesBenz

#1640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by MercedesBenz »

plejka2 wrote:
A sta ako nije?
Mozemo nagadjat sad sta ako ovo sta ako ono do sutra.Hajde da uzmemo u obzir da je prelazila preko crvenog i normalno vidjela auto kako joj dolazi iz suprotnog smijera mislis da bi se prepala i odreagovala na nacin kao sto jest?Ne vjerujem... prije mislim da bi sagela glavu i otisla nego pocela lupat po autu.Kad si kriv normalno da ces se suzdrzat a ne glumit histeriju.Sad jbg postavlja se pitanje koliko je ova uopste normalna ako je bilo do nje...
http://source .ba/clanak/420393080515/vijesti/%E2%80%9ENisam%20nikog%20udario,%20ali%20da%20sam%20znao%20da%20%C4%87e%20biti%20ovako,%20ubio%20bih%20je%E2%80%9C/?ref=vezani
Manje srat momak, djevojka je krenula kroz crveno zurilo se na kafu, ne moze jaranica cekat ohladi se'
Primakni source .ba zajedno, ne moze link drugacije ili ja ne znam
I sami pisete, da VI LICNO, po forumu kako se ponasa danasnja omladina, sto po tramvajima, sto po gradu, ne pije vam forumska prica vode. Eto ti ces mene ubjedjivat sta sam ja vidio svojim ocima sa jos 3 momka

Komentar
Kultura
17.02.2012. u 15:42

Bravo Šabani, svi nabavite po palicu i skačite po gradu, čekajte taxi sa tim oznakama i tucite ga. Seljačine!!
Bio sam na licu mjesta, čovjek je nije dotakao. Niti je htio uplašiti, već slučajno zakočio ispred nje. Na šta mu je ona počela psovati, lupati po autu i vrijeđati ga. Ja ne znam kao je on uspio mirno saslušati sve njene riječi, ali ja sam siguran da bi 90% vas Šabana koji se pripremate tražiti taksistu i tući ga, svezalo joj takvu šamarčinu za one uvrede, jer pokazujete da ste nasilnički nastrojeni.
A silom će te sve probleme u ovoj državi riješiti. Samo naprijed!
and

#1641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by and »

MercedesBenz wrote:
plejka2 wrote:
A sta ako nije?
http://source .ba/clanak/420393080515/vijesti/%E2%80%9ENisam%20nikog%20udario,%20ali%20da%20sam%20znao%20da%20%C4%87e%20biti%20ovako,%20ubio%20bih%20je%E2%80%9C/?ref=vezani
Manje srat momak, djevojka je krenula kroz crveno zurilo se na kafu, ne moze jaranica cekat ohladi se'
I sami pisete, da VI LICNO, po forumu kako se ponasa danasnja omladina, sto po tramvajima, sto po gradu, ne pije vam forumska prica vode. Eto ti ces mene ubjedjivat sta sam ja vidio svojim ocima sa jos 3 momka
čuj izjave ubio bi je da je znao da će biti ovako.
ne znam kako neko ovakav može imati vozačku i učestvovati u javnom saobraćaju.ima li kakvih psiho testova kad se vadi ljekarsko?
plejka2

#1642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

MercedesBenz wrote:
plejka2 wrote:
A sta ako nije?
U wc-u se tovarim ne po forumu decko :razz:
Gdje god da je krenula nebitno...ne zanima me... predpostavljam da mu nije slupala kola ili nanjela kakvu stetu tim udarcima.
Lako se na zenama izivljavat...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plain vanilla »

zateznistub wrote:Znao sam da hajvana na ovom forumu ima, ali ovoliko, e to nisam.
@despina :thumbup:
:run: :sax:
+ 1

i onda se cudimo vijestima u crnoj hronici, pitamo se ko su ti ljudi, sta radi policija, gdje su svjedoci

gluho bilo
zeleni walter

#1644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zeleni walter »

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem ...

Za sve one koji su do jučer vozili zaprežna kola, a sada voze auta ....

PJEŠAK JE UVJEK U PREDNOSTI U ODNOSU NA VOZAČA - ČIM PJEŠAK STANE NA ULICU VOZAČ MORA STATI I DATI PREDNOST PJEŠAKU ČAK I AKO JE CRVENO !!!

Žena je trudna i samo je branila dva života ... nema veze ako je i išla na crveno ... ona je pješak!!!

End of story !!!
MercedesBenz

#1645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by MercedesBenz »

Kultura

Bravo Šabani, svi nabavite po palicu i skačite po gradu, čekajte taxi sa tim oznakama i tucite ga. Seljačine!!
Bio sam na licu mjesta, čovjek je nije dotakao. Niti je htio uplašiti, već slučajno zakočio ispred nje. Na šta mu je ona počela psovati, lupati po autu i vrijeđati ga. Ja ne znam kao je on uspio mirno saslušati sve njene riječi, ali ja sam siguran da bi 90% vas Šabana koji se pripremate tražiti taksistu i tući ga, svezalo joj takvu šamarčinu za one uvrede, jer pokazujete da ste nasilnički nastrojeni.
10svjedoka ima da je nije tako, djaba dokazivat nekome ko dalje od prsta ne vidi.
A za psiho test, ne znam ti reci vadil se, a da ti krene klosarka psovati a ti sve mirno saslusas je dovoljan dokaz da si psihicki zdrav.U ostalom, po svemu sudeci, djevojka i nije trudna.
Uzdravlje
hljebarnik

#1646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hljebarnik »

Nije ona BRANILA dva zivota nego UGROZAVALA i ja bi' je poslao u zatvor. :D
amortizer

#1647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amortizer »

MercedesBenz wrote:
plejka2 wrote:
A sta ako nije?

Komentar
Kultura

Ma pusti ti njih, nemoj nasjedati na provokacije :D
De ti meni reci koji ti je broj i stand? Od sada samo tebe zovem!
:sad:
amrica

#1648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amrica »

zeleni walter wrote:Čitam komentare i ne mogu da vjerujem ...

PJEŠAK JE UVJEK U PREDNOSTI U ODNOSU NA VOZAČA - ČIM PJEŠAK STANE NA ULICU VOZAČ MORA STATI I DATI PREDNOST PJEŠAKU ČAK I AKO JE CRVENO !!!

Žena je trudna i samo je branila dva života ... nema veze ako je i išla na crveno ... ona je pješak!!!

End of story !!!

halo zeleni,uzmi malo testove pa procitaj! crveno za pjesaka znaci STOJ!!!!! isto kao i za vozaca.I u Bosni i u Svici i u Finskoj.
cico x

#1649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cico x »

zeleni walter wrote:Čitam komentare i ne mogu da vjerujem ...

End of story !!!
da ali u pravim drzavama,a u banana drzavi to nije bitno !
MercedesBenz

#1650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by MercedesBenz »

amortizer wrote:
Ma pusti ti njih, nemoj nasjedati na provokacije :D
De ti meni reci koji ti je broj i stand? Od sada samo tebe zovem!
:sad:
625, carshija' za petaka vozim krug oko grada posto si mi inace tako pametan, voz'cemo se kroz crveno ha ya
Last edited by MercedesBenz on 17/02/2012 18:29, edited 2 times in total.
Locked