Bezveze
Bio skoro mjesec, nista nisam stig'o obaviti, sve navrar nanos
Umorio se i psihicki i fizicki
Sad cekam da se proljepota pa odo na remo tu kod sebe
Moderator: anex
Tako ti je u mene svaki put kad odem u Bosnu. Pozelim da odem, vuce me nostalgija, a posle sedmicu-dvije jedva cekam da se vratim.insomnia78 wrote:Bio u BiH
Bezveze
Ma da nisam "mor'o" voditi djete da upozna familiju ne bih vala ni otis'oTito_i_Partija wrote:Tako ti je u mene svaki put kad odem u Bosnu. Pozelim da odem, vuce me nostalgija, a posle sedmicu-dvije jedva cekam da se vratim.insomnia78 wrote:Bio u BiH
Bezveze
_BataZiv_0809 wrote:Ali makar forum prodiše
Ma sve isto k'o i u mene, samo sto jos nemam dijete, ali to trcanje tamo-vamo raznoraznim clanovima moje i zenine familije je potpuno isto. Koliko samo kafe i secera popijem, pocnem se trest' posle tri-cetiri dana.insomnia78 wrote: Ma da nisam "mor'o" voditi djete da upozna familiju ne bih vala ni otis'o
Jos me zena nervirala, hoce ovo, nece ono...
Bas se premorio
Trci djetetu, zeni, starcima, sestri, familiji, ovo, ono i na kraju jedini ja nista ne uradih za sebe
Pa znas kako kazu: "kad nema macka, misevi kolo vode"._BataZiv_0809 wrote:Ali makar forum prodiše
Bez tebe bi bilo dosadnoTito_i_Partija wrote:
Pa znas kako kazu: "kad nema macka, misevi kolo vode".![]()
Tito_i_Partija wrote:Ma sve isto k'o i u mene, samo sto jos nemam dijete, ali to trcanje tamo-vamo raznoraznim clanovima moje i zenine familije je potpuno isto. Koliko samo kafe i secera popijem, pocnem se trest' posle tri-cetiri dana.insomnia78 wrote: Ma da nisam "mor'o" voditi djete da upozna familiju ne bih vala ni otis'o
Bas se premorio
Trci djetetu, zeni, starcima, sestri, familiji, ovo, ono i na kraju jedini ja nista ne uradih za sebe
Vjestice, koliko placas ovaj hotel, ako nije problem ?vjesticanametli wrote:
pirija ovde nesto ne valja na google mapi ....kaze zao im ne mogu izracunati......ima li neko info na koji bus da idemPirija wrote:vjesticanametli wrote:narode moze pomoc......slijecem na CDG erojdrom u parizu i trebam do ovog hotela Hôtel Carina - 9, rue Ginoux - 75015 Paris....kuda i kako je pitanjehvala
lmgtfy...
Mislim da si extra ubola! Fali mi Parizvjesticanametli wrote:500 eura 6 nocenja sa doruckom......dvije osobe....
sto bi bio problemvaljda sam ubola OK hotel
insomnia78 wrote:Ma da nisam "mor'o" voditi djete da upozna familiju ne bih vala ni otis'oTito_i_Partija wrote:Tako ti je u mene svaki put kad odem u Bosnu. Pozelim da odem, vuce me nostalgija, a posle sedmicu-dvije jedva cekam da se vratim.insomnia78 wrote:Bio u BiH
Bezveze
Bas se premorio