Zivio Sheik Mansour
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1626 Re: Edin Džeko...
Dzeko odletio za Sarajevo privatnim avionom na nekoliko dana.
Zivio Sheik Mansour
Zivio Sheik Mansour
-
fukushima
#1627 Re: Edin Džeko...
malo da se odmori, umorio se igrajuci sad za vikend sa komsinicamaEdin H. wrote:Dzeko odletio za Sarajevo privatnim avionom na nekoliko dana.
Zivio Sheik Mansour
- jeza u ledja
#1628 Re: Edin Džeko...
Ovo sam i ja procitao, pun mi je kurac engleskih medija. Balotelli je igrao ocajno. Sjecam se tri stvari. Jednom je izgubio loptu - i pao ko pokosen , poceo da se valja, iako je ocigledno da nije bilo faula, vise je izgledalo kao da se valja jer mu je zao sto je izgubio loptu. Drugi slucaj, opucao je jednom sa jedno 30m i lopta je otisla tako visoko i pod takvim uglom da sam imao osjecaj da je gadjao reflektor, dugo nisam vidio takav sut. Treci slucaj - standardan, dobio zuti karton zbog krvnickog i bespotrebnog uklizavanja.Edin H. wrote:Super Maria hvale po engleskim novinama, pa vi gledajte.mire - ložač wrote:Da se i ja "tuspasim" ................... " k'o pametni ljubitelji Ballotelija" !????
Ja ne mogu da vjerujem da neko može bilo šta normalno reći o tom Mariu, a još manje o Manciniju....
Pa isti taj Mario je razlog zbog kojeg ispadneš u Euro ligi, da je to napravio neki igrač u drugom klubu, sjedio bi na tribinama do odlaska iz kluba.... ( pa Berluskoni i ekipa su odmah rekli poslije toga kako on nije igrač za Milan), a o prethodnim katastrofama da i ne govorim.![]()
Dok je Mancinija Edin neće dobiti šansu da se napad igra prema potrebama njega kao napadača, a to i malo dijete zna, što je u Njemačkoj imao i imao bi svugdje...![]()
I na kraju, Edin je došao kao strijelac i po (dokazan statistikom), a garavi gremlin
- zato što je trebalo da p****shi bilo kakav angažman bilo gdje, neće ga niko ??? hallooooooo ???? I on je starter a Edin klupa, i po "stručnjacima" je bolji, jest malo juče.....
![]()
![]()
![]()
![]()
hot-headed former Inter man, who delivered one of his best performances yet for City since moving from the European champions in the summer.
Onim potezom nakon utakmice kada je drzao Cityjev bedz i okrenuo se prema Unitedovim navijacima i onda namignuo Ferdinandu je samo stekao dodatnu naklonost Cityjevih navijaca.
Pogotovo se najezim kad procitam komentare Citijevih navijaca, koji su do juce sve do jednog jebali sve zivo Balotelliju, a danas citam kako su ga oduvijek voljeli.
-
fixer
#1629 Re: Edin Džeko...
Vidio sam ga danas. Zvao ga veceras na termin da se malo naigra.Edin H. wrote:Dzeko odletio za Sarajevo privatnim avionom na nekoliko dana.
Zivio Sheik Mansour
- Jack Be Nimble
#1630 Re: Edin Džeko...
Pa bio je dobar i Dzeko kada je uletio da brani Balotelija od Ferdinanda.
-
fahro26
#1631 Re: Edin Džeko...
Pozdrav za sve forumaše.Kao prvo,moje mišljenje je da ekipa kojoj je trener italijan,nije ekipa.Pa,oni samo gledaju da neprime gol i ništa više.To se vidjelo i u ovoj zadnjoj tekmi protiv Man U.Tek kad im je Mancini gestikulacijom pokazao da izadju negdje oko tridesete minute prvog dijela tada su počeli da igraju i bar malo da liče na pravu ekipu.Mislim da ova ekipa i ovaj trener nisu za Edina ali sam ubjedjen da je samo pitanje vremena kad će on proraditi i onda će svi oni koji ga sad kritikuju vidjeti koliko su bili u krivu.
- Edin H.
#1632 Re: Edin Džeko...
Premda sam znao da nece, jer nije logicno zato sam se i nadao da ce Dzekson igrati protiv mrskog UTd.-ajeza u ledja wrote:Ovo sam i ja procitao, pun mi je kurac engleskih medija. Balotelli je igrao ocajno. Sjecam se tri stvari. Jednom je izgubio loptu - i pao ko pokosen , poceo da se valja, iako je ocigledno da nije bilo faula, vise je izgledalo kao da se valja jer mu je zao sto je izgubio loptu. Drugi slucaj, opucao je jednom sa jedno 30m i lopta je otisla tako visoko i pod takvim uglom da sam imao osjecaj da je gadjao reflektor, dugo nisam vidio takav sut. Treci slucaj - standardan, dobio zuti karton zbog krvnickog i bespotrebnog uklizavanja.Edin H. wrote:mire - ložač wrote:Da se i ja "tuspasim" ................... " k'o pametni ljubitelji Ballotelija" !????
Ja ne mogu da vjerujem da neko može bilo šta normalno reći o tom Mariu, a još manje o Manciniju....
Pa isti taj Mario je razlog zbog kojeg ispadneš u Euro ligi, da je to napravio neki igrač u drugom klubu, sjedio bi na tribinama do odlaska iz kluba.... ( pa Berluskoni i ekipa su odmah rekli poslije toga kako on nije igrač za Milan), a o prethodnim katastrofama da i ne govorim.![]()
Dok je Mancinija Edin neće dobiti šansu da se napad igra prema potrebama njega kao napadača, a to i malo dijete zna, što je u Njemačkoj imao i imao bi svugdje...![]()
I na kraju, Edin je došao kao strijelac i po (dokazan statistikom), a garavi gremlin
- zato što je trebalo da p****shi bilo kakav angažman bilo gdje, neće ga niko ??? hallooooooo ???? I on je starter a Edin klupa, i po "stručnjacima" je bolji, jest malo juče.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Super Maria hvale po engleskim novinama, pa vi gledajte.
hot-headed former Inter man, who delivered one of his best performances yet for City since moving from the European champions in the summer.
Onim potezom nakon utakmice kada je drzao Cityjev bedz i okrenuo se prema Unitedovim navijacima i onda namignuo Ferdinandu je samo stekao dodatnu naklonost Cityjevih navijaca.
Pogotovo se najezim kad procitam komentare Citijevih navijaca, koji su do juce sve do jednog jebali sve zivo Balotelliju, a danas citam kako su ga oduvijek voljeli.
Da je dao gol odmah bi se prica preokrenula.
- Edin H.
#1633 Re: Edin Džeko...
Najbolji potez od kada je dosao u City.Jack Be Nimble wrote:Pa bio je dobar i Dzeko kada je uletio da brani Balotelija od Ferdinanda.
Samo ga je trebao draufnuti
-
Baudelaire
#1634 Re: Edin Džeko...
Imao je Balotelli onaj šut sa tridesetak kad je van der Saar jedva odbranio, to ste namjerno ili slučajno zaboravili. Ne bih uopšte da branim Balotellija, odnosno da kritikujem Džeku, ali je Balotelli dao u 14 utakmica Premiershipa 6 golova, a od tih 14, 10 je startao.
-
qay
#1635 Re: Edin Džeko...
http://mcfc.com/Players/Strikers/Edin-Dzeko
hahaahaha, cak kad idete u roster nema ga na spisku igraca opste...
hahaahaha, cak kad idete u roster nema ga na spisku igraca opste...
- quasar
#1636 Re: Edin Džeko...
pa onda pogledas datum i vidis...
- Logovan
-
donidzek
#1638 Re: Edin Džeko...
Zanimljivo da je osim Dzeke na ovoj listi jos jedan igrac City-a, Super Mariozlo87 wrote:http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=18184
Eh sad, kako to da iz ekipe koja tezi igranju u CL-u cak dva igraca budu na listi najvecih promasaja...
Mancini!!!
Nije pogrijesio sto ih je doveo, nego sto ih ne zna iskoristit!
- Edin H.
#1639 Re: Edin Džeko...
Iako je jos treceg januara ove godine bh. nogometni reprezentativac Edin Dzeko potpisao cetverogodisnji ugovor
sa Manchester Cityjem, a engleski klub sa njemackim Wolfsburgom dogovorio obestecenje od 27 miliona funti (59,4)
miliona maraka, Edinov prvi klub, sarajevski Zeljeznicar, jos uvijek nije dobio novac od obaveznog procenta koji je,
po takozvanom principu solidarnosti, Wolfsburg trebao uplatiti na racun sarajevskog kluba. Rijec je o skoro milion
eura koje Zeljeznicar treba dobiti od Wolfsburga na ime kompenzacije za razvoj ovog igraca.
U sarajevskom su klubu, kako saznajemo, odbili ponudu jedne italijanske agencije koja je specijalizirana za ovakve poslove zbog prevelikog procenta koji su Italijani trazili za sebe te odlucili citav posao prepustiti uglednom sarajevskom advokatu Mehmedu Spahi. Iz Wolfsburga su
nedavno poslali pismo celnim ljudima Zeljeznicara u kojem su ih obavijestili kako ce isplata procenta ovisiti o ritmu
kojim Manchester City njima bude uplacivao obe{te}enje, a kako je rijec o
nekoliko rata, jos uvijek se ne zna kada ce na Grbavicu sti}i novac koji bi dobrano
popravio anemicnu finansijsku “krvnu sliku“ aktuelnih nogometnih prvaka BiH. (N.H.)
sa Manchester Cityjem, a engleski klub sa njemackim Wolfsburgom dogovorio obestecenje od 27 miliona funti (59,4)
miliona maraka, Edinov prvi klub, sarajevski Zeljeznicar, jos uvijek nije dobio novac od obaveznog procenta koji je,
po takozvanom principu solidarnosti, Wolfsburg trebao uplatiti na racun sarajevskog kluba. Rijec je o skoro milion
eura koje Zeljeznicar treba dobiti od Wolfsburga na ime kompenzacije za razvoj ovog igraca.
U sarajevskom su klubu, kako saznajemo, odbili ponudu jedne italijanske agencije koja je specijalizirana za ovakve poslove zbog prevelikog procenta koji su Italijani trazili za sebe te odlucili citav posao prepustiti uglednom sarajevskom advokatu Mehmedu Spahi. Iz Wolfsburga su
nedavno poslali pismo celnim ljudima Zeljeznicara u kojem su ih obavijestili kako ce isplata procenta ovisiti o ritmu
kojim Manchester City njima bude uplacivao obe{te}enje, a kako je rijec o
nekoliko rata, jos uvijek se ne zna kada ce na Grbavicu sti}i novac koji bi dobrano
popravio anemicnu finansijsku “krvnu sliku“ aktuelnih nogometnih prvaka BiH. (N.H.)
- novi.dan.nova.nafaka
#1640 Re: Edin Džeko...
Pa nije baš. Torres je skoro 2 puta više plaćen, tako da Džeko ima kredita barem još nekoliko utakmica (5-6 recimo)...Lud i ponosan wrote:Dobar gol Torresa na danasnjem mecu, sad je Džeko i zvanicno najveci promasaj zadnjeg prelaznog roka
- bingov buraz
#1641 Re: Edin Džeko...
Jel ti godra?Lud i ponosan wrote:Dobar gol Torresa na danasnjem mecu, sad je Džeko i zvanicno najveci promasaj zadnjeg prelaznog roka
Fino hajd sad vrati se masturbiranju na Djokovica!
- quasar
#1642 Re: Edin Džeko...
Da se ne zaboravi da je Dzeko spasio guzove Sitiju u FA kupu protiv Nottsa. Ako cemo to uzeti u obzir, a trebalo bi, jer ce im to mozda biti jedini trofej nakon niza godina, onda se Dzeko vec isplatio.
- Edin H.
#1643 Re: Edin Džeko...
Pa ti volis sve sto vole mladiLud i ponosan wrote:bingov buraz wrote: Jel ti godra?
Fino hajd sad vrati se masturbiranju na Djokovica!![]()
![]()
![]()
Navijam i za Monfilsa, Del Potra, sto njih nisi spomenuo?
Gotivim i C. Ronalda, Xabi-a, Marcela, Higuaina, Ozila, Lass-a, Di Mariju, Pepe-a, Carvala, Ramosa, Benzemu,... Sto nekog od njih nisi spomenuo?
Kompleksas zatrovani...
I da, nije mi godra, ali je to realna slika.
To sto ti ne vidis hrast od zira je tvoj problem..
Da li sakupljas slicice sportskih asova i ramjenjujes salvete?
-
palermo
#1644 Re: Edin Džeko...
ne, ti si kompleksaš, da nisi samo bi preskočio ovu temu. Sasvim je legitimno nekoga ne voljeti, ali onda ako si gospodin čovjek, to preskočiš. Jok, ti si kompleksaš, i nemoj da se ljutiš zbog toga što ti to neko kaže.Lud i ponosan wrote:bingov buraz wrote: Jel ti godra?
Fino hajd sad vrati se masturbiranju na Djokovica!![]()
![]()
![]()
Navijam i za Monfilsa, Del Potra, sto njih nisi spomenuo?
Gotivim i C. Ronalda, Xabi-a, Marcela, Higuaina, Ozila, Lass-a, Di Mariju, Pepe-a, Carvala, Ramosa, Benzemu,... Sto nekog od njih nisi spomenuo?
Kompleksas zatrovani...
I da, nije mi godra, ali je to realna slika.
To sto ti ne vidis hrast od zira je tvoj problem..
- quasar
#1645 Re: Edin Džeko...
Zato sto, realno, nije totalni promasaj. Ako je neko ocekivao po 5 komada svake sedmice to nije bilo realno. A realno je da se upakuje u tim i igru koja mu odogovara pa da vidimo jel promasaj.
A takodje spomenuh bitan gol protiv Nottsa. Spasio ih bruke, i omogucio im put prema finalu.
A takodje spomenuh bitan gol protiv Nottsa. Spasio ih bruke, i omogucio im put prema finalu.
- Edin H.
#1646 Re: Edin Džeko...
JesteLud i ponosan wrote:Zasto? Jel' ovo klub fanaticnih postovalaca Dzeke, ili tema o njemu u kojoj svako moze da napise sta misli?palermo wrote: ne, ti si kompleksaš, da nisi samo bi preskočio ovu temu. Sasvim je legitimno nekoga ne voljeti, ali onda ako si gospodin čovjek, to preskočiš. Jok, ti si kompleksaš, i nemoj da se ljutiš zbog toga što ti to neko kaže.
I zasto ljudi reaguju na realnu opasku kao da sam im jebao mater?![]()
Ako izneses cinjenicu da nije nista pokazao i da je promasaj (za sada) zadnjeg prelaznog roka, zasto to automatski mora da znaci da ga mrzim, ili da imam nesto protiv njega?
I jos nam pristajes na muku
-
zilla_
#1647 Re: Edin Džeko...
Eno tores izgubio nevinost u PL.... Džeko sad si baš donji
Ako sad ne zabije ima da ga nema, novinari će da mu unište i ono malo volje što mu je ostalo za nogomet...
- quasar
#1648 Re: Edin Džeko...
Upravo. Ja ne branim Dzeku, kao sto i on sam kaze da nije spreman i nije u formi, i kad bude da ce sam traziti prvu postavu.
Ali moram reci da mnogi od Dzeke ocekuju da igra kao Messi. To nije taj tip igraca i kad bude imao support kao Berbatov, u Utd. onda cemo vidjeti jel fula ili nije. Opet im je valjao u ovoj polusezoni samo zbog tog jednog kljucnog gola kojeg ne bi dali da je tekma trajala jos 90 minuta.
Ali moram reci da mnogi od Dzeke ocekuju da igra kao Messi. To nije taj tip igraca i kad bude imao support kao Berbatov, u Utd. onda cemo vidjeti jel fula ili nije. Opet im je valjao u ovoj polusezoni samo zbog tog jednog kljucnog gola kojeg ne bi dali da je tekma trajala jos 90 minuta.
- jeza u ledja
#1649 Re: Edin Džeko...
Ludi ponosni, ako se ne nasladjujes ovom izjavom, cemu onda smajli -
?
" ili tako nesto. Mislim stvarno, cemu "
"? To ne moze znaciti nista drugo nego da ti je drago sto je to tako. Jesi li ti Bosanac ili odakle si? Ako si Bosanac, a posto se nasladjujes, onda se ne mozes drukcije nazvati nego - kompleksas.
Sto se tice Dzeke, pa mozda bi mogao prekosutra skinuti junf. Sto se tice Torresa, on je mescini odigrao dosta vise minuta u dresu Chelseja, plus sto mu je ovo prvi gol u bilo kojem takmicenju za plave.
Ja htjedoh slicno nesto napisati, u vezi gola Torresa, ali s razlikom sto bi ja na kraju recenice stavio "Lud i ponosan wrote:Dobar gol Torresa na danasnjem mecu, sad je Džeko i zvanicno najveci promasaj zadnjeg prelaznog roka
Sto se tice Dzeke, pa mozda bi mogao prekosutra skinuti junf. Sto se tice Torresa, on je mescini odigrao dosta vise minuta u dresu Chelseja, plus sto mu je ovo prvi gol u bilo kojem takmicenju za plave.
- stranac2
#1650 Re: Edin Džeko...
Tip sa 190 i nesto dosao u Englesku da igra fudbal sa big guys. Priv put se susrece sa vrhom Evropskog fudbala sa igracima koji su za glavu manji a puno i jaci i brzi. Englezi mu nasli caku u par utakmica, cim primi loptu na njega jako, spageti ruke spageti noge gubi balans gubi lopte.Tesko je danas zaradjivati onolike pare u modernom sportu a da covjek nije tega u zivotu digao i da ne moze pretrcati 10 kilometara po utakmici. Kao kada kakav pubertetlija fura neku tehniku i slicno dodje na basket sa starim kukama a ovi otresaju guzovima i laktovima. Dugo se sverao i u klubu i u repci setao po terenu i davao 50% od onoga sto bi mogao dati. Sada dosao pay back time ,nije izgubljen dapace tek sada valjda trenira punom parom kako treba, pozitivno za repku a da mu je zafrkano to je sigurno. Nadam se da nece odustati od pokusaja da postane upravo ono sto su mnogi lupali po forumima da je najbolji napadac Evrope i slicne bljuvotine. Nas je volimo ga al ima da se popravi ako zeli da dostigne sami vrh.