Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BTW, zašto mi na ispisu iz banke piše da je plaćeno pikpay u Podgorici, i to u eurima, i još naplatili konverziju
Kod nas nije moguće omogućiti servis online kupovine (zakonske i bankovne regulacije), pa je ekupon ostvario saradnju sa bankom u Podgorici, CG. Pošto je u CG valuta EUR shodno time ti se i naplati konverzija KM-EUR, a taj iznos varira od banke do banke.
Zux wrote:Ja sam isao u pizzeriju prije par dana. Pretpostavka za pizzu ti je losa, odnosno biras pizzu koju hoces i piće koje hoces
OK, drago mi je da mi je loša pretpostavka, pa tako bi i trebalo biti kako piše.
Znači ti zadovoljan uslugom u Tomatu?
Zadovoljan sam uslugom, bio sam nekoliko puta i prije kupona i narucivao dostavu, uvijek su mi bili OK. Oni ljubazni, pizza odlicna, nisam nikad imao nekih primjedbi.
Una ragazza wrote:Ja uvijek napomenem da stavi regenerator nakon samponiranja, sto da nosis svoj kad imaju oni i trebaju stavit?
Malo se i nasa raja ustrucava..fino kazes molim te nemoj zaboravit regenerator i gotovo..
imas pravo!!!:-) ma vidjecu jos.... ali obzirom da mi je i malo podaleko Perfect, ako je neko slucajno zainteresovan prodacu mu kupon za 10KM, ima jos 4 feniranja i one 2 regeneracije, jer ja nisam imala prosli put vremena za to.... pa eto ako neko zeli, neka se na pp javi
p.s. danas imam zakazano u 17h, ali mi nesto iskrslo, pa ne mogu stici
Samo da se neko ne zezne za ovu ponudu za Portugal. U cijenu nisu uracunate aerodromske takse, koje su cak 300 KM
Tako da nije 449,50 KM, nego 749,50 KM.
Btw. nikad mi nece bit jasno sto drzava zakonom ne obaveze preduzeca da prilikom oglasavanja moraju prikazati punu cijenu proizvoda ili usluge, bez skrivenih dodataka u obliku taksi, naknada za ko zna sta, PDV-a i sl. To bi morala ova udruzenja za zastitu potrosaca progurat.
Da li iko zna da li je onaj meksički restoran Aztlan ponovo otvoren? Meni su ostala dva neiskorištena kupona, ne mojom krivicom jer je restoran zatvoren iznenada, prije puno isteka krajnjeg roka za realizaciju kupona.
P.S. Čuo sam da i nije neki value for money, ali ipak.
metronom wrote:Samo da se neko ne zezne za ovu ponudu za Portugal. U cijenu nisu uracunate aerodromske takse, koje su cak 300 KM
Btw. nikad mi nece bit jasno sto drzava zakonom ne obaveze preduzeca da prilikom oglasavanja moraju prikazati punu cijenu proizvoda ili usluge, bez skrivenih dodataka u obliku taksi, naknada za ko zna sta, PDV-a i sl. To bi morala ova udruzenja za zastitu potrosaca progurat.
metronom wrote:Samo da se neko ne zezne za ovu ponudu za Portugal. U cijenu nisu uracunate aerodromske takse, koje su cak 300 KM