Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa odakle ideje za ovo skrnavljenje fica??? cuj nije u prilici da uradi atest i registraciju ,nema vremena hahhahahha
nikad ga neces uradit ,jer to govno niko nece pustiti da prodje tehnicki hahaha cuj rucni rad,vise lici na nozni rad....
Imas li ovo ugradjeno na golfu :Bikomen za gemnazovanje što se stavlja na pufnu da ne šušnjaju vimbroni kod lijeve špelvrcne i desne felder kape za restabulizovanje frcokli
pregleda cijelu temu sad, svakakvih dzibera nadam se da ja necu sa svojim pezoom zavrsit na ovoj temi, ako zavrsim zbog onog sta sam uradio javit cu se
U BiH je izgleda sportski kupe sve što ima 2/3 vrata. A i oni komentatori su originalni do mog, svi pišu istu izlizanu foru za curu. Mada ta cura je jedino što vrijedi u tom oglasu.
veceras na iliđi vidim golf 4 sivi celicne felge sputen jos prije nego sto je stigo do semafora kod fontane cuo sam neke zvukove i prolazi pored mene i kako prolazi i dalje cujem zvukove i odlazi prema lutriji i mostu a zvukovi i dalje se cuju
tolko je nizak da je tom cestom preko svih oni neravnina kacio po cesti tablice su nase pa mislim da ne ide prvi put tom cestom mozda ih bilo vise u autu pa nije na to racuno ali pod je sigurno sav isaran