Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
The Silent Man

#1626 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by The Silent Man »

Predviđam da će nakon njegovog odlaska početi cjela poplava iscjeljitelja ...
kolega

#1627 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by kolega »

plain vanilla wrote:tj, od djecice u skoli,(mi smo vec ovce) kad narastu da budu velike ovce
ali pazi ... malo je onih koje završe kao kurbani :roll: :)
Bosanac sa dna kace

#1628 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Bosanac sa dna kace »

hrkljuuuuuš
evo čitam komentare na islambosni šta je ta spodoba pričala, pa ne mogu da vjerujem..... :-?
šta pita za Ljevakovića od kad je musliman? :shock: :?
Kenan-sa

#1629 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Kenan-sa »

Splinter wrote:poslije vecerasnjih poziva podrske torabiju pored onakvog torabijevog nastupa prepunog "proklinanja, mrznje" i cega vec ne nema nam spasa, definitivno onakav covjek nema i ne moze imati cist razum najblaze receno...
a narod ko narod, necu drugo nista reci jer i sam pripadam njemu ali ne pise nam se dobro... :roll:
Torabijevo gostovanje na TVSA je ustvari najbolje otkrilo o kakvom covjeku se radi,o nevidjenom prevarantu koji je ustvari sejtan u ljudskom obliku! Treba ga sto prije istjerati iz Sarajeva,a nenama i dedama objasniti da su blago receno izmanipulisani i prevareni!
sabanss

#1630 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by sabanss »

sumayya wrote:Kaže žena: "Ja se odričem vjere koju propagira Ljevaković!" :roll: :shock: Aferim...
Kaze vjernica sam i znam mozda tri hadisa ali se odricem vjere u koju vjeruje Ljevakovic :D

Prejaka je... Zamisljam je vec kako uprzava luk i dijeli fetve :D

Sto se Torabija tice, lik je kralj. Cuva ovce i naziva ljude sejtanima. Pa stvarno moras biti max. budala da odes tom liku...
ultima_palabra

#1631 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ultima_palabra »

sabanss wrote:
sumayya wrote:Kaže žena: "Ja se odričem vjere koju propagira Ljevaković!" :roll: :shock: Aferim...
Kaze vjernica sam i znam mozda tri hadisa ali se odricem vjere u koju vjeruje Ljevakovic :D

Prejaka je... Zamisljam je vec kako uprzava luk i dijeli fetve :D

Sto se Torabija tice, lik je kralj. Cuva ovce i naziva ljude sejtanima. Pa stvarno moras biti max. budala da odes tom liku...
Tobe jarabi :shock: Dobro ljudi kažu da najveći grijeh dolazi od jezika...
Sentinel

#1632 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Sentinel »

Hoće li se iko sjetiti da objasni kako Torabi može komunicirati sa 5 planeta. Ako znamo da je v = s/t i ako znamo da je maksimalna brzina (elektromagnetnog) signala 300 000 km/s, kako može u real time komunicirati sa palnetima udaljenim milionima svjetlosnih godina (dok bi poslao signal potrajalo bi preko 100 godina, a da ne pričam o komunikaciji nekoj). Još da ne pričam o bandwidth-u i (5 planeta) i širokopojasnom internetu u njegovoj glavi:)).

Pa yebo te jel ovdje iko normalan? Odavde treba bježat, ostali su samo glasači...
roki

#1633 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by roki »

Sentinel wrote:Hoće li se iko sjetiti da objasni kako Torabi može komunicirati sa 5 planeta. Ako znamo da je v = s/t i ako znamo da je maksimalna brzina (elektromagnetnog) signala 300 000 km/s, kako može u real time komunicirati sa palnetima udaljenim milionima svjetlosnih godina (dok bi poslao signal potrajalo bi preko 100 godina, a da ne pričam o komunikaciji nekoj). Još da ne pričam o bandwidth-u i (5 planeta) i širokopojasnom internetu u njegovoj glavi:)).

Pa yebo te jel ovdje iko normalan? Odavde treba bježat, ostali su samo glasači...
Pa to je objasnio.Komunicira brzinom misli
maxima

#1634 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by maxima »

Paznja molim :lol:
Gospodin Mekki stavio nove zube, koji li mu je stomatolog pravio ??
Ublehas

#1635 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ublehas »

Nisam to gostovanje sinoc gledao, nisam zelio ali poslije ovih komentara bas bih volio da sam to pogledao. Koliko vidjeh rekoste da je Torabi proklinjao ljude, IZ itd. moze li mi iko ukratko reci jel stvarno to radio i sta se desavalo u toj emisiji?
maxima

#1636 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by maxima »

Ublehas wrote:Nisam to gostovanje sinoc gledao, nisam zelio ali poslije ovih komentara bas bih volio da sam to pogledao. Koliko vidjeh rekoste da je Torabi proklinjao ljude, IZ itd. moze li mi iko ukratko reci jel stvarno to radio i sta se desavalo u toj emisiji?
Bogami izgleda tesko ce dusu ispustiti ako im ne halali, a opet bog zna :-)
sabanss

#1637 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by sabanss »

Ublehas wrote:Nisam to gostovanje sinoc gledao, nisam zelio ali poslije ovih komentara bas bih volio da sam to pogledao. Koliko vidjeh rekoste da je Torabi proklinjao ljude, IZ itd. moze li mi iko ukratko reci jel stvarno to radio i sta se desavalo u toj emisiji?
Pustili mu snimke misljenja Ljevakovica i Kardavija o njemu. Covjek pitao otkad su ovi muslimani, nazvao ih sejtanima i zaprijetio da ce se obracunati na sudnjem danu :D Ma ludnica :D
nurko

#1638 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by nurko »

asad nosi zlatni prsten a trebao bi kao veliki musliman znati da je zlato muškarcima zabranjeno
O'zone
Globalni moderator

#1639 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by O'zone »

nurko wrote:asad nosi zlatni prsten a trebao bi kao veliki musliman znati da je zlato muškarcima zabranjeno
Upravo tako ja sam to sinoć odmah primjetio
trade

#1640 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by trade »

Ne mogu a da ne primjetim da je sinoć nakon priloga u kojem ga je Kardawi nagazio prvo bio jako oprezan prema njemu. Kao, on je priznati učenjak ali je trebao mene kontaktirati itd. A nakon što su se ovi naši počeli javljati sa stavom "znamo mi za koga Kardawi radi" malo se ohrabrio pa ga je ocrnio pravo. Šejtan, ovo ono...
pametan lik opipa puls pacijenata pa nakon toga reaguje...
bosan

#1641 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by bosan »

Prosla stara vremena kad se cigla prodavala ,sad se prodaje voda na veliko :D :D

Marokanski iscjeDitelj u Bosni :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1642 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ladyblue18 »

:lol: kako mi je zao sto nisam sinoc bila kuci da to gledam :cry: :lol:

E komedije. :-)

Btw

Ne znam jel bilo vec na temi, ali 1:55 i tih nekolio sec. kako izgleda dobro :lol: :roll:
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#1643 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Privatna poruka »

Ma sve ok ali meni je bar najsmjesnije bilo kad pita Zvonko za inspekcije voda bez racuna etc. kaze onaj lik..

"..ja bih samo da naglasim da su sve te inspekcije dolazile kod gospodina Torabija na tretmane i da to sto ste pitali pitate te koji proizvode vodu mi nemamo nista s tim.."
Sentinel

#1644 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Sentinel »

ladyblue18 wrote::lol: kako mi je zao sto nisam sinoc bila kuci da to gledam :cry: :lol:

E komedije. :-)

Btw

Ne znam jel bilo vec na temi, ali 1:55 i tih nekolio sec. kako izgleda dobro :lol: :roll:
Dno dna! Ovakvih ljudi nema nigdje - sigurno ima dobar razlog za to :)
psydelija

#1645 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by psydelija »

Ne znam da li je otiso iz Zetre, bio sam odsutan sa foruma neko vreme, ali i dalje sam misljenja da taj covek cini shirk!
Sentinel

#1646 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Sentinel »

kako otišo, sinoć reče, eto ga opet uskoro. Vidio kaki smo mazlumi, što ne bi dolazio kad ga tretiraju ko kralja. Komunicira brzinom misli - novi zakon: brzina misli je konstantna i ista u svim referentnim sistemima!
Ublehas

#1647 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ublehas »

Zao mi bas sto to sinoc nepogledah......a u drugu ruku i nije, nasekir'o bi se slusajuci nase tokmake preko telefona. Nego maloprije dodjoh sa dzume i pred dzumu efendija pominje Kardawija koji je nekidan gostovao u BiH i bi upitan za Torabija te je rekao sto je rekao, medjutim drago mi bi kad cuh da je Kardawi malo kritikovao nasu ulemu jer su se izjasnili kao "ici Torabiju nije steta a ni korist" sto jest bilo tako, jasno naglasavajuci da u skladu s Islamskim ucenjem Torabi jeste stetocina. Neka malo, treba.
samo malo

#1648 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by samo malo »

.
GOLFER

#1649 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by GOLFER »

gledao sam malo emisliju, nemam pozitivno misljenje o torabiju, i nikad mu ne bi isao...

al onaj covjek koji je prevodio je KATASTROFA torabi isprica 3 minute, covjek prevede 2 recenice,i mnogo puta prevod je bio potpuno nejasan... Danas sam malo pitao ljude koji znaju Arapski i kazu da prevoditelj nije dobro prevodio i da Torabi nije bas rekao za Ljevakovica i ostale da su sejtani i slicno... recenice su bile vise u kontekstu da ih je sejtan (kao sto nas navodi na svako lose dijelo) naveo da bez provjere njega osudjuju... eto samo malo korektnosti radi...

A inace kada jedan musliman kaze drugom da nije musliman onda jedan od njih dvojice SIGURNO nije... a koji Bog zna...
Michun

#1650 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Michun »

Na pocetku snimka naslov bosnian muslims - ko' da samo muslimani idu torabiju :shock:
Locked