Ali da preciziram malo, nismo se potrovali ili slicno, da ne plasim ljude. Problemi su bili u nekim drugim stvarima.
I kome je do ayrana: http://ayran.com/
Moderator: anex
imas li IKAKVU sliku...ovdje ima nekih bez mantilaLONGMAN wrote:Ne mogu da nadjem onu temu azel... Ako neko vidi bez mantil sa tamno bez kaisem i zeljeznom sponom, onako dosta isprosivan, broj S ili XS pls neka mi javiHocu taj mantil a nikako da ga naletim, samo M velicine i vece nasla i izgleda ko vreca na meni

vidjela sam danas u new yorkeru neke, kod kase, mescini 9,95bez_ideje wrote:Dje cu kupit tregere?
am, ja sam takve uzela u azelu isto :Skween wrote:teget (tamno plave ) hlace gdje kupiti..![]()
po gradu stalno vidjam cure nose , onaj model ne znam sad naziv, al gore malo sire (al ne tolko) i dole idu uz nogu, al nisu onaj preuski mrkva model nego normala..zgodne su za posla
svi govore azel , ja nisam nasla jesam al one trofrtaljne i bile su plave al ko da su isprane milion puta ..azel kod bbi,na ceki,i grb..mozoda ima i na pijaci tamo nisam bila mjesecima znal neko![]()
u teri nasla fin model sve al boja maslinastozelena i bez , al i jedna i druga isto isprane milion puta izgledaju ofucano
takodje e zanima i cipele isto neke teget,da ima malo pete ,obicno nalazim u retru al nema sad nista,dugo nisam bila u bati kakva je tamo situacija...anyone
kakva je situacija s kosuljama imal sta povoljno, mango, azaro da nije 70km..zakasnila sam na sva snizenja
Da...Lindex i mango i dodala bih jos Oviesse, ali nisu teget odnosno tamno plave, vidjela sam samo crne i bezalica.k wrote:am, ja sam takve uzela u azelu isto :Skween wrote:teget (tamno plave ) hlace gdje kupiti..![]()
po gradu stalno vidjam cure nose , onaj model ne znam sad naziv, al gore malo sire (al ne tolko) i dole idu uz nogu, al nisu onaj preuski mrkva model nego normala..zgodne su za posla
svi govore azel , ja nisam nasla jesam al one trofrtaljne i bile su plave al ko da su isprane milion puta ..azel kod bbi,na ceki,i grb..mozoda ima i na pijaci tamo nisam bila mjesecima znal neko![]()
u teri nasla fin model sve al boja maslinastozelena i bez , al i jedna i druga isto isprane milion puta izgledaju ofucano
takodje e zanima i cipele isto neke teget,da ima malo pete ,obicno nalazim u retru al nema sad nista,dugo nisam bila u bati kakva je tamo situacija...anyone
kakva je situacija s kosuljama imal sta povoljno, mango, azaro da nije 70km..zakasnila sam na sva snizenja
imas ih i u lindexu, i vidjela sam u mangu.
ova se prica stalno ponavlja...kween wrote:svi nadju nesto u tom azelu ja nikad , nemogu onog buckurisa i guranja i sve zguzvano ,al moja prijateljica bukvalno iskopa stvari tamo,tak je iskopala sako za mene jel joj bio mal![]()
nasla sam neke plave al vise izgledjau radnickeisprane a cure go gradu nose bas teget..
pogledacu u mangu..a lindex totalno zaboravila thx
ok ispricavam sealica.k wrote: ova se prica stalno ponavlja...
cijena standardna za lindex i mango, 70tak KM
Te bez koje sam vidjela prije par dana u Oviesse-u su bile na snizenju...kween wrote:pa eto moze i bez ..koja cijena mango lindex
Danas sam i ja zagledala te teget hlace na pijaci na Ciglanama i cini mi se da su oko 30 KMkween wrote:teget (tamno plave ) hlace gdje kupiti..![]()
Otiđi u benetton kod vječne vatre što prije, ima košulja na sniženju dugih i kratkih rukava po otprilike 30 maraka, , moja drugarica kupila, unutra onaj drugi hodnik desno, prvi je već pun zimskih stvari. ( barem su bile prošle sedmice ) Pogledaj i u benettonu u Mercatorukween wrote: kakva je situacija s kosuljama imal sta povoljno, mango, azaro da nije 70km..zakasnila sam na sva snizenja
ma ne mislim ja u losem smislu nego eto...zanimljivo. svakih par stranicakween wrote:ok ispricavam sealica.k wrote: ova se prica stalno ponavlja...
cijena standardna za lindex i mango, 70tak KM