pade Kampmann..kao da uopste nije ni radio analizu Hendricksovih prethodnih borbi...sta znam...nekad i previse samopouzdanja moze da bude tvoj najveci protivnik....bingov buraz wrote:enisss wrote: Da sam na GSP-ovom mjestu...nikad ne bi prihvatio borbu sa Silvom..jednostavno zbog toga sto ni Silva nikad nece prihvatiti borbu sa Jonesom...a znamo zasto![]()
Pade Kampman ko svijeca,Hendricks udara strasno,mislim da je ovom pobjedom zasluzio borbu za pojas.Moli covjekpravi sportista.
GSP izdominirao,svaka cast i Conditu,zanimljiva borba.
Kampmann je usao u borbu siguran u svoje stand-up sposobnosti..kao i uvijek..no..ovaj put je imao protiv sebe pravog nokautera...da ne bude sad da ja palamudim..ali otprilike kopiram ono sto je rekao i Bas Rutten..a mislim da je upravu...Kampmann jednostavno nije smio dopustiti da odmah na pocetku borbe dodje u domet Hendricksu..iz jednostavnog razloga sto se vidjelo zasto je je to opasno..i u njegovim prethodnim borbama..al eto sad..sta je tu je...ako dodje do meca GSP-Hendricks..tu ce se najbolje zapravo i vidjeti sta treba da se radi protiv onakvog nokautera...sigurno ce GSP imati tezak posao...posebno zbog toga sto ce imati jednu psihicku blokadu..znamo kako on reaguje protiv borca koji je dobar udarac..naravno...automatski ga pokusava oboriti na pod...eh sad...Hendricks je odlican hrvac...ako cemo pricati o cistom hrvanju...mma hrvanje je nesto sasvim drugo i mislim da ce GSP i u ovom mecu uspjeti Hendricksa oboriti na pod...