dobi'ceBubalo1 wrote:Dobit ce Houston
NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- MaroonBrigade
#1626 Re: NFL Balkan
-
Cienfuegos
#1627 Re: NFL Balkan
Pogurale su ih sudije sad za ovaj td ali hajde, svakako im se lose pise, puno smo bolji.
-
Mustang1
#1628 Re: NFL Balkan
Jesu sudije rekle confirmed ili stayed decisicon ? Ni na ponovljem snimku se ne vidi dobro jbg 
-
Cienfuegos
#1629 Re: NFL Balkan
ma bravo maca, trpaaaj 
- MaroonBrigade
#1630 Re: NFL Balkan
stayed? sta to znaci svega tiBubalo1 wrote:Jesu sudije rekle confirmed ili stayed decisicon ? Ni na ponovljem snimku se ne vidi dobro jbg
ps. rekao je the ruling on the field stands. I nije imao nista drugo reci kad se 20 igraca nalazi u tako malom prostoru.
pss. stay - stood
-
Mustang1
#1632 Re: NFL Balkan
Ma mislio sam reci stand ali gledao sam kosarku,nfl i citao nesto o tenisu i LiverpooluMasaCHusaC wrote:stayed? sta to znaci svega tiBubalo1 wrote:Jesu sudije rekle confirmed ili stayed decisicon ? Ni na ponovljem snimku se ne vidi dobro jbg![]()
ps. rekao je the ruling on the field stands. I nije imao nista drugo reci kad se 20 igraca nalazi u tako malom prostoru.
pss. stay - stood
Ako nista nakon ovog ispadanja Houstona trebala bi se dvorana Rocketsa poceti puniti
-
Cienfuegos
#1633 Re: NFL Balkan
Eto, laksi trening je ovo bio.
Cao texans, welcome ravens. Ostali ste nam duzni, jebacemo vam znanje. 
- MaroonBrigade
#1634 Re: NFL Balkan
Gronkowski je opet povrijedio ruku i mora ponovo na operaciju. Za njega je ova sezona zavrsena 
-
Rob_Atl
#1635 Re: NFL Balkan
Kakva tekma Falcons-Seahawks , bas sam kontao reko da ih hocemo poderat jer su mi se ovi popeli na krc sa Espn-a i ostalih medija , uvijek nas blate bla bla , ne mozemo meda, Ryan nije nikad pobjedio u playoff ovo ono, i ono taman krenuli kontam eo ga 27-7 reko super, kad potop u 4 kvoteru ljudi povedose 28-27 i onda im zabijemo field goal 8 sekundi prije kraja i to je to... Okrenem Espn opet kad odma govore da nemamo nikakvih sansi protiv 49ersa, reko jebo te ne znam sta trebamo da uradimo osim da osvojimo super bowl pa da nas pocnu respektovat, al' haj ko ih jebe, reko sam falcons-ravens u super bowl pa sta bude bude... Kad se sjetim kad smo bili 6-0 tako nes pa nikakve reportaze, al zato 20 minuta reportaza o green bay sto su 3-3 i ko je kriv za to, aman zaman 
- Pitarrr82
#1637 Re: NFL Balkan
New England - Houston 41:28
Tom Brady
#12 | QB | Patriots
25/40, 344 YDS, 3 TD
Matt Schaub
#8 | QB | Texans
34/51, 343 YDS, 2 TD, 1 INT
Mislim da vise i ne treba dodavati sto se ove tekme tice...
Tom Brady
#12 | QB | Patriots
25/40, 344 YDS, 3 TD
Matt Schaub
#8 | QB | Texans
34/51, 343 YDS, 2 TD, 1 INT
Mislim da vise i ne treba dodavati sto se ove tekme tice...
- Pitarrr82
#1638 Re: NFL Balkan
AFC finale...
New England - Baltimore
NFC finale...
Atlanta - SF
New England - Baltimore
NFC finale...
Atlanta - SF
- Pitarrr82
#1639 Re: NFL Balkan
Gronk je sinoc slomio ruku izgleda na istom mjestu po drugi put nakon pada na ruku skoro na pocetku tekme...
- sadmire
#1640 Re: NFL Balkan
repriza od prosle godine u AFC-u, kada se NE provukao, nadam se da ce ovaj put biti u potpunosti zasluzen prolaz jedne od ekipa.Pitarrr82 wrote:AFC finale...
New England - Baltimore
NFC finale...
Atlanta - SF
Atlanta je majstor provlacenja u zadnjim sekundama, iako se ne moze reci da je to nezasluzeno, da nemaju kvalitewt ne bi ni uspjevali postizati poene u zadnjim drive-ovima, tako da mislim da ce biti neizvjesno do samog kraja.
- Pitarrr82
#1641 Re: NFL Balkan
Nisam neki ljubitelj Pats-a tako da ce mi biti draze ako Ravens-i prodju iako su nam veliki rivali a i Flacco je pokazao da moze mnogo u PO-u, ako pokaze istu igru bice to fina tekma...
Da, od pocetka sezone ovo je Atlanti sigurno treca ili cetvrta tekma u kojoj se izvlace u zadnjem drive-u, sto kazes da nemaju kvalitet mozda to i ne bi uspijevali, inace vidim jutros da se vodi polemika oko time out-a i dalje...
Da, od pocetka sezone ovo je Atlanti sigurno treca ili cetvrta tekma u kojoj se izvlace u zadnjem drive-u, sto kazes da nemaju kvalitet mozda to i ne bi uspijevali, inace vidim jutros da se vodi polemika oko time out-a i dalje...
- MaroonBrigade
#1642 Re: NFL Balkan
Mene je Vereen prijatno iznenadio veceras
- almirony
#1643 Re: NFL Balkan
Ah neprespavane noci me ubise
al dobro vrijedilo je. Atlanta na guzove, imaju kvalitet ali cisto sumnjam da mogu na vrh, ne znam, puno puta se izvlace u zadnjim sekundama na field gol, a na to ne mozes racunati uvijek ako si ozbiljna ekipa. Seattle je ili trebao malo odugovlaciti zadnjih drive (imali su 1st &10 a jos 40 sekundi do kraja) ili brate mili drzati odbranu kako treba, zna se da ce ici pass od 30-40 yardi.
SF me odusevio, u pravu su bili neki novinari koji su sumnjali da oni drze akcije za playoff i da nisu stiskali do kraja zadnje tekme u regularnom dijelu. Onako razvaliti GB nije uopste lako, to je po meni pokazatelj prave snage. Vidjet cemo ih u dvoboju protiv Atlante, ali ako budu ovako igrali protiv Atlante (cija igra se bazira samo na passingu) rastavit ce ih na proste faktore.
NE ocekivano, Houston nije ni po cemu Patsima ni do koljena, na žalost.
Payton je pokazao da puca u jacim utakmicama, dzaba mu sve pohvale ovog svijeta, on je jedan od krivaca poraza, uz trenera koji na 3nd downu pri 02:00 (Baltimore nije vise imao timeouta) ima utakmicu u svojim rukama i on glupan puntuje.
Baltimore je pokazao sve sto je imao, srce, a i potrefili su im se big plays od strane Flacca i resivera. Zasluzeno s njihove strane, volim ekipe koje izgaraju na terenu.
SF me odusevio, u pravu su bili neki novinari koji su sumnjali da oni drze akcije za playoff i da nisu stiskali do kraja zadnje tekme u regularnom dijelu. Onako razvaliti GB nije uopste lako, to je po meni pokazatelj prave snage. Vidjet cemo ih u dvoboju protiv Atlante, ali ako budu ovako igrali protiv Atlante (cija igra se bazira samo na passingu) rastavit ce ih na proste faktore.
Payton je pokazao da puca u jacim utakmicama, dzaba mu sve pohvale ovog svijeta, on je jedan od krivaca poraza, uz trenera koji na 3nd downu pri 02:00 (Baltimore nije vise imao timeouta) ima utakmicu u svojim rukama i on glupan puntuje.
Baltimore je pokazao sve sto je imao, srce, a i potrefili su im se big plays od strane Flacca i resivera. Zasluzeno s njihove strane, volim ekipe koje izgaraju na terenu.
- n;hill
#1644 Re: NFL Balkan
Bit će teže bez Gronka dalje, ali nek na ovome što se ozlijeda tiče ostane bit će dobro, još ima tu kvalitetnih opcija, što se sinoć pokazalo..mislim da su Ravensi puno istrošeniji, emocionalno i fizički... neće biti lako, ali predviđam još jedan Superbowl ..protiv SF ovaj put 
- n;hill
#1645 Re: NFL Balkan
almirony wrote: SF me odusevio, u pravu su bili neki novinari koji su sumnjali da oni drze akcije za playoff i da nisu stiskali do kraja zadnje tekme u regularnom dijelu. Onako razvaliti GB nije uopste lako, to je po meni pokazatelj prave snage. Vidjet cemo ih u dvoboju protiv Atlante, ali ako budu ovako igrali protiv Atlante (cija igra se bazira samo na passingu) rastavit ce ih na proste faktore.
- Pitarrr82
#1646 Re: NFL Balkan
Ma hajde ovo i nekako izdrzim ali kad je Super Bowl moracu uzeti slobodan dan...
Razocaravajuce sto se Seattle-a tice je po meni to sto su u ona zadnja dva napada uradili dva blica gdje blicer kasne i lik ti ne znam u dva napada predje 50-60yardi, to moze u regularnoj sezoni u PO-u se ne prasta...
Razocaravajuce sto se Seattle-a tice je po meni to sto su u ona zadnja dva napada uradili dva blica gdje blicer kasne i lik ti ne znam u dva napada predje 50-60yardi, to moze u regularnoj sezoni u PO-u se ne prasta...
- n;hill
#1647 Re: NFL Balkan
Inače utakmice su bile extra uzbudljive, baš playoff at his best, za moj pojam nikad bolje 
- Pitarrr82
#1648 Re: NFL Balkan
n;hill wrote:Inače utakmice su bile extra uzbudljive, baš playoff at his best, za moj pojam nikad bolje
Da, sigurno jedan od najboljih PO vikenda ikad...
- almirony
#1649 Re: NFL Balkan
Ma dobro ne moze svako blitzati, kad se zna ko smije nositi naziv BlitzburghPitarrr82 wrote:Ma hajde ovo i nekako izdrzim ali kad je Super Bowl moracu uzeti slobodan dan...
- Pitarrr82
#1650 Re: NFL Balkan
almirony wrote:Ma dobro ne moze svako blitzati, kad se zna ko smije nositi naziv BlitzburghPitarrr82 wrote:Ma hajde ovo i nekako izdrzim ali kad je Super Bowl moracu uzeti slobodan dan...
Razocaravajuce sto se Seattle-a tice je po meni to sto su u ona zadnja dva napada uradili dva blica gdje blicer kasne i lik ti ne znam u dva napada predje 50-60yardi, to moze u regularnoj sezoni u PO-u se ne prasta.... Salu na stranu, trebali su poginuti na terenu zadnji drive, stvarno prenaivno su im pustili, narocito zadnji pass na T.Gonzalesa, ono je bilo nedopustivo.
Dobro to da i ne spominjem