Rekao sam u najgorem slučaju, ako baš ne želiš nekome dati glas.poznanik wrote:Uništenjem glasačkog listića samo održavaš postojeće stranke u vlasti, produžavaš sopstvenu agoniju. Uvijek ima novih i drugačijih. Najskuplje je uništenje glasačkog listićaHalcyon wrote:Ima još opcija, koliko hoćeš. U najgorem slučaju uništi glasački listić.kakavdanakneiskustvu wrote:ja fakat ne znam za koga bi glasao,do sad sam većinom za sdp ,ovo šta bakir h. radi na ftv a i ovo lagumdžijino uređivanje dnevnima je dno dna
Federalna televizija
Moderator: anex
- Halcyon
#1626 Re: Federalna televizija
-
Bloger
#1627 Re: Federalna televizija
Dodik zahtijevao od lagumdžije da FTV prestane emitirati 60 minuta. Zapovjeđeno-učinjeno,
- Kaćunak
#1628 Re: Federalna televizija
Gleda li ko ovo "Crna krava, bijelo mlijeko"...Adi Sarajlic
Meni pravo bezveze.
Meni pravo bezveze.
- Platformas
#1629 Re: Federalna televizija
Kaćunak wrote:Gleda li ko ovo "Crna krava, bijelo mlijeko"...Adi Sarajlic
Meni pravo bezveze.
Meni je ok, samo su u zadnje vrijeme dosadne emisije. Ne podjebaje/ponizava Adi puno kao u prvim emisijama.
- jon_jovi
#1630 Re: Federalna televizija
E nek je i onaj Nikša otekao papke. Moja plaće za njim ko da joj je rod rođeni.
- jon_jovi
#1631 Re: Federalna televizija
A Vuksan, nije Nikša, ispravi me moja gospoja.
- nellington
#1632 Re: Federalna televizija
Hoće li konačno sad Lara odabrati?
Ili se čeka gostovanje Brege u seriji 
-
VjecitiStudent
#1633 Re: Federalna televizija
Objavise li ista o izboru Alkalaja sa sefa UNECE-a?
Ili i dalje idu storije o pijanom vozacu, kojem je Borka Rudic ljubavnica
- jon_jovi
#1634 Re: Federalna televizija
Dobro pitanje. Vjerovatno će se prilagoditi imaginaciji starih usjeđelica i mladih šiparica.nellington wrote:Hoće li konačno sad Lara odabrati?Ili se čeka gostovanje Brege u seriji
-
miop
#1635 Re: Federalna televizija
Nove epizode - ekskluzivno i skandaloznojon_jovi wrote:Dobro pitanje. Vjerovatno će se prilagoditi imaginaciji starih usjeđelica i mladih šiparica.nellington wrote:Hoće li konačno sad Lara odabrati?Ili se čeka gostovanje Brege u seriji

-
dezurni_ucenik
#1636 Re: Federalna televizija
U ponedjeljak 60 Minuta :Specijal.Emerik Gudelj ocjenjuje styling urednika i novinara 60 Minuta

Dragi moji.Kada sam cuo da su me pozvali da komentarisem styling ekipe iz 60 minuta pao sam na guzicu od srece.Jer cast je tako hrabrim novinarima ocjenjivati styling.Pocecemo naravno od "alfe i omege" ,da,da moji dragi,od "strasnog" urednika Bakira Hadziomerovica.
Ovaj sako mu je izvrstan jer time dolazi do izrazaja njegova perfektna boja ociju.Lijepo je vidjeti da je Bakir prestao nositi crvenu kosulju ,vjerovatno je tada bio u fazi "Nisvet Dzanko".A sta reci tek za zutu kosulju?Bakire,Bakire,ovaj put cu ti oprostiti famoznu "limun" boju.Drugi put necu imati milosti.Ali u svakom slucaju sve pohvale za naseg dragog urednika ....

Moram vam nesto priznati dragi moji gledatelji.Uvijek sam gajio simptaije prema Avdi.Jos od vremena kada je radio priloge o Gluhoj Bukovici.Odakle da krenem?Zelena vijetnamka jakna.Naravno pohvala za jaknu i za samu boju.Bas nesto kao i Rambo u prvom dijelu.Jedina mana su izbor majica.Avdo,Avdo.Tu ces dobiti ukor.Nikako da sparis boju ociju sa bojom majice.Ali u svakom slucaju,od 1 do 5,nas Avduka zasluzio je 4-.

Slobodan Vaskovic je definitivno najslabija karika u timu.Avdo je vec "provalio" fazon sa vijetnamkama mnogo mnogo prije tebe,Slobo.A tek bijela majica ispod svega toga.Ajajajajaj.Pa nisi krenuo na tjelesni odgoj,Slobo.A tek frizura.Prava ka-ta-strofa.Tom svojom frizurom,me podsjeca na hibrid Mirsada Comage i mog omiljenog lika iz crtanih filmova Bubimira.Nemojte me pogresno shvatitit,dragi moji,on je odlican novinar.Ali kad bi styling bio u skladu sa vrhunskim komentarima,bilo bi sjajno.Dacemo mu vremena za popravni.
Toliko dragi moji,za veceras.Do sljedeceg vidjenja,sve vas ljubi vas Fashion Cop...Cmoka.

Dragi moji.Kada sam cuo da su me pozvali da komentarisem styling ekipe iz 60 minuta pao sam na guzicu od srece.Jer cast je tako hrabrim novinarima ocjenjivati styling.Pocecemo naravno od "alfe i omege" ,da,da moji dragi,od "strasnog" urednika Bakira Hadziomerovica.
Ovaj sako mu je izvrstan jer time dolazi do izrazaja njegova perfektna boja ociju.Lijepo je vidjeti da je Bakir prestao nositi crvenu kosulju ,vjerovatno je tada bio u fazi "Nisvet Dzanko".A sta reci tek za zutu kosulju?Bakire,Bakire,ovaj put cu ti oprostiti famoznu "limun" boju.Drugi put necu imati milosti.Ali u svakom slucaju sve pohvale za naseg dragog urednika ....

Moram vam nesto priznati dragi moji gledatelji.Uvijek sam gajio simptaije prema Avdi.Jos od vremena kada je radio priloge o Gluhoj Bukovici.Odakle da krenem?Zelena vijetnamka jakna.Naravno pohvala za jaknu i za samu boju.Bas nesto kao i Rambo u prvom dijelu.Jedina mana su izbor majica.Avdo,Avdo.Tu ces dobiti ukor.Nikako da sparis boju ociju sa bojom majice.Ali u svakom slucaju,od 1 do 5,nas Avduka zasluzio je 4-.

Slobodan Vaskovic je definitivno najslabija karika u timu.Avdo je vec "provalio" fazon sa vijetnamkama mnogo mnogo prije tebe,Slobo.A tek bijela majica ispod svega toga.Ajajajajaj.Pa nisi krenuo na tjelesni odgoj,Slobo.A tek frizura.Prava ka-ta-strofa.Tom svojom frizurom,me podsjeca na hibrid Mirsada Comage i mog omiljenog lika iz crtanih filmova Bubimira.Nemojte me pogresno shvatitit,dragi moji,on je odlican novinar.Ali kad bi styling bio u skladu sa vrhunskim komentarima,bilo bi sjajno.Dacemo mu vremena za popravni.
Toliko dragi moji,za veceras.Do sljedeceg vidjenja,sve vas ljubi vas Fashion Cop...Cmoka.
- cyprus
- Banksy
#1638 Re: Federalna televizija
Šališ se?VjecitiStudent wrote:Objavise li ista o izboru Alkalaja sa sefa UNECE-a?
- al_akhisari
#1639 Re: Federalna televizija
...novinar adi sarajlić je jedna zanimljiva persona; da budem precizniji, "neuspjeli pokušaj novinara", koji svoj novinarski stili - pečatKaćunak wrote:Gleda li ko ovo "Crna krava, bijelo mlijeko"...Adi Sarajlic
Meni pravo bezveze.
- ultima_palabra
#1640 Re: Federalna televizija
al_akhisari wrote:...novinar adi sarajlić je jedna zanimljiva persona; da budem precizniji, "neuspjeli pokušaj novinara", koji svoj novinarski stili - pečatKaćunak wrote:Gleda li ko ovo "Crna krava, bijelo mlijeko"...Adi Sarajlic
Meni pravo bezveze.gradi na podsmjehu ljudskim problemima, poteškoćama, pokušajima da ljude izvrgne podsmjehu drugih, pokušajima da ljude istakne i napravi seljacima, glupanima, budalama,...zapravo, moje viđenje ovog novinarskog promašaja, su jedna duboko iskompleksirana osoba i veoma blizu nuli novinar
ili je možda "crna krava, bijelo mlijeko", umjetnički performans visoke vrijednosti
![]()
- svjezi_ustipak
#1641 Re: Federalna televizija
ultima_palabra wrote:al_akhisari wrote:...novinar adi sarajlić je jedna zanimljiva persona; da budem precizniji, "neuspjeli pokušaj novinara", koji svoj novinarski stili - pečatKaćunak wrote:Gleda li ko ovo "Crna krava, bijelo mlijeko"...Adi Sarajlic
Meni pravo bezveze.gradi na podsmjehu ljudskim problemima, poteškoćama, pokušajima da ljude izvrgne podsmjehu drugih, pokušajima da ljude istakne i napravi seljacima, glupanima, budalama,...zapravo, moje viđenje ovog novinarskog promašaja, su jedna duboko iskompleksirana osoba i veoma blizu nuli novinar
ili je možda "crna krava, bijelo mlijeko", umjetnički performans visoke vrijednosti
![]()
Ima li negdje na netu ono kad su on i Bafta pokušali isprovaljivati Karleušu, pa ih ona spustila na zemlju kao dva školarca?
sta god je Adi Sarajlic radio to je propalo. nije mi jasno da i dalje tog lika nego u tim novinarskim krugovima uzima za ozbiljno i pusta ga pred kamere.
- Edinz
#1642 Re: Federalna televizija
Zaprijeti im neko sa čarapom na glavi
:D
- luckylaka
#1643 Re: Federalna televizija
Danas sam naletio na kraj dnevnika,neki kloc valjda komentarise dogadzaje u prosloj sedmici ili tako nesto.Tip je prvo recitovao tj.nesto baljezgao tako da sam imao osjecaj da gd,,slajfa,,
iza kamere.Prejadno je izgledalo.Je li neko pogledao ,skoro na kraju dnevnika
Last edited by luckylaka on 11/03/2012 22:19, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#1644 Re: Federalna televizija
da nije Avdo Avdićluckylaka wrote:Danas sam naletio na kraj dnevnika,neki kloc valjda komentarise dogadzaje u prosloj sedmici ili tako nesto.Tip je prvo recitovao tj.nesto baljezgao tako da sam imao osjecaj da gd,,slajfa,,iza kamere.Prejadno je izgledalo.Je li neko pogledao ,skoro na kraju dnevnika
-
Bosanac21
#1645 Re: Federalna televizija
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1649 ... a-11032012StupskaBitanga wrote:da nije Avdo Avdićluckylaka wrote:Danas sam naletio na kraj dnevnika,neki kloc valjda komentarise dogadzaje u prosloj sedmici ili tako nesto.Tip je prvo recitovao tj.nesto baljezgao tako da sam imao osjecaj da gd,,slajfa,,iza kamere.Prejadno je izgledalo.Je li neko pogledao ,skoro na kraju dnevnika
-
miop
#1646 Re: Federalna televizija
Jes' to i Avdu kupili?

"Proslava 15-tog rodjendana FOM SDP TUZLA"
Avdo Avdic, Maja Muharemagic(vijecnica SDP-a u OV Tuzla),Lidija Jokic(clan SDP-a),Merima Softic(vijecnica SDP-a u OV Tuzla).
Izvor: http://umnidebakl.blogger.ba/arhiva/2008/11/17/1898785

"Proslava 15-tog rodjendana FOM SDP TUZLA"
Avdo Avdic, Maja Muharemagic(vijecnica SDP-a u OV Tuzla),Lidija Jokic(clan SDP-a),Merima Softic(vijecnica SDP-a u OV Tuzla).
Izvor: http://umnidebakl.blogger.ba/arhiva/2008/11/17/1898785
-
zelenashica
#1647 Re: Federalna televizija
Nema mi mržeg "novinara".al_akhisari wrote:
...novinar adi sarajlić je jedna zanimljiva persona; da budem precizniji, "neuspjeli pokušaj novinara", koji svoj novinarski stili - pečatgradi na podsmjehu ljudskim problemima, poteškoćama, pokušajima da ljude izvrgne podsmjehu drugih, pokušajima da ljude istakne i napravi seljacima, glupanima, budalama,...zapravo, moje viđenje ovog novinarskog promašaja, su jedna duboko iskompleksirana osoba i veoma blizu nuli novinar
![]()
- luckylaka
#1648 Re: Federalna televizija
Ma vidim da vjerovatno jeste .Ovo je strasno ali ima ona koja kaze,,cega se pametan stidi Ftv se ponosi,,mogu oni jos dole nije ni dno nekad dno.StupskaBitanga wrote:da nije Avdo Avdićluckylaka wrote:Danas sam naletio na kraj dnevnika,neki kloc valjda komentarise dogadzaje u prosloj sedmici ili tako nesto.Tip je prvo recitovao tj.nesto baljezgao tako da sam imao osjecaj da gd,,slajfa,,iza kamere.Prejadno je izgledalo.Je li neko pogledao ,skoro na kraju dnevnika
-
newnew
#1649 Re: Federalna televizija
...'Vatreno je bilo uklad nju.....'.Bosanac21 wrote:http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1649 ... a-11032012StupskaBitanga wrote:da nije Avdo Avdićluckylaka wrote:Danas sam naletio na kraj dnevnika,neki kloc valjda komentarise dogadzaje u prosloj sedmici ili tako nesto.Tip je prvo recitovao tj.nesto baljezgao tako da sam imao osjecaj da gd,,slajfa,,iza kamere.Prejadno je izgledalo.Je li neko pogledao ,skoro na kraju dnevnika
Umalo ne povratih. Ne znam sta je gore, glas, dikcija, 'uklad nju' umjesto 'u kladnju', ili nigdje veze nabacana podsjecanja na proteklu sedmicu.
-
StupskaBitanga
#1650 Re: Federalna televizija
Samo kad se sjetim njegovog verglanja sa javljanja iz Pariza
Tugo moja
Tugo moja