MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
enisss

#1626 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

bingov buraz wrote:
enisss wrote: Da sam na GSP-ovom mjestu...nikad ne bi prihvatio borbu sa Silvom..jednostavno zbog toga sto ni Silva nikad nece prihvatiti borbu sa Jonesom...a znamo zasto :)
:thumbup:

Pade Kampman ko svijeca,Hendricks udara strasno,mislim da je ovom pobjedom zasluzio borbu za pojas.Moli covjek :) pravi sportista.

GSP izdominirao,svaka cast i Conditu,zanimljiva borba.
pade Kampmann..kao da uopste nije ni radio analizu Hendricksovih prethodnih borbi...sta znam...nekad i previse samopouzdanja moze da bude tvoj najveci protivnik....
Kampmann je usao u borbu siguran u svoje stand-up sposobnosti..kao i uvijek..no..ovaj put je imao protiv sebe pravog nokautera...da ne bude sad da ja palamudim..ali otprilike kopiram ono sto je rekao i Bas Rutten..a mislim da je upravu...Kampmann jednostavno nije smio dopustiti da odmah na pocetku borbe dodje u domet Hendricksu..iz jednostavnog razloga sto se vidjelo zasto je je to opasno..i u njegovim prethodnim borbama..al eto sad..sta je tu je...ako dodje do meca GSP-Hendricks..tu ce se najbolje zapravo i vidjeti sta treba da se radi protiv onakvog nokautera...sigurno ce GSP imati tezak posao...posebno zbog toga sto ce imati jednu psihicku blokadu..znamo kako on reaguje protiv borca koji je dobar udarac..naravno...automatski ga pokusava oboriti na pod...eh sad...Hendricks je odlican hrvac...ako cemo pricati o cistom hrvanju...mma hrvanje je nesto sasvim drugo i mislim da ce GSP i u ovom mecu uspjeti Hendricksa oboriti na pod...
amra67

#1627 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Gsp protiv Condita je tako pametno odradio mec da Condit koji je od 28 meceva 26 odradio sa zavrsnicom nije mogao naci rupu u Gsp nacinu borbe jer je Gsp bio taj koji je kontrolisao borbu. Conditov pokusaji submisiona ili poluge nisu urodili plodom jer je Gsp citavo vrijeme vise davao znacaj kontrolisanju Conditovog polozaja na podu kontrolisajuci njegove noge i zato je citavo vrijeme bio u pola gardu a ne u punom jer tako je lakse kontrolisati protivnika na podu i sprijeciti submision ili polugu. Sto je najvaznije tiijming od Gsp je fenomenalan. Condit koji ima odlicnu odbranu od obaranja nije mogao nista na tom polju da ucini iz jednog razloga sto tijming obaranja Condita na pod je fenomenalan. Jer obaranja su se vecinom desavala kad Condit je izvan balansa ili na jednoj nozi..koji ne traje sekundama nego stotinkama sekunde i koji Gsp je iskoristio za obaranje a za to trebas imati taj tijming kada reagujes a to je od Boga dato ili imas ili nemas to se ne trenira. Takodje onaj brazilac protiv Boceka bit ce nesto od njega. Bocek ga nije uspio ni jednom oboriti na patos poslije toliko pokusaja a to je za mene iznenadjne veceri bilo..Ja licno ocekujem sad revans Condit vs Nick Diaz to ce da bude vatromet :) i naravno sledeci ufc rory vs bjp , diaz vs benson... :-)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#1628 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Evo mojih predvidjanja za sljedeci UFC on FOX :
Benson Henderson vs. Nate Diaz .... brani Henderson titulu a ovo ce biti i fight of the night sto i nije tesko predvidjeti kada god se neko od brace Diaz bori. Volio bi da Nate dobije ali Henderson je previse dobar.
Maurício Rua vs. Alexander Gustafsson ... Uzima Shogun ovo i zaustavlja mit o Gustafssonu kao o nekome ko bi mogao ugroziti Jones-a.
B.J. Penn vs. Rory MacDonald...Rory all the way. Decko je napredovao nevjerovatno od borbe sa Conditom dok je BJ Penn na zalasku ... nema tu vise motiva.
Brendan Schaub vs. Lavar Johnson...Schaub .... njemu je ovo biti ili ne biti mada ovo su HW...jedan udarac mjenja sve.

Vrhunski event u svakom slucaju....nadam se da nece biti povreda u zadnji cas ...
medjutim

#1629 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

Zaboravih u prethodnom postu da napisem,prilicno lako je pao GSP nakon onog Conditovog HK-a,koji je realno bio sa nekih 20% snage,bit ce interesantno vidjeti protiv Hendricksa i njegovih bombi kako ce proci,ali ne sumnjam da ce GSP imati sjajnu taktiku i da sebi nece dozvoliti ovo kao Kampmann,zato GSP i jeste veliki sampion.
@enisss imas video na youtube kad je hanibal gostovao godzilliansima,pogledaj interesantno je.
Sto se fox eventa tice super card,svi parovi su ko sto bi mi rekli u pet deka. Prognoze su nezahvalne al ipak cu napisati svoje misljenje:
Henderson vs. Diaz mislim da ce biti rat ali bukvalno kao i uvijek kad se luda braca Diaz bore, ko sto rece kolega UnscarD,Henderson odluka.
Rory vs. BJ Penn Penn je legenda velika,sigurno je da ce ostaviti srce u kavezu,a da li je to na zalasku karijere dovoljno za pobjedu,ne znam... Volio bih da dobije Penn,ali male su sanse.Rory by TKO
Mauricio vs. Gustafsson Kada sam poceo pratiti MMA Mauricio mi je bio omiljeni borac,agresivan,lud,voli se potuc,ali nekako od kako je u UFC-u jos nijednom nije pruzio mec kao iz PRIDE dana,u cemu je problem to ne znam. Nakon gadnih batina od Jonesa,morat ce se dobro potrudit ako zeli da dobije novu sansu,nadam se da ce uspjeti savladati Gustafssona,ali Svedjanin je sjajan i iskreno mislim da ce Rua morati 120% dati da bi ga pobjedio. Po mom skromnom misljenju Gustafsson je u ovom trenutku jedini koji moze pomrsiti racune Jonesu,sto zbog konstitucije,sto zbog stila u borbi. Prednost Gustafssonu.
Schaub vs. Johnson Hm... ne znam mozda je ovo za Schauba posljednja prilika da zadrzi posao u UFC-u,sigurno je da ce dati sve od sebe,a Johnson je dobar udarac,da li ce Schaub opet hvatati leptirice...Kako god ova borba sigurno ne ide do kraja,a ja malu prednost dajem Schaubu.
UnscarD

#1630 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

medjutim wrote: Mauricio vs. Gustafsson Kada sam poceo pratiti MMA Mauricio mi je bio omiljeni borac,agresivan,lud,voli se potuc,ali nekako od kako je u UFC-u jos nijednom nije pruzio mec kao iz PRIDE dana,u cemu je problem to ne znam.
Meni je Shogun protiv Dan Handersona bio Shogun iz Pride dana ... pa i protiv Machide u drugoj borbi ali ona protiv Dan Handersona mi je najbolja UFC borba ikada koju sam gledao i sigurno TOP 3 svih vremena svih organizacija sa Mirko vs. Fedor na vrhu :)
muhafuca

#1631 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

Eh evo i mene sa komentarom (malo sam se zadnjih dana pozabavio ovim oko Gaze pa ne stigoh komentarisat
a znam da ste svi ocekivali moje komentar :D :D :D - zezam se naravno)

Vidim neki su navijali protiv brade (Hendricks)
i mogu samo reci : CCCCCCCc
Brada :dance: BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
A fakat ne kontam Brada mi je skroz i kao lik
dobar - nikad se nesto ne kurci normala covjek
i vesele je prirode (intervjui ovo ono) ja ga bas nesto gotivim
A sto ima top u ruci to je druga prica totalno :-)

GSP - Carlos Condit - Predobra borba jedna od najboljih
koje su se mogle vidjeti ove godine ako ne i najbolja
conditu svaka cast na pruzenoj partiji i uz puno rada
moguce je da bude dobar borac od njega - ali moram dodati
i da mrzim njegov Game Plan (ili vise njegov kompletan stil borbe)
da ide preoprezno izbjegava borbu i ceka da protivnik krene
pa da ga ufati u nekom momentu - moze to nekad/cesto proci
ali to nikad nije bio stil velikih sampiona i ako to ne skonta - nista od njega

Opet mislim da borba ne bi bila uopste ni ublizu "ravnopravna"
da ovo nije GSP-u prva borba nakon povrede i duge pauze

Svaka cast i Conditu sto nije ganjao desno koljeno jer
bi to mozda bilo pametno legitimno ali i supacki - zato :thumbup:

Mark Bocek me totalno razocarao - nespreman spor itd
Lawlor :D - Carmont - mislim da je redneck bio bolji
ali nekako je vise nerijeseno - zao mi ga sto je izgubio a jbg
ulaz sa offspringom mi je vrh bio :)

Citav event mi je dobar bio sto se odavno nije desilo

Disclaimer
PS - Totalno amaterski pratim UFC pa komentari predstavljaju vise opEd autora :D
muhafuca

#1632 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

Sto se tice UFConFOX 8 Dec
Nate Diaz KO
i Rory pobjeda nad BJ Penn (ovo samo zato sto mi je Penn totalno bezzze
ko lik a i ko borac)
Image
phenom1921

#1633 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by phenom1921 »

malo mi je ovo bijedno od silve sto toliko forsira mec sa gsp, a izbjegava jonesa. tim vise sto ja licno smatram da u ovom trenutku silva ne da ima sanse protiv jonesa, vec ga vidim kao favorita u mecu sa jj. kako god nadam se da ce se te super borbe dogoditi. silva je jednostavno preiskusan, i ako ima u planu da se bori sa jj najbolje bi mu bilo da se to sto prije dogodi, sto zbog tog sto on ulazi u godine i ocekuje se njegov pad, tim sto i jj jos uvijek nije dostigao svoj vrhunac i svakim danom ce biti sve opasniji i opasniji za silvu.
harisaga

#1634 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by harisaga »

UnscarD wrote:Evo mojih predvidjanja za sljedeci UFC on FOX :
Benson Henderson vs. Nate Diaz .... brani Henderson titulu a ovo ce biti i fight of the night sto i nije tesko predvidjeti kada god se neko od brace Diaz bori. Volio bi da Nate dobije ali Henderson je previse dobar.
Maurício Rua vs. Alexander Gustafsson ... Uzima Shogun ovo i zaustavlja mit o Gustafssonu kao o nekome ko bi mogao ugroziti Jones-a.
B.J. Penn vs. Rory MacDonald...Rory all the way. Decko je napredovao nevjerovatno od borbe sa Conditom dok je BJ Penn na zalasku ... nema tu vise motiva.
Brendan Schaub vs. Lavar Johnson...Schaub .... njemu je ovo biti ili ne biti mada ovo su HW...jedan udarac mjenja sve.

Vrhunski event u svakom slucaju....nadam se da nece biti povreda u zadnji cas ...
nate diaz sub round 3 :D giljotina ,henderson na spavanje.Benson ima dobar submission defense ,ali mislim da ga nikad nije gusio bjj expert kakav je nate.cowboy mu je svezao par trianglova i giljotina ,istina ovaj se izvuko,ali razlika izmedju bjj-a natea i cowboya (npr) je velika. Ocekujem razbijanje mita o tome kako je nemoguce ugusiti Hendersona :D!!

Sto se tice GSP vs Condit.Gsp rutinski odradio borbu.Condit je pruzio dobar otpor,ima cudan stand up,djeluje smotano i nepovezano,ali to je i jedan od razloga zasto mu je onaj udarac u 3 rundi prosao.Cudna kombinacija ali jako dobra :D.Bio je odlican iz garda,jednom je reverso gspa,napao je par gusenja ,poluga,ali GSP jednostavno prejak,predobra hrvacka kontrola i mrcvarenje za decision.

Uglavnom jedva cekam Diaz vs Henderson,mislim da ce to biti borba godine :D
phenom1921

#1635 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by phenom1921 »

UnscarD wrote:
medjutim wrote: Mauricio vs. Gustafsson Kada sam poceo pratiti MMA Mauricio mi je bio omiljeni borac,agresivan,lud,voli se potuc,ali nekako od kako je u UFC-u jos nijednom nije pruzio mec kao iz PRIDE dana,u cemu je problem to ne znam.
Meni je Shogun protiv Dan Handersona bio Shogun iz Pride dana ... pa i protiv Machide u drugoj borbi ali ona protiv Dan Handersona mi je najbolja UFC borba ikada koju sam gledao i sigurno TOP 3 svih vremena svih organizacija sa Mirko vs. Fedor na vrhu :)
ma shogun je imao i u ufc-u par vrhunbskih borbi (kad uzmemo u obzir protivnike sa kojim se borio, ring/kavez i da je nastupao nakon nekoliko ozbiljnih povreda i operacija). obje borbe sa machidom, liddel, hedno (za mene najbolje mma borbe ikad, vece i od cc vs fedor). i mislim da ako bude na 80% svoje pripremljenosti uzima gustafsona prilicno lako.
bingov buraz

#1636 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Benson "Odluka Sudija" Henderson :D
Nate je tica,jedva cekam borbu :-D

Shogun protiv vikinga,nezahvalno prognozirati ali mislim da je Gustafsson precjenjen borac,i da dobije title shot nagrdice ga JJ sa tri frtalja snage.

BJ Penn-Rory Mac. za mene revijalna borba ali moze biti jako zanimljiva.

O Schaubu sam vec pisao ako ga Lavar potkaci sa onim maljevima ne pise mu se dobro mada je kvalitetniji borac.

Inace card jaci od pola PPV u zadnje vrijeme.
enisss

#1637 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

phenom1921 wrote:malo mi je ovo bijedno od silve sto toliko forsira mec sa gsp, a izbjegava jonesa. tim vise sto ja licno smatram da u ovom trenutku silva ne da ima sanse protiv jonesa, vec ga vidim kao favorita u mecu sa jj. kako god nadam se da ce se te super borbe dogoditi. silva je jednostavno preiskusan, i ako ima u planu da se bori sa jj najbolje bi mu bilo da se to sto prije dogodi, sto zbog tog sto on ulazi u godine i ocekuje se njegov pad, tim sto i jj jos uvijek nije dostigao svoj vrhunac i svakim danom ce biti sve opasniji i opasniji za silvu.
danas sam gledao andersonov intervju..i mislim da njemu u glavi i nije toliko Jones koliko stvar da recimo ako on dobije Jonesa..ima problem...jer ce dva njegova jako dobra prijatelja morati da se bore protiv njega..jednostavno jer ce se naci u istoj kategoriji sa Machidom i Noguera Juniorom...
sta znam..sigurno da je tezi protivnik za njega Jones..no...nikad se ne zna...moze on vrlo lako izgubiti i od GSP-a...GPS-ov stand up je mnogo podcjenjen...ne kazem da ce on biti bolji od Silve no u svakoj borbi svi stavljaju fokus na GSP ovo hrvanje i BJJ...a zaboravljamo da zapravo njega jos niko nije dominirao u stand-up-u...;)
Ako cemo posteno...mec izmedju Jonesa i Silve se treba dogoditi..jer je to i najlogicnije..Silva je i prije isao u svoju prirodnu kategoriju..a to je LHW...tako da to i normalno za njega...sa druge strane...ako GSP predje u srednju..naravno da ce morati nabiti nesto misicne mase sto ce opet kasnije biti tesko skidati...znaci..kao sto je covjek i rekao..ako ode gore...nema vise vracanja dole...eh sad...mnogo stvari je na kocki za GSP-a...da sam na njegovom mjestu...nikad ne bi presao u srednju....nek Silva skine kg i nek se bori u WW...ako se nekad mogao boriti na 168 lbs..ne vidim zasto bi mu bio problem skinuti i na 170...
amra67

#1638 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Anderson silvija ima jos dvije borbe ugovorm obavezujuce sa ufc.mislim da su te dvije zadnje borbe koje ce da odradi.zato mislim da ce biti jedna protiv gsp a druga protiv jj uzece tu par miliona i staviti tacku na svoju karijeru..ne vjerujem da ce ikad vise braniti titulu u svojoj kategoriji. Ufc to zna i pokusava da unovci te dvije zadnje borbe.ja mislim da ce kad anderson prestane sa svojom karijerom gsp precu u njegovu kategoriju da oslobodi mjesto za rorija...gsp po meni ima jos dva protivnika u svojoj kategoriji a to su hendriks i nick diaz i vjerovatno ce poslije toga preci u andersonovu klasu..
medjutim

#1639 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

Problem je sto vecina boraca u pripremnom periodu bude na svojoj prirodnoj kilazi a to je nekih +10 - +15 kg vise u odnosu na kategoriju u kojoj se bori. Sto znaci da Anderson ima oko 105 kg mozda kilu dvije manje,e sad zamislite da skida na 77 kao sto je GSP predlozio...Tesko. S druge strane GSP samo ako je lud ce nabacivati kilograme...GSP je prilicno nizak i za svoju kategoriju,sa nekih +10 kg ne znam kako bi to sve izgledalo i kako bi se odrazilo na njegovu brzinu,eksplozivnost,a na kraju i na kondiciju.
Btw mislim da u slucaju borbe JJ vs. Silva ili Silva vs. GSP,titula ne bi trebala biti u igri,vec vise nesto kao superfight.
UnscarD

#1640 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

amra67 wrote:Anderson silvija ima jos dvije borbe ugovorm obavezujuce sa ufc.mislim da su te dvije zadnje borbe koje ce da odradi.zato mislim da ce biti jedna protiv gsp a druga protiv jj uzece tu par miliona i staviti tacku na svoju karijeru..ne vjerujem da ce ikad vise braniti titulu u svojoj kategoriji. Ufc to zna i pokusava da unovci te dvije zadnje borbe.ja mislim da ce kad anderson prestane sa svojom karijerom gsp precu u njegovu kategoriju da oslobodi mjesto za rorija...gsp po meni ima jos dva protivnika u svojoj kategoriji a to su hendriks i nick diaz i vjerovatno ce poslije toga preci u andersonovu klasu..
:thumbup:
enisss

#1641 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

amra67 wrote:Anderson silvija ima jos dvije borbe ugovorm obavezujuce sa ufc.mislim da su te dvije zadnje borbe koje ce da odradi.zato mislim da ce biti jedna protiv gsp a druga protiv jj uzece tu par miliona i staviti tacku na svoju karijeru..ne vjerujem da ce ikad vise braniti titulu u svojoj kategoriji. Ufc to zna i pokusava da unovci te dvije zadnje borbe.ja mislim da ce kad anderson prestane sa svojom karijerom gsp precu u njegovu kategoriju da oslobodi mjesto za rorija...gsp po meni ima jos dva protivnika u svojoj kategoriji a to su hendriks i nick diaz i vjerovatno ce poslije toga preci u andersonovu klasu..
Ako GSP odbije borbu...sto ce se sigurno desiti..i sto je normalno da se desi jer je ipak ogromna razlika u tezini...a evo i anderson je rekao da ako se ne bude borio protiv GSP-a..to ce sigurno biti Bisping ili Weidman...sve zavisi koji bude dobio priliku u tom trenutku...
Siguran sam da ce se Anderson boriti i vise od te dvije borbe koje ima po ugovoru...ipak je covjek previse dominantan..i siguran sam da ce i u godinama koje dolaze imati puno toga za pokazati...
amra67

#1642 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

chris weidman out-of-ufc-155 constantinos philippou now fights tim boets

Kao sto se uvijek desava kad je fight card dobar ovo je drugi fighter koji se povrijedio ...( gray maynard je bio prvi) takodje dogovoren mec cheick kongo vs stefan stutve ufc 156 feb 2 2013
Last edited by amra67 on 21/11/2012 20:12, edited 1 time in total.
amra67

#1643 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

enisss wrote:
Ako GSP odbije borbu...sto ce se sigurno desiti..i sto je normalno da se desi jer je ipak ogromna razlika u tezini...a evo i anderson je rekao da ako se ne bude borio protiv GSP-a..to ce sigurno biti Bisping ili Weidman...sve zavisi koji bude dobio priliku u tom trenutku...
Siguran sam da ce se Anderson boriti i vise od te dvije borbe koje ima po ugovoru...ipak je covjek previse dominantan..i siguran sam da ce i u godinama koje dolaze imati puno toga za pokazati...
slazem se da gsp nece ici sa kilama na gore i da anderson u sustini sa svojih 188 cm i 100 i plus kila blizi jj nego gsp..i ne kontam zasto ne trazi taj mec.. Ali para busi gdje burgija nece pa je sve moguce..
medjutim

#1644 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

Necu reci da se majstor Anderson (koji mi je takodjer jako,jako drag borac) boji JJ,ali siguran sam da je svjestan da bi lakse izasao na kraj sa fizicki manjim GSP-om ,nego sa JJ. Tako da je to razlog zbog kojeg forsira superfight protiv GSP-a.
S druge strane Weidman je zaista zasluzio sansu da se bori za tituli,kao i Bisping,ali prvo Weidman.
drugodtvogdruga

#1645 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

Thiago Silva opet pao na droga testu, ovaj put marijuana, glupost upm, cuj testiraju ako imas 'metabolites' marijuane u sistemu, ko got duva zna da treba vremena i vremena da iz sistema to izadje, znaci nije bio napusen tokom borbe niti ista, i zbog toga dobit suspenziju 6 mjeseci je glupost, 2012. je godina upm, diaz pa on, onaj malac iz kanade isto nedavno, trava upropasti sve ;D nije trava performance enhancer hebo ih kemo legenda
Cracked

#1646 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cracked »

drugodtvogdruga wrote:Thiago Silva opet pao na droga testu, ovaj put marijuana, glupost upm, cuj testiraju ako imas 'metabolites' marijuane u sistemu, ko got duva zna da treba vremena i vremena da iz sistema to izadje, znaci nije bio napusen tokom borbe niti ista, i zbog toga dobit suspenziju 6 mjeseci je glupost, 2012. je godina upm, diaz pa on, onaj malac iz kanade isto nedavno, trava upropasti sve ;D nije trava performance enhancer hebo ih kemo legenda

marihuana za najkasnije 48 sati izadje. Ako se teski konzument (5 puta sedmicno) onda moze i do 7 dana (ali jako rijetko da se moze naci i kod teskih konzumenata tako kasno). Ako je uzimao marihuanu onda je to bilo u dan dva prije testa. To je samo mit da se zadrzava dugo
muhafuca

#1647 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

Cracked wrote:
drugodtvogdruga wrote:Thiago Silva opet pao na droga testu, ovaj put marijuana, glupost upm, cuj testiraju ako imas 'metabolites' marijuane u sistemu, ko got duva zna da treba vremena i vremena da iz sistema to izadje, znaci nije bio napusen tokom borbe niti ista, i zbog toga dobit suspenziju 6 mjeseci je glupost, 2012. je godina upm, diaz pa on, onaj malac iz kanade isto nedavno, trava upropasti sve ;D nije trava performance enhancer hebo ih kemo legenda

marihuana za najkasnije 48 sati izadje. Ako se teski konzument (5 puta sedmicno) onda moze i do 7 dana (ali jako rijetko da se moze naci i kod teskih konzumenata tako kasno). Ako je uzimao marihuanu onda je to bilo u dan dva prije testa. To je samo mit da se zadrzava dugo
zavisi sta testiraju - ovo sto si ti naveo odnosi se za krv
u korjenu kose npr ostaje trag dugo pa i do mjesec dana
(znam kad sam bio mladji trebala mi je ova informacija
jednom prilikom pa sam se bio edukovo po tom pitanju)
bingov buraz

#1648 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Zar marihuana ne usporava motoriku,ne kontam zasto je uopste zabranjena osim mozda sa moralnog aspekta a to bi bilo glupo.

Mozes istjerati brazilca iz favele ali favelu iz brazilca nikada :mrgreen:
muhafuca

#1649 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

bingov buraz wrote:Zar marihuana ne usporava motoriku,ne kontam zasto je uopste zabranjena osim mozda sa moralnog aspekta a to bi bilo glupo.

A imas metabolike (ili kako se vec kaze) marijuane koji se
nekad koriste kao steroidi - nije ovo vjerovatno od duvanja
medjutim

#1650 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

bingov buraz wrote:Zar marihuana ne usporava motoriku,ne kontam zasto je uopste zabranjena osim mozda sa moralnog aspekta a to bi bilo glupo.

:thumbup: :D
Bas tako!
Glupo mi je malo sto ovo dopustaju sebi profi borci koji ZNAJU da ce biti podvrgnuti testiranjima nakon borbe,jbt pa zar ne mozes sacekat jedan period,svakako se niko od njih ne bori mjesecno jednom...
Post Reply