BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
al_neri

#1626 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by al_neri »

shaqqa wrote:Luckylaka, nađi moje postove u zadnjih par godina pa vidi da li sam ja od onih što prvi likuju kada pobjedimo a pljuju kada gubimo pa onda izvlači takve zaključke... U ovih 30 godina života što sam ih sprcao u sebe naučio sam ako ništa biti realan tako da sam i u pobjedama znao kuditi a Bogami i u porazima hvaliti.
Nebitno, nemam namjeru da vam objašnjavam šta pokušavam da kažem jer većina uopšte ne konta poentu mog prozivanja Papeta. Evo ti primjer post od al_neri, on se pita kao da smo mi selektori šta bismo promijenili? Dakle lik fula esenciju moje priče a to nije uopšte trenutni spisak (95% ovih igrača bih i ja zovnuo) već fakt da je igrače morao probati na prijateljskim tekmama i sad bi fino imao zaokružen spisak, bez dilema šta ko može pružiti, Kao što sam pisao i poslije švedske i njemačke, probati nove igrače znači zovnuti 5-6 novih imena i dati im da igraju na svojim prirodnim pozicijama pa da vidimo šta znaju a ne već postojeće igrače probavati na različitim pozicijama (Pandža, Mravac, Jahić)...
Neko je gore pobrojao pluseve i minuse u papetovom mandatu, recimo da se slažem sa onim kako je napisano al evo vi mi recite zar minusi ne strše dosta jače od onih pluseva (uklanjanje cirkusa i sl)?
Nije se moj post odnosio samo na tebe , nego na vecinu komentara gdje je ovaj , gdje je onaj , sto nema ovoga ... Govoris da nije probao igrace na utakmicama , ali sta je sa Mujdzom , sa Stilicem , Alispahicem , Begovicem koji je kod Cire branio ovako 2 minute , tako da nista nismo vidjeli od njega u dresu reprezentacije . Na kraju krajeva i Pjanic je kod njega dobio neku vecu minutazu i vazniju rolu u ekipi . Sve se ja slazem da je trebao probati nekog lijevog beka , npr. Subasica iz Olimpika ili Merzica , ali ja mislim da je ovaj spisak otprilike ono najbolje sto imamo , i da se tokom kvalifikacija nece uopste puno mjenjati , mozda za 2 , max 3 imena . Nisam ni ja zadovoljan ovim prijateljskim utakmicama , ali sve sto sam htio reci je da se covjeku pruzi sansa , i onda cemo sve znati , poz .
alphonse kauders

#1627 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alphonse kauders »

Miske ispušio foru u Wolfsburgu, danas nije u kadru za utakmicu sa Mainzom, a nakon toliko želje za transferom izgleda da će na kraju završiti u Galatasnajperu :roll:

Naime - opcija da igra zajedno sa Diegom je nerealna, Hoennes ga ne da Schalke-u osim ako Schalke ne da i Farfana zauzvrat (to Magath neće), Atletico Madrid se ne javlja, tako da ostaje Galata ili tribina.

Fakat, ako ode u Galatu neću ga moći razumjeti, jer gdje ćeš tamo sa 28 godina (tamo se ide sa 32+) u najboljim fudbalskim godinama, ali se nadam da će se ipak nekako dogovoriti njegov transfer u Schalke pa bi igrao i LP, a trenirao bi ga Magath.

Ali D.Hoennes kad hoce da :dance: onda baš. Ako ga baci na tribinu, onda i Miske treba malo preispitati sebe jel' dovoljno cijenio lovu i klub za koji igra.
motachjointa

#1628 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by motachjointa »

sa konja na magarca sto bi rekli u narodu... bolje mu je u bilo koji klub u njemackoj da ode nego u galatu :-)
shalla

#1629 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shalla »

alphonse kauders wrote:Miske ispušio foru u Wolfsburgu, danas nije u kadru za utakmicu sa Mainzom, a nakon toliko želje za transferom izgleda da će na kraju završiti u Galatasnajperu :roll:

Naime - opcija da igra zajedno sa Diegom je nerealna, Hoennes ga ne da Schalke-u osim ako Schalke ne da i Farfana zauzvrat (to Magath neće), Atletico Madrid se ne javlja, tako da ostaje Galata ili tribina.

Fakat, ako ode u Galatu neću ga moći razumjeti, jer gdje ćeš tamo sa 28 godina (tamo se ide sa 32+) u najboljim fudbalskim godinama, ali se nadam da će se ipak nekako dogovoriti njegov transfer u Schalke pa bi igrao i LP, a trenirao bi ga Magath.

Ali D.Hoennes kad hoce da :dance: onda baš. Ako ga baci na tribinu, onda i Miske treba malo preispitati sebe jel' dovoljno cijenio lovu i klub za koji igra.
Maloprije se probudih :mrgreen: i kontam napisati nešto vrlo slično ali evo preduhitriše me ovi ranoranioci :-D
Fakat je on donji u svemu ovome, ne valja nam nikako ako Miske neće igrati ili ako će dobijati 15-ak minuta po tekmi (ovo govorim ako ostane u usranom Wolfsburgu)...
Manijakus

#1631 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Manijakus »

Steta jebiga ..sad po tradiciji ce mu karijera ici samo dole .. nadam se da nece bit tako al jbg tako je vecini igraca
BaileyS

#1632 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BaileyS »

alphonse kauders wrote:Miske ispušio foru u Wolfsburgu, danas nije u kadru za utakmicu sa Mainzom, a nakon toliko želje za transferom izgleda da će na kraju završiti u Galatasnajperu :roll:

Nadao sam se da ima muda koliko i Spahic pa ako treba da izabere i tribine pola godine ali da ne bude ni po zeljama njegovog kluba koji ga zeli izgurati iz Bundeslige.

Spaha je najbolji primjer, istjerao je svoje u kojem god klubu je igrao.
udrch

#1633 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by udrch »

Od danas mrzim Wolsburg..navijam smao da Džeko zabija golove, a navijaću protiv kluba u svakoj utakmici..
Ponašaju se ko da su neki sila klub pa oni diktiraju uslove ko će, gdje i kad da igra..
Zaboravili su jajare da su im Džeko i Miske donijeli jedinu titulu koju će ikad ovaj ušljivi klub osvojiti..
alphonse kauders

#1634 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto- ... ka-hamlesi

Javljaju da je transfer sa Misimovićem propao, odjednom Ibričić u igri :-) :-) :-) :roll: :roll: :roll:
luckylaka

#1635 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Misimović potpisao za Galatasaray
Danas, 11:11, O. Škundrić

Turski mediji prenijeli su jutros informaciju prema kojoj je Galatasaray za osam miliona eura doveo u svoje redove iz Wolfsburga Zvjezdana Misimovića. ...
Misimović nije potpisao, Galatasaray se okreće Ibričiću?
Je li u pitanju klasični protisak na Wolfsburg da malo popusti u pregovorima oko Misimovića ili je posao definitvno propao, biće poznato vrlo brzo

Pritisak na Wolfsburg ili ništa od posla
Misimović nije potpisao, Galatasaray se okreće Ibričiću?
KOME VJEROVATI ??????
cyprus

#1636 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Čuj u Galatasaray, klub koji je ispo od jebenih Karpata :-) :-) Jadno :sad:
alphonse kauders

#1637 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Al' kako kod nas trče da objave poluprovjerene vijesti čudo jedno :x :-) :-)
Manijakus

#1638 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Manijakus »

Kolko je losa ona vijest da je preso u Galatasaray toliko je bolja ova da nije preso :D :lol: :lol:
alphonse kauders

#1639 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Zabi ga Jackson:)
Pokeemon

#1640 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Pokeemon »

Dzeky nije dobar s glavom nikako evo jos jedan ubaci u razmaku od 5 minuta mora da je ljut sto mu ode miske :bih:
klixober

#1641 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Na rezultati.com pise da je Zec dao go,na livescore neko drugi :?
Izgubili su 3-1...
ljiljan-x

#1642 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ljiljan-x »

udrch wrote:Od danas mrzim Wolsburg..navijam smao da Džeko zabija golove, a navijaću protiv kluba u svakoj utakmici..
Ponašaju se ko da su neki sila klub pa oni diktiraju uslove ko će, gdje i kad da igra..
Zaboravili su jajare da su im Džeko i Miske donijeli jedinu titulu koju će ikad ovaj ušljivi klub osvojiti..
nek se Miske drži gospon. Felixa,a Džeko 1. mjesta na listi strijelaca....ne mogu oni glumiti koliko Real može platiti samo lagano... ;-)
ReD aka Socijalista

#1643 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ReD aka Socijalista »

Izgleda Miske ode u Schalke, evo sad bio onaj doppelpass i veli onaj smrad da ce potpisati za Schalkeraj :) :thumbup:
udrch

#1644 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by udrch »

ReD aka Socijalista wrote:Izgleda Miske ode u Schalke, evo sad bio onaj doppelpass i veli onaj smrad da ce potpisati za Schalkeraj :) :thumbup:
Bolje i to nego Galata..Galata je nekako više nivo recimo Ibričića koji treba otići iz Hajduka..
ReD aka Socijalista

#1645 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ReD aka Socijalista »

udrch wrote:
ReD aka Socijalista wrote:Izgleda Miske ode u Schalke, evo sad bio onaj doppelpass i veli onaj smrad da ce potpisati za Schalkeraj :) :thumbup:
Bolje i to nego Galata..Galata je nekako više nivo recimo Ibričića koji treba otići iz Hajduka..
kazu da ce najkasnije sutra biti obznanjeno. 8-)
and

#1647 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by and »

hali gali halid wrote:Image
misliim da nema igrača u svijetu koji je dao više golova u zadnjih 5-10 minuta utakmice.
zecko_kupuz

#1648 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Haha, baš. :thumbup: A Muslimović i Nadarević ovaj vikend uopšte nisu bili u protokolu :? , vjerovatno suspenzije.
Djokej

#1649 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

Medunjanin da nije lijenčina kakva jeste mogo bi imati svjetsku karijeru.. Ali eto, nije ni ovo lose. Malo koji igrač posjeduje ovaku tehniku..
samo malo

#1650 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by samo malo »

Djokej wrote:Medunjanin da nije lijenčina kakva jeste mogo bi imati svjetsku karijeru.. Ali eto, nije ni ovo lose. Malo koji igrač posjeduje ovaku tehniku..
Ili je ipak Izraelska liga njegov nivo.

Isto tako su Srbi govorili da je Tosic svjetska klasa samo da malo ovo, malo ono, jer je zabio par golova u Kelnu. A u principu je Keln (i sada ruska liga) njegov nivo na kojem se odlicno snalazi. Manchester je visa klasa.
Post Reply