Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-LIBERO- wrote:Slika te parole i lagano UEFA. Neka ih kazne kako god i koliko god,posto sigurno nece biti nesto drasticno kaznjeni,ali neka ih kazne i gotovo.
Kakva crna UEFA, uozbilji se...to su veliki licemjeri, boli njih ki.ta za ove domace divljake i naciste...oni furaju nekakv Stutut i prijete suspenzijama, a ljudi furaju otvoreni nacizam.
I u širokom smo prošle godine gledali nacisticke zastave, kukaste krstove, svastike - pa niko ništa.
Last edited by LSD on 28/05/2011 19:34, edited 1 time in total.
-LIBERO- wrote:Slika te parole i lagano UEFA. Neka ih kazne kako god i koliko god,posto sigurno nece biti nesto drasticno kaznjeni,ali neka ih kazne i gotovo.
Kakva crna UEFA, uozbilji se...to su veliki licemjeri, boli njih ki.ta za ove domace divljake i naciste...oni furaju nekakv Stutut i prijete suspenzijama, a ljudi furaju otvoreni nacizam.
I u širokom smo prošle godine gledali nacisticke zastave, kukaste krstove, svastike - pa niko ništa.
Onda hebi ga druze ,sta da se radi..da se presuti???
Ja stojim iza svoje tvrdnje da se MORA UEFA poslati slika sa tom parolom,audio snimak,i ja vjerujem da se moze ocekivati NEKA kazna. Ne mislim da je realno da ce ta kazna biti nesto extra ogromna ili bilo sta slicno tome,ali sutnja je samo odobravanje klasicnoga fasizma i genocida.
Kad izadju slike saljem Uefi...sa svojim imenom i prezimenom...a sad cu razgovarati sa jednom NVO da vidim mogu li nesto uraditi oficijelno i za FK Borac i za tog junacinu sto je imao sliku SRAtka
Ja stojim iza svoje tvrdnje da se MORA UEFA poslati slika sa tom parolom,audio snimak,i ja vjerujem da se moze ocekivati NEKA kazna. Ne mislim da je realno da ce ta kazna biti nesto extra ogromna ili bilo sta slicno tome,ali sutnja je samo odobravanje klasicnoga fasizma i genocida.
Zar sad nije na snazi "nevin dok se ne dokaže suprotno"(bez obzira što svi mi znamo istinu),ali ako je tako,onda je bilo kakav potez gubljenje vremena,a ovi fašisti i žele da mi pjenimo,mislim čak i da ih boli rinaka za Mladića,već samo žele da mi pjenimo i da se nerviramo,a to će za njih biti najveća nagrada.
potres_mozga wrote:Pa i jedan igrac Borca je ispod dresa imao sliku Mladica
Jest, cini mi se Raspudić da je bio
E pa hebi ga onda...jos i taj sliku na majici imao
E ako se sve to presuti e hebo onda i novi statut i komitet i savez i sta bilo...genocid se velica to se ne smije presutiti i gotovo.
Ma buraz...koga boli neka stvar za sve to ovo što kaže 51 država, možemo mi ovdje plakati i pjeniti do sabaha, yebe se nekom za to sve....kad država i sudovi ne rade ništa po tom pitanju, niti ima ikakve pravde koja bi se borila protiv fašizma...šta možemo mi forumaši ovdje samo sebi živce trošim bezveze... a zlocinci i dalje orgijaju ponosni na sebe i svoje bolesne ideje.
Last edited by LSD on 28/05/2011 19:52, edited 1 time in total.
LSD wrote:
Zar sad nije na snazi "nevin dok se ne dokaže suprotno"(bez obzira što svi mi znamo istinu),ali ako je tako,onda je bilo kakav potez gubljenje vremena,a ovi fašisti i žele da mi pjenimo,mislim čak i da ih boli rinaka za Mladića,već samo žele da mi pjenimo i da se nerviramo,a to će za njih biti najveća nagrada.
Ovo vec spada u domen mijesanja politike u sport, a tu je UEFA rigoroznija, nego da su dosli s Hitlerovom slikom. Bas zato sto smo pripizdina, mogli bi ih dobro opaliti po usima - nece nikog od velikih takvo sto zasvrbiti.
U 30. kolu PL Borac je u Banja Luci remizirao sa Leotarom (2:2), a susret će ostat upamćen po sramotnom postupku takozvanih navijača Borca, koji su skandirali ime nedavno uhapšenog ratnog zločinca Ratka Mladića.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Borac i Banja Luka osramoćeni od takozvanih navijača
Iako je Borac po prvi put osvojio titulu prvaka, takozvani navijači banjalučkog kluba uspjeli su ovaj dan učiniti sramotnim za klub tako bogate istorije. Umjesto da uživaju u rezultatima svojih ljubimaca, takozvani navijači najglasniji su bili kada se skandiralo ime nedavno uhapšenog Ratka Mladića.
A sada malo o utakmici........
--------------------------------------------------------------
Gdje Osima odvedose da im da pehar... Mogu zamisliti kako se osjecao.
Meni ovaj Avdukic nije jasan. Igrati u takvoj sredini sa kolegama koje ga ocito jako "postuju". ´bem ti fudbal i fudbalske timove kada Sarajevo, Zeljo, Velez, Sloboda i Celik ne mogu biti STALNO medu prvih 3 i uzimati kup kako ovi srpski i hrvatski timovi ne bi nikada otisli u Evropu.
lider wrote:Ma jebo njih ja sam takvo nesto i ocekivao, i mislim da ce kazna biti povelika. Ali osim da je urucio pehar nakog toga.. fuj
a sta je trebo, kad je vec otisao tamo?
Ako vec nije htio reci da nece da preda pehar mogao je reci nesto tipa ne osjeca se dobro pa ne moze. I onako nije dobar sa zdravljem. Ali ocito mu to nije predstavljalo neki problem.
lider wrote:
Ako vec nije htio reci da nece da preda pehar mogao je reci nesto tipa ne osjeca se dobro pa ne moze. I onako nije dobar sa zdravljem. Ali ocito mu to nije predstavljalo neki problem.
Sta hoces da kazes? Da mu je drago bilo?!? Ocito nemas pojma ko je Ivica Osim.
Možda je dobro da je Osim bio na licu mjesta, jer bi i on trebao napraviti nekakav "zapisnik" (kao svjedok događaja) ako se bude pravila prijava protiv Borca i njegovih naci navijača.