Bakir Izetbegovic Predsjednik
- Man of steel
#1626 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Iza današnje ljevice stoje ljudi koji kao protukandidate Bakiru Izetbegoviću nude jednog Emira Suljagića i Bakira Hadžiomerovića.
I o čemu vi onda uopšte želite pričati?
I o čemu vi onda uopšte želite pričati?
-
swanfilter
#1627 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Oni koji prate. Da li bi ga Bake mogao sam sebi posteno suknuti ili je ovo vako/nako? Ne pratim ...
-
muzicar_iz_parka
#1628 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Kakvi bolan, Jevreji su kapitalisti, da je njihov ne bi propao komunizam u svakoj državi.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ja mislio Jevreji, zar vas tako ne uče na SDA akademiji?
Vas ljevičare treba u sjevernu Koreju, u demokratiji je budućnost, zato to ima SDA u svom nazivu, demokratijom za bolje sutra.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1629 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Malverzator, mafioz, pljackas vs. Dva ublehasa
Lose opcije. Sto svakako ne umanjuje da je ovaj prvi, sve ovo pobrojano
- Drvosjeca iz Dejcica
#1630 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
muzicar_iz_parka wrote:Kakvi bolan, Jevreji su kapitalisti, da je njihov ne bi propao komunizam u svakoj državi.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Ja mislio Jevreji, zar vas tako ne uče na SDA akademiji?
Vas ljevičare treba u sjevernu Koreju, u demokratiji je budućnost, zato to ima SDA u svom nazivu, demokratijom za bolje sutra.
Nego što u Koreju, pa još sjevernu, zar ne bi trebali u Njemačku gdje smo i nastali?
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 04/02/2016 22:22, edited 1 time in total.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#1631 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Jel' to bake treba da odgovara sto je zaposlio tamo neku....ambasadoricu ili koga vec?
A sto je pokrao mili...one/jarde, jebo to!
Da ima pravde davno bi on, Covic, Dodik, i mnogi jos, guzovima glacali beton u zenickom zatvoru.
Da ima pravde davno bi on, Covic, Dodik, i mnogi jos, guzovima glacali beton u zenickom zatvoru.
- Man of steel
#1632 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
A koga je to Bakir opljačkao i prevario pa ga nazivaš mafijašem?-LIBERO- wrote:Malverzator, mafioz, pljackas vs. Dva ublehasa![]()
Barem jedan dokaz ili neku opipljivu aferu za koju ja do sada nisam čuo a na koju ti možeš nasloniti ove svoje optužbe.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1633 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Zar treba političari u opšte da odgovaraju za bilo šta i bilo kome? Zar nije Bake rek'o da treba da prestane hajka na političare. Valjda je pod ovim mislio i na Dodika.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Jel' to bake treba da odgovara sto je zaposlio tamo neku....ambasadoricu ili koga vec?![]()
- Man of steel
#1634 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Evo i tebe.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Jel' to bake treba da odgovara sto je zaposlio tamo neku....ambasadoricu ili koga vec?![]()
Šta je to Bakir pokro?
Vidim barataš nekim milijardama pa de nam reci.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1635 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Evo recimo svoj narod zajedno sa svojom i još par odabranih famElija, kako se to pravilno kaže kod SDA.Man of steel wrote:A koga je to Bakir opljačkao i prevario pa ga nazivaš mafijašem?-LIBERO- wrote:Malverzator, mafioz, pljackas vs. Dva ublehasa![]()
Barem jedan dokaz ili neku opipljivu aferu za koju ja do sada nisam čuo a na koju ti možeš nasloniti ove svoje optužbe.
- Man of steel
#1636 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ja sam narod i meni niko nikakve pare nije ukro.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo recimo svoj narod zajedno sa svojom i još par odabranih famElija, kako se to pravilno kaže kod SDA.Man of steel wrote:A koga je to Bakir opljačkao i prevario pa ga nazivaš mafijašem?-LIBERO- wrote:Malverzator, mafioz, pljackas vs. Dva ublehasa![]()
O kakvim ti parama govoriš?
-
muzicar_iz_parka
#1637 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Svaki narod ima izroda pa i Švabe tu dvojicu uhljupa što izmisliše komunizam, ali kao pametni ljudi protjeraše ih van države.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dobar! Dobaaar!
Nego što u Koreju, pa još sjevernu, zar ne bi trebali u Njemačku gdje smo i nastali?Tebi pored geografije ni istorija nije bog zna kakva.
Ali s obzirom da si SDA kadar to sve objašnjava.
Nema uspješne komunističke države, jer je ubleha, samo demokratija i kapitalizam su spas, zato je budućnost samo sa SDA.
- Man of steel
#1638 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Alternative Bakir Izetbegoviću:
-Fahrudin Radončić - leži u zatvoru zbog poslova sa Keljemendijem
-Emir Suljagić - u 3 godine po drugi put iskorištava pravo bijelog hljeba i uzima preko 60 hiljada maraka.
-Bakir Hadžiomerović - SDP-ov Gebels koji već nekoliko godina živi na grbači građana a da ništa ne radi
-Reis Cerić -
-Sefer Halilović -
Dakle, ovo su moji argumenti koje ja vrlo lahko mogu dokazati jer su već svima odavno poznati.
Gdje su vaši da je Bakir lopov koji je pokrao milijarde ili barem bilo kakva stavka da ga možete dovesti u istu ravan kao sa onim gore nabrojanim protuhama.
-Emir Suljagić - u 3 godine po drugi put iskorištava pravo bijelog hljeba i uzima preko 60 hiljada maraka.
-Bakir Hadžiomerović - SDP-ov Gebels koji već nekoliko godina živi na grbači građana a da ništa ne radi
-Reis Cerić -
-Sefer Halilović -
Dakle, ovo su moji argumenti koje ja vrlo lahko mogu dokazati jer su već svima odavno poznati.
Gdje su vaši da je Bakir lopov koji je pokrao milijarde ili barem bilo kakva stavka da ga možete dovesti u istu ravan kao sa onim gore nabrojanim protuhama.
- JThomas
#1639 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
a kakve veze imaju demokratija, kapitalizam i SDA? da si napisao teokratija i feudalizam hajde de...
- JThomas
#1640 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
i zanimljivo, svi su u neka doba bili poželjni koalicioni partneri SDA, pa makar u kantonu.Man of steel wrote:Alternative Bakir Izetbegoviću:
-Reis Cerić -![]()
-Sefer Halilović -![]()
sve je to isto, a fahro je i lično, najličnije bakirov produkt.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#1641 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Eto i tebe.Man of steel wrote:Evo i tebe.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Jel' to bake treba da odgovara sto je zaposlio tamo neku....ambasadoricu ili koga vec?![]()
Šta je to Bakir pokro?
Vidim barataš nekim milijardama pa de nam reci.
Eto, nije nista. Sve mu s neba palo.
Hbga, nece da me zaposle u tuzilastvo, nisam iz njhove halke, pa ne mogu dokazati ono sto i coravi vide.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1642 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Možda tebi ne jer si dio tala. Pogledaj oko sebe ili pročitaj koliko ljudi je od 1995. godine izgubilo radna mjesta, koliko firmi je uzeto za male pare ili za sertifikate kako to opet vi u SDA volite rećiMan of steel wrote:
Ja sam narod i meni niko nikakve pare nije ukro.
O kakvim ti parama govoriš?
- Drvosjeca iz Dejcica
#1643 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
JThomas wrote:a kakve veze imaju demokratija, kapitalizam i SDA? da si napisao teokratija i feudalizam hajde de...
- Drvosjeca iz Dejcica
#1644 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Pa taj Radončić je prozvod SDA i klana Izetbegović jego ga ti. Jel Radončić doš'o u Sarajevo 92' sa kesom? Jeste! Je li bio najbolji SDA poslušnik dok se nije oteo kontroli? Jeste! Pa šta *urcu sviraš?Man of steel wrote:Alternative Bakir Izetbegoviću:
-Reis Cerić -![]()
-Sefer Halilović -![]()
Emir i Bakir nisu bili predsjednici niti su obnašali tako važne funkcije i dužnosti kao Bakir. Porediš kruške i jabuke.
Cerić? Halilović
- Drvosjeca iz Dejcica
#1645 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Tebi je demokratija=kapitalizam.muzicar_iz_parka wrote:Svaki narod ima izroda pa i Švabe tu dvojicu uhljupa što izmisliše komunizam, ali kao pametni ljudi protjeraše ih van države.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dobar! Dobaaar!
Nego što u Koreju, pa još sjevernu, zar ne bi trebali u Njemačku gdje smo i nastali?Tebi pored geografije ni istorija nije bog zna kakva.
Ali s obzirom da si SDA kadar to sve objašnjava.
Nema uspješne komunističke države, jer je ubleha, samo demokratija i kapitalizam su spas, zato je budućnost samo sa SDA.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1646 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Svoj narod, sem uhljeba, a jeste i njih, samo su zadovoljni mrvicama pa se prave da ne vide.Man of steel wrote:A koga je to Bakir opljačkao i prevario pa ga nazivaš mafijašem?-LIBERO- wrote:Malverzator, mafioz, pljackas vs. Dva ublehasa![]()
Opljackao ih je 'privatizacijom', pozicioniranjima svog korumpiranog kadra, izmjestanjem poluga odlucivanja iz institucija drzave i prava, na SDA 'secije' i sjela.
I sve to, praveci neofeudalni sistem, sa par stotina begova i begovata, po ovoj tetitoriji koju je odbranila ARBiH.
Nepotizam, nakaradan sistem vrijednosti....feudalizam, a sve pod krinkom 'patriotizma', 'religije'....i slicnih poigravanja emocvijama.
Nemoj sviju ti. Svi koji zivimo u ovoj zemlji znamo ko pozicionira, okrece, postavlja, barata novcem i slicno, po kojim sredinama, carsijama, gradovima....drzavi.
Sve je jasno k'o dan, sem za one koji su :
a) u talu
b) politicki zadojeni i slijepi.
c) snizene moci rasudjivanja.
Dakle...'Narod znaDE'
-
muzicar_iz_parka
#1647 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
SDS je veoma kontruktivan i sa njima se ostvaruje iznimna saradnja u trasiranju evropskog puta BiH. Više za državu je napravio Mirko šarović nego Zlatko Lagumdžija.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Tebi je demokratija=kapitalizam.Ima i SDS ono "demokratska" u sebi...pa i SNSD.
SNSD zajedno sa SDP i sličnim komunističkim partijama pripada "socijalističkoj internacionali", svako pominjanje demokratije u vezi sa njima je isto kao naziv demokratska republika u zvaničnom imenu sjeverne Koreje.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1648 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Prekuco si, nema dalje.muzicar_iz_parka wrote:SDS je veoma kontruktivan i sa njima se ostvaruje iznimna saradnja u trasiranju evropskog puta BiH. Više za državu je napravio Mirko šarović nego Zlatko Lagumdžija.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Tebi je demokratija=kapitalizam.Ima i SDS ono "demokratska" u sebi...pa i SNSD.
SNSD zajedno sa SDP i sličnim komunističkim partijama pripada "socijalističkoj internacionali", svako pominjanje demokratije u vezi sa njima je isto kao naziv demokratska republika u zvaničnom imenu sjeverne Koreje.![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1649 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
@MIP
Nit je SDA vidjela kapitalizma i demokratije niti je SDP, a jos manje SNSD, vidili komunizma.
Kakvim se ti definicijama olako sicas, sta ti je

Nit je SDA vidjela kapitalizma i demokratije niti je SDP, a jos manje SNSD, vidili komunizma.
Kakvim se ti definicijama olako sicas, sta ti je
-
muzicar_iz_parka
#1650 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Da budem iskren, samo sam se zajebavao, domaća politika nije ni za šta drugo, bolji sam potparol od HM-a.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Prekuco si, nema dalje.muzicar_iz_parka wrote:SDS je veoma kontruktivan i sa njima se ostvaruje iznimna saradnja u trasiranju evropskog puta BiH. Više za državu je napravio Mirko šarović nego Zlatko Lagumdžija.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Tebi je demokratija=kapitalizam.Ima i SDS ono "demokratska" u sebi...pa i SNSD.
SNSD zajedno sa SDP i sličnim komunističkim partijama pripada "socijalističkoj internacionali", svako pominjanje demokratije u vezi sa njima je isto kao naziv demokratska republika u zvaničnom imenu sjeverne Koreje.![]()
![]()