E pa ako je tako, zašto su blokirali grad, iako ne rade ionako svoj posao? Šta je, tu je!! Zašto blokada grada?gonz0 wrote:dobro te autobuske i minibuske linije, stvarno ima neprijatnih vozaca, danas sam u boljakovom potoku moro vozacu reci da otvori srednja iako se to podrazumijevalo na stajalistu, šibonja neki, ali njihov staž opet vuče neke psihološke posljedice, i mene zaista nekad nerviraju vozaci, ali sta cu boze, sta je tu je. jebi ga drug, stoke ima svugdjesuspect_zero wrote:gonz0 wrote:i ne znam sta vi uopste imate protiv vozaca i obicnih radnika, ne postavljaju oni linije autobuske i ne kontrolisu oni saobracaj
Imam dosta toga baš protiv njih.![]()
Konkretan primjer na liniji koju ja koristim svaki dan, minibuska 56....gotovo svakodnevno nam sami vozači ukradu liniju, ne bude kvar kombija, ili dženaza, saobraćajna nesreća itd., nego se vozač ''zapriča'' u kafani gore u Jarčedolima, a sve u dogovoru sa taksistima sa štanda Latinske Ćuprije.....oni njemu cvaju, on fuli turu i svi zadovoljni![]()
Na Boljakovu konstantno linije izbacuju, pa ih nema par sati, pa se opet uključe, na drugim mjestima samo kažu da idu na kafu i dogovore se da ne odrade turu...., a da ne govorim o tome da se ne pridržavaju reda vožnje. Kud ide 2-3, 5 minuta ranije? Gdje žuri? Svejedno mora nazad. Koliko puta sam morao pješačiti do drugih linija, ili sam kasnio na odredište, a šta je tek sa onima koji se češće odluče za taksi?
Neka i ti vozači kažu upravi da ne može tako. Ali naravno da ih ne zanima, jer imaju plate i ostalo ih ionako ne interesira.