Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Preš'o L.A.Noire
Definitivno igra koju vrijedi odigrati,a priča ,naracija,režija,sve filmski perfektno odradjeno,likovi za koje se takoreći možeš vezati,znatiželja nakon svakog slučaja koja te tjera da igraš dalje i nakon svega ostaje feeling koji neće izblijediti preko noći.
Rockstar you've done it again!
Valja sad sačekat do marta May Payna
Ljudi je li iko od vas igrao igricu Dante's Inferno ?
Ja sam je prije par mjeseci poceo bio igrati ali nisam ono bas pratio i na miru igrao pa mi se ucinila bezveze, a danas bio kod rodjaka, poceli igrati jutros u pola 11 igrali bez prekida do 18h, nakon toga 2 sata pauzirali i opet igrali do maloprije, to dodje oko 11 sati smo igrali xD
Igamo na normal tezini, nekako se drugacije zove, ali et ona srednja, na savegame-u pise oko 8 sati igre da je bilo, ali to ja mislim racuna samo ono bas igranje sve ostalo ne racuna, i et dosli na ulaz u 9 krug pakla xD
Pa nisam odavno igrao ovako dobru a ovako zanimljivu igricu xD evo me sad sve nosa, jbt cijeli dan smo proveli igrajuci hahahhaha
P.S. koji su zahtjevi za APB Reloaded, ali realni, i gdje mogu skinuti igricu, posto vidim da je free2play ?
Last edited by arnes_king on 14/12/2011 23:47, edited 1 time in total.
neko napisa tamo na dev forumu da ce poslije NG ici ili potpuno otvorena beta, ili ce dati ovima sto vec imaju key jos po nekoliko da podijele
evo proradilo je, odigrah jednu
Ljudi, šta mislite da svako od vatrenih igrača napiše po malu recenziju svoje najdraže igre, pa da to otvorimo kao jedan topic, extra za prave gamere..Uslov: pišite baš onako kako "osjećate" .
Prijedloge možemo skupiti putem pp-ova, a ja se nudim da pripremim i otvorim temu
dr.gog wrote:Ljudi, šta mislite da svako od vatrenih igrača napiše po malu recenziju svoje najdraže igre, pa da to otvorimo kao jedan topic, extra za prave gamere..Uslov: pišite baš onako kako "osjećate" .
Prijedloge možemo skupiti putem pp-ova, a ja se nudim da pripremim i otvorim temu
njah, može, ali bih ja pisao recenzije starih igara. jebiga, najnovije što sam igrao je PES 2010
dr.gog wrote:Ljudi, šta mislite da svako od vatrenih igrača napiše po malu recenziju svoje najdraže igre, pa da to otvorimo kao jedan topic, extra za prave gamere..Uslov: pišite baš onako kako "osjećate" .
njah, može, ali bih ja pisao recenzije starih igara. jebiga, najnovije što sam igrao je PES 2010