FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ledeni_caj
#1626 Re: FC Bayern Munchen
To se manje vise i govori od pocetka. Slabo je ko ozbiljan kada pise da ce Bayern zgaziti sve do kraja. Ako se ko ovdje dize to su simpatieri dva najveca kluba u historiji
i kod njih vlada misljenje da svako ko izadje na megdan Spancima izlazi skinutih gaca i spreman da se naguzi. Prvi koji, po svemu sudeci, to nece biti je Bayern i odmah je paljba kako su se ovi digli nakon 3 pobjede. 
-
missko
#1627 Re: FC Bayern Munchen
Bayern je odigrao dosta dobro zadnje 3 tekme a protivnici mogu samo o sebi pricat, a da su neki respektabilni i konkurentni u odnosu na Bayern i nisu vala. Sve 3 ove tekme su bile sto bi svabe rekle pflicht, znaci unaprijed uracunate kao dobivene i sve ostalo bi bilo iznenadjenje.Nogatrans wrote:Kad Bayern GAZI onda su protivnici "loši",a kad Dortmun "pobjeduje" onda je Dortmund fantastican...
Sad i jedan Basel ne valja a do jucer kad su nas klepili 1:0 bili su odlicni i kad su Mancestera u bukvalne dvije utakmice zgazili i tu su bili dobri..
Slijedeci Gladbach meni dosta 0:2.
Tekme izmedju Uniteda i Basela nisi garant gledao cim kazes da su ih zgazili, pa United je u prvoj tekmi za 20 min vodio vec 2-0 i ko bi ih ozbiljno shvatio, ne bi im ni Bayern 7 utrpo da su prvu igrali kuci i da nisu prvu zijanili pa su vidjeli da se ne smije previse zajebavat ipak je ko faza takmicenja.
Sve u svemu ne umanjujem pobjede Bayerna jer treba biti vrlo dobar da bi bilo kome uvalio 7 komada ali svrstavati se u rang svijetskih prvaka na osnovu toga ne ide. United je sa djecom uvalio jednom Arsenalu 8 komada pa nista.
- baustelac
#1628 Re: FC Bayern Munchen
Jasta, oni supci iz dortmunda samo 20 kola nisu porazeniNogatrans wrote:Kad Bayern GAZI onda su protivnici "loši",a kad Dortmun "pobjeduje" onda je Dortmund fantastican...
Sad i jedan Basel ne valja a do jucer kad su nas klepili 1:0 bili su odlicni i kad su Mancestera u bukvalne dvije utakmice zgazili i tu su bili dobri..
Slijedeci Gladbach meni dosta 0:2.
Mislim da nije nerealna opcija da ih gladbah sad guzne a za vikend 96 dokrajci. Poslije toga vidjeti ulija kako pjeni.. neprocjenjivo
-
BASS
#1629 Re: FC Bayern Munchen
Ovi sto pričaju o zadnje 3 utakmice fakat kao da nemaju pojma šta je Bajern uradio u jesenjem dijelu sezone i u grupnoj fazi lige prvaka.Možda i nemaju.Ispade Bayern je odjednom proradio i sad eto hoće "nešto"
I ne brinite se za "euforiju" jbg. da nema uspona i padova ne bi bilo zanimljivo pratiti fudbal.
- simonese
#1630 Re: FC Bayern Munchen
sve su opucali na pocetku sezoneBASS wrote:Ovi sto pričaju o zadnje 3 utakmice fakat kao da nemaju pojma šta je Bajern uradio u jesenjem dijelu sezone i u grupnoj fazi lige prvaka.Možda i nemaju.Ispade Bayern je odjednom proradio i sad eto hoće "nešto"I ne brinite se za "euforiju" jbg. da nema uspona i padova ne bi bilo zanimljivo pratiti fudbal.
- Nogatrans
#1631 Re: FC Bayern Munchen
Ipak nije realno da uporedjujemo United trenutno sa Bayernom oni su trenutno dvije klase nize...
Sve u svemu Barsa i Real imaju bolje igrace al sam ubjedjen da Real ako prodjemo Marsej pada !!
Sve u svemu Barsa i Real imaju bolje igrace al sam ubjedjen da Real ako prodjemo Marsej pada !!
- citadela
#1632 Re: FC Bayern Munchen
Istina, ne moze se govoriti o Bayernovoj formi samo na osnovu ove 3 utakmice, ali treba nesto imati u vidu --u modernom fudbalu, ovakvom kakav jest, pobijediti bilo koji tim (a ne timove trece lige Evrope i knock-out faze LP) sa ovakvom efikasnoscu je golemo.
- salihamidžić 20
#1633 Re: FC Bayern Munchen
http://balkanfcbm.blogspot.com/2012/03/ ... arenu.html
Dzeko sve blize dolasku na Allianz Arenu...

DOBRO MU STOJI

DOBRO MU STOJI
- veella
#1634 Re: FC Bayern Munchen
Jasta, oni supci iz dortmunda samo 20 kola nisu porazeni
Mislim da nije nerealna opcija da ih gladbah sad guzne a za vikend 96 dokrajci. Poslije toga vidjeti ulija kako pjeni.. neprocjenjivo[/quote]
Svaka ti je zlata vrijedna....

Mislim da nije nerealna opcija da ih gladbah sad guzne a za vikend 96 dokrajci. Poslije toga vidjeti ulija kako pjeni.. neprocjenjivo[/quote]
Svaka ti je zlata vrijedna....
- citadela
#1635 Re: FC Bayern Munchen
Mnogo lijepo mu stoji...brrzzy_tesanj wrote:http://balkanfcbm.blogspot.com/2012/03/ ... arenu.html
DOBRO MU STOJI![]()
![]()
Dzekin odlazak u Bayern bi bio od neprocjenjive vrijednosti za njegovu karijeru. Prvo, bilo kakav bijeg od "strucnjaka" Mancinija bi bio dobar. Drugo, vidjelo se sta je radio u Bundesu s Wolfsburgom. Trece, otisao bi u veci, trofejniji klub, klub sa stilom iz Sejkove igracke, vjestackog kluba. I cetvrto, najbitnije, Bayernova postavka igre, stil igre, barem ovaj trenutni, bi mu strasno dobro "legao"; on je sve ono sto je Gomez +jos mnogo toga. Uh, kakvu bi tu mogao ispisati historiju.
- 2407
#1636 Re: FC Bayern Munchen
Nisam znao da je Dzeko ozenjenbrrzzy_tesanj wrote:http://balkanfcbm.blogspot.com/2012/03/ ... arenu.html
DOBRO MU STOJI![]()
![]()
- citadela
#1637 Re: FC Bayern Munchen
Po prstenu se vidi da je fotomontaza2407 wrote:Nisam znao da je Dzeko ozenjenbrrzzy_tesanj wrote:http://balkanfcbm.blogspot.com/2012/03/ ... arenu.html
DOBRO MU STOJI![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1638 Re: FC Bayern Munchen
Ejs, samo po prstenu.... 
- ultima_palabra
#1639 Re: FC Bayern Munchen
Ima ovaj lik i stomačića fino
Džekson je od ove sezone sami mišić.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1640 Re: FC Bayern Munchen
To. Ali pogledaj vrat i glavu, imaju drugu dimenziju za ostatak tijela.ultima_palabra wrote:Ima ovaj lik i stomačića finoDžekson je od ove sezone sami mišić.
- 2407
#1641 Re: FC Bayern Munchen
A i maljav ovaj po rukama ko kakav turcin 
- fortaleza
#1642 Re: FC Bayern Munchen
Osim toga Džeki bi izuzetno odgovarao Bayernov stil igre, pa i sama Bundesliga, slabije su obrane nego u premiershipu, više bi imao prilika za postići pogodak, ali ima jedan problem... Bayern je jedan od rijetkih velikana koji posluje izuzetno pametno, i čisto sumnjam da će trošiti 20-25 milijuna na napadača ako imaju jednog sličnog u vidu Gomeza koji rastura, a još je i Nijemac.brrzzy_tesanj wrote:http://balkanfcbm.blogspot.com/2012/03/ ... arenu.html
DOBRO MU STOJI![]()
![]()
- vox-populi
#1643 Re: FC Bayern Munchen
Bayernu su za pojacanja odobrena 54 miliona €. Sto ce, nadam se, pametno iskoristiti. Napad i nije toliko problematican osim sto se mora dovesti dostojna zamjena za Gomeza. Tu bi mozda Dzeko imao prostora, ali za sada, samo kao zamjena. U odbrani se mora dosta toga popraviti.
- citadela
#1644 Re: FC Bayern Munchen
Da ne budem, ne daj Boze, pogresno shvacenTomahawk11 wrote:Ejs, samo po prstenu....
crnoplavo wrote:
Vidi se iz aviona po rupi na zidu da je fotomontaza, rubovi su nikakvi, ko da je neko zalijepio fleku...
Bilo je i za ovu sezonu 60 miliona € rezervisano za pojacanja, pa Heynckes pored Boatenga i Neuera nije trazio nikoga. Ako iko ima mogucnosti i prostora za bitna pojacanja, onda je to Bayern, samo sto je njima 15 miliona € dati za nekog igraca vrh, osim nekih posebnih slucajevavox-populi wrote:Bayernu su za pojacanja odobrena 54 miliona €. Sto ce, nadam se, pametno iskoristiti. Napad i nije toliko problematican osim sto se mora dovesti dostojna zamjena za Gomeza. Tu bi mozda Dzeko imao prostora, ali za sada, samo kao zamjena. U odbrani se mora dosta toga popraviti.
- BHF_Manijak
#1645 Re: FC Bayern Munchen
Po meni bi bila greska Dzeke da dodje a vi kako hocete. Ja ne bih opet da kosu cupam i da hebem trenera jer je Dzeko na klupi, a-a, to vec prozivljavam sa Mancinijem! Dzeko jeste klasa i za moj ukus raznovrsniji napadac od Gomeza, ali da li vi zaista mislite da bi Dzeko imo prednost i bio prvi napadac pored SVABE Gomeza? Ja ne mislim! Zo bi opet bilo ko u Cityu, malo klupa malo teren, frustracije i slicno.
Dzeko treba otici u tim gdje ce ponovo biti prva violina u napadu, tim koji trenutno nema napadaca koji je u top formi.
Dzeko treba otici u tim gdje ce ponovo biti prva violina u napadu, tim koji trenutno nema napadaca koji je u top formi.
- salihamidžić 20
#1646 Re: FC Bayern Munchen
http://www.bayern-bih.com/index.php/vij ... novu-kadru
Mozda bode hrvat i u prvih 11sutra protiv Gladbaha
Vjerovatno ce Heynckes odmarati standardne igrace pred ligaski susret sa Hannoverom koji bavarce ocekuje za 4 dana Bayernu je sada prioritet trka sa Dortmundom i LP a kup je prilika da se odmor najbolji igaci 
Mozda bode hrvat i u prvih 11sutra protiv Gladbaha
- Steve Nash
#1647 Re: FC Bayern Munchen
Dortmund ocigledno u blagoj krizi, protiv Furtha u regularnom dijelu 0:0.
- salihamidžić 20
#1648 Re: FC Bayern Munchen
Dortmund zabio go u 120 minuti i ide u finale koje ce nadam se igrati sa BayernmomSteve Nash wrote:Dortmund ocigledno u blagoj krizi, protiv Furtha u regularnom dijelu 0:0.
-
BASS
#1649 Re: FC Bayern Munchen
Iz apsolutno nikakve igre Dortmund ide dalje... Pa furth imao udarac u okvir gola tek u 103 min.
iz slobodnjaka
Bilo bi stvarno tragično da bvb išta osvoji...Kako mi je žao Furthasa jaooo...
Sutra nezgodni mec sa onom dosadom od gladbacha
- salihamidžić 20
#1650 Re: FC Bayern Munchen
Tako ti je to u fudbalu,obicno kada neskoristis svoje sanse po pravilu slijedi kazna...BASS wrote:Iz apsolutno nikakve igre Dortmund ide dalje... Pa furth imao udarac u okvir gola tek u 103 min.iz slobodnjaka
![]()