Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
legionar2010 wrote:Bosnia-Herzegovina 2-1 Romania (BiH - Rumunija) - Full Highlights 26.3.2011
Gledam ovo svaki sahat i svaki put skacem i radujem se.Velicanstveno.Hvala za video.
A ja gledam ovaj gol Rumuna i kontam sva je sreca da su bili defanzivno postavljeni.
Da je bilo obratno pored Spahica i Hasagica bi se bez problema nasla jos koja u mrezi.
legionar2010 wrote:Bosnia-Herzegovina 2-1 Romania (BiH - Rumunija) - Full Highlights 26.3.2011
Gledam ovo svaki sahat i svaki put skacem i radujem se.Velicanstveno.Hvala za video.
A ja gledam ovaj gol Rumuna i kontam sva je sreca da su bili defanzivno postavljeni.
Da je bilo obratno pored Spahica i Hasagica bi se bez problema nasla jos koja u mrezi.
Da a defanzivno postavljeni su bili od sve dragosti
A to da je,eh da je i babi.......
Ne lupaj boga ti da je...da je usla Misketova,Luliceva,Dzekina,Pjaniceva,Vedina sta bi onda bilo
Jedna ekipa igra onoliko ofanzivno, koliko joj to protivnik dopusti.
ultima_palabra wrote:
Stari : ....jel ja to ovdje nesto pogresno kontam - u palabrinom slikovito-mastovitom nacinu izraza - ... ili je ovaj lester nesto ovdje propustio primjetiti ...
naprimer sta,
tetovirani nindja cetnik s kljestima osvaja genou?! impresivno...
da je ista u cijeloj prici normalno slomili bi ga karabinjeri na licu mjesta, cim je kljesta izvadio...
reziran incident, po svemu sudeci od t.karadzica, a ti tumaci kako ti je god volja, pa i zali sto srbija nije jos gore kaznjenja... to je vec tvoj problem...
Last edited by lester burnham on 31/03/2011 21:23, edited 1 time in total.
ultima_palabra wrote:
Stari : ....jel ja to ovdje nesto pogresno kontam - u palabrinom slikovito-mastovitom nacinu izraza - ... ili je ovaj lester nesto ovdje propustio primjetiti ...
naprimer sta,
tetovirani nindja cetnik s kljestima osvaja genou?! impresivno...
da je ista u cijeloj prici normalno slomili bi ga karabinjeri na licu mjesta, cim je kljesta izvadio...
reziran incident, po svemu sudeci od t.karadzica, a ti tumaci kako ti je god volja, pa i zali sto srbija nije jos gore kaznjenja... to je vec tvoj problem...
Ne...ma ne ... zaboga miloga ... meni se za momenat ucinilo da je @ultimaPalabra sa onim opruzenim srednjim prstom(vidi sliku) htio nesto da ti poruci ... ali bice da sam se zbunio - izvinjavam se naravno...na smetnji
Bio sam se u jednom momentu punom neopreznosti ...a bilo je to prije par mjeseci...odvazio i poceo nadati da bih ljeto gospodnje 2012 mogao provesti...U Gdanjsku (nastanjen sam u Svedskoj- pa mi to nije daleko) i mozda provesti nekoliko nezaboravnih trenutaka posmatrajuci nase momke kako pune mreze ...recimo...svaba, engleza isl...
Sta mislite bil se barem ovi Svedjani mogli plasirati (u grupi su sa velikim favoritom - Nizozemskom - tesko) ? ... da mi sve ne ostane samo ...u snu san... ?