Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shlauf wrote:Svakako ne ideš u MUP jer to radi neko gdje si uradio/produžio registraciju.
Po pravilu, svako bi trebao za seebe uplatiti i u mup otici... Ako cemo bas po zakonu...
Nema niko pravo nesto uplatiti u moje ime....
Uostalom, znas na sta sam mislio....ne pravi se pametan.... Saobracajna ide do mupa, nosio ja ili neko drugi...
Bakir1 wrote:ici ce tu dosta toga, najbolje je od svega sto ce grobovi sami eko testom otpadati, ja ga jos nisam vidio da je les sa dobrim motorom
Da li stvarno vjerujes u ovo? Kao prvo, auto ne mora biti grob da bi pao eko test. Nov auto moze pasti eko test. Dovoljno je samo lose gorivo. Kao drugo, da je bilo zainteresiranosti da grobovi se skinu sa ceste, to se moglo davno uraditi. Davno je propisana procedura kakvo mora biti auto da bi izaslo na cestu. Bilo je dovoljno samo postovati pravilnik i nebi bilo grobova na cesti.
Sve ovo oko eko testa je "tresla se gora, rodio se mis". Cista ubleha i zamazivanje ociju prema EU i domacoj javnosti. Cuj uvodi se eko test ali nije eliminatoran do 2020. Uvodi se onako i da se naplati. Zivo me interesuje kakvi ce biti rezultati eko testa nekog novog automobila sa euro 6 normom. Meni u stanici za tehnicki pregled rekose da cak novo vozilo ne zadovoljava eko test zbog loseg goriva. U citavo ovo razvacenje oko eliminatornog eko testa je vjerovatno upleten i naftni lobi jer dok eko test nije eliminatoran, mogu nam prodavati smece pod gorivo.
mirzet87sa wrote:Ja i dalje vjerujem da ce mjeriti samo kocnicu i slikat, ako i to
To je to...
Sent from my C6603 using Tapatalk
Necu ja Vama nista nemojte se bojati
To znamo, ja se ne sekiram i da dvičinu vozim.
Samo me nemoj pogrešno shvatiti, ja sam za strozije kontrole, al' da bude bas po zakonu, a ne nesto staviti da bude eliminatorno tek 2020-te a uredno to placati od 2017-te.