Ja od rata maštam o toj agrokomercovoj rebrastoj
Vidjeh u konzumu ove belgium čokolade, bombonjere...,ova bijela mi je privlačna

Moderator: anex

Imaaaa, došlo u KonzumKataklinger wrote:wickedsoul wrote:
haos
Ima li gdje u BiH ovo čudo? Tačno bih ga i u go*no umakao
ciki4 wrote:@brown.sugar jel ovo tvoja ručica![]()

Ova bijela je haosbrown.sugar wrote:
Evo za ljubitelje Linolade:
nije losa uopste kad se dobro ohladi i ova sa ukusom kafewickedsoul wrote:
Koji Konzum? Sve mi se nešto čini da sve što ima u jednom, ne mora nužno biti i u drugom Konzumu...(mislim poslovnici).wickedsoul wrote:Imaaaa, došlo u KonzumKataklinger wrote:wickedsoul wrote:
haos
Ima li gdje u BiH ovo čudo? Tačno bih ga i u go*no umakao
Tačno, ja sam do sad vidjela u Konzumu BBI te u Konzumu u TC Tom (Istočno Sarajevo).. Za druge ne znamKataklinger wrote:
Koji Konzum? Sve mi se nešto čini da sve što ima u jednom, ne mora nužno biti i u drugom Konzumu...(mislim poslovnici).
StupskaBitanga wrote:smije li se na ovoj temi spomenut Magnum sladoled

Jeo sam ga neki dan. Magnum Almond.ladyblue18 wrote:StupskaBitanga wrote:smije li se na ovoj temi spomenut Magnum sladoled
ahahhahhahahaladyblue18 wrote:StupskaBitanga wrote:smije li se na ovoj temi spomenut Magnum sladoled
Koji je princip, ako je sta vazno da i mi bojkotujemoStupskaBitanga wrote:Sad te sladolede možeš naci svugdje i opasno su krenuli u tržišni rat sa Ledom a ledo vise ne kupujem iz principa
ja maločas mislim da idem po jedan...karanana wrote:Maloprije uzeh ledo sladoled vanilija kornet. Nikakvog ukusa. Zaista se pokvario.
ja sad kupila macho, pise proizveden u Čitluku...ukus isti, hm.....šta da kažem, sve ono što volimo, ne voli nasciki4 wrote:Ledo sladoled takodjer ne kupujem iz principa od kad sam pročitala da su otlazali otkup mlijeka u hr.Čuj prave sladoled bez mlijeka, barem onog "pravog", u tečnom stanju.
Taj brazilian kokos/ananas probala neki dan kod rodice, nisam ni znala da je ledofuj, voden, ananas presladak, kokos srednja zalost
e čuj od mlijeka u prahu..cigani.ciki4 wrote:Ne otkupljuju od mljekara, kao dosad već prave od mlijeka u prahu![]()
Meni je dobar kornet top gun vanilija, mislim da je od nestlea
ne po konstitutivnom narodu...šatirana_ljubičica wrote:e čuj od mlijeka u prahu..cigani.ciki4 wrote:Ne otkupljuju od mljekara, kao dosad već prave od mlijeka u prahu![]()
Meni je dobar kornet top gun vanilija, mislim da je od nestlea
definitivno ledo ove godine ide u stranu.