U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#1626 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
totalni potop 4-1 kako je uništio ekipu čelika tako to radi i u mladoj reprezentaciji 
-
Tyke
#1627 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Naravno, ko hebe Besica, bitan je autoritet trenera.
Na pocetku sezone nase premijer lige tipovao sam na Celik kao jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvenstva, ali ovaj Jagodic je ocito smece.
Na pocetku sezone nase premijer lige tipovao sam na Celik kao jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvenstva, ali ovaj Jagodic je ocito smece.
- rajv0sa
#1628 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ucjena igranjem u reprezentaciji cini svoje 
-
IlijaLadin
#1629 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
da li su igrali bešić, jevtić i arežina?
-
Mustang1
#1630 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Zar Jagodic nije preporodio u21 repku sta je rec ? 
- Mali_Vuk
#1631 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Nije nijedan od njih.IlijaLadin wrote:da li su igrali bešić, jevtić i arežina?
Neshvatljiv pad u drugom poluvremenu. Nevjerovatno
- noiserr
#1632 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Desava se. Otvorili se da dadnu gol pa primili. Iz gresaka se uci.Mali_Vuk wrote:Nije nijedan od njih.IlijaLadin wrote:da li su igrali bešić, jevtić i arežina?
Neshvatljiv pad u drugom poluvremenu. Nevjerovatno
- Arteta
#1633 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Jos ako sutra nedaj boze A repka, ne smijem ni napisati tu rijec od Slovacke onda mozemo komotno ukinuti kompletan profesionalni sport u BiH.Tvrtko II Kotromanić wrote:joj dana da Bog sacuva![]()
odem na termin, ljudi nas razvale, dodjem kuci gledam kosarku, popusimo, haj kontam barem mlada repka igra fino, kad ono
- Maharadza
#1634 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
I još jednom ljakse iz kočićeva dokazuje svoje istinsko (ne)znanje o fudbalu/nogometu!
To što su neki od vas nasjeli na kombinaciju odijelo/kravata i pomislili da se radi o ozbiljnom stručnjaku, stvarno imaju totalno subjektivno "poimanje" okoline!
To što su neki od vas nasjeli na kombinaciju odijelo/kravata i pomislili da se radi o ozbiljnom stručnjaku, stvarno imaju totalno subjektivno "poimanje" okoline!
- antifascism
#1635 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Kakav Jevtic bolan, da valja sta nebi iz Njemacke doso u FKSIlijaLadin wrote:da li su igrali bešić, jevtić i arežina?
-
Tyke
#1636 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Kada se opameti, dobiće poziv u reprezentaciju BiHrajv0sa wrote:Ucjena igranjem u reprezentaciji cini svoje
Piše: Mirza DAUTBEGOVIĆ
Mladi i A reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić nije dobio poziv u selekciju U-21 reprezentacije BiH.
Nakon brojnih špekulacija o tome zašto Bešić nije dobio poziv, selektor U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Vlado Jagodić u razgovoru je za Sport.ba otkrio šta se dešavalo sa ovim igračem.
“Realno, zaista mi je žao što se sve ovo desilo. Žao je i selektoru Sušiću, ali sad ću vam reći šta se sve desilo”, počinje razgovor za Sport.ba selektor U-21 reprezentacije BiH Vlado Jagodić.
“Javnost treba da zna da vjerovatno postoji razlog krupnije prirode zašto Bešića nema u reprezentaciji. Svaki mi igrač treba i ja nemem lukzus da se odričem igrača, ali na ovo sam morao reagovati”.
muhamed
“U svakoj fudbalskoj ekipi i reprezentaciji na svijetu postoje pravila ponašanja, pa tako i kod nas. Muhamed Bešić je bio u A reprezentaciji, a za U-21 je odigrao sedam utakmica i po kvalitetu defitivno zaslužuje mjesto”.
“Ali, čudne stvari se dešavaju s njim. Posljednja tri okupljanja je otkazao, u dva navrata me je prevario. Nakon što je bio u A reprezentaciji, trebao se javiti u kamp U-21 reprezentacije, ali nije došao. Isključio je telefon i otišao u Mađarsku. Sklonio se iz njemu znanih razloga. Mi smo mu tad progledali kroz prste, nadajući se da se to neće više dešavati. Uz Srđana Grahovca on je trebao biti vodeći igrač ove reprezentacije, ali…”
“Na drugom okupljanju je poslao papir u savez sa informacijom da je povrijedio ruku. Ja sam to povjerovao i nisam tražio provjeru, te sam dozvolio da se ne javlja u naš kamp, već da ide u Berlin na operaciju. Nakon sedam dana se javio i rekao da neće ići na opercaiju i tražio je da se priključi reprezentaciji. Međutim, kada je došao na okupljanje, napravio je incident o kojem ne bih sada pričao. Zloupotrijebio je mene kao selektora i protiv Albanije je sjedio na klupi iz razloga povrede ruke, ali i zbog disciplinskog prekršaja”.
“Za utakmicu sa Crnom Gorom je došao šlag na tortu. Dva dana pred utakmicu poslao je e-mail poslao da ima težak potres mozga, te da mora mirovati. Opet sam uvažio sve što je rekao i poželio mu brz oporavak. Ja sam nakon utakmice sa Crnogorcima putovao u Budimpeštu da gledam Mađarsku. Imao sam namjeru, kao i svaki selektor, da ga posjetim u bolnici, ali mi se nije javio na telefon. Nakon dva dana igrao je 90 minuta za svoju ekipu i nakon sedam dana opet 90 minuta. Nikad mi se više nije javio. Vidio je propuštene pozive na telefonu od selektora reprezentacije, ali se nije htio javiti”.
“Nijedan pojedinac neće biti iznad reprezentacije, taman se on zvao Muhamed Bešić. Dok se ne opameti, neće dobiti poziv”, dodao je na kraju razgovora za Sport.ba selektor U-21 reprezentacije BiH Vlado Jagodić.
- rajv0sa
#1637 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
A da je ga gracicinjo doveo, druga bi prica bilaantifascism wrote:Kakav Jevtic bolan, da valja sta nebi iz Njemacke doso u FKSIlijaLadin wrote:da li su igrali bešić, jevtić i arežina?
- omega369
#1638 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
a jest uzjahao nidjo, neka te bolan vise. popij nesto za smirenje, bic lakseantifascism wrote:Kakav Jevtic bolan, da valja sta nebi iz Njemacke doso u FKSIlijaLadin wrote:da li su igrali bešić, jevtić i arežina?
Vlado, ko vlado. prvi ciklus dobar, kao i svaki prvi mandat u nekom klub. sve ostalo katastrofa i raspad
-
IlijaLadin
#1639 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
uuuuu logike, u pm!antifascism wrote:Kakav Jevtic bolan, da valja sta nebi iz Njemacke doso u FKSIlijaLadin wrote:da li su igrali bešić, jevtić i arežina?
jevtić je odličan i perspektivan mladi igrač. sve ostale priče su u domenu onoga, popularnog na forumu: 'vi mu glave'.
- Logovan
#1640 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Da valjaju igrači iz Sarajeva, želje, olimpika, čelika, zrinjskog, itd ne bi igrali u ovoj ligi.antifascism wrote:Kakav Jevtic bolan, da valja sta nebi iz Njemacke doso u FKSIlijaLadin wrote:da li su igrali bešić, jevtić i arežina?
- BHF_Manijak
#1641 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Jeblo vas vase mijenjanje nickova! 
- Logovan
#1642 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
BHF_Manijak wrote:Jeblo vas vase mijenjanje nickova!
Došla vremena kad ne možeš promijeniti ni nick a da te ne napadnu.
- ultima_palabra
#1643 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Otkako je Jagodić indirektno pomenuo HZ, kolektivno ga napadate
Mislim, nije da nije zasluženo u ovom slučaju, ali je malo ofirno 
- antifascism
#1644 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Covjek je bio upravu. Onom Obuci krivo sto nema Jevtica i Kovacicaultima_palabra wrote:Otkako je Jagodić indirektno pomenuo HZ, kolektivno ga napadateMislim, nije da nije zasluženo u ovom slučaju, ali je malo ofirno
- Obuca9
#1645 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Nema to veze s tim, niti me je ta njegova izjava plaho pogodila. Vazda me frajer nervirao, obična ubleha od trenera, napuhana u medijima, što uostalom i pokazuju njegovi ovogodišnji rezultati s Čelikom.ultima_palabra wrote:Otkako je Jagodić indirektno pomenuo HZ, kolektivno ga napadateMislim, nije da nije zasluženo u ovom slučaju, ali je malo ofirno
- antifascism
#1646 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Mlada repka nije izgubila od 2011.Obuca9 wrote:Nema to veze s tim, niti me je ta njegova izjava plaho pogodila. Vazda me frajer nervirao, obična ubleha od trenera, napuhana u medijima, što uostalom i pokazuju njegovi ovogodišnji rezultati s Čelikom.ultima_palabra wrote:Otkako je Jagodić indirektno pomenuo HZ, kolektivno ga napadateMislim, nije da nije zasluženo u ovom slučaju, ali je malo ofirno
- ultima_palabra
#1647 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Možda nije u tvom slučaju, ali ima toga definitivnoObuca9 wrote:Nema to veze s tim, niti me je ta njegova izjava plaho pogodila. Vazda me frajer nervirao, obična ubleha od trenera, napuhana u medijima, što uostalom i pokazuju njegovi ovogodišnji rezultati s Čelikom.ultima_palabra wrote:Otkako je Jagodić indirektno pomenuo HZ, kolektivno ga napadateMislim, nije da nije zasluženo u ovom slučaju, ali je malo ofirno
Ne znam, lik ima rezultate bolje od skoro svih trenera kod nas, mada većinom njegove ekipe igraju naporan fudbal.
- Obuca9
#1648 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ne znam vala, meni je vazda bio odvratan.
- BHF_Manijak
#1649 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ne znam, ne cini mi se los, u proslom ciklusu je fakat napravio odlicnu selekciju mladih igraca, ali mislim da ga je ponio seljacki mentalitet i da sad radi sve na tome da srusi, sve ono sto je dobro napravio. Pod ovim mislim da sada vise gleda da provuce nekoga kroz mladu repku, ko mozda i ne zasluzuje da se nadje na spisku, zarad nekih sitnih interesa.
-
Eborg
#1650 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Trenerski posao je zaista težak. Kada pobijediš najmanje si zaslužan a kada izgubiš najveći si krivac.
Koji komentari zaista. I prije nego mi neko prišije pristranost zbog Čelika i obožavanje trenera (šta bi se tek onda trebalo reći o Amaru Osimu?), dobro se zna da sam podržavao Jagodića davno prije nego je uopće bio u kombinacijama za trenera Čelika.
Imao je niz nepobjedivosti najduži u historiji U-21 reprezentacije BiH do jučer. Imao je sjajnu selekciju igrača a ni ova nije daleko od toga.
Sve je već ranije rečeno:
1) Muhamed Bešić - lagao o povredama i izbjegavao pozive, zar ga i dalje treba ljubiti u kurac i moliti da dođe?
2) Adnan Kovačević - u zadnja 4 mjeseca odigrao jednu utakmicu, čim se vrati u formu vraća se na mjesto prvog stopera gdje mu je i mjesto i gdje je i igrao do sada.
3) Dušan Jevtić - poluamater za kojeg je kritikovan Jagodić što ga uopće poziva a sada kada je došao u FKS odjednom je toliko ključan pa je drama što ga nema. Ista situacija sa Kovačevićem, kada zaigra i kada se razigra dobit će poziv.
4) Anid Travančić - malo specifična situacija s obzirom da je ispao govno prema Jagodiću i prethodnom klubu no kada i on uđe u formu i počne ozbiljnije igrati uvjeren sam da će dobiti poziv.
5) Bahrudin Atajić - glava se probijala pozivom ovom igraču, pljuvalo se po Jagodiću što ga zaobilazi a sada kada je doveden u ekipu traže se nekakvi juniori Željezničara, ma dajte molim vas.
Kod nas je princip haman da uvijek neko fali. Da je reprezentacija od 50 igrača opet bi se našao neko da sere što nije pozvan neki "talentovani" igrač iz 2. norveške lige.
Nisam stigao gledati utakmicu ali me boli ovaj poraz. Da je sve gotovo - nije. Ovo je uglavnom najbolje što trenutno imamo tako da ne treba očekivati neke drastično bolje rezultate. Treba razgraničiti A selekciju koja melje sve pred sobom i U-21, ne može se očekivati isti nivo igre od ovih momaka.
Koji komentari zaista. I prije nego mi neko prišije pristranost zbog Čelika i obožavanje trenera (šta bi se tek onda trebalo reći o Amaru Osimu?), dobro se zna da sam podržavao Jagodića davno prije nego je uopće bio u kombinacijama za trenera Čelika.
Imao je niz nepobjedivosti najduži u historiji U-21 reprezentacije BiH do jučer. Imao je sjajnu selekciju igrača a ni ova nije daleko od toga.
Sve je već ranije rečeno:
1) Muhamed Bešić - lagao o povredama i izbjegavao pozive, zar ga i dalje treba ljubiti u kurac i moliti da dođe?
2) Adnan Kovačević - u zadnja 4 mjeseca odigrao jednu utakmicu, čim se vrati u formu vraća se na mjesto prvog stopera gdje mu je i mjesto i gdje je i igrao do sada.
3) Dušan Jevtić - poluamater za kojeg je kritikovan Jagodić što ga uopće poziva a sada kada je došao u FKS odjednom je toliko ključan pa je drama što ga nema. Ista situacija sa Kovačevićem, kada zaigra i kada se razigra dobit će poziv.
4) Anid Travančić - malo specifična situacija s obzirom da je ispao govno prema Jagodiću i prethodnom klubu no kada i on uđe u formu i počne ozbiljnije igrati uvjeren sam da će dobiti poziv.
5) Bahrudin Atajić - glava se probijala pozivom ovom igraču, pljuvalo se po Jagodiću što ga zaobilazi a sada kada je doveden u ekipu traže se nekakvi juniori Željezničara, ma dajte molim vas.
Kod nas je princip haman da uvijek neko fali. Da je reprezentacija od 50 igrača opet bi se našao neko da sere što nije pozvan neki "talentovani" igrač iz 2. norveške lige.
Nisam stigao gledati utakmicu ali me boli ovaj poraz. Da je sve gotovo - nije. Ovo je uglavnom najbolje što trenutno imamo tako da ne treba očekivati neke drastično bolje rezultate. Treba razgraničiti A selekciju koja melje sve pred sobom i U-21, ne može se očekivati isti nivo igre od ovih momaka.