ako serija odmah nema prosjek 9.9
ja sam počeo HUMANS 2. sezonu... nastavlja gdje smo stali
Moderator: _BataZiv_0809
Ja ću kao esencija budističke smirenosti i sabura, sačekati da se nakupe barem 3Black swan wrote:neš niste oduševljeni elektronskim snovima
ako serija odmah nema prosjek 9.9kasnije će pasti
jer dolaze hejteri
prvo gledaju FENOVI pa HEJTERI
ja sam počeo HUMANS 2. sezonu... nastavlja gdje smo staline izgleda loše
--Bloo wrote:Ja ću kao esencija budističke smirenosti i sabura, sačekati da se nakupe barem 3Black swan wrote:neš niste oduševljeni elektronskim snovima
jer dolaze hejteri
da imam produzeno uzivanje
To su valjda normalne osobe, nenormalno je gledati u paketu sepet epizoda. (ja sam nenormalan, priznajem)broj dva wrote:--Bloo wrote:Ja ću kao esencija budističke smirenosti i sabura, sačekati da se nakupe barem 3Black swan wrote:neš niste oduševljeni elektronskim snovima
jer dolaze hejteri
da imam produzeno uzivanje
Ni ja ne kontam one sto gledaju epizodu po epizodu, to su sigurno one face koje mogu otvoriti cokoladu, pojesti jednu kockicu pa spakovati ostatak...
ExNihilo wrote:Pa valjda je veća kontrola potrebna da se suzdržavaš od gledanja dok se ne nakupi.
Ooooojjjjjj kako nisam ni čuo za ovobroj dva wrote:Dirk Gently's holistic detective agency
http://www.imdb.com/title/tt4047038/
Meni predobro, ima par scena koje su tako surealne i smjesne da se ne da opisati.
Dobar casting, dobra produkcija, dobra prica.
Sto se zanra tice - e jebi ga sad, malo baca (sto bi rekla moja prijateljica) na sci-fi, malo na fantaziju a sta je ne znam.
Ali znam da mi se svidjelo
---tranquil wrote:Ooooojjjjjj kako nisam ni čuo za ovobroj dva wrote:Dirk Gently's holistic detective agency
http://www.imdb.com/title/tt4047038/
Meni predobro, ima par scena koje su tako surealne i smjesne da se ne da opisati.
Dobar casting, dobra produkcija, dobra prica.
Sto se zanra tice - e jebi ga sad, malo baca (sto bi rekla moja prijateljica) na sci-fi, malo na fantaziju a sta je ne znam.
Ali znam da mi se svidjeloaaaaa pa volio sam obje knjige
BBC produkcija, ne djeluje kao jeftinjak, ovo bi moglo biti super
Pogledao sam ja ove prve dvije. Bez veze. Što ti kažeš parodija Zvjezdanih Staza (specifično TNG ere) koja nije sigurna je li hoćeirac300 wrote:Je l' neko počeo gledati The Orville? Ja odgledao prvu epizodu, 'nako, ništa specijalno. Kao nekakva parodija na Zvjezdane staze.
E to, to...dale cooper wrote:Pogledao sam ja ove prve dvije. Bez veze. Što ti kažeš parodija Zvjezdanih Staza (specifično TNG ere) koja nije sigurna je li hoćeirac300 wrote:Je l' neko počeo gledati The Orville? Ja odgledao prvu epizodu, 'nako, ništa specijalno. Kao nekakva parodija na Zvjezdane staze.
da bude ozbiljna ili humoristična serija. Niti su plotovi dovoljno dobri da bude ozbiljna, niti je humor dovoljno dobar da bude
smiješan. Macfarlane je jednodimenzionalan što se tiče humora i ove njegove "dick jokes" ne prolaze van settinga
animirane serije (a i tu, ako ćemo pošteno, nisu čemu) Elem, za dva dana starta Discovery pa ćemo vidjeti valja li išta
pravi novi Star Trek.

Odgledah..samo je 24 minute predugBlack swan wrote:predugačak ovaj novi bladeruner za kina
razmišljam se
ne znam kako sve uklopiti