Ne treba ti nikakav broj taksija, javi se nadleznoj policijskoj stanici, daj svoje podatke i svjedoci.despina wrote: stvorila se gužva na raskrsnici, jer je vozilo sarajevo taksija stalo. ja sam bila u drugom vozilu sarajevo taksija (da ne bude da mrzim ili blatim tu firmu). moj taksista se progurao do same raskrsnice, jer je želio skrenuti lijevo, znači iz pravca fabrike duhana prema željezničkoj stanici. do nas (znači paralelno) su isto tako stala tri vozila, oni su išli pravcem prema grbavici.
moj taksista je prokomentarisao : "vidi, umalo što je auto nije udarilo".... ja to nisam vidjela, jer sam u tom trenutku tražila mobitel u torbi (tako da ne znam da li je ona prva počela udarati po vozilu). zatim, vidim ženu kako ide prema vozilu, imala je tamnu jaknu sa kapuljačom na glavi, niska je, nisam joj lice vidjela jer je bila leđima okrenuta prema meni. vozač taksija , visok i krupan, prosijede kose, izlazi iz vozila i tu se počnu svađati. uhvatio je za ramena i kao počeo tresti, a ona je digla ruke prema gore, zatim je udario, ona je koliko sam mogla upratiti isto udarila njega. moj taksista je prokomentarisao nešto kao :"vidi ove budale što udara ženu". znači i on je to vidjeo, sada mi je krivo što ne znam broj taksija koji me vozio, samo znam da je bio sarajevo taksi.
Edit: Tek sad vidim da vec jesi, iskrene cestitke!